Bakın son cümleniz ne kadar güzel.
Siz eşek gibi çalışıp karşılığını alıyorsunuz ne güzel Allah arttırsın ama biz de burada eşek gibi çalışıp karşılığını alamıyoruz anlatmaya çalıştığım buydu. Aynı işi burada yapsanız hayat kalitenizde emin olun büyük fark olur.
Özelden yolladığım linkten sonra bu u dönüşünüz şaşırtmadıTamam siyaseti bırakıyoruz Allah ülkemiz için ne hayirliysa onu versin kim oyun oynuyorsa üstümüzde onların oyunlarını başına yiksin başka bişey demiyorum
oooo abd desin sanırım özelden sana sorular soruyum o zaman hangi eyalete yakınsın cnm arkansas houston texas bölgesin soruyorum ben bilgin varsa tabiiiAvrupa bitikse Türkiye iki kat bitik. Eğitim sistemiyle ilgili bile en ufak bir fikriniz yoksa Türkiyeyi hiç bilmiyorsunuz demektir. Az bulduğunuz çocuk ve kira parasını Türkiye'de hiç bulamazsınız. Tamam, kira sorununuz yokmuş ama lafın gelişi diyorum, oyle destekler mevcut değil Tr'de. Çalışana her yerde iş varsa orada iş arayıp çalışın. Çocukların başını yakmayın.
Ben tek olduğum halde yurtdışından(ABD) Türkiye'ye kesin dönüş yapamıyorum. Önceden ben de dönmek istiyor, bunun hazırlığını yapıyordum. Sonra gidişatı gördükçe vazgeçtim, şimdi her geçen gün vazgeçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Avrupa, Abd gibi ülkelerde okuması mümkünken bile isteye Tr'nin eğitim sistemine sokulan çocuk ilerde ana babasının yüzüne tükürse haklıdır. Kusura bakmayın.
Siz kendiniz söylemişsiniz işte çalışıyorum kazanıyorum diye ona istinaden. Bir de çalışıp sömürülen var o çok kötü.Ben ne gibi karsilik aliyorum sizin gozunuzde merak ettim:)
Özelden yolladığım linkten sonra bu u dönüşünüz şaşırtmadı
Barzani ile kim el ele dedi ben de gösterdimne yolladın feto bedduları gibi Allah evlerine ateşler salsına geçti
eski dostları malum
Daha bakmadım canım ozel e herkes istediğini dusunmek özgür ben bu yazdigimi her zaman söylüyorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar herşey er gec ortaya çıkar bizde görürüz ama inşallah güzel şeyler görürüz artikÖzelden yolladığım linkten sonra bu u dönüşünüz şaşırtmadı
İnşallah maşallahDaha bakmadım canım ozel e herkes istediğini dusunmek özgür ben bu yazdigimi her zaman söylüyorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar herşey er gec ortaya çıkar bizde görürüz ama inşallah güzel şeyler görürüz artik
Mesela amerika da iki dakikada bir saldiri olayi yasaniyormus tv de belgeselde anlattilar bu saldiri yolda giderken saldirma kadina saldiri vs gibi.
Kim el sıkışıyor pkkyla bu kadar insan. Saf mi ki pkk nin yanında olan biri için yıllardır türkiyeyi yönetmesine izin veriyor
Gelişmesi için çaba harcayalim diyorum refarunduma o yüzden bağlıyorum niye türkiyenin karşısında olanlar gelişmesini istemeyenler hayır diyo amaç nedir
Düzgün konuş haddini bil bence sınırı aşmane yolladın feto bedduları gibi Allah evlerine ateşler salsına geçti
eski dostları malum
İnşallah sen o beddua ettiğin duruma düşersin. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkenin içine suriyelileri sokan ben değilim. Kpss sorularını çalan ben değilim. Ülkenin içine eden sen ve senin zihniyetindekiler!Millet suriyelilere laf ediyor
Şu başlıkta ülkeyi kotuleyenlere bakıyorum da
Hepsi küçük Suriyeli adayı
Keşke gidebilseniz Avrupa ya da orada Suriyeli gibi yasasaniz ne güzel olurdu
Ben okuyorum sağol bence siz okuyun niye hayır dediğinizi herkes özgür zamanını bekleyelim arkadaşım gorcez bakalimNe olur şaka yapıyorum deyin?
O dağdakiler ciplerle alkışlarla indi.Çadır mahkemelerinde aklandı.Televizyonlarda ellerinde terört bayrakları gözyaşı
döktü o dedikleriniz.
Saf mı ya gelince, o
Arkadaşım sen bi aç oku önce neye evet diyecen.Papağan gibi sana söyleneni tekrar ediyorsun.
Düzgün konuş haddini bil bence sınırı aşma
bende babamlara diyorum ama kabule tmiyolar en azından yunanistana gidelim dükkan acarsak ilere oturum alabiliriz diyorum ama yok arkadasların hangi ülkeye gittiler ve ne is yapmayı düsünüyolar hazırda isleri yoksaaBurada birçok arkadaşım evini satıp yurt dışına gitti ya da gitme peşindeler. Çünkü burada sadece eğitim vs bitik değil, hayatımız da tehlikede, güvende değiliz. Sürekli bir olaylar oluyor, bombası vs. Gelmeyin bence.
Avrupalıların bizi kıskandığı gibi sen de gurbetçileri kıskanıyorsun seni kenafir göz seniBen bir de şu yurt dışında çalışıp yaz tatilinde değerli paralarıyla burda caka satan insnaları anlamıyorum.. Adam gidiyor arabasını alıyor ama jip ggibi böyle büyük arabalardab alıyo bi bakmışsın yaz olmuş ooh en güzel tatili yapıyo miss...e benim kocamda eşşek gibi çalışıyo ayda 4700 alıyo biz neden araba alamıyoruz acaba.. Çooook pahalı olduğu için olabikir mi? La ekonomi bitik bitik anlayın anlayın az.. Bir koli yumurta parasındam haneri yok sanırım kimsenin.. Ooof bak yine dayanamdım valla..
İnşallah sen o beddua ettiğin duruma düşersin. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkenin içine suriyelileri sokan ben değilim. Kpss sorularını çalan ben değilim. Ülkenin içine eden sen ve senin zihniyetindekiler!
Siz kendiniz söylemişsiniz işte çalışıyorum kazanıyorum diye ona istinaden. Bir de çalışıp sömürülen var o çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?