Hayattan keyif alamıyorum

Biz gittiğimizde görevlimizle konuştuk bilmiyorum belki o yanlış bilgi verdi, bize söyledikleri bunlardı, ama sağolun tekrar araştırabilirim

Çok şükür çok daha iyiyim.
İnşallah bende çok isterim. Görüşmek üzere

Hanımefendi doğrudur belki dedikleriniz, bunlar görevlinin bize söyledikleri şeylerdi, benim bilmeden yaptığım konuşmalar değil yani, başka bir arkadaş da yazmış eksik biliyor olabilirsiniz diye tamam tekrar bakarım çok sağolun dedim. Ama siz her konuşmanızın altını suçlayıcı bir cümleyle bitiriyorsunuz. Şimdi de gerçekten istemediğimi söylüyorsunuz. Bakın biz evlat edinme için gittik başvurduk, koruyucu ailelik için de buna benzer şeyler söylenince evlat edinmede karar kıldık, normalde 2,5-3 senede sıra gelir dediler tamam dedik ama gelmedi maalesef, sonrasında da baştan o şekilde bilgi aldığımız için tekrar koruyucu ailelik araştırmadık. Bu gayet normal bence. Şimdi ben içten bir şekilde istememiş mi oluyorum cidden

Gidebilirseniz direkt Ankara'ya gidip bakanlıkla görüşün. Koruyucu ailelik için ayrı birimleri var. İl müdürlüğündekiler veya yuvadaki görevliler bir şey bilmiyorlar. Gerçekten istiyorsanız, olur. Evlatlık için de, illa bulunduğunuz ilde çocuk almıyorsunuz. 81 ilden de çocuk alabilirsiniz. 0-1 yaş gelmez yaşınızdan dolayı, 4-6 yaş çıkma şansı daha fazla. Onu da seçmeyin bir zahmet, olur mu? Her şey gönlünüzce olsun.

Tüp bebek tedavisinden vazgeçmeyin bence bi tanıdığım 45 yaşında anne uzundenemeler sonrası
Yıpratıcı ama allahtan Ümit kesilmez
Teşekkür ederim ama artık inanın hem maddi olarak hem manevi olarak yıprandık. Ne İstanbul’u kaldı tedavi için ne Ankara’sı. O verilen hormon ilaçlarının da umarım ilerde bir zararı çıkmaz. Nitekim elimizdeki tükettik 10 tedaviyle

Biz sizinle neden böyle olduk anlamadım, üsluplarımız farklı ondan sanırım. Biz illa 0-1 yaş demedik zaten 4 de olur 6 da ama o yaşta çocuk çok az geldiği için olmaz zaten sıra gelmez dediler, yani seçmeyin bir zahmet falan gerçekten şaşırıyorum bazen bazı konuşmalara. Başka ilden istiyoruz diye de seçtik, yani ülkemizin herhangi bir yerinden herhangi yaşta, herhangi cinsiyette bir çocuk istedik biz siz yargılasanız da.
Tamam teşekkür ederim yorumlarınız için sizin de her şey gönlünüze göre olur umarım

Neden böyle olduk izah edeyim. Evlatlık için başvurmuşsunuz evlendikten 4 yıl sonra, zaten işlemlerin bitmesi 3 yıldan az sürmüyor, e kafadan şansınız çok düştü zaten. Yani birincisi, çok geç kalmışsınız. Mutlaka ben doğurmalıyım diye mi bu kadar geç başvurdunuz, bilmiyorum. Biraz öyle hissettim ben ve önyargılı yaklaşmış oldum size. İkincisi, koruyucu ailelik hakkında kulaktan dolma bilgi edinip "yanımdan her an ayrılabilir" diye istememişsiniz, detaylı bilgi almak için de çabalamamışsınız, ondan dolayı.

Merhaba. Hangi sehirde oturuyorsunuz? Bursa da iseniz bir kahve icelim sizinle

Reactions: NDA
Gercekten sizi anlıyorum insaAllah Allah size de herseyin güzelini hayırlısını ziyadesiyle verir. Sadece pes etmeyin hicbirsey için. Maddi manevi sorunlar ilerde yok olacak. Hiçbir dert daimi degildir. Güçlü olun keşke insan olarak elimizden daha fazlası gelse. Hayata, evliliginize, kendinize sımsıkı sarılın. O zaman hersey cok daha iyi olacak.

