Hatamı biliyorum

Hiç gelmiyodur emin ol .
Şöyle bakıyorum annemın eskı fotoğraflarına her fotografta hamile ve yüzü gözü mor.
Allahtan ölüp gitmiş babam !
Anneme diyorum ya ölmese göz mü yumacaktın ?
Evet cahildim , şimdi ki zaman olucak asla katlanmazdım diyor.
Ama aslına bakarsanız babam ölmüş ve ozaman bile 3 küçük çocukla ortalıkta kalmış .
Kimse yardım etmemiş hemen evlendırmek istemişler.
Allahtann evlenmemiş.

Konu sahıbı tek olsanız bıle yaparsanız. bu anlattıgım hıkaye 1998 yılının hikayesi . Şuan 2018 deyiz.
İş bulursunuz . Çocuğunuzu kreşe verırsiniz.
Bakarsınız ya yaaparsınız.
Böyle sömürülmeyin LÜTFEN!!!!! Allah rızası için !

böyle bir adamla evli kalmaya devam ederseniz kendinize yazık edersiniz. Annenize diyecek söz bulamıyorum. Ataerkil düzenin sonucu...

Sen zaten çözümü bulmuşsun otur güzelce dayağını ye neden soruyorsun ki??
Dayak arsızı çocuklar gibi ya.
Kocadan habersiz elbise almak nasıl bir terbiyesizliktir?! Islak meşe odunuyla bi güzel terbiye etmeliydi seni.

Sevin sevin
Sizi döveni sevin
Psikolojik şiddet uygulayanı sevin
Ekonomik baskı altına alanı sevin

Bi gün öldürecek bile olsa sevin

Sev canım sev sen dahaaaa... bak o da sana çok aşık

Yaptığınız, aldığınız herşeyin hesabını eşinize mi veriyosunuzz? Evlilik değil bildiğin köle-sahip ilişkisi.. hem dayak yemek ne demek? Haklı bile olsa haksız durumda şuan direk.. kendine saygı duymayan kadınları anlayamıyorum gerçekten.. nasıl ailelerde yetişip nasıl çevrelerde büyüyosunuz ki böyle kendinizi değersiz hissediyosunuz gerçekten anlamak zor... Allah akıl fikir versin..

Yani ilerisi düşünüyorum da bu kadın bir elbise daha almasa dahi herhangi bahaneden olabilir elinde kalır ölüp gider. Allah korusun tabi ortada bir bebek var.
Bir insandan kan gelmesi için en az 60-70km hızla bilmem kaç newton güçle vurmak gerekir. O potansiyel var çünkü psikopatta..
Bu erkek sıfatındaki mahlukat çeker takım elbisesini "pişmanım hakim bey beni tahrik etti" der indirimi kapar değil mi?
O zaman sadece vay gidene denir.

Neyin kafası bu? Şakamısın? Umarım konu fakedir? Elbise aldığını söylemedin diye dövüyo adam ve sen haksızım mı diyosun? Kafanı bi yere mi vurdun? Nasıl ya! Allahım hiç bir hemcinsimi şu duruma düşürmesin. Adam aldatsa yine kendinde suç ararsın!

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum

O zaman neden konu actin? Ne yapmasını, ne demesini istiyorsun ki bu insanlarin. Agzini burnunu kirmis adam, sen hala cok seviyorum diyebiliyorsun bir de ben hataliyim diyorsun. Ne diyelim sana, ye dayagini otur asagi o zaman. Ilerde birgun dove dove de öldürür sevgisinden öldürdü dersiniz.

Of yani of.
Ne demek hatalıyım ya ne demek?
Ne yaptınız ,aldattınız mı adamı? Şerefine namusuna mı laf ettiniz? Anasına mı küfrettiniz? Ki bunlar bile sizi öyle dövmesi için gerekçe olamaz ama kıyafet aldınız ve haber vermediniz diye bu ne şiddet ne celal?
Konuşsun yani,desin benden habersiz yapma böyle şeyler desin çok rahatsızsa ama sizi dövemez.
Sizde hatalıyım demeyin.
Her ne olursa olsun size vuramaz.

Hata sende mi git darp raporu al acilen ne demek elbise aldı diye ağız burun dağıtmak yemeği tuzlu yaptım diye kolumu kırdı keşke az koysaydım diye konu açarsın yakında buraya pes doğrusu

Reactions: H E

Çok seviyorsan devam et dayak yemeye
Anlamıyorum sizin gibi insanları adam ağzından burnundan kan getirmiş hala seviyorum diyorsun hem de ne için iki kıytırık giysi için yuh ama ya

Sokakta karısını dovene mudahale edince kocamdir döver ben onu seviyorum .. gibi bir konu olmus insanlar ne desin burdan
Hatali degilsin desek hataliyim diosun
Boşan desk cok seviyorum diosun
Simdi burda seni doven adamin gonlunu nasil alacagina dair tuyolar bekliosan o biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…