Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünkü menümü yazayım hemen
sabah= 2 yumurta +peynir zeytin yeşilçay
öğlen= peynir zeytin çay 3-5 diyet bisküi biraz canım sıkkındı bişey canım istemedi
akşam= içli köfte yapmıştım baya bi uğraştırdı azda arttı yarın kızla yeriz artık canım çekmiştide başta yiyim tartıya kadar gider dedim
öpüyorum kızlar

Düzgün alıntı yapamamışım ama siz anlarsınız artık😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oğlanın doğum günüydü ,alt komşuydu ,üst komşuydu, yan komşuydu ,okulda arkadaşlar yapıp getirmiştilerin sonucu ooo, +++1 kızlar:26::26::26:. artık söz de veremiyorum kendime bu kaçıncı yahu diyo içimdeki ses. ama tamam, yapacak bişey yok hedefime ulaşmam gerek hemde 1 temmuza kadar . 10-12 kg vermeliyim verebilir miyim yoksa hayal mi bilemiyorum. ama hepinizin dikkatini çekmeyi başardım yaniii

yarın yeniden yeniden sil baştan yeniden...

sersum canım soğan kürün hayırlı olsun canım bende dün maydanoz kürüne başadım 15 gün yapılıyormuş sonucu görcez artık

s yavrum ya sen kıyamamışsın ama ben kendime nasıl kıydım gördün mü kafama kafama

iğneoyası canım kesinlikle toparlanıyorum ve dönüşüm muhteşem olacak inşallah gaza ihtiyacım mı var ne kızlaarr:18::18::18::18:

kızlar slm ben bugün diyetisyene gittim kontrolüm vardı ya 3 kilo yağ vermişim bir kilo da kas kazanmışım bu diyetisyenlerin baskülleri bi değişik bana bu hafta 1600 callik diyet verdi bu diyetin 1600 cal olması kafamı karıştırdı biraz benim diyet geçen hafta 1300 dü birazdan paylaşırım listeyi çok fazla şey var kilo aldıracak diye korkuyorum dedimki 1600 çok fazla değil mi dedim sen ne verdiysem ye düşük kalorili diyetlerle metobolizma hızını düşürmüşsün merak etme bana güven dedi :18::18::18:ama ne bileyim uzun zamandan sonra böyle yüksek kalorili diyet yapacağım korkuyorum :18::18::18::18::18:siz hiç böyle bişi yaptınız mı ya da duydunuz mu

canım sabır sabır sabır çocuk için yaptığın her davranış onun kişiliğine yaptığın bir dokunuş bırak ev batsın ev temizlenir ama bu tarz durumlar yetişkinliğe yansıyıp geri dönülmez kırgınlıklara sebep olabiiyor canım o senin küçüğü kıskanmış olabilir küçük çocuklar için kardeş bir tramvadır canım kardeşiyle ilgili sorumluluklar ver mesela bezini getir gibi sonra da ödüllendir değerli hissetsin sersumcuğumun dediği gibi gazla biraz eğer biyolojik bi sebebi yoksa çocuğun davranışı gerileme sanıyorum. kardeşi gibi yapıp ona verien ilginin kendisine de verilmesini istiyor o yüzden bu yolla değil de daha farklı yollarla ilgi çekebileceğini öğrensin ona anlat canım kardeşin seni çok seviyor de biz de seni seviyoruz de anlamaz diye düşünme çocuklar anlar :) böyle haddim olmadan öğüt verir gibi oldu ama naçizanefikirlerimi söylemek istedim.

kızlar harikasınız

herkesi gönülden tebrik ediyorum listeyi yapan arkadaşıma ellerine sağlık diyorum:)

vallahi canım napıyo bende anlamadım bugün de azminize hayranım asla bırakmayın unutmayın bu sizin hedefiniz falan gibi şeyler söyledi anlamadım gitti geliyolar ara sıra herhalde yanarım yanarım da arkasından konuştum o kadar ona yanarım

uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardk su

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yağsız süt
1 yumurta veya 1 dilim az yağlı peynir
yağsız çiğ sebze

ara: 1 incir yeşil çay

öğlen: 6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara: 2 meyve 1 çay bardağı beyaz leblebi

akşam:6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata

ara: 2 meyve 1 çay bardağı leblebi

Sağolun canlar .. Gercekten cok hasta oldum .. Sonra da agir us temposu geldi .. Tam izinliyim derken arkadas hasta oldu tüm isler bana kaldı 😊 simdi 3 gun aksam gorevim var hic olmadı azcik uyurum 😌😌

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Düzgün alıntı yapamamışım ama siz anlarsınız artık😘😘

sersum canım soğan kürün hayırlı olsun canım bende dün maydanoz kürüne başadım 15 gün yapılıyormuş sonucu görcez artık
hadi bakalım kürlerimiz hayırlı uğurlu olsun
amanın bu çok dengesiz be..

ye ye ye bakalım sonucu görcez bakalım..

Kızlar Twitter de dolanıyorum cok güldüm yine şişman kıza iste duE bir kac tweet :

@Sisman_Kiz: Bahar da tıpkı beklenmeyen misafir gibi; tam en dağınık, en bakımsız, en şişman zamanımda geliyor..

@Sisman_Kiz: Güzel bir haber aldığında, birlikte pasta yiyeceği birileri olmalı insanın hayatında.

@Sisman_Kiz: Ay şekerim bana da ne giysem yapışıyor!

@Sisman_Kiz: Tüm gün, akşam kesin erken yatıcam diyip yine sabahlayan = Her pazartesi, kesin rejime başlicam diyip tüm hafta yine mantıya yumulan.

