- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Yazmayin diyorum yine yaziyorlar.kazanmasam nasil harcayayim yaa ne güldüm. Kazaniyorum ki harciyorum.gidip dilenmiyorum birinden yada koca sevgili parasi yemiyorum .Kişinin kazancına göre gideri olması beklenir.
Siz kazancınızın üzerinde harcama yapıyorsanız garip gelmiş olabilir.
Derdim baskaydi.o verdigim bir ornekti sadece.insanlar neden baska hayatlara ilgi duyar konusur hakkinda.asil sorun buydu.ama herkes canta manta dedi.yardim toplayin hayvanlar icin dedi bilmem ne dedi konu amacindan sapti.gorgusuz hakaretlerinizi dinlemek zorunda degilim.ben neysem oyum.bana göre normal harcamalarim.kimseye zararim yok.kime ne.konu acmak buraya sacma.herkes stres atma pesinde.evde sesiniz cikmiyordur eminim.Yorum istemiyorsan niye konu actin kiz zerrin
Senin 15 sayfa konunu okumak zorunda mıyız?Yazmayin diyorum yine yaziyorlar.kazanmasam nasil harcayayim yaa ne güldüm. Kazaniyorum ki harciyorum.gidip dilenmiyorum birinden yada koca sevgili parasi yemiyorum .
Temizlik yapmak bana göre değil kusura bakma.bacim denmesindende hoslanmamSag ol bacim.Darisi basina
Okumak zorynda mı sin okuma madem.her konuya yazinca odul mu veriyolar.sanki silah zoruyla oku diyorlar su olaya bakSenin 15 sayfa konunu okumak zorunda mıyız?
İlk mesajını editle ve yazmayın yaz o zaman.
Derdim baskaydi.o verdigim bir ornekti sadece.insanlar neden baska hayatlara ilgi duyar konusur hakkinda.asil sorun buydu.ama herkes canta manta dedi.yardim toplayin hayvanlar icin dedi bilmem ne dedi konu amacindan sapti.gorgusuz hakaretlerinizi dinlemek zorunda degilim.ben neysem oyum.bana göre normal harcamalarim.kimseye zararim yok.kime ne.konu acmak buraya sac
sacma.herkes stres atma pesinde.evde sesiniz cikmiyordur eminim.
Az ötede oyna bacım.Okum
Okumak zorynda mı sin okuma madem.her konuya yazinca odul mu veriyolar.sanki silah zoruyla oku diyorlar su olaya bak
Bana gelio yapisirsan o oly zor iste.dus yakamdan konumu rezil ettinizAz ötede oyna bacım.
Ben halimden memnunum.sen git bulasik yika canim hadi is basina.ben caddeye gidiop gezicem cumartesi bugun.sende yaz dur burda belki dönünce okurum..byeeSeni alan olmaz az harca yoksa kocasiz kalcan
Ben halimden memnunum.sen git bulasik yika canim hadi is basina.ben caddeye gidiop gezicem cumartesi bugun.sende yaz dur burda belki dönünce okurum..byee
Iyi temuzlikler sana
cantama cakma derse bende ojinal derim.ayrica fiyatini kendileri sordu.size göre verilmez o para bana göre verilir .hatta daha fazlasida verilebilir.
Bende anlamadim bu tipleri.geldiler batirdilar konuyu nasil kapattirabilirim acaba ? Bilmiyorum .sıkıldım ne tuhaf insanlar var .Farkli bir konu olunca konu sahibibe saldirip tartisip bununla eglenmek de moda oldu. Hic hos degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?