Hayattan keyif alamıyorum

Siz kimsiniz ki isteyemez diye kesin hüküm veriyorsunuz? Siz yetimhanede falan mı büyüdünüz? Bu kadar agresifliğin bir açıklaması olmalı

Komşularınız çalıştığınız için sizden çekiniyor olabilirler genellikle çalışan bayanlar dışarıya vakit ayırmazya bence dışarda görünce selamlaştığınız elektrik aldığınız birini veya bir kaçını kahveye davet edin ve sıkıldığınızı dillendirin böyle böyle genişletirsiniz komşuluğunuzu

40 yaş üstüne zor veriliyor ise bunun İçin konu sahibini suçlayamazsınız,evlilikti,evliliğin oturmasıydı,çocuk denemeleriydi,olmadığını kabullenmek,kendini ikna etmek,evlatlık fikrinin oluşması sonra bunu içinde benimsemek kendini hazır hissetmek derken yaş zaten 40 ı geçiyor.Ne yapacaktı kendi çocuğunu doğurmak isteyen kadın daha evlenir evlenmez,evliliğinden bile belki daha emin olamadan koştur koştur evlatlık başvurusu mu yapacaktı..Tüm bunlar bir süreç tabi ki zamana yayılan bi süreç bunun sonucunda yaşın geçmesi evlat edinme konusundaki yasanın açıkığının sonucudur geç kalmışlığın değil

Ne kadar kabasiniz yaCidden ben burdan sinir oldum yorumlariniza.Cidden bazi yorumcular had hudud bilmiyor,dumduk daliyor

Onu da secmiyin bir zahmet ne demek? Bu kurallar koyulduysa bir nedeni vardır. Kadının üzüntüsünü ta buradan hissettim ki normlade çok duygusal birisi değilimdir. Ne kadar negatif ve saldirgansiniz.

Birşeyi isteyip istemeyeceğimizi size soracaktı konu sahibi zaten. Tüh, sizi nasıl es geçti ya yazık oldu.
Bukadar hassas konuda bu şekilde kaba yorumlar yapmak için ne yaşadınız merak etmiyor değilim.
Haddinizi ve yerinizi bilin, bildiklerinizi yazdınız tamam. Fikirleriniz ve yargılarınız size kalsın.

Çocuk konusuna fazla takılmayın, 45 yaşındayım, neredeyse on yıl olacak evliliğim, benimde çocuğum yok. Ama çocuklu arkadaşlarımızla görüşüyoruz bu bir sorun değil ki. Zaten çalışınca çokta vakit olmuyor sosyalliğe, sizin sorununuz eşle bağınızın kopmuş olması, biraz evliliği hareketlendirmek lazım. Bir de kedim var beniiimmm, en iyi arkadaşım o, köpek bakmak için olduğunuz ortam uygun mu bilmiyorum ama kedi her türlü bakılır, inanılmaz iyileştirici varlıklar kediler, deneyebilirsiniz bence, umutsuzluğa kapılmayın

Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için
Kopek sahiplenmek muhtesem bir fikir. Ama ev icinde bakacaksaniz daha ufak boyutlarda bir kopek daha kolay olur. Onun sorumlulugu sizi oyalar. Onun bahanesiyle her gun yuruyuse cikmis olursunuz ve hayvanlar gercekten cok iyi dost oluyor. Ben de hep yalnizim evde 2 kedim var onlar sayesinde hic yalniz hissetmiyorum. Eminim cocuk ozleminize bile iyi gelecek.

Hanımlar lütfen sakin olun ve üsluplara dikkat edin rica ediyorum.

Onu da secmiyin bir zahmet ne demek? Bu kurallar koyulduysa bir nedeni vardır. Kadının üzüntüsünü ta buradan hissettim ki normlade çok duygusal birisi değilimdir. Ne kadar negatif ve saldirgansiniz.
Onu da seçmeyin derken, 4-6 yaş istemem illa 0-1 yaş olsun demeyin demek istedim yanlış anladınız sanırım.
Fikir ve yargı değil bunlar, benim yazdıklarım olması gerekenler ve gerçeklik. Üslubu eleştirebilirsiniz, ama yazdıklarımda yanlış bir şey yok.

Bakın bende benzer bir tecrübe yaşadım, bugün diyorum ki iyi ki olmamış her işte bir hayır vardır ilaveten istemeyebilirsiniz de , cesaretiniz de olmayabilir, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz üzmeyin lütfen kendinizi

Çok üzüldüm,bende biraz sizin gibiyim Ailemden başka kimse yok .Ama etrafa yaydiğim aura olduğunu düşünüyorum .

