hayatimiza karisan insanlar neden var

Kişinin kazancına göre gideri olması beklenir.
Siz kazancınızın üzerinde harcama yapıyorsanız garip gelmiş olabilir.
Yazmayin diyorum yine yaziyorlar.kazanmasam nasil harcayayim yaa ne güldüm. Kazaniyorum ki harciyorum.gidip dilenmiyorum birinden yada koca sevgili parasi yemiyorum .

Yorum istemiyorsan niye konu actin kiz zerrin
Derdim baskaydi.o verdigim bir ornekti sadece.insanlar neden baska hayatlara ilgi duyar konusur hakkinda.asil sorun buydu.ama herkes canta manta dedi.yardim toplayin hayvanlar icin dedi bilmem ne dedi konu amacindan sapti.gorgusuz hakaretlerinizi dinlemek zorunda degilim.ben neysem oyum.bana göre normal harcamalarim.kimseye zararim yok.kime ne.konu acmak buraya sacma.herkes stres atma pesinde.evde sesiniz cikmiyordur eminim.

Yazmayin diyorum yine yaziyorlar.kazanmasam nasil harcayayim yaa ne güldüm. Kazaniyorum ki harciyorum.gidip dilenmiyorum birinden yada koca sevgili parasi yemiyorum .
Senin 15 sayfa konunu okumak zorunda mıyız?
İlk mesajını editle ve yazmayın yaz o zaman.

Ok

Farkli bir konu olunca konu sahibibe saldirip tartisip bununla eglenmek de moda oldu. Hic hos degil..

Bin liraya cantamı ay böyle kaldım ben naptın gülüm ya millet o paraya bi ay çalışıyor bende oherkes gibi soruyorum ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…