Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..haklısın ..geçen sefer kendisi yapmıştı zaten..ama bu sefer bana kaldı..o da hastayım diye bul.makinesini boşalttı mutfağı toparladı..
o da istiyor yapmayı..taşındıktan sonra 2 ay evde olucam biraz yararlanayım ondan maşallah kızlarımıza

kuzuma da geçmiş olsun..kıyamam
Bugün sabah itibarıyla tartı 100 gr eksi gösterdi beni

seni listeye alıyordum di mi kuzum..:44::44:

Son düzenleme:
teşekür ederim de az verdim canım ya 7 ayda 14-15 kg çok az ama daimi olsun inşallah.dün 7 km yüründüüüüüüüüüüüüüüüü

bence gayet güzel vermişsin..ne demiş atalarımız..az veren yağdan,çok veren kastanyürüyüş için de bravos
sağol canım..yok yok vazgeçtim nesfitten..
en güzeli karatay dukan..
sağol bebeemm
ay benimde var 1 konserve bamyam canım çekti yapiim barii..bizimkiler sevmiyo birtek ben
yap bacım karşılıklı bamya yiyelim bamya seven çocuk var mı acaba
afiyet olsunyürüyüş içinde
alışsınlar tabiii bundan sonra böle deeee
sağol canıminşallah sizlerin de desteğiyle motivasyonum ve kararlılığım devam ederbenden de hepinize sonuna kadar destek fıstıklarım benimvalla bu uğurda asosyal olmayı göze aldım,milletten kaçıyorum yürüyüşe çıkıyorum öğlen aralarındadevamlı bişeyler yiyen bir arkadaş çevrem var
canım ne kadar haklısın,bizim ergenyuslar eli boşluktan bunalım takılıyo,benimki solak olunca iş yaparken bir tuhaf oluyo,çok da dağıtıyo diye mutfağa sokmuyorum pek ama dün ben işten gelene kadar bir pirinç pilavı pişirmiş.. ben de eşim pişirdi sandımgayet güzel olmuştu,alıştırmak lazım onlar da geleceğin ev hanımları,eşleri,iş kadınları değil mibu arada oğluna çok geçmiş olsun:26:

üst komşumu kahveye çağırayım bahanesiyle evi sildim süpürdüm..ben çalıştığım için o beni davet ederdi genelde..daha yeni kalkmış gelemedi ..bahaneyle ev temizlendi..ee benden günah gitti napimm..

Ohh iyi olmuş miss miss otur canım zaten ne kaldı ki şunun şurasında ..

he valla karşılıklı yiyek bacııımm:13::13:

eferim ona hem de pirinç pilavıı bravosss

Ohh iyi olmuş miss miss otur canım zaten ne kaldı ki şunun şurasında ..

sağol kanelimm..miss miss oturulacak pek ortam yok evde aslında..kutular falan ortada..sanki heran kamyon gelip yükleyecek eşyaları..
hiç temizlik yapasım yok aslında bahanesi oldu

oh iyi olmuş evi temizlediğin rahat edersin
he valla karşılıklı yiyek bacııımm:13::13:
eferim ona hem de pirinç pilavıı bravosss
:13::13::13:sağol canım kızlarımızın önünü açalım yürüsünler

sağol kanelimm..miss miss oturulacak pek ortam yok evde aslında..kutular falan ortada..sanki heran kamyon gelip yükleyecek eşyaları..

Aman olsun canım simdi benim evin bir odası da oyle .. Ağustos da Tr ye gideceğimiz icin yeni evimiz icin aldık topladık burada ne varsa kutu kutu duruyor bebek odasında .. Önümüzdeki hafta sonu yine misafirim var .... Bi temizlik yine şart ama göbüş temizliğe izin vermemeye başladı .. Boş oldugum bir gun miss yaparım sonrasına Allah Kerim 😌

oh iyi olmuş evi temizlediğin rahat edersin

:13::13::13:sağol canım kızlarımızın önünü açalım yürüsünler
sağol canım..

