- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Evet sizi de anlıyorum o halde olumlu tarafından bakın kurallı nizamlı ve eğitimi tepetaklak olmamış bir ülkede yaşıyorsunuz.Bizde somuruluyoruz canim. Benim kazandigim para bana kalmiyorki, ordada belirtmistim vergisi, sigortasi, kira, alisveris vs vs. Benim demek istedigim her ulkede bu sorunlar var. Ilk yaZimda demistim turkiyedekilerin yasantisini bilemem ben sadece bunu hollanda icin yaziyorum. Heryer ayni:)
Kim beddua etti ya ben mi cemaatciydimgayet düzgün konuşuyorum hatta bence oldukça düzgünüm.
yalan olan ne var hayırdır?
beddua etmedin mi bir zamanlar hepiniz cemaatçi değil miydiniz?
evet sorun ne?
yalvarıyorum avrupa bizi kıskanıyor demeyin nolur :)))
bizim kıskanılacak bir şeyimiz yok adamlar sınırımıza asker yığıyor farkında mısınız?niye? bu beni endişelendiriyor sizi hiç mi endişelendirmiyor? at gözlükleri değil de pembe gözlükleri çıkaralım hep birlikte daha net göreceğiz
bizi niye ciddiye almıyorlar biliyor musun eltimiz görümcemiz bizi kıskanıyoru ülkeler arasına taşıdığımız için avrupa bizi kıskanıyor nasıl bir cümle bunca yazılandan bu mu çıkar
diyorum ki bakın çok basit diyelim ki şu an gündem de bu var bunu örnek vereyim, ben evet diyeceğim siz hayır,ben bunu rahat rahat söylerken siz bunu söylediniz diye işten atılıyorsanız söyler misiniz bu ülkede adalet var mıdır eşitlik var mıdır avrupa izi kıskanır mı? bu en basit örnek.
diyorum ki korkuyorum bana hayır korkma diyebilir misiniz? kendim adına da değil geleceğimiz adına hepimiz adına korkuyorum.
bizim ülkemiz güzel çok güzel bir ülke ama biz elbirliği ile onu mahvetmek üzereyiz.
Hepsi küçük Suriyeli adayı
Ayyy kenafir menafir:) yalan mı arkadaşım biz de eşşek gibi çalılşıyoruz millet olarak söyler misin tatlımm ortalama bir araba almak için kaç yıl kredi ödemek gerekiyor bu ülkede.? Ev fiyatları helee anaaam sanki şehir satınalıyoruz..:)kira desen zaten adam eşşek gibi çalışıyor mecburiyetten 1+1 eve 1200 kira veriyor.. Geriye kalanla doğalgaz elektrik su eee karnını doyurmak için duvarları kemiremeyeceğine göre market de yapacak.. Yani demem o ki bizim ülkede paranın değeri yok..Avrupalıların bizi kıskandığı gibi sen de gurbetçileri kıskanıyorsun seni kenafir göz seni
Evet burda da oluyor olmuyor demedim antalya da referandum icin bildirge dagitan basortulu bayanin esarpini asilip saldiran bayan var mesela bu kadar dusmanlik kin beslemis bu da saldiri oluyor isteburada hiç olmuyor evet
hergün tıklım tıklım otobüslerde tacize uğrayanlar amerikalı kadınlar
Ben okuyorum sağol bence siz okuyun niye hayır dediğinizi herkes özgür zamanını bekleyelim arkadaşım gorcez bakalim
Gel de bunu onlara anlatAyyy kenafir menafir:) yalan mı arkadaşım biz de eşşek gibi çalılşıyoruz millet olarak söyler misin tatlımm ortalama bir araba almak için kaç yıl kredi ödemek gerekiyor bu ülkede.? Ev fiyatları helee anaaam sanki şehir satınalıyoruz..:)kira desen zaten adam eşşek gibi çalışıyor mecburiyetten 1+1 eve 1200 kira veriyor.. Geriye kalanla doğalgaz elektrik su eee karnını doyurmak için duvarları kemiremeyeceğine göre market de yapacak.. Yani demem o ki bizim ülkede paranın değeri yok..
Evet sizi de anlıyorum o halde olumlu tarafından bakın kurallı nizamlı ve eğitimi tepetaklak olmamış bir ülkede yaşıyorsunuz.
Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdinHerkes özgür mü
Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdinHerkes özgür mü
Ben seni kovmadım. Ben suriyelilerin durumuna düşün diye beddua eden birine laf söyledim. Karıştırdın galiba? Bir daha oku istersen?Atamın ve silah arkadaşlarının kurduğu bu ülkeden beni kimse kovamaz!
Biz birikim yapamıyoruz diye yakınamıyoruz, o noktaya gelemedik daha maalesef, faturaları ödeyemiyoruz, karnımızı doyuramıyoruz, çocuklarımıza bakamıyoruz noktasında takılıp kaldık.Keşke faturaları ödeyebilsekte birikim yapamasak.Bizde somuruluyoruz canim. Benim kazandigim para bana kalmiyorki, ordada belirtmistim vergisi, sigortasi, kira, alisveris vs vs. Benim demek istedigim her ulkede bu sorunlar var. Ilk yaZimda demistim turkiyedekilerin yasantisini bilemem ben sadece bunu hollanda icin yaziyorum. Heryer ayni:)
Neden hayır diyen gazeteciler işten atılıyor o halde. Herkes özgür değil işine gelen ve yandaş olan özgür.Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdin
Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdiNeden hayır diyen gazeteciler işten atılıyor o halde. Herkes özgür değil işine gelen ve yandaş olan özgür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?