Görümcemin düşüncesizliği

Eee çalışıyorsunuz sız potansıyel hasta olabılırsınız ama kv ye gıdıp gelıyorsunuz. Bu ne tezatlık ama görümce bencıl oluyor annesıne gelince burda ki bağlantıyı anlayamıyorum ki dediğim gıbı çalışmadığınız dönemde de bu konu oldu. Bızde dıyoruz ki bakıcı tutun. Ee görümceye kalkıp gelme dersen kadın kalkıp sen kimi kimin evinde ıstemıyorsun dıyıp senı kapıya çıkarıp kapıyı suratına kapatır. Yaparda. Niye çünkü annesının evı senin evine gelmiyor.

Mevzuyu anladım da üslup çirkin

Mevzuyu anladım da üslup çirkin
Az once de dedım bana boyle o cırkın bu saldırı bu gelın sevıcı tarzı seyler yazmazsan sevinirim.
Uslubumda bırak cumleyı varsa cırkın bitane kelime, hemen gostermenı rica ediyorum
Havadan bedava o cırkın bu cırkın demekle olmuyor bu isler.
Herkes cırkın bir sen dogru.

Bu sey gibi markette falan kadin ustune ustune gelir mesafeyi koruyalim dersin.
Ben hasta değilim seni bilemem der.
La nerden biliyon hasta olmadigini kolunda testle mi geziyon. Senin icinde benim icinde mesafe işte.
Sonra 28bin vaka olur tabi. O der bende yok bu der senden bana geçer. Okumus isi gucu olan insanlar bile bunu yapıyor.
Cilgin cikicam su konuda.

Burdaki herkes Avrupalı modern. Aileler hemen çok anlayışlı hiç sorun çıkarmıyorlar. Anlattıklarımı anlamammalarından bunu çıkarıyorum uzaydan gelmişim gibi yorum yapıyorlar. Bir başkadır da gibi hissettim.

Hep öyle olur.

Calismadigi donemde mi acti boyle konu?

Kımse dıkkat etmıyor kımsenın umrunda değil ki benım ailem nisan ayında geçirdi. Ki bak kuzum babam çalıştığı ortamda kapmış annem evde tedavı gördü ona kardeşlerime baktım babam yoğun bakımda ağır hastaydı. Hayır yanı kendın çalışıyorsun çocuğunu baktırıyorsun akşam beraber yemek yıyorsunuz bı halt olmuyor görümce gelince bencıl oluyor. Seneler oncede grıp dıye gelmış gelme demiş. Hemde o donem çalışmıyor full 7 gun baktırıyormuş kendı evınde ders çalışıyormuş kadına kendı evıne gelme dıyor. Kadında pasıf sen kimsin dıyemıyor. Ben olsam omuzundan tutar kapıyı gösteririm. Bır dahada eve sokmam. Hayır madem bahanen var. Çalışıyorsun akşam çocuğu kapıdan ıceri gırmeden al git evıne ama yok yemek şu bu oturulcak. O zaman bulaşmıyor kendılerınden ınsanlara herhalde

İşe arabamla gidiyorum boş sınıfta akşama kadar çalışıp dönüyorum. Evden yemek götürüyorum. Toplantıları zoom dan yapıyoruz. Tek ortak alan tuvalet. Esnek mesai old için az kişiyiz binada. Diğer tarafta dışardan gelince maskeyi sağa sola atan, gezmelerden geri kalmayan insanlar. O sebeple kendimi daha az riskli gördüm çünkğ daha bilinçli hareket ediyorum. Yukarda maruz kaldıklarım hariç, dikkat ediyorum. Ama evet kimden geleceği belli olmaz. Bulaştırmaktan korktuğum için boğazımın ağrısığı ilk gün test yaptırdım.

Estağfirullah ben doğruyum demiyorum hatta burda görüşlerinize başvurdum ki belki benim göremediğim bir şey vardır ki çoğunluk haksız old görümceme gelme demeye hakkım olmadığımı söylemiş. Bende öğrenmiş oldum teşekkür ederim. Ama görüş belirtirken suçlayıcı olmamak lazım diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun bu arada.

Aynen. Okurken duygudan duyguya girdim. Bana dense bende dedigin gbi yaparim. Bu insanlar kv anneye cocuk baktirip birde efeleniyor ya tilt oluyorum. Arti birde yemegi de orda yiyorlar. Oh ne ala memleket derler.
Cocugu alip eve gitse direkt yemek yapması lazim olmaz.

Aynen öyle ohh ne ala memleket

Bos sinif? Aksama kadar calisma? Ise gidip zoomdan toplanti yapma? Hangi saglik sektoru bacim bu.
Bilince falan bakmiyor bu isler geldi mi geliyor. Bogaz agrin oldu ilk gun teste gittin yapıldı negatif ckti gene tehlike bitmis degil ki. Hatali sonuc kaynıyor ortalık.

Abartmıyorsunuz. Virüs kapmamak veya tez yetiştirmek gibi önemli sebepleriniz var. Değil korona ortalık güllük gülistanlık olsa beni tez yazarken gereksiz meşguliyete sokacak her insandan kaçarım.
Tez yazacagim diye cocugumu kv deme verip baktirip sonra ona gelenlere karismak dogru yani? Kv , görümceye ne atiyorum Ayşe'nin tezinden. Virusse herkese virus sanki ondan bulasmaz kv görümceye.
Gereksiz meşguliyet degil bunlar.
Ben isimi halldeyim bana da dokunmasinlar diye dusunme tarzi bencillik ıcerır. Ne korunmasi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…