Bakın bence fetö metö diyip de durumun vehametini arttırmayın.. Fetö ye bizim gibiler küfürler yağdırırken bir takım insnalar geeeeeeel bitsin bu hasret,hocaefendi falan filan.. Dedik ki din ile devlet işleri ayrıdır bunun adı laikliktir yapmayın etmeyin.. Ama yooook hocaefendi hocaefendi... Şaklabanlıktan başka ne yapıyordu.. Dedik! Herkesi içeri attılar.. Sonra çıkarlar çakıştı fetö terör örgütü... Şimdi kandırılan büyük devlet adamlarıyken içerdekiler hep hain öyle mi? Elbette hain kanı bozuk şeref yoksunlarını süründürmeliler... Suçsuzları ayırt etmek çok zor olmasa gerek.. Bie günde bütün devlet memurlarını aldılar.. Nasıl oldu bu..? Çünkü hepsi zamanında fetö ve devlet işbirliğiyle oralara kpssiz yerleştirilmiş memurlardı.. Senin benim hakkımı yiyerek torpille gelenlerdi.. Neyse ya çok konuştum ben..Terör konusunda hepimiz hem fikir iz avrupa onları besliyor öyle değil mi bize dost gözüken ülkeler bizi vuruyo fetoyu besleyen destekleyen de belli benim sadece aklıma takılan neden bu ülkelere rest cekemiyoruz
Referanduma neden bağladınız şimdi bozuk plak gibi aynı şeyleri her yere kopyala yapıştır yapmanızdan gına geldi. Amacımız aynı olabilir gittiğimiz yollar farklı bana göre benimki doğru size göre sizinki. Rica ediyorum bu bahsi kapatalım.Aynı şeyi düşünüyoruz canım bunun için ugrasmamiz lazım gelismesine destek vermeklazim niye feto pkk daes vb terör orgutleri hayır diyo ve niye bizim belli kesimimiz hayır diyo onlar bizim düşmanımız değil mi düşman hayır diyosa isine öyle geliyo
ordan yuklu bir tazminat alirsaniz onla donup is kurardiniz isteEşime bin defa dedim bak bunlara dava aç mahkemeye ver seni 8 yıldan sonra aldı kovdular işten iş bile bulmana fırsat vermeden. Eşim aynen bunu diyor
"Paraları onların olsun amannnnn onlarla mahkemede yüzyüze gelmeye ne gerek var!? Parasıda onların olsun boşver!! Yahu seni attılar dava aç hakkını ara diyorum adamın umurunda değildi şaka gibi. Bu nasıl bir koca ki hakkını hukukunu aramıyor diye ne tartışmalar yaşadık evde. Senin umurunda değilse ben ne takacam" dedim konu kapandı
Eşim inanılmaz pasif birisi. Hakkını herkese yedirir. Hak aramaz sormaz bu tavırları beni çileden çıkarır!
Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedirReferanduma neden bağladınız şimdi bozuk plak gibi aynı şeyleri her yere kopyala yapıştır yapmanızdan gına geldi. Amacımız aynı olabilir gittiğimiz yollar farklı bana göre benimki doğru size göre sizinki. Rica ediyorum bu bahsi kapatalım.
O dediklerinizi besleyenlere girersek konuşacak çokşey var.Ama Avrupa bizi kıskanıyor.
Çıkarın at gözlüklerinizi biraz etrafınıza bakın lütfen.
Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir
Aynı şeyi düşünüyoruz canım bunun için ugrasmamiz lazım gelismesine destek vermeklazim niye feto pkk daes vb terör orgutleri hayır diyo ve niye bizim belli kesimimiz hayır diyo onlar bizim düşmanımız değil mi düşman hayır diyosa isine öyle geliyo
Hanfendi oy eğer şu partiye oy verirseniz vay efendim terör son bulacak denildi en son ki seçimlerde.. Buldu mu?Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir
Avrupa bizi kıskanıyor muymuş? ben bu cümleleri şaka sanıyordum.Avrupa bizi niye kıskansınyalvarıyorum avrupa bizi kıskanıyor demeyin nolur :)))
bizim kıskanılacak bir şeyimiz yok adamlar sınırımıza asker yığıyor farkında mısınız?niye? bu beni endişelendiriyor sizi hiç mi endişelendirmiyor? at gözlükleri değil de pembe gözlükleri çıkaralım hep birlikte daha net göreceğiz
bizi niye ciddiye almıyorlar biliyor musun eltimiz görümcemiz bizi kıskanıyoru ülkeler arasına taşıdığımız için avrupa bizi kıskanıyor nasıl bir cümle bunca yazılandan bu mu çıkar
diyorum ki bakın çok basit diyelim ki şu an gündem de bu var bunu örnek vereyim, ben evet diyeceğim siz hayır,ben bunu rahat rahat söylerken siz bunu söylediniz diye işten atılıyorsanız söyler misiniz bu ülkede adalet var mıdır eşitlik var mıdır avrupa izi kıskanır mı? bu en basit örnek.