gençlerin önünü açmak lazım haklısın..:13::13::13:
aman boşverdim zaten mecbur napiim..
ayy kıss yine mi misafir...hamiş hamiş..uzun kalmalı değil umarım.:18:.zor olur sana..dikkat et temizlik falan çok yorma kendini kuzumm:26::26:

Aynen canim
Evet yine misafir .. 2 gun kalacaklar galiba bu grup kalabalık da gelecek .. Offff off şimdiden düşünmeye başladım nasıl yapım ne edim diye 😌😌

kesinlikle özlemcim inşallah yağdan gidiyordur, bir ara diyetisyene gidip baktırıcam ne kadar yağım ne kadar suyum ,kasım var diyeee

aayyy sersumcum ya benimde metom senden kalmaz gerçekten millet emziriyo 3 ayda eski haline dönüyo benim gece uykum gündüz durağım yok ama bak sonuç bu. ALLAHIm camalinden bize de nasip etsin de muradımıza kavuşalım sağlıkla inşallah.

öğle yemeği planlandığığı gibi yendiiiii

6.5 km yüründüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Sağol canım yine karnı ağrıyordu evde bıraktım:18: babasıyla uyuyacaklardı:26:
Sersumum maşallah kızlara el becerileri gelişsin kendine güvenleri artsın di mi ya
Bizim ki geçen bayram şekerpare tatlısı yapmıştı. Böbürlene böbürlene öldü bayram tatlısını bile o yapmış diye

Listeye şimdi al canım beni 13 haziran dan itibaren 1 hafta tatile çıkacağız kısmetse dönüşte devam ederim.

selam kızlar ben de menümü yazıyım size

dün sabah lor, iki dilim füme
öğle tavuk göğsü ve yoğurt
akşam dukan krep ve tavuk göğsü
saf protein yapmama rağmen sabah eksi görmedim, kaçamakların acısı çıkıyor sanırım :97:

bugün dukan express'in ikinci günündeyim, yaşasın sebze :109:
sabah lor, domates, salatalık
öğle yarım lahmacun götürdüm
akşam da tavuk sote yicem

yarın sabaha eksi hayali bile kurmuyorum kaçamaktan sonra :105:

geçmiş olsun canım atlamışım rahatsızlık mı vardı çok geçmiş olsun bazen acelem oluyo hızlı yazıp çıkıyomda

benim kızımda dağıtıyo bende sokmuyom pek ama yanlış yapıyoz tabi tatilda biraz üstüne düşeyim bende
çok zor olur öyle beklemek haklısın diken üstünde gibi neyse canım sende gidince rahat edersin
Aynen canim
Evet yine misafir .. 2 gun kalacaklar galiba bu grup kalabalık da gelecek .. Offff off şimdiden düşünmeye başladım nasıl yapım ne edim diye 😌😌

kendinide bu arada ihmal etme canım

bugünkü menüm
kahvaltı=müsli 5 kaşık 1 çay bardağıda sütle yenmiştir+yeşilçay
öğlen= tavuklu salata+ayran+çayyyyy
45 dk. yürüyüş
saat 3 gibi ara öğün= 1 nescafe+2 ad. karatay kek
akşam = taze fasulye +1 kase yoğurt+ salata
soğan kürüne tekrar başladım öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum
alkali suya devam ama bu suyu içince çok tuvalete gidiyorum
akşam çayı
kapanış

Aynen canim
anammm Allah kolaylık versin canımm
napalım bizim kaderimiz de böyle..buna da şükür..amiinn
evet canım..biraz yaptırmalıyız ki sonra zorlanmasınlar..
tabii hava atar kızım ..kolay mı şekerpare yapmak..eferim ona

tamam canım ekledim listeye..bu hafta listedesin
seninki de benim gibi dukan karatay karışımı olmuşşafiyet olsun
sen de listeye girmek istersen bana söylüyorsun canım ve 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen yazıyorum seni de
sağol canım..geçen gün başım tuttu geçmedi bir türlü sızıp kalmıştım da..

aslında biz de kabahat ben de döküyor dağıtıyor diye kızıyorum..serbest bırakmalıyız

inşallah canım az kaldı 4 hafta

afiyet olsun bebişim..ben de p.tesi başlıycam soğana gene

yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…