Hayattan keyif alamıyorum

Teşekkür ederim, dediklerinizi tedavim süresince de kullandırmıştı doktorlar, özellikle d vitamininin üzerinde duruyorlar dediğiniz gibi, detaylı araştırıcam ilk fırsatta

Nacizane tavsiyem, bu kadar hassas bir konuyu sadece ama sadece bir uzmanla konusmaniz.

İlerde büyük ihtimalle iyi ki olmamış diyebilirim, her hayırda şer, her şerde hayır olayı haklısınız. Biraz fazla gözlemci biriyim bu da bazı şeyleri daha derinden düşündürüyor beni, istemeyedebilirim doğru ama o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Kabullendim de bir ara aslında ama bazı çok çok küçük bir şey içimdeki ateşi yakıp yıkıyor, durum tam olarak bu

Canım geçmiş olsun neyin vardı ☹

Sizi anliyorum.
Bir ara benzer bunalımlar yaşiyordum
Aslında çevrem çok geniştir, çocuklarımda var.
Ama kendimi yalnız hissediyordum, sanki dünyada beni anlayan kimse yok gibi.
Eşim o süre çok fazla yurtdışındayı işi gereği, bir giidp haftalarca gelmiyordu. Ozamanlar öyle hissediyordum. Dediğim gibi çocuklarım var ama onların varlığı bile bana yetmiyordu. Arasam 10 dk içinde kahveye gidebileceğim yada bana gelebilecek en az 5 kişi bulurdum ama yok yok yok hiç biri beni mutlu etmeye yetmiyordu. Eşim olmadan kendimi çok yalnız hissediyordum o yokken sanki herşey eksik geliyordu. Çocukların tüm sorumlukları omuzumdaydı, bana birşey olsa çocuklarım napar diye düşünmekten boğuluyordum. O zamanlar geçti, artık bu şekilde hissetmiyorum. Eşim varken hep dip dibe değiliz, heran el ele yeni aşıklar gibi geçirmiyoruz günlerimizi. Yeri geliyor kavgalarımızda oluyor tabiki. 17 senedir evliyiz zaten ilk sevgililik dönemlerindeki gibi olamayız ama varlığı yetiyor, hayatda tek başına olmadığımı biliyorum.
Bence sizinkide böyle birşey olabilir.
Yaşınız için üzülmeyin, nice kadınlar daha o yaşta yeni evlenip anne oluyor. Hiç birşey için geç değil. Allah kucağınızı doldursun. Rabbim ol desin, olsun inşallah.

Merak ettim, Eşiniz ve ailesi neden hemen kabul etmediler evlatlık çocuğa bakmayı? Bunun için eşinizi ikna etmek durumunda kalmanıza üzüldüm. Amacım sizi kırmak, üzmek değildi.

Reactions: NDA
Yalnız olmadığımı bilmek güzel, ne güzel beni burda anlayabilen güzel insanların olması, dediğiniz gibi bir durumdayım aynen, geçici bir şeydir belki bilemiyorum ama koskoca evde tek başına kalmak cidden kötü bir duygu. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldurur inşallah

Merak ettim, Eşiniz ve ailesi neden hemen kabul etmediler evlatlık çocuğa bakmayı? Bunun için eşinizi ikna etmek durumunda kalmanıza üzüldüm. Amacım sizi kırmak, üzmek değildi.
Onlar biraz sığ düşünen insanlar, at gözlüğüyle bakarlar geniş açıdan değil, biraz da durumları iyi sanırım çok saçma ama mal mülkü düşündüler bölünmesin diye ama gerçekten çok uğraştık ve sonunda o şekilde başvuru yapabildik, yani keyfi değil bir çok sıkıntıdan kaynaklandı durumumuz. Facede bir grup var koruyucu ailelerle ilgili orda biraz araştırma yaptım ben de bu konuşmalar üzerine. Bilmiyorum gruba üye misiniz ama orda 5 temmuz tarihli bir gönderi dikkatimi çekti, ben de tam olarak bundan bahsediyordum. 23 günlük bebekken koruyucu aile olmuşlar 6 aylık olunca aileye geri verilmiş. Demek istediğim buydu benim de. Zaten orda birçok koruyucu aile tavsiyelerde bulunmuş hiç çocuğunuz yoksa evlat edinmeye başvurun diye. Ama yine de araştırıcam ben bu konuyu detaylı

Kuşlarım var dediniz ama ben size Kedi sahiplenmenizi tavsiye ederim
Özellikle yavru kedi, o büyüdükçe aranızdaki bağ güçlenecek. Kucağınıza gelip uyuması bile sakinleştiriyor. Bazen evin içinde deli gibi ordan oraya koşuyor, güya sinek kovaliyor İnanın izlemeye doyamiyor insan. Benim eşim asla kedi eve almam derdi, şimdi bakıyorumda masaya bir tabak daha koyuyor kahvaltı hazırlarken. Kedimize özel salam falan alıyor. O gelmeden masaya oturmuyor. İnsanı değiştiriyor gerçekten kedi sevgisi.

Anladım. Şöyle ki, bebekler için koruyucu ailelik zaten mantıklı değil. Koruyucu ailelik durumu 4 yaşından sonrası için daha uygun. 23 günlük bebeğin hemen koruyucu aileye verilmesi de düşük bir ihtimal gerçi, paylaşımın doğruluğuna da bakmak lazım. Koruyucu aileliğin de prosedürü var çünkü.

Siz anlatınca zaten içimde olan sevgi daha da perçinlendi çok istiyorum sadece kuşlara zarar verir mi diye düşünüyorum, kuşlarımın da özellikle biri konuşuyor epey, omzuma konup annecim diyen bir kuş, veremem de onları, ama kediyi gerçekten çok canı gönülden istiyorum, kısmet artık, çok teşekkürler fikir için

Eklentiler

• F422B64C-F56A-4FBA-8594-7CCF304D3723.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 79
2 ayda 23 günlük bebeği mi vermişler? Hanımefendi kesinlikle yalan. Çok net söylüyorum.

2 ayda 23 günlük bebeği mi vermişler? Hanımefendi kesinlikle yalan. Çok net söylüyorum.
Siz bu kurumun içinde mi çalışıyorsunuz acaba merak ettim, kesin konuşuyorsunuz da genelde konuyla ilgili. Şimdi profile de baktım fake bir hesap değil bir insan neden böyle bir yalan söyler ki inanın anlayamadım

Kesin konuşuyorum çünkü biliyorum. Neden böyle bir yalan söyler bende bilmiyorum ama, yalan olduğuna eminim. Koruyucu aile olmak için başvurup 1 yıldır bekleyen tanıdığım var mesela, 3 ayda bir evlerine gelip psikologla denetim yapıyorlar. Mümkün değil 2 ayda koruyucu aile olunması. Hele ki 23 günlük bebeğin verilmesi falan. Yalan olduğu o kadar belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…