- 12 Şubat 2009
- 1.402
- 1.702
- 658
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Pardonda kocanı seviyorsan burda ne işin var hem ne yapmaliyim diyorsun hem dayak yiyorsun hem kocani seviyorsun allah kocanı sana bağışlasın ozamanBoşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Şokum gittikçe artıyor yemin ederim böyle pasif ve cahil insanları gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum ne demek eşin haklı ağzını burnu dağıttı nesi haklı bide bunu kendi annen mi söylüyor???? Ya suçun ne Allah aşkına sadece kiyafet sipariş etmişsin hayır başka bir şey yapsaydın yine haklı çıkmazdı ama sadeceeeee kiyafet sipariş ettin yaaaa demekki haber vermeden bir yere ziyarete gitsen adam seni hastanelik edecek. Ve en kötüsü ne biliyor musun? Sende buna alışacaksın. Aman onu sinir edecek bir şey yapmayım yoksa yine eli kalkar deyip onun istediği gibi yaşayacaksın. Ve devam ediyorum kızını da annenşn seni yetiştirdiği gibi yetiştireceksin.Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Çok sevmeye devam et. Yalnız bi dahaki sefere kafayı koru kafa fazla darbe almasın.Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?