hayatimiza karisan insanlar neden var

iyi be ablam ne olsun dogum yaptım oğluşla zaman gecırıyorum doğum ıznındeyım 2-3 gundur takılmaya basladım :)

şimdi çıkıyorum karşılaşırsak tekrar konuşalım ya da sen bana şu 2 senenin özetini bir geç.senin için epey dolu dolu 2 yıl doldu zannımca

Hic sorma benimde umrumdu yani erkeklerin ne düşündüğü. Kendi emegimi haciyorum suc mu yani.

10 sayfalık konunuzda sizinle dalga geçen veya sert bir yorum göremedim açıkçası. Konuyu açarken "bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba ?" demişsiniz.

Yorumlarda da buna dair öneriler ağır basıyor. Fiyatını söylemeyebilirsiniz , biraz pahalı diyebilirsiniz , çantanıza çakma dediler ise orijinal deyip geçebilirsiniz demişler genel olarak.

Haliyle bu yorumlar arasında kendi görüşlerini de yazmışlar. Ben bir çantaya o parayı veremem diye. Siz de vermeyin dememişler ki. Hobi olarak yine alın.

İş arkadaşlarım karışıyor demişsiniz. Siz alışveriş yaparken elinizden cüzdanınızı alıp müdahale etmiyorlar en nihayetinde. Para sizin ,hayat sizin konuya yazan arkadaşlar bunları zaten belirtmişler.

Hepiniz memur olduğunuz ve gelir düzeyleriniz 3 aşağı 5 yukarı belli olduğu için belki çok fazla demiş olabilirler.
Bu arada orijinal çantalar alabilen ve buna uzak olmayan memur kısmı ilgi çekici açıkçası konunuzda.

Orijinal çanta için 1000 tl ucuzmuş aslında. Burada bir konu sayesinde rakamlarını öğrenmiştik bir kısmımız , hatırlayanlar bilir :)

Fiziksel görünüş , kilo ve yapılan alışverişler dışında ortak paylaşım konuları bulursanız iş çevrenizle bu tarz sorunlarınız azalacaktır.

Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.

birisi bir yardım kuruluşuna yardım etmekten bahsedince "çalışın kazanın bana ne" demek de çok tuhafıma gitti yalnız.

Hemen işi kıskançlık olayına vurmayın .800 TL asgari ücretle aile geçindiren insanlara küfür gibi gelir bu vaziyetler .Haa Alaton Holding de yöneticisinizdir zaten o tip insanların çevresinde de tepki gösterecek kimse olmaz . Bana göre de eğer 1000 TL çantaya para veriyorsanız en azından fiyatını 200 TL filan deyin .Bence ayıp .Bu kişisel fikrim . Bİr de o markaların imitasyonları var o parayı vermek zaten saçma .

Evt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.
sizin aklınız yerinde mi insanlar neden size öfke duysunlar sadece bu israftır yani kmse yeni göklere çıkarmıcak 1000 liralık çantam var diye yada 10 tl lik var diye yerin dibine sokamaz kimse keşkeinsanlık üst başla olsa
şuraya yardım edin desek çöpe atıcakparam yok dersiniz
ama parasıaz olanlar nasıl da yardım ediyor bir görseniz

Az önce Egem ablaya bizim barınak için 5 TL yardım toplayamadığımdan bahsetmiştim, ondan bahsediyor hanımefendi, çalışıp kazansın hayvancıklar dimi :):)

Az önce Egem ablaya bizim barınak için 5 TL yardım toplayamadığımdan bahsetmiştim, ondan bahsediyor hanımefendi, çalışıp kazansın hayvancıklar dimi :):)

Yahu birde Egem hanıma 'dalga geçmek için konuma yazıyorlar' dedi hayır bilmesek neyse...
Bu arada yardım konusu açmak yasak mı bilmiyorum ama açsanız birçok kişi seve seve yardım ederdi

Taksitle almam bir cantayi.param varsa alirim yoksa almam

Her neyse.
Asıl sorun bence siz çevrenizi çok fazla kafaya takıyorsunuz. Herkes gün içinde konuşmak istemediği kişilerle konuşuyor. İnsanlar bir yerden muhabbete giriyor. Fesat insanlar aradan sivriliyor zaten. Mesafe koymak o kadar zor değil.

Benim vermem gereken 5 kilo var bana kilon iyi diyorlar. Bunu karışmak için değil kendimi iyi hissetmem için söylediklerini düşünüyorum.
O anda muhabbet konusu kilo. Ben '5 kilo fazlam' var deyince karşımda ki 'bugün hava yağmurlu' dese 'ne alaka beni dinlemiyor bu' derim.

Ben kıskanıldığımı düşünsem rahatsız olmam ki hiç öyle bir hisse sahip olmadım. Kendinin kıskanıldığını, takip edildiğini düşünen zeka küpü hatunlar rahatsız ediyor. Onlarla muhabbeti minimumda tutuyorum asıl.

Yahu birde Egem hanıma 'dalga geçmek için konuma yazıyorlar' dedi hayır bilmesek neyse...
Bu arada yardım konusu açmak yasak mı bilmiyorum ama açsanız birçok kişi seve seve yardım ederdi

Yasal izinler olmadan yardım toplamak suçtur, o yüzden bununla ilgili konu açmıyorum
Ama isteyen olursa özelden barınağın telefonunu gönderirim, direk iletişim kurulup yardım gönderilebilir
Özellikle yardım istemek istemek içinde yazmadım o cevabı aslında ama konu sahibinin verdiği cevap çok gücüme gitti, ben ne kadar uğraşıyorum o hayvanlar için. Bir kutu konserve daha yollayabilsem diye çırpınırken aldığım cevap dehşete düşürdü beni, Allah herkesin gönlüne göre versin

Konu sahibi ; istemeden konunun içinde farklı bir yöne gitti yazışmalarımız, konunu sabote etmek değildi maksadım, özür dilerim.

