- 9 Ocak 2012
- 15.599
- 30.244
- 798
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Hiç gelmiyodur emin ol .İnşallah akıllı ve asi bir kız olur da o cahil anne babasının ağzından burnundan getirir. Belki dua kapısı açıktır da tutar bilemeyiz..
İnşallah annesinin gösteremediği tepkilerin kat kat fazlasını gösterir şu kafasının içinde beyin yerine ot taşıyanlara..
Merak ediyorum o elbiseyi nasıl giyecek? Hiç aklına gelmeyecek mi gördüğü bu aşağılık muamele?
Sen zaten çözümü bulmuşsun otur güzelce dayağını ye neden soruyorsun ki??
Dayak arsızı çocuklar gibi ya.Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Kocadan habersiz elbise almak nasıl bir terbiyesizliktir?! Islak meşe odunuyla bi güzel terbiye etmeliydi seni.Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Sev canım sev sen dahaaaa... bak o da sana çok aşıkMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Hiç gelmiyodur emin ol .
Şöyle bakıyorum annemın eskı fotoğraflarına her fotografta hamile ve yüzü gözü mor.
Allahtan ölüp gitmiş babam !
Anneme diyorum ya ölmese göz mü yumacaktın ?
Evet cahildim , şimdi ki zaman olucak asla katlanmazdım diyor.
Ama aslına bakarsanız babam ölmüş ve ozaman bile 3 küçük çocukla ortalıkta kalmış .
Kimse yardım etmemiş hemen evlendırmek istemişler.
Allahtann evlenmemiş.
Konu sahıbı tek olsanız bıle yaparsanız. bu anlattıgım hıkaye 1998 yılının hikayesi . Şuan 2018 deyiz.
İş bulursunuz . Çocuğunuzu kreşe verırsiniz.
Bakarsınız ya yaaparsınız.
Böyle sömürülmeyin LÜTFEN!!!!! Allah rızası için !
Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
kocanı çok seviyorsan onunla paylaşmanı tavsiye ederim alışverişini ya da planladığın diğer alışverişleri , gezmeleri tozmaları.Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?