Çocuk konusunda büyük sorun olmadiğini yazmişsiniz .Tamamen başka yol deneseniz mesela bilinçalti temizliği gibi .
Iyi bir uzman bulsaniz size engel olan travmalari cözmekte yardimci olan.
En birincisi kendinizi sevin ve affettin.
Kusurlarinizla kabul edin
Ho oponopono tekniği,cekim yasasi, binaurale beats
veya EFT gibi esoterik konularla ilgilenin.
Sonra herşeyi birakin ne çocuk nede annenizi düşünün ,beyin resetti gibi .
Kusura bakmayin türkcem çok iyi değil inşallah anlatabildim.
Ayrica mikromineral ve vitamin tedavisi uygulayin mesela vitamin d aşiri yükseltin .
Malesef türkiyede değerleri çok düşük tutuyorlar ,yabanci ülkelerde daha yüksek .
Cinko,selen ,alphalipon asid,L Arginin!!!
Vitamin b,folik asid ,gingseng,maca,
Acetylcystein 2000mg,
L argenin,cinko ,selen ve maca erkekler içinde çok faydali .
Biraz araştirin alternativ tedavileri.

Hayata küsmeyin nolur❤

Bence herseyi cocuk olmasina baglamissiniz. Yazdiklarinizdan nedense soyle bir hisse kapildim "cocuk bile o kadar denemeye ragmen olmadi, zaten herkeste cocuk var, batsin bu dunya"
Burada bu konuya yuzlerce yorum gelecek, Ben de dahil olmak uzere Psikolog olmayanlardan cesitli yorumlar okuyacaksiniz.
Size tek tavsiyem, gercekten profesyonel yardim alin. Zira sizin sorununuz burada yazilan "kayinvalidem onu dedi yapti vs" gibi durumdan cok farkli bir boyutta.

Aynı şehirdeyiz ve meslektaşız. Çok üzüldüm yazdıklarınıza. Allah gönlünüze ferahlık versin.

Reactions: NDA
Çok teşekkürler evet beyin reseti şart bence de dediğiniz takviyeleri de araştıracağım sağolun, kendimi sevmeye yeniden başlamam gerek farkındayım

Eveeett kedi o kadar çok istiyorum ki anlatamam, maalesef şu an kuşlarım olduğu için sahiplenemiyorum ama fırsatını yakalarsam ciddi anlamda düşünüyorum çok tşkler

Aynı şehirdeyiz ve meslektaşız. Çok üzüldüm yazdıklarınıza. Allah gönlünüze ferahlık versin.
Amin çok teşekkür ederim. Bazen bazı şeyleri anlatamayız ya kimselere, işte burası benim için tam da öyle oldu, rahatlamadım değil sevgili meslektaşım, herkese hayat çok farklı sınavlar veriyor, benimki de bu. Beni geren bunları anlatamamak olmuş daha çok neyse her şeyin hayırlısı ne diyelim geçelim biz de o zaman

Çok teşekkürler evet beyin reseti şart bence de dediğiniz takviyeleri de araştıracağım sağolun, kendimi sevmeye yeniden başlamam gerek farkındayım
Araştirin ama direk çocukla ilgili bilgi olmayabilir .Ama kan dolaşimi ve hücreleri canladiran faydali.
Özellike vitamin d en az 50 i.u. olmali düşükse 10 gün 50.000i.u. ,magnesium ve vitamin c ek olarak alin ve günlük 20.000iu düşürün.
Belki yurtdişindan sipariş vermeniz gerek

Reactions: NDA
Dediğiniz gibi her şeyi çocuk olmasına bağladım sanırım ama belli bir süre sonra evdeki o sessizlik, ve çok nadir oturulan arkadaş ortamlarında hep çocuktan bahsedilip sizin sus pus olmanız gerçekten çok üzüyor insanı. Evde izlemediğim halde tv açıyorum sırf ses olsun diye, batsın bu dünya olayını yalnız kendim yaşayıp kimselere belli etmiyorum, aileme sorsanız beni onları neşelendiren güldüren eğlendiren sevimli biri olarak tarif ederler. Onlara öyle olmak zorundayım çünkü. Uzman yardım konusunda da haklısınız ama gittiğimde az çok ne diyeceklerini tahmin ediyorum, yıllardır psikolojiye çok özel bir ilgim var, sınıfımda bazı sorun yaşayan çocukların ailelerine genel bilgi ve gözlemlerimden bahsedip uzmanlara yönlendiriyorum ve dediklerimin aynısını dediklerini söylüyor velilerim. Hobi bul dikkatini başka sevdiğin şeylere yönelt ilk alacağım cevap ama yine hepimizin bilmedikleri var gitmek en doğrusu olmalı. Çok tşkler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…