- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
sadece baslıgına cevap yazıyorum sen onları hayatında tuttugun için varBenim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Aman konussunlar valla umrumda degil artik."Ya bir kapayın gaganızı" diyebilirsin. Şaka şakaGüzel bir üslupla ve sakin bir tavırla o koca burunlarını herşeye sokmamalarını ilet kendilerine :)
Hah şöyle :)Aman konussunlar valla umrumda degil artik.
Buna karismak degilde, insanlarin fikrini beyan etmek denir. Karismak soyle olur. Neden bu kadar para verdin bir cantaya. O kadar para verilirmi bir cantaya. Bir daha bu kadar pahalli bir canta alma gibi cumleler kullanildiginda karismis olurlar. Sizde size karisiyor diye dusundugunuz kisilerle sohbetlere girmeseniz sorunu cozmus olursunuz: ))Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Alla alla nerden bu kaniya vardin.kalite bana ben kaliteye yakisiriz sen güzel kafani yorma canim..Bazı şeyler paha biçilemez
mantığını kullanmak gibi,akılıca davranabilmek gibi
kendine hak gördüğün kaliteye layık olabilmek gibi...işte bunlar paha biçilemez
bunu beceremiyorsan...ki beceremiyorsun belli...5000 lik çantan olsun inan boş
şurdan bile belli ettin kendini
taşıyamıyorsun....
Evt aynen kurdugun cümleler soyleniyor.ya ben bu konuyu kapamak istiyorum lutfen beni biri duysun.hakaretvari konusan insanlari kaale almiyorum.Buna karismak degilde, insanlarin fikrini beyan etmek denir. Karismak soyle olur. Neden bu kadar para verdin bir cantaya. O kadar para verilirmi bir cantaya. Bir daha bu kadar pahalli bir canta alma gibi cumleler kullanildiginda karismis olurlar. Sizde size karisiyor diye dusundugunuz kisilerle sohbetlere girmeseniz sorunu cozmus olursunuz: ))
O zaman o tip kisilrle mumkun oldugunca uzak durmaya calisin.yada onlara bu tur kisilere konusmalari icin firsat vermeyin ve susturun sesiz kalmayin bence.Evt aynen kurdugun cümleler soyleniyor.ya ben bu konuyu kapamak istiyorum lutfen beni biri duysun.hakaretvari konusan insanlari kaale almiyorum.
Canim is ortaminda uzak kalamiyorsun.neyse takmicam artik.O zaman o tip kisilrle mumkun oldugunca uzak durmaya calisin.yada onlara bu tur kisilere konusmalari icin firsat vermeyin ve susturun sesiz kalmayin bence.
Ay ne olursunuz yazmayin konuma.onlar sordu ben soyledim fiyatinu.gorgusuz falan degilim .haddinizi bilin yeter konu kapansin diyorum yorum geliyor .kiskancliktan saldirip durmayin yeterArkadaslarin hakli. Hem aldigin seyin fiyatini soylemek gorgusuzluktur.
Ay ne olursunuz yazmayin konuma.onlar sordu ben soyledim fiyatinu.gorgusuz falan degilim .haddinizi bilin yeter konu kapansin diyorum yorum geliyor .kiskancliktan saldirip durmayin yeter
Evt kuskandin ve saldirdin.alirsan al banane.umrumda musin.kimsin girgusuz diyorsun bana .yazmicaksin yorum okadar.git evini temizle .yada o kac misli parayla alicagin canta parasiyla bir temizlikci tut .oraya buraya evimi nasil temuzlerim diye konu acmissin.evini temizlemeyi buraya soruyorsun.temizlikten haberin yok sanirim.kendi hayatinA kafa yorIstedigim konuya yazarim. Ayrica ben senin aldigin cantanin kac mislini alirim ne kiskanmasi.
Evt kuskandin ve saldirdin.alirsan al banane.umrumda musin.kimsin girgusuz diyorsun bana .yazmicaksin yorum okadar.git evini temizle .yada o kac misli parayla alicagin canta parasiyla bir temizlikci tut .oraya buraya evimi nasil temuzlerim diye konu acmissin.evini temizlemeyi buraya soruyorsun.temizlikten haberin yok sanirim.kendi hayatinA kafa yor
Iyi temuzlikler sanaYa cok komiksin beni guldurdun sabah sabahkib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?