Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cook geçmiş olsun canım minik Miraca , çocuklar bizim canımız kanımız . Onlar hasta olduğunda dünya duruyor gerçekten Chocolita
Sağol canım. Dua ediyor iyileşmek için
Sağol denpcim ay sorma. Kapansa da rahatlasak. Tatil artık 3 ay değil sanırım dimi 2 ay olacak
Geçmiş olsun canım yeni gördüm, nasıl oldu iyileşti mi?
Sağol canım yok kız daha çıkıyor ateşi

Ben bugün farklı bir şey deneyeceğim. İsveç diyetini kendime göre yorumlayacağım. Dün saçma sapan o kadar çok şey yedim ki! Zararlı şeyler değil ama çay yanında kuru üzüm, fındık, hurma gerçekten sayamadım bile. Bugün sabah filtre kahve içtim yanında 2 hurma yedim, öğlen 11 gibi 2 haşlanmış yumurta ve yarım avakado yedim. Şimdi 1 bardak kefir içtim. Akşam tavuk haşlayıp yanında salata yiyip kapatacağım. İsveç diyetini bilen çok belirli yiyecekler var onun yerine evde ne varsa uygun onu yiyeceğim aç kalmadan.

Sağol canım. Dua ediyor iyileşmek için

Sağol denpcim ay sorma. Kapansa da rahatlasak. Tatil artık 3 ay değil sanırım dimi 2 ay olacak

Sağol canım yok kız daha çıkıyor ateşi
ÖYle bir söylenti varda net degil canım saatlerle ilgilide konusmalar var ama bakalım ne olacak

Okuldan gelince 7 8 gibi 30 dk leslie yapacagım okul dönüşü 10.000 geçer adımım
Chocolita

Eklentiler

• 1000075411.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000075450.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000075587.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000075628.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000075632.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 3
Kefir koyman iyi olmuş. Ya yumurta ya kefir olması lazım. Bende yumurta Diyeti yapacağım canım malzemem hazır. Sadece başlamak kaldı. Doktor onaylı hep aklımdaydı hiç başlayamadım. Tek tip beslenmek istiyorum bir süre ona uygun tek tarif bu şu an. Bakalım nasıl sonuç verecek.

Merhabalar Chocolita
Gün içinde yediklerim şöyle:
Saat 12:00'de, 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, 1 dilim ekmek,

Saat 13:00'de, 1 fincan sade Türk kahvesi, 1 adet narlı çifte kavrulmuş lokum ile,

Saat 20:30'da,
Akşam yemeğinin fotoğrafını çekmeyi unuttum. 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, biraz lahana turşusu, 4 yemek kaşığı erişte yedim.
1 kase çilek yedim.
21:30'da birşeyler yemeyi kestim.
Gün içinde 2 lt. su içtim.
Adımlarım az, 2000 ancak olmuştur. Bilekliğimin şarjı bitti, paylaşamıyorum.
İyi akşamlar hepinize.

İyi akşamlar
Bugün komşumun doğum gününde ince bir dilim pasta ve yağsız kısır
Akşam kıymalı patlıcan yemeği ve 3 kaşık pilav yedim
Yarın yumurta diyetime başlıyorum

Kaptan çok yogundum özür dilerim
Şehir dışı misafir evde işler derken diyete de spora da buraya da vakit ayiramadim
İşte de bazı sorunlar oldu onlarla uğraştık
labellevie sudem34 salı çarşamba menüleri kızlar
Hatırladığım kadarıyla yazacağım inşallah
Eşim yemeği hazır getirdi. Oğlumun ateşi inatçı habire duştayız. Her şeyim kaydı. Bir iyileşsin inşallah diyetime daha dikkatli olacağım
Çok geçmiş olsun.
İyiyim canım sağolasın
Yazacağım simdi hepsini
Siteye kaç gündür giremedigim için hepsini şimdi girdim
Bundan sonra düzenli girerim
Her gün en az bir kere girmeye özen gösteririm

Salı 6 Mayıs
12.30 kahvaltı
1 pogaca 1 dilim pasta

17.30
Akşam
3 tabak madımak yemeği

Su hatirlamoyorum
Spor birazdan toplu atacağım

7 Mayıs carsamba
Kahvaltı
12.30
Peynir domates zeytin kahvaltılık

17.30
2 tabak sucuklu bulgur pilavı
1 kase arpa şehriyeli soğuk çorba

8 Mayıs persembe
9.30
2 haş yum.1 kapya 1 biber 1 domates 1 salatalık

12.30
2 yumurtadan sucuklu omlet

19.00
Mangal tavuk
Köz patlıcan biber
Kola

Bugün 9 Mayıs cuma

11.00
3-4 tane susamlı çubuk kraker

12.30
Kahvaltı
2 yumurtadan salçalı omlet
Bir parça ekmek
6-7 zeytin
Tereyağ reçel peynir fıstık ezmesi salatalık

Özürlük bir durum yok canım girememiş olabilirsin. Ama kurallar var. 3. Uyarı olduğundan Esmusumla liste dışından katılabilirsiniz. Hastalık yolculuk veya başka özel durumlarda izin alırız genelde. İzin alınmadığında kurallar kontroller geçerli olur

Son düzenleme:
Bugun kızın sınıf piknigi vardı çeyrek simit üç mangalda köfte 2 çatal marul salatası bir eti browni karam gurme 6 7 fıstık 1 kare bitter 3 4 yk mercimek corbası bakınca çok degişik bir menü oldu
Sabah spor yapmıtım + 6000 adım Chocolita

Eklentiler

• 1000076889.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000076748.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000076229.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000076282.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 1
Selam bugün bizimde piknik vardı
Kahvaltı yapmadım öğün atladım
Orda etsiz çiğköfte makarna salatası triliçe efenim kurabiye gibi gün tabağını yedim eve geldim akşam 18.00 da bi kase salata yedim
Chocolita
Su az oldu
Spor yok

Selam kızlar
Sabah bir simit bir kibrit kutusu peynir

Öğlen iki kibrit kutusu büyüklüğünde gofret

Akşam bir kase soslu tavuklu pilav

Adım 9.9

Cezam bitti kuşum Chocolita

Eklentiler

• IMG_4708.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 0
Merhabalar,
9 Mayıs, Cuma günü menüm şöyle:
13:00'de peynirli omlet,1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 3 zeytin, 2 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde, 3 sosis, biraz patates cipsi, biraz lahana, biber turşusu, şekersiz kola
Akşam yemeğim tartı öncesi pek iyi olmadı kaptanım Chocolita birkaç gün önceden ailece kararlaştırmıştık.
Su:1,5 lt. içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…