Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canlarım,

Hemn kilo bildirimimi yapayım:

rumuz: igneoyasi
baş.tarihi:1 mart 2014
baş.kilo: 83,8 kg
geçen hafta kilo:77,6kg
bu hafta kilo:77,3 kg
fark:300gr
yüzde:%0,38
toplam fark:6,5 kg
beden:44
spor:5 gün yürüyüş

Bu hafta 76 görmeye heveslenmiştim. Olmadı. Haftaya inşallah...

Hepiniz güzel sonuçlar almışsınızdır umarım.

Günaydın hatunlar.. önce menüülerimi yazayım

Dün sabah klasik protein kahvaltımı yaptım sonrada akşama kadar toktum. Akşam diyetim gene gitti ama kayınvalidem dolma göndermiş. yedim gitti. Özlemişim napim.

Bu sabah protein sebze günüm. Kahvaltı yapınca yazarım...

Kilo bildirimimi yapayım

Rumuz: Sadece_Askiim
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo: 60.5kg
bu hafta kilo:60.3 kg
fark:-0.2 kg
yüzde:%0.330
toplam fark:2.7 kg
beden:38
spor:4 gün koşu bandı

Telden giriyorum idare edin
Rumuz=sersum DUKAN
Baş=29 ocak 2014
Baş kilo=79 kg
Geçen haf=76.1 kg
Bu haf=76.4 kg
Fark=++300gr
Yüzde=++%0.394
Spor=1guen 4 km yürüyüş
Yaş=39

Son düzenleme:
kardeşini kıskandığı için olabilir canım..acaba kardeşini bak sen abisin bu boklu çişli sen ne güzel tuvalete yapıyorsun diye motivasyonunu arttırmayı denesen..bizim gibi yanii..gaza getir..kolay gelsin..
sağol canım, banada kıskançlık gibi geliyor,senin dediğin gibi gaz vereyim bu sefer..

Yaşları çok mu yakın Bruxelles?

Biliyorum zor ama sabırlı olmaya çalış n'olur. İnsanın içinde ukte kalıyor böyle şeyler.

Bu kadar koşturmaca arasında kilo vermişsin. Tebrik ederim
aralarında tam 2,5 yaş var canım küçüğüm ay sonunda 4 ayını dolduracak
evet ya bağırdıktan sonra çok üzülüyorum, öylede tatlı ki anlatamam, her gören yolda durup tekrar bakar sever, ibiraz daha rahat olmaya çalışacağım.

sağol arkadaşım, çok doğru söylüyorssun, daha dikkatli olacağım, artık karar aldım evin batmasına üstünün çişli olmasına takmayacağım yapabildiğin kadar yapıp çocuğumun gönlünü hoş tutacam inş

filiztoprak
başlangıç = 07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta= 68.7
bu hafta= 69.2
fark =++0.5
haftalık yüzde= %0.727
toplam fark= 8.8
boy=1.60
lızlar karnım davul gibi dün akşam lekelenme vardı bugün regl olurum herhalde +++ları ona bağlıyorum durdu durdu bu sabah karnım şişti wc ye gittiğim halde sonuç bu oldu kaçamak yapmamıştım çokta az yedim salata ağırlıklı yine böle devam edicem reglden sonra daha iyi sonuç alırım diye düşünüyorum

Kilo bildiririm

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:69.5
bu hafta kilo:68.0
fark:1.500
yüzde:- %2.158
toplam fark:12
beden:40 alt 38-40 üst
spor:haftada 2 gün tempolu yürüyüş,
1 gün 1ml leslie
2 gün 15 er km kondisyon bisikleti, hergün bacak eritme egzersizleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo bildiririm

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:69.5
bu hafta kilo:68.0
fark:1.500
yüzde:- %2.158
toplam fark:12
beden:40 alt 38-40 üst
spor:haftada 2 gün tempolu yürüyüş,
1 gün 1ml leslie
2 gün 15 er km kondisyon bisikleti, hergün bacak eritme egzersizleri

maşallah yaaa beslenme biçimini gerçekten merak ettim atı aldın üsüküdarı da geçtin haniii

maşallah yaaa beslenme biçimini gerçekten merak ettim atı aldın üsüküdarı da geçtin haniii

Aslında hergün menü paylaşımı yapmak sizlerle muhabbete katılmak istiyorum ama hiç vaktim olmuyor malesef.