diyorum ki korkuyorum bana hayır korkma diyebilir misiniz? kendim adına da değil geleceğimiz adına hepimiz adına korkuyorum.
bizim ülkemiz güzel çok güzel bir ülke ama biz elbirliği ile onu mahvetmek üzereyiz.
Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyorpeki deaş a bir grup ateşli genç diyen fetöye kardeşim diyen pkk ile el sıkışan kimdi?
cevabını istiyorum.net cevabını.
burada hayırcılara yafta yapıştırmadan önce bunlara cevap ver lütfen.
Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor
Uzaga gitmeye gerek yok hem kira oduyoruz hem ev borcu oduyoruz cokta sukur dolabimiz dolu..buyukanne maasi proje uygulamasi martdan sonra uygulanmaya baslaniyor 10 ilde var 6 ay uygulamasi olacak eger hersey uygun giderse diger illere de yayilacakO eskiden baktığınız çamaşır makineleri yeni yeni üretiliyordu.Ben evlenmeden arçelik çamaşır makinası (tam otomatik)
alırken 3 maaşımdan fazlasını vermiştim ki asgari ücretle çalışmıyordum daha fazla alıyordum.Bugün 600-700-800TL
ye makina dolu üstelik 12 taksit.Plazma tvler yeni çıktığında arkadaş yurtdışından getirdi 10.000$ dı.Sonra keza
burada satılmaya başladı.Alabilenler parmakla gösterildi.Geçen sene yazlığa aldım LG 82 ekran LCD 892._TL
9 taksit.Almayanı dövüyorlar.Bunlar teknolojinin gelişmesi üretim, maliyetlerinin düşmesiyle alakalı.
Bugün asgari ücreti 1.400TL iken bir çamaşır makinası en ucuz 4.500-5000 TL olsun da görelim o çeyizleri.
Babam bir devlet kurumunda çalışıyordu.Babasız kıtkanat büyümüş, dolayısı ile aileden bir katkı yok.
Ama ben 2 yaşındayken(1970) o zaman içinde şimdide İstanbul'un iyi semtlerinden birinden o zaman
sanırım adı Emlak Konut bankasından kredi çekerek ev almış.Bugün bana bir devlet çalışanının hem ev geçindirip
hem kredi taksidi nasıl ödeyebileceğini bir anlatır mısınız?
Şimdi duydunuz büyükanne maaşı onu savunuyorsunuz.Alan bir kişiyi gördünüz mü?
Hala Avrupa in bizi kıskandığını düşünmek. Neyimize pardon. İç savaş? Açlık, işsizlik oranı? Kaçak saray?O dediklerinizi besleyenlere girersek konuşacak çokşey var.Ama Avrupa bizi kıskanıyor.
Çıkarın at gözlüklerinizi biraz etrafınıza bakın lütfen.
Bilmem barzani katiliyle halay çeken megri megri söyleyen kandilden inen katillerle el ele tutuşan var mıdır acaba?Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor
Bütün partilerin birleşmesi lazım muhalefet parti olabilir ama bu konuda da muhalefet olmamalı güzel bişey yapiyosa biri desteklemelisin hepimiz türküz terör örgütü meclise girdi şimdi nerde hakettikleri yerde hatta daha beterini hakediyolar daHanfendi oy eğer şu partiye oy verirseniz vay efendim terör son bulacak denildi en son ki seçimlerde.. Buldu mu?
Hanımefendi davulla zurnayla sınırdan pkk karşılayan kimdi? Fetöye sesi kısılana kadar methiyeler düzen kimdi? Şehitlere kelle öcalana sayın diyen kimdi? Daha dün barzaniyi karşılamak için sözde kürdistan bayrağını gönlere çeken kimdi? Barzaninin ömrü boyunca kimseden görmediği itibarı gösteren kimdi? Bunca yıldır zaten iktidar bunların elinde, ülkenin tapusunu üzerine geçirmeden terörü sonlandıramıyorlar mı?Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor
Ben göremiyorum öyle birini siz nerde gördünüz kanıtlar nerdeBilmem barzani katiliyle halay çeken megri megri söyleyen kandilden inen katillerle el ele tutuşan var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?