Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar Chocolita
Ben Cumartesi günü tartı bildiriminde bulunup, gruba dönmek istiyorum inşallah.
İzin almak zorunda kaldım. Bağırsaklarımdan rahatsızlandım, sancım da oldu, şimdi iyiyim.
Dün bir arkadaşımla dışarıdaydık. Öğleden sonra onunla biraz yürüdük, iyi oldu.

Menü bildirimlerime bugün başlayayım.
7 Mayıs,Çarşamba günü menüm,
Bu sabah kahvaltıda, 7 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 1 dilim ekmek, 3 kuru erik, 1 avuç kuru dut yedim.
Sonra sade Türk kahvesi ve 1 fincan ananaslı mangolu yeşil çay içtim. 2 küçük çifte kavrulmuş lokum yedim.
Akşam yemekte 3 ızgara köfte ve 4 yemek kaşığı zeytinyağlı bakla, 1 kase yoğurt yiyeceğim.
Su hedefim 2 lt. 1 lt. sini içtim.

Merhabalar hanımlar,
Size bir sorum olacak. Geçen gün kinoa aldım. Dışarıda bir yeşil salatanın içinde yemiş idim, doyurucu olmuştu, alayım istedim.
Sizin salata dışında bana önerebileceğinüz kinoalı tarif var mı?

Tamam canım hoş geldin tekrar

Mens olamadıgım için tartım artıda ve canım sıkılıyor bu duruma adım dısında 50 dk video yaptım
Chocolita

Eklentiler

• 1000075110.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000075088.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000075002.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000074814.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000074697.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000074607.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar ben izin alayım bir müddet boynumu incitmistim evi temizlerken ağrılarım var spor falan yapamıyorum kele paça çorbası falan içiyorum et suları falan kırıklara falan iyi geliyor diye içmeye başladım aşırı kilo yapıyor inşallah bir hafta falan toparlarim bakalım hayırlısı

Eşim yemeği hazır getirdi. Oğlumun ateşi inatçı habire duştayız. Her şeyim kaydı. Bir iyileşsin inşallah diyetime daha dikkatli olacağım

Merhaba, ben de sadece salatada yedim. Kendim yapmıştım. Yarım saate yakın pişirmiştim. Kısırda, dolmada kullanılıyor bulgur ve pirinç yerine. Onları denemedim.

İyi geceler Salı günü menüm

Kahvaltı; yoğurt, yulaf ve keten tohumu 1 kasede

1 meyve

Kahve

Akşam; türlü ve pilav, yoğurt

Çarşamba menüm
Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Çay ile biraz çiğ fındık, 2-3 incir

Akşam; bakla yemeği yoğurtlu, türlü

1 muz

14.000 adım
Chocolita

Eklentiler

• IMG_7531.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 7
Selam canım kızlar

Sabah bir kase müsli,

Öğlen bir yumurta bir dilim ekmek

Akşam tavuk şinitzel salata

Adım 9.7 K

Eklentiler

• IMG_4684.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 5
Artının sebebi belli canım moral bozma . Bu hafta artı olsa da haftaya süper bir eksi olur
Ay inşallah canım zaten gram gram gidiyor şükür bu sabah lekede olsa gelmeye başladı ben inanılmaz ödem tutuyorum suya tuza dikkat ettigim halde

Mutlu güzel sabahlar
Chocolita canım kuzucuguna çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yeni gördüm ah kesin okuldan kaptı benimkilerde öyleydi geçen hafta okullar kapansada biraz rahat etsek diyorum vallahi sürekli salgın var

Ay inşallah canım zaten gram gram gidiyor şükür bu sabah lekede olsa gelmeye başladı ben inanılmaz ödem tutuyorum suya tuza dikkat ettigim halde
Bende aynıyım canım napalım gitsinde bi şekilde nasıl giderse gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…