Hatamı biliyorum

"Kıyafet aldım eşime söylemedim kocam beni bu yüzden dövdü evet hatalıyım" yazmışsınız. Şaka mı bu Siz kendinize bu kadar saçma bir sebep için dayağı nasıl yakıştırabiliyorsunuz ben öncelikle onu anlamadım, böyle bir muameleyi nasıl doğal karşılıyorsunuz bir de seviyorum demişsiniz yok artık

Konu sahibi sadece başlık açıyor ve sadece ilk birkac yorum hakkinda mesaj yaziyorsunuz .Pazar günü "eşim anne babası ile gezmeye gitti,beni yarim ağız çağırdılar,ben de gitmedim,ben başbaşa gezmek istiyordum" diye sorumsuzluk adinda başlık açmıştıniz.Sonrasi ne oldu mechul ?.Konularinizi kurgulamiyorsaniz ve bu anlattiklarinizi gerçekten yasiyorsaniz esinize trip yapmaniz,kusmeniz,kredi kartını ondan izinsiz kullanmanız sizin için lüks!!Bari bunları yapmayın da eşinizin sizi "hatalarınız" nedeniyle değil,ruh hastası olduğu için dövdūgúnú görmüş olun.

Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Şokum gittikçe artıyor yemin ederim böyle pasif ve cahil insanları gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum ne demek eşin haklı ağzını burnu dağıttı nesi haklı bide bunu kendi annen mi söylüyor???? Ya suçun ne Allah aşkına sadece kiyafet sipariş etmişsin hayır başka bir şey yapsaydın yine haklı çıkmazdı ama sadeceeeee kiyafet sipariş ettin yaaaa demekki haber vermeden bir yere ziyarete gitsen adam seni hastanelik edecek. Ve en kötüsü ne biliyor musun? Sende buna alışacaksın. Aman onu sinir edecek bir şey yapmayım yoksa yine eli kalkar deyip onun istediği gibi yaşayacaksın. Ve devam ediyorum kızını da annenşn seni yetiştirdiği gibi yetiştireceksin.
Yok devam etmeyeceğim yoruma yoksa ban yiyeceğim acayıp sinirlendim

Ne münasebet ya
Kıyafet aldin diye dayak yedin,birde uzerine özür diledin öyle mi?
Dogru okudum yani!

kıyafet aldığın için dayak yedin ve hala seviyorum diyorsun öyle mi üstüne bi de özür diledin bu ilk olabilir ama devamı gelir sen hiç merak etme senin tek hatan kocandan dayak yediğin halde o evden henüz ayrılmamış olman nasıl prim veriyorsunuz böyle adamlara hiç mi kendinize güveniniz yok

Çok sevmeye devam et. Yalnız bi dahaki sefere kafayı koru kafa fazla darbe almasın.

hata mı bu bilemem sizin ilişkinizi ama bir kıyafet yüzünden ağız burun dalmak nedir ya kan bile gelmiş eli kırılsın... sev ama gerçekten sevilmeyi hakedeni sev ...

Şaka mısınız siz ya bize niye soruyorsunuz dayak yemeyi de seviyorsunuz belli ki o zaman her haltta dayak yiyin oturun yarın çorba tuzsuz diye bide dayak yersiniz oldu bitti işte. Yazık ya hayatınız bu kadar basit mi sizin bunun için mi yaşıyorsunuz yani pes diyorum sizin gibi insanlara da uyuz oluyorum

Bu tarz konulara artık şu cümleyi kopyala yapıştır yapmaya karar verdim.

''Pek düzgün olmayan kocamı bu manyaklar yüzünden bırakamıyorum. '

Bunca dayağa rağmen hala seviyorsan ondan çok sende problem var bence.
Tedavi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…