Hatamı biliyorum

Bu tipler kız çocuğunu evlat olarak görmez ki o annenin! söyledikleri çok da tuhaf gelmedi yani bana. Ne anne anne.. ne baba baba.. Lanet olsun bu zihniyettekilere soyları kurumadı gitti..

Evet 5 aylık bir kızım var

Hayır ya! Bu cahil cühela insanların çocuğu olmasın ya..
Bu çocuk büyüyene kadar nelere şahit olacak. Yazıktır günahtır ya..

sanırım psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı sağlıklı düşünemiyorsun ama kesinlikle bu normal değil.

hele hele kendini suçlaman hatalıyım demen hiç normal değil. ailende aynı kafa yapısında olduğundan başka çaren yokmuş gibi düşünüp özür dileyip eşin olacak adama yaranmaya çalışıyorsun .

ama çok yanlış yapıyorsun bir de kızın varmış kendini düşünmüyorsan onu düşün bu iğrenç ortamdan kurtulmaya çalış.ve o adamı utanmadan seviyorum deme hala

yazılan yorumları ciddiye alıp bir şeyler yapmak için adım at sakın bu dayağı sineye çekme . umarım burda boş yere insanların sinirini bozmakla kalmazsın .

Son düzenleme:
Beş aylık kızı varmış.....

Bir de hatamı biliyorum yazmışsın. Bu kadar değersiz misin sen. Darp raporu al demişler bencede yani. Boşanmak aklından bile geçmiyordur senin. Ama hiçbişeyde yapmazsan bu son olmaz emin ol

Hem dayak yiyorsun hemde kocan olacak o öküzden özür diliyorsun demi..
Senin gibi bu düşüncedeki kadınlardan nefret ediyorum..
Birde utanmadan seviyorum demişsin.yazıklar olsun.
Sen sev yine dayak yemek kutsallıktır senin gibilere..

aklım almıyor nasıl bir mallık beyinsizliktir ki internetten sipariş vermeyi arkasından iş çevirmek olarak görüyor yaa .

nerde yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. böyle malların yanında birde eşime söylemedim hatalıyım özür diledim diyen kadınlar da var tövbe tövbee

Beş aylık kızı varmış.....

Y yenianneoldumdageldim gel de şu için şaka olduğunu söyle. "Cahil ve aciz bir kadın değilim sadece canı sıkılan dalga geçen bir ergenim" de ki seni azarlayıp geçip gidelim.

İnan senin gibi zihniyetler umurumda değil. Üremeyin de birbirinizi öldürün umurumda değil. Belki öyle öyle soyunuz da kurur.
Ben en çok o yavruya üzüldüm. Kimbilir nasıl sahneler görecek yaşamı boyunca. Düşündükçe içim daralıyor.

İnsan ağzından burnunda gelen kanı silip de çocuğunun yüzüne nasıl hiç bir şey olmamış gibi bakar? Senin baban böyle manyak, annen böyle aciz nasıl der?
Nasıl bir şiddeti normalleştirmedir bu?

Bir kiyafet aldin diye seni agzin burnun kanata kadar dovuyor ve sen hala cok seviyorum diyorsun.Sana nasil bir psikolojik baski da uyguluyorsa artik; kendini nasil da suçlu hatali hissediyorsun.

Aile yapimizdan dolayi bosanamam kocami da cok seviyorum demissin.. şaka gibisin gercekten ! Bir care diye burdan medet umarken heralde git kocandan ozur dile ayagina kapan affet diye agla dememizi bekliyorsun.

Boyle konularda hicbir zaman bu tarz yorum yapmadim ama kusura bakma hakediyorsun bu yorumu. Biraz silkelen ve kendine gel !

Farkında aslında.
O yüzden burada konu açtı.
Sadece kendisini kandırıyor, dul kalmamak için.

Ne deseeekkk ne yapsak senın için boş .

Sen o canın kocanı sevmeye devam et .
Bi zahmet burda da konu açıp sinirlerimizi alt üst etme !

Acıyorum sana değil evladına . Neden ?
Oda büyücek kızsa aynı annesı gibi olucak ,
Erkekse aynı babası gibi. !

Umarım sende kızını annen gibi geri çevirip kocan haklı git özür dile demezsin.

Hatanı bilmiyorsun bence bilsen buraya yazıp 'Ne yapmalıyım eşimi çok seviyorum' bir de demezdin. Kır dizini otur ve dayağını yemeye devam et çünkü sevgi herşeyin üstesinden gelir di mi!!!!

Fake konu olduğunuzu umuyorum. Yok eğer değilseniz sizin zihniyetinizde ki kadınlara müstehaktır demekten başka bir şey yapamayacağım.

Aynen. Bi de çok sıradan normal birşeymiş gibi yazıp arkasından seviyorum ölüyorum demiyorlar mı deliriyorum ya. Gram üzülüp acımıyorum böylelerine. Tam üçüncü dünya ülkesi zihniyeti. Özetle, müstehak!

Neden hatali oluyosun ne alaka elbise alirken soylemedin diyemi cokmu pahali biseydi ki pahali bile olsa dovmek ne demek yuh yani

İnşallah akıllı ve asi bir kız olur da o cahil anne babasının ağzından burnundan getirir. Belki dua kapısı açıktır da tutar bilemeyiz..
İnşallah annesinin gösteremediği tepkilerin kat kat fazlasını gösterir şu kafasının içinde beyin yerine ot taşıyanlara..

Merak ediyorum o elbiseyi nasıl giyecek? Hiç aklına gelmeyecek mi gördüğü bu aşağılık muamele?

Reactions: H E
Canım benim neden bu kadar sindirilmişsin sen? Daha önceki konularına da baktım hep bu tarz söylemler. Aslında sende durumun farkındasın yoksa buralara yazmazdın hatanı (!) bilip kendi içinde yaşardın. Şartların durumun nedir bilemiyorum ama en azından kendini bu kadar ezdirmeyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…