Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

Ben ne gibi karsilik aliyorum sizin gozunuzde merak ettim:)

Tamam siyaseti bırakıyoruz Allah ülkemiz için ne hayirliysa onu versin kim oyun oynuyorsa üstümüzde onların oyunlarını başına yiksin başka bişey demiyorum
Özelden yolladığım linkten sonra bu u dönüşünüz şaşırtmadı

oooo abd desin sanırım özelden sana sorular soruyum o zaman hangi eyalete yakınsın cnm arkansas houston texas bölgesin soruyorum ben bilgin varsa tabiii

Ben ne gibi karsilik aliyorum sizin gozunuzde merak ettim:)
Siz kendiniz söylemişsiniz işte çalışıyorum kazanıyorum diye ona istinaden. Bir de çalışıp sömürülen var o çok kötü.

Mesela amerika da iki dakikada bir saldiri olayi yasaniyormus tv de belgeselde anlattilar bu saldiri yolda giderken saldirma kadina saldiri vs gibi.

Özelden yolladığım linkten sonra bu u dönüşünüz şaşırtmadı
Daha bakmadım canım ozel e herkes istediğini dusunmek özgür ben bu yazdigimi her zaman söylüyorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar herşey er gec ortaya çıkar bizde görürüz ama inşallah güzel şeyler görürüz artik

İnşallah maşallah

Mesela amerika da iki dakikada bir saldiri olayi yasaniyormus tv de belgeselde anlattilar bu saldiri yolda giderken saldirma kadina saldiri vs gibi.

burada hiç olmuyor evet

hergün tıklım tıklım otobüslerde tacize uğrayanlar amerikalı kadınlar

Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor

Ne olur şaka yapıyorum deyin?

O dağdakiler ciplerle alkışlarla indi.Çadır mahkemelerinde aklandı.Televizyonlarda ellerinde terört bayrakları gözyaşı

döktü o dedikleriniz.

Saf mı ya gelince, o
Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir

Arkadaşım sen bi aç oku önce neye evet diyecen.Papağan gibi sana söyleneni tekrar ediyorsun.

Ben bir de şu yurt dışında çalışıp yaz tatilinde değerli paralarıyla burda caka satan insnaları anlamıyorum.. Adam gidiyor arabasını alıyor ama jip ggibi böyle büyük arabalardab alıyo bi bakmışsın yaz olmuş ooh en güzel tatili yapıyo miss...e benim kocamda eşşek gibi çalışıyo ayda 4700 alıyo biz neden araba alamıyoruz acaba.. Çooook pahalı olduğu için olabikir mi? La ekonomi bitik bitik anlayın anlayın az.. Bir koli yumurta parasındam haneri yok sanırım kimsenin.. Ooof bak yine dayanamdım valla..

Millet suriyelilere laf ediyor
Şu başlıkta ülkeyi kotuleyenlere bakıyorum da
Hepsi küçük Suriyeli adayı
Keşke gidebilseniz Avrupa ya da orada Suriyeli gibi yasasaniz ne güzel olurdu
İnşallah sen o beddua ettiğin duruma düşersin. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkenin içine suriyelileri sokan ben değilim. Kpss sorularını çalan ben değilim. Ülkenin içine eden sen ve senin zihniyetindekiler!

Ben okuyorum sağol bence siz okuyun niye hayır dediğinizi herkes özgür zamanını bekleyelim arkadaşım gorcez bakalim

bende babamlara diyorum ama kabule tmiyolar en azından yunanistana gidelim dükkan acarsak ilere oturum alabiliriz diyorum ama yok arkadasların hangi ülkeye gittiler ve ne is yapmayı düsünüyolar hazırda isleri yoksaa

Avrupalıların bizi kıskandığı gibi sen de gurbetçileri kıskanıyorsun seni kenafir göz seni

İnşallah sen o beddua ettiğin duruma düşersin. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkenin içine suriyelileri sokan ben değilim. Kpss sorularını çalan ben değilim. Ülkenin içine eden sen ve senin zihniyetindekiler!

Atamın ve silah arkadaşlarının kurduğu bu ülkeden beni kimse kovamaz!

Bizde somuruluyoruz canim. Benim kazandigim para bana kalmiyorki, ordada belirtmistim vergisi, sigortasi, kira, alisveris vs vs. Benim demek istedigim her ulkede bu sorunlar var. Ilk yaZimda demistim turkiyedekilerin yasantisini bilemem ben sadece bunu hollanda icin yaziyorum. Heryer ayni:)

Siz kendiniz söylemişsiniz işte çalışıyorum kazanıyorum diye ona istinaden. Bir de çalışıp sömürülen var o çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…