Bununla geçmiş olsun çokomAmin dutum. Hala ateşi var boğazı iltihaplanmış. Normalde antibiyotik vermezler bu sefer hemen verdi
Tamam canım hoş geldin tekrarMerhabalarChocolita
Ben Cumartesi günü tartı bildiriminde bulunup, gruba dönmek istiyorum inşallah.
İzin almak zorunda kaldım. Bağırsaklarımdan rahatsızlandım, sancım da oldu, şimdi iyiyim.
Dün bir arkadaşımla dışarıdaydık. Öğleden sonra onunla biraz yürüdük, iyi oldu.
Eki Görüntüle 3588307
Menü bildirimlerime bugün başlayayım.
7 Mayıs,Çarşamba günü menüm,
Bu sabah kahvaltıda, 7 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 1 dilim ekmek, 3 kuru erik, 1 avuç kuru dut yedim.
Sonra sade Türk kahvesi ve 1 fincan ananaslı mangolu yeşil çay içtim. 2 küçük çifte kavrulmuş lokum yedim.
Akşam yemekte 3 ızgara köfte ve 4 yemek kaşığı zeytinyağlı bakla, 1 kase yoğurt yiyeceğim.
Su hedefim 2 lt. 1 lt. sini içtim.
Artının sebebi belli canım moral bozma . Bu hafta artı olsa da haftaya süper bir eksi olurMens olamadıgım için tartım artıda ve canım sıkılıyor bu durumaadım dısında 50 dk video yaptım
Chocolita
Merhaba, ben de sadece salatada yedim. Kendim yapmıştım. Yarım saate yakın pişirmiştim. Kısırda, dolmada kullanılıyor bulgur ve pirinç yerine. Onları denemedim.Merhabalar hanımlar,
Size bir sorum olacak. Geçen gün kinoa aldım. Dışarıda bir yeşil salatanın içinde yemiş idim, doyurucu olmuştu, alayım istedim.
Sizin salata dışında bana önerebileceğinüz kinoalı tarif var mı?
Sağolasın canımMerhaba, ben de sadece salatada yedim. Kendim yapmıştım. Yarım saate yakın pişirmiştim. Kısırda, dolmada kullanılıyor bulgur ve pirinç yerine. Onları denemedim.
Ay inşallah canım zaten gram gram gidiyorArtının sebebi belli canım moral bozma . Bu hafta artı olsa da haftaya süper bir eksi olur
Bende aynıyım canımAy inşallah canım zaten gram gram gidiyorşükür bu sabah lekede olsa gelmeye başladı ben inanılmaz ödem tutuyorum suya tuza dikkat ettigim halde
Geçmiş olsun canım yeni gördüm, nasıl oldu iyileşti mi?Oğlum hasta oldu. Spor yapamadım çocuğun başındayım. Dün hamburger istemişti çocuk yapmadım bugünde hamburger var iştahı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?