hayatimiza karisan insanlar neden var

sadece baslıgına cevap yazıyorum sen onları hayatında tuttugun için var

"Ya bir kapayın gaganızı" diyebilirsin. Şaka şaka Güzel bir üslupla ve sakin bir tavırla o koca burunlarını herşeye sokmamalarını ilet kendilerine :)

Bunu bende cok merak ediyorum! Ben kimsenin aldigina, sattigina, izinine,evine, arabasina, karismam, durduk yere hayatta firkimi soylemem ama bana habire laf sokup fikir soyleyenler var daha dogrusu MOREL BOZANLAR... Cogu arkadasin dedigi gibi sen ne yaparsan yap boylelerini degistiremezsin.

Bazı şeyler paha biçilemez
mantığını kullanmak gibi,akılıca davranabilmek gibi
kendine hak gördüğün kaliteye layık olabilmek gibi...işte bunlar paha biçilemez
bunu beceremiyorsan...ki beceremiyorsun belli...5000 lik çantan olsun inan boş
şurdan bile belli ettin kendini
taşıyamıyorsun....

Buna karismak degilde, insanlarin fikrini beyan etmek denir. Karismak soyle olur. Neden bu kadar para verdin bir cantaya. O kadar para verilirmi bir cantaya. Bir daha bu kadar pahalli bir canta alma gibi cumleler kullanildiginda karismis olurlar. Sizde size karisiyor diye dusundugunuz kisilerle sohbetlere girmeseniz sorunu cozmus olursunuz: ))

Alla alla nerden bu kaniya vardin.kalite bana ben kaliteye yakisiriz sen güzel kafani yorma canim..

Evt aynen kurdugun cümleler soyleniyor.ya ben bu konuyu kapamak istiyorum lutfen beni biri duysun.hakaretvari konusan insanlari kaale almiyorum.

Konum kapansin lutfen yorum yazmayin.insani birsey yazdigina pisman ediyor bazilari. Cevap verince suclu oluyoruz lutfen yorum morum istemiyorum

Istedigim konuya yazarim. Ayrica ben senin aldigin cantanin kac mislini alirim ne kiskanmasi.
Evt kuskandin ve saldirdin.alirsan al banane.umrumda musin.kimsin girgusuz diyorsun bana .yazmicaksin yorum okadar.git evini temizle .yada o kac misli parayla alicagin canta parasiyla bir temizlikci tut .oraya buraya evimi nasil temuzlerim diye konu acmissin.evini temizlemeyi buraya soruyorsun.temizlikten haberin yok sanirim.kendi hayatinA kafa yor

Modlar konumu kapatabilir misiniz lutfen..istemiyorum bu konuya yazılmasini.kavga cikarmak milletin niyeti.

Kişinin kazancına göre gideri olması beklenir.
Siz kazancınızın üzerinde harcama yapıyorsanız garip gelmiş olabilir.

Ya cok komiksin beni guldurdun sabah sabah kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…