- Konu Sahibi zerrinsakli
-
iyi be ablam ne olsun dogum yaptım oğluşla zaman gecırıyorum doğum ıznındeyım 2-3 gundur takılmaya basladım :)
Yorum yapmalarını istemiyorum hakkimda.kime ne neden karisiyolar bu hakki nerden buluyorlar .kime neyse neden o kadar takıyorsun
Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Size göre kaliteli olabilir kullandiklariniz .bana göre benim kullandiklarim kaliteli.markali diye sirf markadan dolayi para veriyorsun demek da bana göre sacma.ayrica sordular soyledim fiyatini.canta bir ornekti.kiloma ozel hayatima herseye karisiyorlar.
Hic sorma benimde umrumdu yani erkeklerin ne düşündüğü. Kendi emegimi haciyorum suc mu yani.
Zaten orjinal seylerin fiyatlari ortada.soylemeseydimde bilinir.[/QUOTE]
Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .
cogu ya ev gecindirme derdinde yada ailesine bakiyor sanirim ondan fazla buluyor olabilirler ama karismaya haklari yok.is cevrem zaten geneli.[/QUOTE]
Aynen bencede böyle. Herkesin kendi hayati.
Onlar takildigo icim bana cakma mi derler.istanbulda iyi bir yerde yaşıyorum cok şükür. Zaten bunu diyenler is cevrem.memuruz hepimiz ama benim farkim ailemin bana ihtiyaci olmamasi.
Evt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.
Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filan
.cok sukur var ayranim.2-3 binde veririm kime ne
Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.
Calisin kazanin banane
sizin aklınız yerinde mi insanlar neden size öfke duysunlar sadece bu israftır yani kmse yeni göklere çıkarmıcak 1000 liralık çantam var diye yada 10 tl lik var diye yerin dibine sokamaz kimseEvt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.
Çalışıp kazanmadıklarını nerden biliyorsunuz?? şu mesajınıza kadar size hak veriyordum ama insanlara saygılı olmalısınız.
Ayrıca çanta örneğini verip yanlış anlaşıldınız buda bir gerçek
Olur kedileri köpekleri işe göndeririz çalışıp kazanırlar .................
Az önce Egem ablaya bizim barınak için 5 TL yardım toplayamadığımdan bahsetmiştim, ondan bahsediyor hanımefendi, çalışıp kazansın hayvancıklar dimi :):)
Taksitle almam bir cantayi.param varsa alirim yoksa almam
Az önce Egem ablaya bizim barınak için 5 TL yardım toplayamadığımdan bahsetmiştim, ondan bahsediyor hanımefendi, çalışıp kazansın hayvancıklar dimi :):)
Yahu birde Egem hanıma 'dalga geçmek için konuma yazıyorlar' dedi hayır bilmesek neyse...
Bu arada yardım konusu açmak yasak mı bilmiyorum ama açsanız birçok kişi seve seve yardım ederdi
Yasal izinler olmadan yardım toplamak suçtur, o yüzden bununla ilgili konu açmıyorum
Ama isteyen olursa özelden barınağın telefonunu gönderirim, direk iletişim kurulup yardım gönderilebilir
Özellikle yardım istemek istemek içinde yazmadım o cevabı aslında ama konu sahibinin verdiği cevap çok gücüme gitti, ben ne kadar uğraşıyorum o hayvanlar için. Bir kutu konserve daha yollayabilsem diye çırpınırken aldığım cevap dehşete düşürdü beni, Allah herkesin gönlüne göre versin
Konu sahibi ; istemeden konunun içinde farklı bir yöne gitti yazışmalarımız, konunu sabote etmek değildi maksadım, özür dilerim.
.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?