- 9 Ocak 2012
- 15.598
- 30.240
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Ben diyetisyenle ilerliyorum. Tek tip beslenmiyorum.Yumurta diyeti yapan varmı acaba çok etkili 6 gündür yapıyorum 5 kilo gitti
Salmış haliniz bile bence çok iyiDiyetten çok sıkıldım saldım biraz ama yine de elimden geleni yapıyorum. Ama işte o da verimli değil. Neyse koruma diyelim
Sabah
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
Bir parça peynir
5 zeytin
Ara
2 hurma
1 sade nescafe
Öğlen
Yarım lahmacun
1 kepçe yayla çorbası
Ara
3 grisini
Akşam
4 sarma
2 çilek
Ara
Bir filtre kahve
3 hurma
15 tane kadar yer fıstığı
Bol su ve 5 km yürüyüş
Teşekkür ederimSalmış haliniz bile bence çok iyi
Kaç kilodan kaça düşeceksinizTeşekkür ederimmücadeleye devam ediyorum işte. Yaz da geldi iyice meydana çıktı fazlalıklar. Yemek yemeyi de çok seviyorum. O nedenle tam olmasa da devam etmeye çalışıyorum
79,3 ile başladım. 68 kiloya geldim. Başarabilirsem hedefim 63-64 ama bu aralar sıkı diyet yapamıyorum maalesefKaç kilodan kaça düşeceksiniz
Salmışlığının benim diyetteki halim olması şokuDiyetten çok sıkıldım saldım biraz ama yine de elimden geleni yapıyorum. Ama işte o da verimli değil. Neyse koruma diyelim
Sabah
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
Bir parça peynir
5 zeytin
Ara
2 hurma
1 sade nescafe
Öğlen
Yarım lahmacun
1 kepçe yayla çorbası
Ara
3 grisini
Akşam
4 sarma
2 çilek
Ara
Bir filtre kahve
3 hurma
15 tane kadar yer fıstığı
Bol su ve 5 km yürüyüş
Halecim 3 ay olacak o nedenle git gide kalori azalttı diyetisyenim ama ben sıkıldım sanırım. Yoksa başlarda bundan da fazla yediriyorduSalmışlığının benim diyetteki halim olması şoku
Hadi maşallah güzel gidiyorsunuz79,3 ile başladım. 68 kiloya geldim. Başarabilirsem hedefim 63-64 ama bu aralar sıkı diyet yapamıyorum maalesef
Beni listeye bağlı kalmak üzüyor ya. Ben onu anladım artık. Bak mesela bu sabah okulda batma kaymak günü yaptık. Öğlen hiç hesapta yokken taziyeye gittik, lahmacun yedik. Oradan çıktık, arkadaşın eşi uzman doktorluğa atandı diye baklava almış hem de Koçak’tan, dayanamam, onu gömdük. Liste olsa bu keyif verici maddeleri tüketebilir miydim, hayır!? Sırf vicdanım rahat yiyebileyim diye iki aydır reformer pilatese gidiyorum drama bak ahsjjssjHalecim 3 ay olacak o nedenle git gide kalori azalttı diyetisyenim ama ben sıkıldım sanırım. Yoksa başlarda bundan da fazla yediriyorduhiç şok olma.
Valla bizim zaten bulunduğumuz coğrafya diyete aykırıBeni listeye bağlı kalmak üzüyor ya. Ben onu anladım artık. Bak mesela bu sabah okulda batma kaymak günü yaptık. Öğlen hiç hesapta yokken taziyeye gittik, lahmacun yedik. Oradan çıktık, arkadaşın eşi uzman doktorluğa atandı diye baklava almış hem de Koçak’tan, dayanamam, onu gömdük. Liste olsa bu keyif verici maddeleri tüketebilir miydim, hayır!? Sırf vicdanım rahat yiyebileyim diye iki aydır reformer pilatese gidiyorum drama bak ahsjjssj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?