Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

Uzaga gitmeye gerek yok hem kira oduyoruz hem ev borcu oduyoruz cokta sukur dolabimiz dolu..buyukanne maasi proje uygulamasi martdan sonra uygulanmaya baslaniyor 10 ilde var 6 ay uygulamasi olacak eger hersey uygun giderse diger illere de yayilacak
ay ne güzel sizin karnınızın doyması dolabınızın maaşallah dolu dolu olması bu ülkede bırakın asgari ücreti neredeyse memurun bile açlık sınırında olduğu gerçeğini değiştirmiyor

delireceğim

Birkaç kötü örnek gözümüze sokulmuyor.Çoğunluğu görüyoruz.Birkaç iyi örnekte medyada süslenip

önümüze koyuluyor.Evet bu topraklar kolay kazanılmadı.Destan yazıldı.Tüm dünyanın saygı duyduğu

bir kurtuluş mücadelesi verildi.Ama onlar değersizleştirilip, ülkesini İngilizlere satmış arkasına bakmadan

gemiye binip kaçmışlar yüceltilmeye çalışılıyor.Palavradan kendilerine destan yazmaya uğraşıyorlar.

Atatürk bırakın bizi dünyanın sayılı dehalarından liderlerinden biridir.Önce bize değerkatanlara saygı

duymalı, sahip çıkmalıyız.

konu sahibinin gul gibi konusu gume gidecek niye siyasete baslandiki simdii

Diyelim ki evet oyu çıktı sistem değişti kimse ölümsüz değil.. Elbet hepimiz öleceğiz.. Geldi pkklı dediğiniz insanlardan biri oldu cumhurbaşkanı napacaksın kafanı yine kuma mk görmeceksin..? Ya bakın bence herkes istediği oyu versin işi referanduma bağlamasak iyi olur.. Demokrasi nöbeti tutulan bir ülkeyiz biz.. Bu ülkede herkes özgür..!

Ben hollandada yasiyorum. Turkiye icin yorum yapamam orda yasayanlar tabiki daha iyi biliyorlar ama hollandada yasiyan biri olarak sunu soyluyebilirim. Avrupayi gozunuzde cok buyutmeyin. Biri yazmis tecavuz oluyor turkiyede duydunuzmuz? Bu avrupada olmuyan birseymi? Her hafta burda tecavuzler, cinayetler isleniyor, amsterdam, rotterdamda silahlar patliyor. Bizim aldigimiz maaslari tlden hesaplayip rahat yasadigimizi zannediyorsunuz. Bizim odedigimiz vergiler, sigortalarin haddi hesabi yok. Izine gelince eurolari bozdurup hayat yasiyorlar hersey gozlerine guzel geliyor denilmis. Evet essek gibi calisip ordan kisip burdan biriktirince ulkemizde avrupada yasiyamadigimix hayati yasiyoruz. Her ulkede sikintilar var kimse bolluk bereket icinde yasamiyor. Burdada issizlik var, burdada tecavuz var, pedofiller almis basini gidiyor burda. Hollanda turkiye gibi herseyi haber yapmiyor hersey gizleniyor. Hollandanin tek guzel yani herseyde kurallari var ve insanlar bu kurallara uyuyorlar onun icin heryer temiz ve sakindir ve egtim sistemi cok guzeldir...

konu sahibinin gul gibi konusu gume gidecek niye siyasete baslandiki simdii
Biri referanduma bağladı olayı hepimizi de yanında götürecek

Bakın son cümleniz ne kadar güzel.
Siz eşek gibi çalışıp karşılığını alıyorsunuz ne güzel Allah arttırsın ama biz de burada eşek gibi çalışıp karşılığını alamıyoruz anlatmaya çalıştığım buydu. Aynı işi burada yapsanız hayat kalitenizde emin olun büyük fark olur.

Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor

Ne olur şaka yapıyorum deyin?

O dağdakiler ciplerle alkışlarla indi.Çadır mahkemelerinde aklandı.Televizyonlarda ellerinde terört bayrakları gözyaşı

döktü o dedikleriniz.

Saf mı ya gelince, o kısmı daha çözebilen yok.Akıl alır gibi değil hakikaten

aklın varsa buraya asla donmezsin senin elektrik faturanı yatırıyo dedigin cocuk parası az xok biliyourz bizimde tanıdıklarımız var 3 cocuk icin bakım parası baya guzell burda cocuk dogdugunda 1 kere 60 mı 80 mi ne alıyosun bide askeri gecim indirimi 60 lira alırsın o kadar ben olsam bu karmasada türkiyeye tatile bile gelmem

Tamam siyaseti bırakıyoruz Allah ülkemiz için ne hayirliysa onu versin kim oyun oynuyorsa üstümüzde onların oyunlarını başına yiksin başka bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…