Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

Evet sizi de anlıyorum o halde olumlu tarafından bakın kurallı nizamlı ve eğitimi tepetaklak olmamış bir ülkede yaşıyorsunuz.

Ben orada ironi yaptım.Sonuna kadar katılıyorum size.

Bende avrupadan turkiyeye donus yapmıs biri olarak sana fikirlerimi soyliyeyim. Insanlar avrupayı ne zannediyor bilmiyorum. babam 18 yıl calıstıgı fabrikadan atılınca ve bir ayar tutturamayınca donus yaptık. Allaha sukur bir dairemiz vardi sizin de varmıs. babam soforluk yaptı ve kardesimi ve beni okuttu. kimseye de muhtac olmadık. yurt dısında gezme giyinme nedir bilmezdik haftalık okul harclıgımı soylesem harclık mı o dersiniz.turkiyeye geldim universiteyi de bitirdim gezdim tozdum hayatı yasadım.basta donmemek ıcın 40 takla atan ben artık babama cok tesekkur ediyorum.iyiki orda kalmamısız.insan her ikisınde de yasamadan bilemez o psikolojıyı.hele ki artık muslumansan eigitm de is bulmakta cok zor yurt dısında.mutsuz bir hayat surecegıme gelirim vatanımda otururum.

Avrupalıların bizi kıskandığı gibi sen de gurbetçileri kıskanıyorsun seni kenafir göz seni
Ayyy kenafir menafir:) yalan mı arkadaşım biz de eşşek gibi çalılşıyoruz millet olarak söyler misin tatlımm ortalama bir araba almak için kaç yıl kredi ödemek gerekiyor bu ülkede.? Ev fiyatları helee anaaam sanki şehir satınalıyoruz..:)kira desen zaten adam eşşek gibi çalışıyor mecburiyetten 1+1 eve 1200 kira veriyor.. Geriye kalanla doğalgaz elektrik su eee karnını doyurmak için duvarları kemiremeyeceğine göre market de yapacak.. Yani demem o ki bizim ülkede paranın değeri yok..

burada hiç olmuyor evet

hergün tıklım tıklım otobüslerde tacize uğrayanlar amerikalı kadınlar
Evet burda da oluyor olmuyor demedim antalya da referandum icin bildirge dagitan basortulu bayanin esarpini asilip saldiran bayan var mesela bu kadar dusmanlik kin beslemis bu da saldiri oluyor iste

Gel de bunu onlara anlat

Biz birikim yapamıyoruz diye yakınamıyoruz, o noktaya gelemedik daha maalesef, faturaları ödeyemiyoruz, karnımızı doyuramıyoruz, çocuklarımıza bakamıyoruz noktasında takılıp kaldık.Keşke faturaları ödeyebilsekte birikim yapamasak.

Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdin
Neden hayır diyen gazeteciler işten atılıyor o halde. Herkes özgür değil işine gelen ve yandaş olan özgür.

Neden hayır diyen gazeteciler işten atılıyor o halde. Herkes özgür değil işine gelen ve yandaş olan özgür.
Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…