Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eline sağlık canım, bu haftaki +++ haftaya eksi olur inşallah. bende herkesi kutluyoruuum... kenime smilelerle ek yapıp ceza verdim

öğle yemeğim
pilavc v
kabak yemeği
yoğurt

Selam kızlar

Liste için ellerine sağlık bruxelles, bebişlerle uğraştın canım

Ben de bildirim yapıp kendimi ekleyeyim sabah çıktım anca şimdi girdim eve

Pazartesi : 76.5 kg

Cuma: 75.7 kg

Fark : 0.8 kg

Diyet : Kaçamaklı bol yürüyüşlü karatay

Haftaya inşallah kaçamaksız olur

% 1.045

Hepinizi de burada olduğunuz için tebrik ediyorum

Kendimi ekledim

ficansım kusuruma bakma,bazen net kopuyo bide çocuklar var akşam eş nette görmesin filan derken böyle erken oldu,
çakmelim artı olanlara dayak atmaya kıyamdadım her şeye rağmen emek var o kaçamaklardan sonra pişmanlık var sonuçta

Ne kusuru canım uğraştın o kadar,ben sabah bildirim yapamadım,hiç sorun değil,eline emeğine sağlık

rumuz:naz8
geçen hafta 76.9
bu hafta 77.6
fark :+700
yüzde +0.902
regl haftasındayım kızlar inşallah haftaya eksileri görürüm kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kocaman öpüldünüzzzz

makbuşum diyetisyen seni denemek için mi öyle demiş yada pes etmenden bıktığı için mi bu hafta kovacam o ++ ları

çakmelim sağol canım

iğneoyam sen beni sollayacan gene bu gidişle

Bruxelles canım sabrediceksin başka yolu yok canım

fbmy8785 maşallah süpersin yanii

:44::44: başka var mıydı unuttum

ellerine emeğine sağlık canım...
öncelikle 1. mizi sonra da herkesi kutlarım ..iyi ki var sınız iyi ki buradayız arkadaşlar..biz süperiz yaaa

ben yarın bir de soğan kürüne başlıyacam..iş arkadaşım hiç dikkat etmeden haftada 1 kilo vermiş onunla..bu çocuk yapmaya çalışanların küründen..hem de zayıflatıyormuş..1 soğanı dörde bölüp kaynayan suda 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karına ılık olarak 1 bardak bakalım yapabilicem mi..

dukan + soğan..

sabah P

dukan krepi arası peynir

öğlen

yoğurt çorbası
fırında tavuk

akşam eşim alıcak

tavuk döner
ayran
olacak büyük ihtimal..2 gün üstüste pro yaptım ki hafta sonu 2 gün PS yapabileyim..hafta sonu sadece pro zor oluyor..

az önce acıktım 1 kase süzme yoğurt yedim..
bu hafta serbest de olsa sanırım nişasta beni şişirdi..azaltmaya karar verdim..sanırım ++ ondan oldu..önümüzdeki hafta daha iyi olacak inşallah

Bruxelles
Ellerine sağlık. Hem çocuklarla, hem de listeyle uğraştın.

Listedeki herkesi emeklerinden dolayı kutluyorum. Amma velakin birer buçuk kilo veren fbmy ve bruxelles'in önlerinde saygıyla eğiliyorum.

Sersum, bu hafta ben 76yı, sen de 75i görmeyi umuyorduk... Hevesimiz kursağımızda kaldı Ama bak, demedi deme, ben haftaya 76 yı göreceğim Allah'ın izniyle... Bana da söyleseydin, ben de daha çok dikkat ederdim, 75 olurdum deme sonra

Çakmel, n'oldu arkadaşım bu hafta böyle??? Yanlışları tespit edip, tekrarlamamak lazım. Amaaaan... Amma dolandırdım lafı... İşin özeti şu: Toparlan artık

ben yarın bir de soğan kürüne başlıyacam..iş arkadaşım hiç dikkat etmeden haftada 1 kilo vermiş onunla..bu çocuk yapmaya çalışanların küründen..hem de zayıflatıyormuş..

Hem kilo verip, yanında da bonus olarak çocuk yaparmışsın

Bu arada 2000. sayfamız hayırlı olsun

ben de 75 i görücem kıss kusur kalır mıyım hiç..ama sen geçen yılda ondan önce de hep benden daha hızlı kilo veriyosun..benim kaderim böyle gıdım gıdım

Hem kilo verip, yanında da bonus olarak çocuk yaparmışsın

Bu arada 2000. sayfamız hayırlı olsun

ay korktum kısss spiralin etkisi azaltmaz heralde dimi ya..

vayyy 2000 olduk heee:119::119::119::119::119::124::124::124::124:

Ben kaçtım kızlar. İşler bekler...

Menülerimi de yazayım bari:

Sabah8:30
2 yumurta, 6 zeytin, kaşar peynir.

15:30 1 fincan sütlü türk kahvesi

4km/45 dak. yürüyüş
1,5 litre su

Akşama da lahmacun yemeye niyetliyim.

Yarın görüşürüz.

liste için eline sağlık canım herkezi kutluyorum

fbmy8785 maşallah süpersin yanii

Teşekkür ederim.. Biran öNce 65 i görmek için sabırsızlanıyorum bu haftada çok dikkat edicem☺️
Hatta aklımda haftaya Çarşamba Perşembe ayran detoksu yapmak var. Bakalım hayırlısı☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

.

Listedeki herkesi emeklerinden dolayı kutluyorum. Amma velakin birer buçuk kilo veren fbmy ve bruxelles'in önlerinde saygıyla eğiliyorum.

Çok teşekkür ederiz☺️☺️☺️☺️darısı hepinizin başına. Her hafta 1.5 1.5 gitsin kilolar💪💪💪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…