Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

Terör konusunda hepimiz hem fikir iz avrupa onları besliyor öyle değil mi bize dost gözüken ülkeler bizi vuruyo fetoyu besleyen destekleyen de belli benim sadece aklıma takılan neden bu ülkelere rest cekemiyoruz
Bakın bence fetö metö diyip de durumun vehametini arttırmayın.. Fetö ye bizim gibiler küfürler yağdırırken bir takım insnalar geeeeeeel bitsin bu hasret,hocaefendi falan filan.. Dedik ki din ile devlet işleri ayrıdır bunun adı laikliktir yapmayın etmeyin.. Ama yooook hocaefendi hocaefendi... Şaklabanlıktan başka ne yapıyordu.. Dedik! Herkesi içeri attılar.. Sonra çıkarlar çakıştı fetö terör örgütü... Şimdi kandırılan büyük devlet adamlarıyken içerdekiler hep hain öyle mi? Elbette hain kanı bozuk şeref yoksunlarını süründürmeliler... Suçsuzları ayırt etmek çok zor olmasa gerek.. Bie günde bütün devlet memurlarını aldılar.. Nasıl oldu bu..? Çünkü hepsi zamanında fetö ve devlet işbirliğiyle oralara kpssiz yerleştirilmiş memurlardı.. Senin benim hakkımı yiyerek torpille gelenlerdi.. Neyse ya çok konuştum ben..

Bende yıllardır Ingilteredeyim. Ve Türkiye'de yaşamayı her anlamda deli gibi istesemde çocuklarımın eğitimi için dönmeyi asla düşünmem. Adapte olamazlar,eğitim sistemi tamamen farklı. Türkçeye çok fazla hakim değiller,hadi diyelim özel bir okula gittiler yinede zorluk cekeceklerine eminim.
Burada çok daha fazla haklara sahipsiniz.Devlet'in sosyal yardım hakları var. İş yoksa işsizlik parası,çocukların 16 yaşına kadar aldığı para..Devlet ev bile veriyor tek kuruş ödemeden.
Türkiye'de işsizlik çok fazla.Oraya gittiğinizde iş bulacağınızin garantisi olmadığı gibi bu yardımlarda olmayacak.
Eşiniz kebap işindeydi demişsiniz. Burada kebap işi çok. Yine başka biryere iş bulabilir gibi geliyor bana.yada farklı bir alanda çalışabilir.

http://www.manchester.gov.uk/info/100008/work_jobs_training_and_advice
Yukarıda paylaştığım linke bir göz atın isterseniz.
Eşiniz job centre'a başvuru yaptım bilmiyorum tabi.
Neyse kısacası ben yerinizde olsam dönmeyi hiç düşünmem bile.

Referanduma neden bağladınız şimdi bozuk plak gibi aynı şeyleri her yere kopyala yapıştır yapmanızdan gına geldi. Amacımız aynı olabilir gittiğimiz yollar farklı bana göre benimki doğru size göre sizinki. Rica ediyorum bu bahsi kapatalım.

ordan yuklu bir tazminat alirsaniz onla donup is kurardiniz iste
hala sansi avrdir , ailesine fln soyleyin ne bileyim biseyler yapin
çok yazik kanunlara gore oyle atamazki
ama tabi yeni kanun çikdiysa bilemem, bu aarlar mesela fransa da patrinun isine yarayacak kanun çiakrmaya çalisiyoalr, istedigi an istedigi kimseyi sebzpsiz çikarcak isveren, herkes ayaklandi heryeri yakdilar ama son drum ne bilmiyorum daha kanun geçmedi galiba

Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir

O dediklerinizi besleyenlere girersek konuşacak çokşey var.Ama Avrupa bizi kıskanıyor.

Çıkarın at gözlüklerinizi biraz etrafınıza bakın lütfen.

yalvarıyorum avrupa bizi kıskanıyor demeyin nolur :)))

bizim kıskanılacak bir şeyimiz yok adamlar sınırımıza asker yığıyor farkında mısınız?niye? bu beni endişelendiriyor sizi hiç mi endişelendirmiyor? at gözlükleri değil de pembe gözlükleri çıkaralım hep birlikte daha net göreceğiz

bizi niye ciddiye almıyorlar biliyor musun eltimiz görümcemiz bizi kıskanıyoru ülkeler arasına taşıdığımız için avrupa bizi kıskanıyor nasıl bir cümle bunca yazılandan bu mu çıkar

diyorum ki bakın çok basit diyelim ki şu an gündem de bu var bunu örnek vereyim, ben evet diyeceğim siz hayır,ben bunu rahat rahat söylerken siz bunu söylediniz diye işten atılıyorsanız söyler misiniz bu ülkede adalet var mıdır eşitlik var mıdır avrupa izi kıskanır mı? bu en basit örnek.

diyorum ki korkuyorum bana hayır korkma diyebilir misiniz? kendim adına da değil geleceğimiz adına hepimiz adına korkuyorum.

bizim ülkemiz güzel çok güzel bir ülke ama biz elbirliği ile onu mahvetmek üzereyiz.

