- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Annene bir şey diyeceğim ama ayıp olacak.
Rezil kadın, utanmaz! Türlü eziyetlerle karnında taşıyıp da doğurduğu evladını değil de elin piçine hak veriyor ya!
Yok yok ağzımı bozmuycam. Allah aşkına madem boşanmayacak bir şey yapmayacaksın niye böyle bir konu açıp sinirlerimizi alt üst ettin ki?
Evet 5 aylık bir kızım var
Beş aylık kızı varmış.....Bir kaç parça paçavra yüzünden dayak yedin, hatalıyım diyorsun ve seviyorsun öyle mi?
Kardeşim bu adam senin yemeklerine ne katıyor? Ne bu kör gibi bağımlılık?
Allahım daha neler okuyacağım burada?
Nasıl bu olayda kendinde hata görebiliyorsun? Adam psikopatın önde gideni.
Kaç git tedavi ol boşan bu manyaktan.
Umarım çocuğun yoktur. Düşünemiyorum o yavruyu bu kötü ortamda..
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Beş aylık kızı varmış.....
Farkında aslında.Biz sağlıklı düşündüğümüz için bunları rahat diyebiliyoruz. Konu sahibi ağız burun kırık halde hatalıyım diyor,
ki kendine kıyafet almak için kimseye açıklama beyanat vermek zorunda değil.
Yani onu bile yapmak zorunda olmadığının farkında değil.
tek çare boşanmak.ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Fake konu olduğunuzu umuyorum. Yok eğer değilseniz sizin zihniyetinizde ki kadınlara müstehaktır demekten başka bir şey yapamayacağım.
Neden hatali oluyosun ne alaka elbise alirken soylemedin diyemi cokmu pahali biseydi ki pahali bile olsa dovmek ne demek yuh yaniMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Ne deseeekkk ne yapsak senın için boş .
Sen o canın kocanı sevmeye devam et .
Bi zahmet burda da konu açıp sinirlerimizi alt üst etme !
Acıyorum sana değil evladına . Neden ?
Oda büyücek kızsa aynı annesı gibi olucak ,
Erkekse aynı babası gibi. !
Umarım sende kızını annen gibi geri çevirip kocan haklı git özür dile demezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?