sağol canım, banada kıskançlık gibi geliyor,senin dediğin gibi gaz vereyim bu sefer..kardeşini kıskandığı için olabilir canım..acaba kardeşini bak sen abisin bu boklu çişli sen ne güzel tuvalete yapıyorsun diye motivasyonunu arttırmayı denesen..bizim gibi yanii..gaza getir..kolay gelsin..
aralarında tam 2,5 yaş var canım küçüğüm ay sonunda 4 ayını dolduracakYaşları çok mu yakın Bruxelles?
Biliyorum zor ama sabırlı olmaya çalış n'olur. İnsanın içinde ukte kalıyor böyle şeyler.
Bu kadar koşturmaca arasında kilo vermişsin. Tebrik ederim
SERSUM CANIM BAŞKANIM GEÇMİŞ OLSUN...
sakın kızma ,hele şiddet sakın sabredeceksin. benim oğlan 5 yaşında ama kardeş nedeniyle o da yaptı aynı davranışları dikkat çekmek amaçları. kesinlikle üzüldüğünü ve bu davranışı bebeklerin yapabileceğini onun artık sizin gibi büyüdüğünü anlatmalısın .canım çocuğunu banka gibi düşün senin her davranışın onda kişilik olarak birikiyor bunu unutma. sabır sabır sabır tut kendini. oğlunu korkutmuşsundur ve senin ona yaptığın davranış da, ondan bebeğe mutlaka yansıyacaktır. hele beğini ağlatırsa falan ceza verme bunun nedeni olarak kardeşini görecek ve onu düşman olarak rakip olarak algılayacak.eveeet biz biraz yıpranıcaz ama sağlıklı bireyler yetiştiricez...
makbule canım neki 600 gr haftaya daha da fazlasını verirsin iğneoyası haklı hepimiz 1 ileri 2 gri gidip durmuyor muyuz?
kahvaltım
maydanoz marul
kaşar
1 kase yoğurt
kuru kayısı ve incir
bildirim
rumuz cakmel
geçen haft:76
bu haft: 77
fark:+++1 kg
% fark:+++ 1,315
çok da dikkat ettim ama sonuç bu olmuş sağlık olsun
kızlar liste oluşmaya başladı, eksikleri bekliyrum bağlantım kötü belki öğleden sonraya kalabilir
kilo bildiririm
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:69.5
bu hafta kilo:68.0
fark:1.500
yüzde:- %2.158
toplam fark:12
beden:40 alt 38-40 üst
spor:haftada 2 gün tempolu yürüyüş,
1 gün 1ml leslie
2 gün 15 er km kondisyon bisikleti, hergün bacak eritme egzersizleri
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah yaaa beslenme biçimini gerçekten merak ettim atı aldın üsüküdarı da geçtin haniii
Aslında hergün menü paylaşımı yapmak sizlerle muhabbete katılmak istiyorum ama hiç vaktim olmuyor malesef.
2 öğün besleniyorum. Ara yapmıyorum. Akşam 7 den sonra meyve dahil ağzıma birşey sokmuyorum. Gün içinde kaçamak yaptıysam eğer o son öğünüm oluyor akşam yemeği yemiyorum . 3 te yediğim bi kaçamak öğününden sonra bişey yemiyorum mesela. Hatta bi kere kahvaltıya gitmiştik börekler kızartmalar çok yemiştim ve akşam sadece 1 kase yoğurt yedim akşam yemeği olarak. Yediklerimi dengeliyorum. Şeker kullanmıyorum hergün 2 form çayı içiyorum. Çok yediysem extra spor yapıyorum.
fbmy tebrikler çok güzel kilo verdin, senle neredeyse aynı başladık, sen aldın yürüdün bense 1 ileri 2 geri ilerliyorumhatta kendi listemin 1. si olcem ddim ya onda da geçtin kız helal sana valla
yaşında genç onunda etkisi var canım, maşallah bende böyle başlamıştım ama veremedim bi türlü yarın itibariyle daha sıkı tutayım bari 3 ayım kaldı ve 12 kg vermek zorundayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?