Ben sizin niyetinizi biliyorum .
Ama hayatta tesadüf diye bir şey yoktur bana göre.
Konu sahibi belki de çok güzel bir şeye vesile olacak bu konuyu açmış olmakla
Bende özür diliyorum konusu bölündüğü için
Ama kk da duyarlı hatunlar çok bakalım ...

İnsanlar herşeye karışıp, eleştirmeyi çok seviyorlar hakikaten. Ben de en ufak birşey alsam onu ne yapacaksın, çok pahalı, yakışmamış, ben kullandım hiç iyi çıkmadı..Offf size ne be kardeşim bırakın ben bunu seçtim iyi yada kötü ben bunu istedim aldım. Tek bu da değil çocuğuna birşey alırsın ne gerek var, birşey yedirirsin ayy onu yedirme iyi değil, abartısız doğum yaptığım hastaneyi bile eleştirdiler yok pahalı, yok şu yok bu sanki hastane benim:) e ben burayı seçtim yorum yapmak zorunda mısınız?
Konu sahibi sanırım bu tarz şeylerden bahsediyor ben de sevmiyorum gerçekten ve kimseye karışmamaya çalışıyorum. Çantaya söylenecek tek söz de güle güle kullan olmalıydı fiyatından kime ne?

Konu sahibi banlanmış sanırım. Ama yine de yazayım dedim. Tavırlar gerçekten enteresan. Burda sizi kıskanmak gibi bir durumumuz yok.

Herhangi bir iş atkadaşımın yeni bir çanta aldığını farketmem ben mesela. Ama gözüme sokarsa güle güle kullan der geçerim. Hala gözüme sokarsa sahte heralde diye dalgaya vururum. Beni ilgilendirmez çünkü ne aldığı ne kadar para verdiği. Sizin de iş arkadaşlarınızın gözüne soktuğunuzu düşünüüyorum. Siz söylemeseniz kimse kilo vermeye çalıştığınızı bilmez, yeni çanta aldığınızı bilmez, özel hayatınızı bilmez. Bunları dile getirirseniz de yorumlara hazırlıklı olacaksınız.

Benim 1 (yazıyla bir) adet markalı çantam var. Kaliteli demiyorum, markalı. Kaliteyle marka farklı şeyler bence. Eşim (evet kendi kazandığım para değil) doğum günümde hediye etti. Karşı komşumun aylık kirası kadar bir fiyatı var. Orjinal mi diye sorduğunda orjinal diyemedim. Sahte dedim geçtim. Ne gerek var gözüne sokmanın. Varsın sahte bilsin, benden bir şey mi eksilecek sahte olduğunu düşününce. Alçak gönüllülük önemli bir meziyet.

Demek ki bastan sen kendin karismalarina izin vermissin. Sana bunu kaca aldin diye sorduklarinda "sana ne" deseydin keske. Ya da yari saka yari ciddi "satilan fiyata aldim" deseydin. Ama gec degil hala yapa bilirsin

Karşılaştığınız laflar herkesin başına gelen seyler. İstemiyorsanız konuyu kapatın. Ya da fiyat verene kadar ayrıntıya girmeyin. Kimsenin sizin malınızla, paranızla ilgilendiğini sanmıyorum. Laf olsun diye demişler, siz abartmışsınız.
Kaldı ki para harcamanız böyle ortalama bir insana aykırı gelen bir şeyse, şaşırmalarını ve bu lafları duymayı göze alın artık. Bana da çantasını sorduğum biri 1000 lira gibi komik bir sayı söylese ben de muhtemelen buna benzer bişeyler diyerek yorum yapardım. Maddi durumunuz bu kadar iyiyse zengin muhitlere taşının, onlar bu kadar şaşırmaz. Çevreniz yanlış sizin.

.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik

Konu başlığını görünce müdahaleci bir baba, koca vs var diye düşündüm.

İnsanların harcamalarınıza yorum yapması hayatınıza karıştıkları anlamına gelmez.

Neticede bu konuları konuşmak istemediğinizi söyleseniz, konuyu kapatsanız kimse size de çantanıza da laf edemez, hayatınıza müdahil olamaz.

Siz çantanıza çakma denmesine bozulmuşsunuz, taklit olmadığında ısrar ederek siz uzatmışsınız konuyu...

Fiyatını ve orijinal olduğunu söylediğinizde "öylece kalmaları" size göre hadlerini bildirmek...

Bana göre gereksiz bir hareket.

İş arkadaşlarım çantamı, kıyafetlerimi pazar malı zannedebilirler...

Fikirlerim orijinal olsun, karakterime laf söylenmesin yeter...

Bu konunun kapanmasini istiyorum. Bos yere ceza aldim.gerek yok yoruma.bazi arkadaslar yasadigim semti degistirmemi falan onermis.ben gayet memnunum cok şükür kendi parami kazaniyorum kimsenin eline bakmiyorum.insanlarda konussun dursun umrumda degil artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…