Kararı siz vereceksiniz, şöyle söyleyeyim, asgari ücret 1400 tl burada, ev kiraları deseniz üç çocuklu bir aile için metropol dışı bir şehirde bile 600-700 tl den aşağı ev bulamazsınız, metropolde yaşayacaksanız fiyat daha da artıyor. yeme içme fiyatları alınan ücretlere kıyasla çok çok yüksek, 1 kg kıymayı 40-50 tl ye alırsınız.Yazın sebze meyve fiyatları bir nebze düşer ama kış çok zor.Isınma çok pahalı, aylık 300 tl gibi bir şeye ısınırsınız, elektrik su 100 tl den aşağıya gelmez.Bunun suyu var, interneti var, giyim kuşamı, çocukların ihtiyaçları var.Devletten ne kira yardımı, ne çocuk yardımı alamazsınız.Sağlık zaten memur değilseniz paralı gibi bir şey.ssk'lı bir insan hastaneye gittiğinde devlet çoğu ilacı karşılamıyor, her reçete en az 30tl gibi bir fiyat tutuyor.Eğitim demişsiniz bende birçok arkadaşa katılıyorum, eğitim bitik durumda, ledli ekmek saklama kutusu yapan bir ülkeden fazla bir şey beklemeyin derim.Hatta daha da kötüye gidiyor her şey.Neyin ne olacağının garantisi de yok.Biz bir süre sonra taşınacağız kendi adımıza.Dediğm gibi karar sizin ama ben olsam çocuklarımın hayatını mahfetmezdim.Büyüyecekler ve ilerde muhtemelen keşke ailem dönmeseydi diyebilirler.

peki deaş a bir grup ateşli genç diyen fetöye kardeşim diyen pkk ile el sıkışan kimdi?

cevabını istiyorum.net cevabını.

burada hayırcılara yafta yapıştırmadan önce bunlara cevap ver lütfen.

Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir
Hanfendi oy eğer şu partiye oy verirseniz vay efendim terör son bulacak denildi en son ki seçimlerde.. Buldu mu?

Avrupa bizi kıskanıyor muymuş? ben bu cümleleri şaka sanıyordum.Avrupa bizi niye kıskansın

peki deaş a bir grup ateşli genç diyen fetöye kardeşim diyen pkk ile el sıkışan kimdi?

cevabını istiyorum.net cevabını.

burada hayırcılara yafta yapıştırmadan önce bunlara cevap ver lütfen.
Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor

Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor

kim el mi sıkışıyor? açılım sürecini babam başlatmadı herhalde?

şaka gibi.

saf mı konusuna artık cevap vermiyorum.

Uzaga gitmeye gerek yok hem kira oduyoruz hem ev borcu oduyoruz cokta sukur dolabimiz dolu..buyukanne maasi proje uygulamasi martdan sonra uygulanmaya baslaniyor 10 ilde var 6 ay uygulamasi olacak eger hersey uygun giderse diger illere de yayilacak

O dediklerinizi besleyenlere girersek konuşacak çokşey var.Ama Avrupa bizi kıskanıyor.

Çıkarın at gözlüklerinizi biraz etrafınıza bakın lütfen.
Hala Avrupa in bizi kıskandığını düşünmek. Neyimize pardon. İç savaş? Açlık, işsizlik oranı? Kaçak saray?

Bilmem barzani katiliyle halay çeken megri megri söyleyen kandilden inen katillerle el ele tutuşan var mıdır acaba?

Hanfendi oy eğer şu partiye oy verirseniz vay efendim terör son bulacak denildi en son ki seçimlerde.. Buldu mu?
Bütün partilerin birleşmesi lazım muhalefet parti olabilir ama bu konuda da muhalefet olmamalı güzel bişey yapiyosa biri desteklemelisin hepimiz türküz terör örgütü meclise girdi şimdi nerde hakettikleri yerde hatta daha beterini hakediyolar da

Hanımefendi davulla zurnayla sınırdan pkk karşılayan kimdi? Fetöye sesi kısılana kadar methiyeler düzen kimdi? Şehitlere kelle öcalana sayın diyen kimdi? Daha dün barzaniyi karşılamak için sözde kürdistan bayrağını gönlere çeken kimdi? Barzaninin ömrü boyunca kimseden görmediği itibarı gösteren kimdi? Bunca yıldır zaten iktidar bunların elinde, ülkenin tapusunu üzerine geçirmeden terörü sonlandıramıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…