Sağol canım. Dua ediyor iyileşmek içinCook geçmiş olsun canım minik Miraca , çocuklar bizim canımız kanımız . Onlar hasta olduğunda dünya duruyor gerçektenChocolita
Sağol denpcim ay sorma. Kapansa da rahatlasak. Tatil artık 3 ay değil sanırım dimi 2 ay olacakMutlu güzel sabahlar
Chocolita canım kuzucuguna çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yeni gördüm ah kesin okuldan kaptı benimkilerde öyleydi geçen hafta okullar kapansada biraz rahat etsek diyorum vallahi sürekli salgın var
Sağol canım yok kız daha çıkıyor ateşiGeçmiş olsun canım yeni gördüm, nasıl oldu iyileşti mi?
ÖYle bir söylenti varda net degil canım saatlerle ilgilide konusmalar var ama bakalım ne olacakSağol canım. Dua ediyor iyileşmek için
Sağol denpcim ay sorma. Kapansa da rahatlasak. Tatil artık 3 ay değil sanırım dimi 2 ay olacak
Sağol canım yok kız daha çıkıyor ateşi
Kefir koyman iyi olmuş. Ya yumurta ya kefir olması lazım. Bende yumurta Diyeti yapacağım canım malzemem hazır. Sadece başlamak kaldı. Doktor onaylı hep aklımdaydı hiç başlayamadım. Tek tip beslenmek istiyorum bir süre ona uygun tek tarif bu şu an. Bakalım nasıl sonuç verecek.Ben bugün farklı bir şey deneyeceğim. İsveç diyetini kendime göre yorumlayacağım. Dün saçma sapan o kadar çok şey yedim ki! Zararlı şeyler değil ama çay yanında kuru üzüm, fındık, hurma gerçekten sayamadım bile. Bugün sabah filtre kahve içtim yanında 2 hurma yedim, öğlen 11 gibi 2 haşlanmış yumurta ve yarım avakado yedim. Şimdi 1 bardak kefir içtim. Akşam tavuk haşlayıp yanında salata yiyip kapatacağım. İsveç diyetini bilen çok belirli yiyecekler var onun yerine evde ne varsa uygun onu yiyeceğim aç kalmadan.
Kaptan çok yogundum özür dilerim
Hatırladığım kadarıyla yazacağım inşallah
Çok geçmiş olsun.Eşim yemeği hazır getirdi. Oğlumun ateşi inatçı habire duştayız. Her şeyim kaydı. Bir iyileşsin inşallah diyetime daha dikkatli olacağım
İyiyim canım sağolasın
Özürlük bir durum yok canım girememiş olabilirsin. Ama kurallar var. 3. Uyarı olduğundan Esmusumla liste dışından katılabilirsiniz. Hastalık yolculuk veya başka özel durumlarda izin alırız genelde. İzin alınmadığında kurallar kontroller geçerli olurKaptan çok yogundum özür dilerim
Şehir dışı misafir evde işler derken diyete de spora da buraya da vakit ayiramadim
İşte de bazı sorunlar oldu onlarla uğraştık
Hatırladığım kadarıyla yazacağım inşallah
Çok geçmiş olsun.
İyiyim canım sağolasın
Yazacağım simdi hepsini
Siteye kaç gündür giremedigim için hepsini şimdi girdim
Bundan sonra düzenli girerim
Her gün en az bir kere girmeye özen gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?