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

hadi bakalım kürlerimiz hayırlı uğurlu olsun

amanın bu çok dengesiz be..

ye ye ye bakalım sonucu görcez bakalım..
korkuyorruuummmm kilo alıcım diye :18::18::18::18:

kızlar bana dua edin bu gün günüm var ve misafirlerime çok cici mamalar yaptım hele bir köstebek pasta yaptım ki çikolatalı krem şantili çok lezzetli olduğu her halinen belli ama ben tadına bile bakmadım bakmadan nasıl yapacağım bilmiyorum ahh ahh :18::18::18:

ucundan bakarsın canımmm..ama tutabilirsen kendini tabeee

bugün PS günümm

sabah

ıspanaklı dukan böreğimden
peynir
salçalı yumurta
domates salata
çay çayy

Canım düşük kalorili diyetler bir süre sonra duraklama yapabiliryormuş normal bir durum o yüzden vucudu şaşırtmak gerekmiş. Televizyonda bir programda dinlemiştim. Sıkıntı yapma meto hızını yükseltmek için doğal bir durum. Ben o kadını sevemedim ama sen sevdiysen ne mutlu :) benim meto hızım da 1245 çıkmıştı o kadının ölçtüğünde. benim üst kısımda yağlanma vardı. şimdi durum ne bilmiyorum ama farkedilecek kadar inceldiğimi söylüyor eşim. kalmadın diyor :) ben dukanı yapıyorum ama geçen hafta çok fazla kaçamak yaptım o yüzden yerimde sayıyorum. 59.9 u bir kere gördüm sonra göremedim. bu hafta dikkat edip görmem lazım dukanın takvimine göre bu ay sonu hedefe ulaşmam gerekiyor ama olmayacak büyük ihtimal. seyir evresini uzatacağım. 2 hafta özellikle dikkat etmem lazım. güçlendirmeye geçince platese başlamam lazım. sıkılaşmaya ihtiyacım var dün anladım. önce vermem gereken kiloyu vereyim ki. Spor için gittiğin salon falan var mı? Belki beraber gidersek gaza geliriz Faceden bulsak ya birbirimizi :)Özelden yaz hele

Günaydın hanımlar. Dün protein sebze günümdü

Sabahı yazmıştım

Öğlen dukanburger ekmeğimle tavuk köfteli domates marullu sandviç yapıp onu yedim.
Sonra kayınvalidemlere gittim. Eşimin yeğenleriyle ilgilendim. Orada yumurta yedim. Ve badem taze olanı varya çağlası ama kaçamak olarak görmüyorum ben onu. Sebze günümde meyve olarak saymıyorum hehehe

Akşam tavuk köfte salata ve yoğurt yedim.

Sonrada nasıl olduysa eşimle koltukta uyumuş kalmışız saat 9 da bi uyandık 12 yi geçiyordu. gittik yattık artık.

Sabah yani bugün sp günüm

Kahvaltım;
-lor peyniri
-2 yumurta azcık kaşarlı omlet
-dukan ekmeği
-yoğurt
-şekersiz çay

Biraz öncede 1 fincen yeşilçay.

Mutfağımı falan toparladım yazımı yazıyorum şimdi size :)
Bugün kaçamaksız olsun inşallah. kaçamak olmamalıı
http://www.youtube.com/watch?v=rQD9EBCwlQc
Bir kaç gündür bu parçaya takıldım. Hareketli güzzel bir parça iş yaparken iyi oluyor :) Youtube açabilenler için güzel :)

Son düzenleme:
Selam canlarım,

Bu sabah tekrar 77,6 kg çıktım. Mehter takımı gibiyim Bu hafta, cumaya kadar tartılmam daha. Kendimi biliyorum, moralim bozulup koyveririm sonra.

Menüleri de yazayım:
Sabah 8:30 2 yumurta, domates, 3 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, salatalık.
Öğlen 14:00 2 tabak yoğurtlu çorba, 1 avuç fındık.

4km/45 dak. yürüyüş
1,5 litre su.

Öğlen çok acıktım. Başım ağrıdı. Ben de yedim. Güya 2 öğün yapacaktım. Akşam da birine davetliyiz. Bakalım neler olacak.

merhaba kızlar benim diyet miyet kalmadı yaa önce kendimi tutmaya çalıştım salata falan yedim ama sohbet komple masada yapılınca o kadar saat yemekler önümde dayanamadım ve cıslı yemekler arka arkaya geldi maalesef ((

valla ben sevdim galiba canım b fite üyeydim canım ama çok az gittim spor salonuna gidince öyle oluyor bende maalesef bende şu mozaiğin arka tarafında park var ya orda yürüyoruz eşimle çoğu zaman evden çıkamazsam da ip atlıyorum ip atlamak müthiş bişi suyum çıkıyor resmen yazıyorum özelden face i canım ben yıllardır 59 hiç görmedim bugünden sonra bu haftada bugünü telafiye uğraşıcam büyük ihtimalle mayıs başına kadar 60.5 falanolsaydım iyiydi ama bugünden sonra zor maalesef

Bende farklı değilim canım. 59 u görmüşlüğüm bir kere oldu o da kısa sürdü :)

Hım biliyorum orayı. kasaptaşı. sabahları kayınvalidem ve görümcem orda yürüyorlar. ben uzak kalıyorum oraya o yüzden koşu bandı şart :) Havalar düzelince belki akşamları gelecem oraya kayınvalidemle giderse işte. salonlar aslında banada iyi gelmiyor ama işte tek başıma olunca olmuyor :)
Ekledim sanırım sensin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…