2 öğün besleniyorum. Ara yapmıyorum. Akşam 7 den sonra meyve dahil ağzıma birşey sokmuyorum. Gün içinde kaçamak yaptıysam eğer o son öğünüm oluyor akşam yemeği yemiyorum . 3 te yediğim bi kaçamak öğününden sonra bişey yemiyorum mesela. Hatta bi kere kahvaltıya gitmiştik börekler kızartmalar çok yemiştim ve akşam sadece 1 kase yoğurt yedim akşam yemeği olarak. Yediklerimi dengeliyorum. Şeker kullanmıyorum hergün 2 form çayı içiyorum. Çok yediysem extra spor yapıyorum.

fbmy tebrikler çok güzel kilo verdin, senle neredeyse aynı başladık, sen aldın yürüdün bense 1 ileri 2 geri ilerliyorum hatta kendi listemin 1. si olcem ddim ya onda da geçtin kız helal sana valla

ficans, güleryüz,naz8,kardelen,neslihansltn,papadiya, sizleri bekliyorum hanımlarrrrrrrr

bende bildirimi yapayım

rumuz bruxelles
başlangıç 10 şubat
başlangıç kg: 85
geçen hafta:78
bu hafta :76.5
yüzde: 1.92
hedef:58
karatayla sağlıklı yaşam ve bu hafta 4 gün yürüdüm 2 kez de leslie ile 2 mil yaptım
kızlar benim tartım gr. göstermiyor, ibre arada kalınca ben buçuk alıyorum

yaşında genç onunda etkisi var canım, maşallah bende böyle başlamıştım ama veremedim bi türlü yarın itibariyle daha sıkı tutayım bari 3 ayım kaldı ve 12 kg vermek zorundayımmmm

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:69.5kg
bu hafta kilo:69.5 kg
fark:00
yüzde:%0
liste yapan arkadaşa kolay gelsin

fbmy tebrikler çok güzel kilo verdin, senle neredeyse aynı başladık, sen aldın yürüdün bense 1 ileri 2 geri ilerliyorum hatta kendi listemin 1. si olcem ddim ya onda da geçtin kız helal sana valla

Çok teşekkür ederim 2 hafta sonra liste bende. Ozamanda sen 1. Olursun. Şimdiden başla çalışmalara sporunu yap😄😄gerçi daha liste yayınlanmadı belli değil kaçıncı olacağım ☺️☺️

yaşında genç onunda etkisi var canım, maşallah bende böyle başlamıştım ama veremedim bi türlü yarın itibariyle daha sıkı tutayım bari 3 ayım kaldı ve 12 kg vermek zorundayımmmm

Ayda 4 kiloya denk geliyor. Çok rahat verirsin. Yeterki isteyelim ozaman gerisi geliyor. Benimde hedefim Haziran 15 te 59.9 u görmek. 8 kilo daha vermem lazım inşallah olur ☺️

kızlar listeyi yayınlamak zorundayım, bebiş uyanmadan gelenleri eklersiniz artık şimdidden gelemeyenlerden ve eksiklikler için özür dilerim

18 nisan 2014 tarihli listemiz :

1.fbmy (-1.500 gr) %- 2.158
2.bruxelles(1.500 gr) % -1.92
3.makbule007(-300 gr) % -0.48
4.iğneoyası(-300 gr) %- 0.38
5. sadece_aşkim (-200 gr) %-0.33

6.beyhan (aynı kg) % 0
7.kardelen (aynı kg) %0

8.sersum (+300 gr) % +0.39
9.filiztoprak(+500 gr) % +0.72
10.çakmel(+1.000 gr) % +1.31:2:

Gelmeyenler: ficans, naz8, Neslihansltn,
sanırım ramaksa,güleryüz, papadiya ve özlemkartal izinliydi.

Alan veren tüm arkadaşlarımı çabaları için tebrik ederim
sevgilerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…