içtim . Bu bana ders oldu . Okuyan arkaşlar sizlerde ders alın . Ne diyim herkesten büyük allah varTapunun yarısının senin olmasının da pek bir anlami yok zaten onlar ölünce ki bu epey zaman alıyor Allah omur verdiyse. Biz de gençleşmiyoruz yani.Eee zaten onlar verse parasını kime kalacaktı oğullarına belki baska kardeş varsa daha azı ama olsun yine payınıza düşerdi. Nerden baksan hata etmissin eşinin ailesi evden çıkın satacağım mi diyeceksin yok. En mantıklısı soğuk su evet. Git bir bardak doldur iç.
50000 vermedim :) çok çok daha fazlası ev için nakit gerekliydi ama dolaplar taksitli yapılabilr diye salaklığımın suyunuda çıkardımkonu çok mantıksız.
alacakları evin yarı parasını trink diye sayıyorsunuz. hadi en kötü eb 100.000 tl desek. adamlara 50.000 tl veriyorsunuz. ve bankadan kredi çekemeyen adamlardan ilerde 10.000 tlilik masraf sözü istiyorsunuz. yahu 50.000 verene kadar 40.000 verseydiniz.
Herkesin kötülüğü ayağına dolanır merak etme.içtim . Bu bana ders oldu . Okuyan arkaşlar sizlerde ders alın . Ne diyim herkesten büyük allah var
50000 vermedim :) çok çok daha fazlası ev için nakit gerekliydi ama dolaplar taksitli yapılabilr diye salaklığımın suyunuda çıkardım
belki bu musibet benı başka dertlerden kurtaracak . Eminim vardır bu şerde de bir hayıryani lafın gelişi diyorum ben. çok saçma bi hesap yapmışsınız.
evet güzel kaşıdılar. Bir daha olmaz inşallahTek anladığım kasinmissin.
işin kötüsü kimsenin para ya ihtiyacı yok . Ben aslında paradan çok yaşadıgım büyük güven kaybına üzülüyorum . Dün bana eşim dedi ki dua et bana bişey olmasın sen bunlar ile nasıl baş edeceksinBorcunu geri iste.Madem iyilik edip üstüne hakaret yedin.Borç borçtur.
Boşluğuna iyi niyetine denk gelmiş. Birdaha cebinde akrep olsun.Bu da sana büyük bir ders oldu.Öyle düşün yapacak birsey yok.işin kötüsü kimsenin para ya ihtiyacı yok . Ben aslında paradan çok yaşadıgım büyük güven kaybına üzülüyorum . Dün bana eşim dedi ki dua et bana bişey olmasın sen bunlar ile nasıl baş edeceksin
evet yapacak bir şey yok . Sağlık olsun . Ben yine de allah a havale ediyorum . Yaşadıgım hayal kırıklığı içinBoşluğuna iyi niyetine denk gelmiş. Birdaha cebinde akrep olsun.Bu da sana büyük bir ders oldu.Öyle düşün yapacak birsey yok.
Aklıma geldi . Ama eşim iyi biri bu olaylarda da onun bir suçu yok. O bana vermememi söyledi. Benim salaklığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?