canım hepimiz biliyoruzki son kilolar çok zor veriliyor bir kişinin 90 kilolardan hemen vermesi ile 50lerdeki birisinin kilo vermesi aynı olmuyor bunu biliyosunInşallah hep beraber başaracağız
Ben azıcık verdim gibi geliyor
Ama fazla değil
Ne zaman gidecek bu yağlar yahu
Valla gıdım gıdım gidiyor
Sabrımı mı sınıyorlar nedir anlamadım
Hala 38 giyiyorum...
canım öncelikle hoşgeldin şu anda kaç kilodasın ?7 biraz geç değilmi nasıl çalışma saatlerin falan bilmiyorum ama eger engelin yoksa en azından 6dan sonra yememeye çalış.çok acıktıgın zaman leblebi tüketebilirsin bir çay bardağı kadar akşam o açlıkta o leblebi o kadra tatlı geliyorki:)Aynen oyle cerulean yemeklerimi azalttim suyu artidim.7 den sonra bisey yememeye calisiyorum.sporada gidiyorum iki haftadir daha ne olsun dimi..kilolar gitmeye mahkumm..insallahh..su an acim ama yemicem..iradeli olabilmek cok guzel.emekler bosa gitmesin:)
Sekizden sonra bir şey yemiyorum.Sadece bitki çayı içiyorum.Saati yedi çekmeye çalışayım.Canım en basiti akşam belli bir saatten sonra yememe kararı almak :)
Saati sen belirle ve her Allah'ın günü o saatten sonra Ağzına lokma koyma
Çok şey fark ediyor
Adımsayarı takınca insan daha çok adım atmak istiyor.Ben evde cok hareketliyim adım sayara bakınca 2000 adım olmuş.O yüzden adımsayarını tak ve bol adımlar.Emzirince kalori harcıyor vücut simdi onlar sana kaldı.Kilo alman normal.bu arada arkadaşlar adım sayar aldım bu gün geldi eskisi bozulmuştu ne kadar etkisi var bilmiyorum diyorumya emzirmeyi bıraktıktan sonra yemem aynı olmasına rağmen kilo aldım diye ama şöyle bir durumda var nerdeyse emzirmeyi bıraktıgım tarihle adım sayar kullanmayı bıraktıgım tarihler birbirine çok yakın bilmiyorum etkisi oldumu ama belkide adımsayarın bana çok faydası var. yürümek için can atıyorum ama vucudum daha fazlasını istemesin diye bu günlerde yürümüyorum haftada 3 defa yürüsem diyorum evimizn önünde çok güzel bir park var ve yürümek için çok ideal bakalım bu arada tartılmıyorumda bu kadar nasıl sabrediyorum bilmiyorum :)
Merhaba bende diyet yapıyorum 69 kilodan 59 kiloya düştüm cok sükür istedigim kilo53 54 inşallah basarıcam,, sizede tavsiye edebilcegim soğan kürü kullanmanız ciddi anlamda süper bişey hem yağ yakıyor hemde metebolızmayı calıstırıyor yemeklerden 10 dk once icin 15 gün boyunca farkı görün , birde cafeslim cay var internette satıslarını belki görmüşünüzdür oda harika bişey icinde ne var ne yok alıp götürüyor ve tokluk hissi veriyor :)
Tabikide evet :) yapabiliriz çok iyi olur suan regl dönemindeyim bu hafta cok kılo gidicegini düsünmüyorum sonrasında gider inşMerhaba,
Ben de 59 kiloyum ve ben de 53-54 olmak istiyorum, beraber diyet yapalim mi?
Tabikide evet :) yapabiliriz çok iyi olur suan regl dönemindeyim bu hafta cok kılo gidicegini düsünmüyorum sonrasında gider inş
2 bardak suyu kaynatıyorsun kaynadıkdan sonra icerisine 1 adet soyulmus orta boy soğanı 4'e bölüp kaynamıs suya atıyorsun 5 dk ole kaynatıp ılımasını beklıosun yemeklerden 10 dk once icersen iyi olur . 15 günden fazla yapma fazlası zarar ,, spor yapıyorum haftada 2 gün spora gidiyorum vakit buldukca yürüyorum ha bide sabahları ac karnına ılık suya limon sıkıp onu içiyorumsogan kuru nasil oluyor, biraz anlatir misin? Neler yapiyorsun vs?
2 bardak suyu kaynatıyorsun kaynadıkdan sonra icerisine 1 adet soyulmus orta boy soğanı 4'e bölüp kaynamıs suya atıyorsun 5 dk ole kaynatıp ılımasını beklıosun yemeklerden 10 dk once icersen iyi olur . 15 günden fazla yapma fazlası zarar ,, spor yapıyorum haftada 2 gün spora gidiyorum vakit buldukca yürüyorum ha bide sabahları ac karnına ılık suya limon sıkıp onu içiyorum
Hiç moralini bozma.Kaldığın yerden devam.Bazen vücudu şaşırtmakta iyidir.Kızlar dün buraya yazdıktan sonra coştum yeme atağı geldi resmen
Giriştim yer fıstığına :/
Hesapladım 1300 Kalorilik yenişim
Bunun stresi var Üzerimde
Afalladım resmen rotayı kaybetmiş gemi gibiyim
Beyaz ekmek tüketmiyorum hiç bi şekilde kepek ekmeği yiyorum sabahları salatalık domates, kepek ekmekli tost, ara öğünlerde meyve yiyorum öğlen genelde sebze yiyorum bol az yaglı az tuzlu salata yiyorum akşam genelde çorba iciyorum hafif oluyor 7 den sonrada cok bişey yememeye dikkat ediyorum ,, 2,5 litre su iç gn boyu ve hafta en az 3 gün mutlaka yürü 50 dakka kadar ,,ne yiyor ne iciyorsun, kalori hesabi vs?
Beyaz ekmek tüketmiyorum hiç bi şekilde kepek ekmeği yiyorum sabahları salatalık domates, kepek ekmekli tost, ara öğünlerde meyve yiyorum öğlen genelde sebze yiyorum bol az yaglı az tuzlu salata yiyorum akşam genelde çorba iciyorum hafif oluyor 7 den sonrada cok bişey yememeye dikkat ediyorum ,, 2,5 litre su iç gn boyu ve hafta en az 3 gün mutlaka yürü 50 dakka kadar ,,
canım kilolarımız hemen hemen aynıymış bende en son 61 -60 ları görüyordum 1 haftadır falan tartılmadım ama yürüyüşe başladım bu arada ben doğum iznindeyken daha rahat daha kolay vermiştim şimdi bazen yeşil çayımı içecek zaman bulamıyourm sanki bir ödevmiş gibi içip yatıyorum inş hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız canımcnm.62 kiloydum 1kilo verdim yarin tartilicam umarim 1 kilo daha gitmistir hedef 52 .esim isten gelince birlikte yiyoruz o yuzden 7 uygun oluyo bana.ayrica gunler uzun gece de gec yatiyorum 12 gibi anca dengeliyor.acikarak yatiyorum .calismiyorum evdeyim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?