Reactions: NDA
Ama hala bilmeden yargılıyorsunuz. Şimdi 2-3 yılım eşim ve ailesini ikna etmekle geçti desem de inanmayacaksınız biliyorum. Kulaktan dolma bilgi dediğiniz kurumda çalışan bir görevlinin bizi bilgilendirmesiydi, ama siz buna yine kulaktan dolma bilgi diyeceksiniz. Peki dediğiniz gibi olsun ben aslında içten bir şekilde çocuk falan istemedim, zaten geç de başvurdum keyfi olarak, zaten çocuk videolarına bakıp ağlamıyorum da, boşverin sizin dediğiniz gibi olsun. Siz daha uzmansınız bu konuda eyvallah. Tek bir tavsiyem size bir abla olarak lütfen yaşamadığınız hayatı yargılamayın, tekrar yazıp birbirimizi kırmayalım isterseniz, sevgiler size

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, böyle güzel insanların yazdığı güzel cümleleri okuyunca kendimi daha da iyi hissettim. Hepimiz için güzel günler yıllar olsun inşallah

Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için

Çocuk konusunda açıkçası bir bilgim yok ama dua ediyorum siz ve çocuk sahibi olmak istiyen herkese rabbim nasip eder inşallah.
Onun haricinde evcil hayvan sahiplenmenizi tavsiye ederim kedi olur köpek olur gerçekten insana yalnızlığı unutturuyorlar .

İnsan sadece belli bir yaş grubunu evlat edinmek isteyebilir ne var bunda? Neden bu kadar saldırgan ve kabasınız?

Hanımefendi siz şaka mısınız?Tabi ki pekala kendi doğurmak isteyebilir,bunun İçin bekleyebilir..Defalarca dener ha olmuyorsa,canı da istiyorsa maddi manevi kendini hazır hissediyorsa evlatlık İçin başvuru yapar..Ne demek geç kalmışsınız diye sorgulamak?İnsanların bi şeyler için zamana ihtiyacı oluyor ?Manavdan karpuz mu alınıyor?

Kendi çocuğunu doğurmak istemekte ne sorun var? Ben evlat edinmeye gelmeden önce kendi çocuğumu doğurmak için elimden geleni yaparım, bu sizi neden bu kadar ilgilendirdi ve sinirlendirdi acaba?

Eğer hala denemek istiyorsanız çocuk için instagramda docdrmfk sayfasını inceleyin. Doktora yazın. İmkansız gibi görünen birçok kişi bebek sahibi oluyor.

Yalnızlık kısmına gelince. Belki sizin kadar değil ama benim de yalnız kaldığım dönemler oldu. Anlıyorum. Belki en zor imtihan. Fırsatınız varsa akşam yüzme gibi kurslara, spor salonuna gidebilirsiniz. Yardım derneklerinde küçük zamanlarda gönüllü çalışabilirsiniz. Çıkın yürüyün en kötü. Evde kalmak insanı delirtebiliyor. İnşallah kafanıza göre güzel bie arkadaş grubu çılar karşınıza en kısa zamanda.

Yaş ilerledikçe zaten zor olan süreç daha da zorlaşıyor çünkü. 40 yaş üzeri çiftlere evlatlık çok zor veriliyor. Öyle canı istediğinde başvurup alabileceği bir şey değil çünkü evlatlık çocuk. Kendi doğurmak isteyen hiç başvurmasın. Eşimi ve ailesini ikna etmeyle geçti demiş konu sahibi, ikna edilecek durumda bir eşe zaten evlatlık çocuk alınmaz. Kendi çocuğu gibi bakması mümkün değil ona.
İnsan sadece belli bir yaş grubunu evlat edinmek isteyebilir ne var bunda? Neden bu kadar saldırgan ve kabasınız?
İsteyemez. Onlar çocuk, kaç yaşında olursa olsun çocuk.Ve hepsinin aileye ihtiyacı var. Ben şunu isterim, bunu istemem diyecekse hiç evlatlık başvurusu yapmasın. Yukarıdaki üye de yazmış, manavdan karpuz mu alıyor?

31 yaşındayım ben de önceden tek başıma vakit geçirebiliyordum rahatça ama son aylarim öyle değil maalesef.. dediginiz gibi bı kişi de olsa insan bı dost arıyor ama evlenince herkes uzaklara düşüyor vs.
Çocuk konusunda herkesin çocuğu olması gerektiğine inanmıyorum. Benim olmadı, tüp bebek hiç düşünmedim son yıllarda da hiç istemiyorum diye düşünüyorum. Sanki kendi yasayamadigim bı hayat var ve öyle de kalacak gibi :)
Bir kedim var çalışmıyorum da. Benim hayatımda istediğim şey başıma gelmediği için ne olursa olsun mutlu olacağımı düşünmüyorum.

Annem de mutlu olmami çok ister ama keşke eski halim kadar kalabilseydim...antidprsan takıntı varsa iyi geliyor ama.. bazen içip bazen bırakıyorum :)

İstediğimiz bazı şeyler olmuyor olanla yetinmeye çalışıyoruz. Buraları okumasam tek mutsuz da benim derdim herhalde:)

Konuşmak isterseniz buralarda olmaya çalışırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…