Bu arada bu konular çokça tartışılır olduYalnız herkes Türkiye konusu açılmasını bekliyo gibi olmuş :)
Evet burda da oluyor olmuyor demedim antalya da referandum icin bildirge dagitan basortulu bayanin esarpini asilip saldiran bayan var mesela bu kadar dusmanlik kin beslemis bu da saldiri oluyor iste
İrfan Değirmenci.Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi
Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdin
Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi
Ben seni kovmadım. Ben suriyelilerin durumuna düşün diye beddua eden birine laf söyledim. Karıştırdın galiba? Bir daha oku istersen?
Siz bilerek konusuyosunuz ya aydinlaniyorum sağol canım diğer yazdigimin cevabını vermedin özgür olmayan bizdik zamanında müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı zamanında hatirlatirim şu an gayet ozguruzİrfan Değirmenci.
Sen de hiçbir şeyi bilmiyorsun duymuyorsun. Yoksa sen bilip bilmeden mi konuşuyorsun hı? Öyle olmasın ?
Farkındaysan söyleneni bir seferde anlayamıyorlarArtık bu kafalara tahammül edemiyorum. Allah yardımcımız olsun
Avrupa bize gülüyor , bunlar kıskanılmaktan bahsediyor.
Olan bizlere oluyor.
Sinan ogana her gittiği yerde saldırı düzenleniyor, adamlar 150 kişi geliyor birde, hayır videosu çekeni evinden alıyorlar, hayır broşürü dağıtanları tekme tokat nezarete götürüyorlar, kendileri de "hükümeti indireceklermiş, siz benim donumu bile indiremezsiniz" gibi rezilce bir pankartı küçük bir çocuğa tutturup arkasında gülüşüyorlar.Yer gök evet propagandalarıyla dolu, hayır diyene terörist diyorlar, önüme iki seçenek sunuluyor, ama hayırı seçersem terörist oluyorum.o oy kullanabiliyorsun dediğiniz özgürlük laik türkiye cumhuriyetinin dibini sıyırarak elde ettiğimiz özgürlük.sonrasında onu da bulamayacağız.Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdin
Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi
Pes neee silah mi dayanıyor başına bunu yap bunu düşün diye kim ne yapiyo sizePES !!!!
Özgür değil misin herkes istediğini yapıyo kimse kimseyi hicbiseye zorlayamaz o yüzden demokrasi var özgür olmasan oy kullanamazdan şu an böyle konusamazdin
Siz bilerek konusuyosunuz ya aydinlaniyorum sağol canım diğer yazdigimin cevabını vermedin özgür olmayan bizdik zamanında müslüman bi ülkede başörtü yasağı vardı zamanında hatirlatirim şu an gayet ozguruz
Pes neee silah mi dayanıyor başına bunu yap bunu düşün diye kim ne yapiyo size
Buna da mı video istiyorsunuz olur onu da göndeririz.Konuştuğumuz her şeyin kanıtı var.Kim atılmış hiç duymadım öyle bişey o bahanedir sadece o kadar medya var evetci hayirci ve yayınlarına da devam ediyolar kimse engellenmiyo yani özgür olmasaydik herkes kendi fikrini savunup meydanlara cikamazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?