hata ettim:(

içtim . Bu bana ders oldu . Okuyan arkaşlar sizlerde ders alın . Ne diyim herkesten büyük allah var

50000 vermedim :) çok çok daha fazlası ev için nakit gerekliydi ama dolaplar taksitli yapılabilr diye salaklığımın suyunuda çıkardım

başka bir kız kardeşi var . En son kp dünya bir yana benım kızım bir yana diyordu. Kızı bir yemeğe bile çağırmaz. Hepsi onların olsun . Sadece huzur istiyorum .Ama bu b.k elimize bulaştı kokusu kolay kolay çıkmaz.

50000 vermedim :) çok çok daha fazlası ev için nakit gerekliydi ama dolaplar taksitli yapılabilr diye salaklığımın suyunuda çıkardım

yani lafın gelişi diyorum ben. çok saçma bi hesap yapmışsınız.

Tapunun yarısının sızın adınıza olması ıc rahatlatıcı gercekten cok sevındım .

Aslında kv ve kp in evlerine ayda 10000 tl maaş giriyor. Parayada ihtiyaçları yok

Borcunu geri iste.Madem iyilik edip üstüne hakaret yedin.Borç borçtur.

Borcunu geri iste.Madem iyilik edip üstüne hakaret yedin.Borç borçtur.
işin kötüsü kimsenin para ya ihtiyacı yok . Ben aslında paradan çok yaşadıgım büyük güven kaybına üzülüyorum . Dün bana eşim dedi ki dua et bana bişey olmasın sen bunlar ile nasıl baş edeceksin

Boşluğuna iyi niyetine denk gelmiş. Birdaha cebinde akrep olsun.Bu da sana büyük bir ders oldu.Öyle düşün yapacak birsey yok.

Boşluğuna iyi niyetine denk gelmiş. Birdaha cebinde akrep olsun.Bu da sana büyük bir ders oldu.Öyle düşün yapacak birsey yok.
evet yapacak bir şey yok . Sağlık olsun . Ben yine de allah a havale ediyorum . Yaşadıgım hayal kırıklığı için

arkadaşlar dün sizle de konuştuktan sonra kv yi aradım biraz sert bir konuşma oldu . Gerekli parayı aldım. Madem verecek durumun var neden o kadar çirkinleşti . Artık bizden bir yol olmaz.

Hakikaten NEDEN diyeceği bende.
İyi niyetin bu kadarı yani?

Olan olmuş...
Daha ne denir bilmiyorum.

Eşinize hiç yazık değil!
Hadi senin aklın basmadı, eşin de mi bilmiyor ailesinin nasıl olduğunu da uyarmıyor?
Bu sessiz sakin, mazlum eşlere de hastayım....

Kalkıp ayağa diyemiyor mu: eşim bu kadar fedakarlık etti, şartını da sundu, niye yapmıyorsunuz istediklerini?
Ağzı yok mu kocacığınızın?
Bırakın eşimin suçu yok demeleri de, bence siz hakkaten kendi ayağınıza sıkmışsınız canım kurşunu...

Aklıma geldi . Ama eşim iyi biri bu olaylarda da onun bir suçu yok. O bana vermememi söyledi. Benim salaklığım.

Eşin ile ne alaka?
Sen kendi hakkı olanı isteyeceksin, nasıl eşin "vermemeni" tavsiye etmişse, sen de o zaman geri istersen sesini çıkartacağını zannetmiyorum.
Bi laf vardır bilirsiniz, "dinsizin hakkından imansız gelir" derler...
Siz de belki "imansız" olacaksınız bu durumda...
Yoksa çok sömürülürsünüz bu gidişle...

Birşey anlamadım pek ama oğlu dururken sen niye karışıyorsun maddi meselelere. .para mı verilecek :esin versin ,kredi mi çekilecek : esin çeksin ! Ağrısız başını agritiyosun resmen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…