Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..menümü yazayım
kahvaltım 08.30
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
10 zeytin,1 kk peynir
2 yaprak marul,1 köz biber
yarım domates,5 ceviz,5 badem,3 günkurusu

ara 16.00
1 bardak süt

akşam 18.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 kase salata

spor;90 dakika yürüyüş ..sıcak ama ben seviyorum dışarıda yürümeyiaslında sıcak hava beni şişiriyo

sağol canım..
gençlerin önünü açmak lazım haklısın..:13::13::13:

yağdandır yağdaaaanyürüyüşün için
benim kızımda dağıtıyo bende sokmuyom pek ama yanlış yapıyoz tabi tatilda biraz üstüne düşeyim bende
önce yanında durup öğretmeliyizkendi başlarının çaresine bakabilmeliler,benimki az önce aradı..kardeşi cips almış yemiş onu şikayet ediyo..sanki kendi yemiyone kadar almasak da harçlıklarıyla kendileri alıyolar

kızlar ben kaçtım,yarın görüşürüz artık

Evet canım görmüştüm de yazamadım. Ne güzel sende hedefe yaklaştın :) Ben tekrar kilo almaya başlarsam şaşma hahah hamiş olursam dabi :)

yavlum sen zaten hedefine çok yaklaştın zaten..bırak gitsin..nasılsa bebiş düşünüyon..amaaann yetti be diyebilirsin..

Valla annem şimdilik devam ediyorum. Zaten pazar gününden beri canım birşeyler yemek istese bile midem almıyo. Çok doluymuş gibi. Hastaneye gittim bugün hormon için tahlil yapıldı ama doktor olmadığından sabaha kaldı göstermesi. Hayırlısı olsun bakalım :)

afiyet olsun bebişim..

90 dk yürüyüş
aynen canım..ama o öyle mıy mıyy mıyy yaptıkça..gıcık oluyom beyaa sabır sabır..

öptüm kuzum
inşallah herşey güzel çıkar canım

bugün tam karataylık oldu öğünlerim

akşam

yeşil mercimek yemeği
3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı(patlıcan ve biber)valla çok özlemişim..cuma ne olur bilemiycemm

Son düzenleme:

kızına maşllah canım
oğluşa da çok geçmiş olsun

Bugün sabah itibarıyla tartı 100 gr eksi gösterdi beni

Bu arada Leylakımmm sen nasılsın

tebrikler canım
iyiyim canım sen nasılsın?bebiş hayaliyle günlerimiz geçiyo işte

ahhh evet yaaa.türkiye de hep yapılan bişey bu şeker yüklemesi.ama ben yaptırmıycam

Geçtiğimiz haftalarda Dr. Pierre Dukan, İstanbul’da bir konferans düzenledi. Bu konferansta Pierre Dukan bizlerine zeytinyağını ve zeytini ne kadar çok sevdiğimizi gördü ve talepler doğrultusunda bizleri memnun edecek izinler verdi.

Seyir evresinde sınırlı izinli olmadan tükettiğimiz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız artık 2 tatlı kaşığı. Ve gelelim en güzel habere. Artık 2 tatlı kaşığı olarak kullanılan zeytinyağı hakkı yerine isterseniz 7 adet zeytin de tüketebiliyoruz.

hahaha ben ondan önce karar vermiştim kine..

listeye girmek istiyorum canım, daha erken diye söylememiştim, bu cuma bildirim yapıyım mı bekliyim mi bi hafta daha.. liste de yaparım tabii ki

listeye girmek istiyorum canım, daha erken diye söylememiştim, bu cuma bildirim yapıyım mı bekliyim mi bi hafta daha.. liste de yaparım tabii ki

tamam canım eklerim seni de ..ama bu cuma değil haftaya cuma listeye girebilirsin..2 hafta kuralımız var..

hayırlı ve kaçamaksız günlerrr, az yiyin kızlar yarın tartı günüüüü

kahvem ve 5 incir kahvaltım oluyor kendileri

9 gibi de booool yeşillik ve yeşil çay peynir ile kahvaltı tamamlamaca 3 saat olucak iki öğün arası

saat 16 gibi de etli ekmek ve boooooool yeşillik olucak menümmmmm ayran var tabikiiii

yürüyşte yapıcam nşiallah, yürüyüş yapınca gelirim hanımlar

afiyet olsun bebişim..
90 dk yürüyüş
aynen canım..ama o öyle mıy mıyy mıyy yaptıkça..gıcık oluyom beyaa sabır sabır..
öptüm kuzum
sağol canımben de
bugün tam karataylık oldu öğünlerim
akşam

yeşil mercimek yemeği
3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı(patlıcan ve biber)valla çok özlemişim..cuma ne olur bilemiycemm
afiyet olsun bebişim
valla hakkınızı söke söke almışsınız tebriklerbenim beyin reset altında,zeytin ve yağından korkmuyorum onun için tuhaf geldi
afiyet olsun cakmelimtabi konyada olunca etli ekmekler ooh misseşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün

kahvaltı:
yarım dilim kızarmış ekmek, labne peynir ve 2 tane erik..

şimdide
açıktım sütlü türk kahvesi azıcık cerez..

akşama..
bol sebzeli bulgur pilavı ve cacık..

yarın liste bende inşallah.. bakalım souçlar ne olucak..:44::44:

bize az yiyin diyene bak götürecek etli ekmeklerii
sağol canımben de

afiyet olsun bebişim

valla hakkınızı söke söke almışsınız tebriklerbenim beyin reset altında,zeytin ve yağından korkmuyorum onun için tuhaf geldi

hee söktüm aldım..Allahın fransızı ne bilsin bizim zeytini yağını..ben uyarlamıştım zate..kendileri geç kalmışş
yaşasıınnn uzun süre sonra eksi gördüm demek ki dukan express'e devaamm

hadi inşallah bol eksili bir liste olur..

selam kısslar...

bugün biraz tuhaf oldu öğünlerim..

sabah

mercimek çorbası

10 gibi çay ve kelogs kraker

öğlen

tarhana
taze fasulye
1 parça karpuz

yarın ne olur bilemem..zaten dün bulgur pilavını da götürdüm

nasılsınız canım..umarım iyi haberlerin vardır bize...

çok şükür canım nette sorun oldu yazamadan çıktım ışın tedavimiz bitti 10 gün ara verip kemoya devam edeceğiz 2 ay sonra kontroller olacak çok şükür agrısı falan yok bense koşturmacanın alasını yaşıyorum iyice karatayada devam

çok şükür canım..Allah yar ve yardımcınız olsun..dualarımız sizinle..

o kadar koşuşturmaya hala karatay süpersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…