- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
aynen öyle canım..ben 23-25 gün arası regl olurum,5-6 gün sürer,şişliklerim inene kadar 7-8 günü bulur,1 hafta normal gezerim sonra bir sonraki için yine şişmeye başlarım,ayrıca sıcak hava,spor beni şişirir,mesela dün 4 litre su içmişimdir ama çıkış çok az..yani su tutuyorum anladım,kadın olmak güzel de böyle sorunlar kdv si maaleseffiliztoprak
b.tarihi =07 mart 2013
b. kilo =78
g. hafta=69.8
bu hafta = 69.6
fark= ---0.2
haftalık yüzde= % 0.286
toplam fark=8.4
boy= 1.60
spor = bol bol yürüyüş yapıldı
çok dikkat etmeme rağmen sonuç bunoluyo bizim metolara
yerimde sayıyodum ara öğün ve sporun etkisi bu kadar olmuş bu şekil beslenmeye 1 hafta daha devam edicem 1 haftada bişey belli olmaz diye düşünüyom biz kadınların işi zor tam vermeye başlıcaz regl geliyo şişkinlikler yazık bize yaaaa:18::18::18:bu arada wc ye de çıkamadım
bravo canım,kaçamaklı böyleyse kaçamaksız nasıl olacak acababildirim
rumuz: cakmel
geçen hafta:73.5
bu hafta:72.9
fark: -600 gr
% fark: -0.816
karatay beslenme
her gün 5- 8 km arası yüründü
bol su ve bitki çayı içildi
en kaçamaklı haftalarımdan biriydi çoook şükür çok şükür
geçmiş olsun canım,şifasını esirgemesin rabbim:26:çok şükür canım nette sorun oldu yazamadan çıktım ışın tedavimiz bitti 10 gün ara verip kemoya devam edeceğiz 2 ay sonra kontroller olacak çok şükür agrısı falan yok bense koşturmacanın alasını yaşıyorum iyice karatayada devam
cips mi yiyoduvall benim kociş aldı karşımda çıtır çıtır bide ye diye ısrar ediyo delürdünmü sen yarın tartı günüm dedim
hoşgeldin kız kaçakBu arada, 1 Martta Karataya başlarken, oramı buramı kendimce ölçmüştüm. Dün tekrar ölçtüm. Bana moral oldu. Size de olur belki:
Bel: -3cm
Göğüs:-5 cm(3 cm i sırtımdan, 2 cm i göğsümden küçülmüş)
Göbek:-6cm
Basen:-8cm
Herbir bacak:-6cm
Herbir kol:-4 cm.
Dün kardeşimin yanında çalışan biri gördü beni. En son 90 kiloyken görmüştü. Ağzı açık bakakaldı. Abla çok zayıflamışsın dedi. Mutlu oldum
afiyet olsun canım[FONT=Arial Black[U]]özlem[/U] canım ya, eveet bu etliekmek manyak bişey ya haftada bir gün mutlaka etli ekmek günü yapıyoruz, gel konyaya beraber yiyelim inşallah[/FONT].
sersum seni çok seviyem bacımhee söktüm aldım..Allahın fransızı ne bilsin bizim zeytini yağını. .ben uyarlamıştım zate..kendileri geç kalmışş
bravo neslihan istikrarla hedefe ilerliyorsunrumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:63.700
bu hafta:62.400
fark:----1.300
toplam fark:---21.400
sadeceaşkım canım ne oldu senin sonuçlar:44::44::44: inşallah sorun yoktur, gönül huzuruyla bebiş gelir:34:
aynen öyle canım..ben 23-25 gün arası regl olurum,5-6 gün sürer,şişliklerim inene kadar 7-8 günü bulur,1 hafta normal gezerim sonra bir sonraki için yine şişmeye başlarım,ayrıca sıcak hava,spor beni şişirir,mesela dün 4 litre su içmişimdir ama çıkış çok az..yani su tutuyorum anladım,kadın olmak güzel de böyle sorunlar kdv si maalesefiyi gidiyosun yine de
bravo canım,kaçamaklı böyleyse kaçamaksız nasıl olacak acaba
geçmiş olsun canım,şifasını esirgemesin rabbim:26:
cips mi yiyoduvalla iyi etmişsin yeseydin o tuzla acayip su tutardın
hoşgeldin kız kaçaktebrik ederim güzel incelmişsin canım,karatayda kilo kaybı gözükmese de inceliyor insan
ben tamamen bıraktım sigara gibi haberin var mıartık kaçamaklarım kuruyemiş ve yaz meyveleri olabilecek
afiyet olsun canımben ermenekte 3 yıl çalıştım,gelip gittikçe görürdüm konyayı,mut'u,karaman'ı hey gidi günler memleketimden çıkan arabaşı çorbasına bile orada alışmıştım,sever misin sen arabaşı çorbasını,hamuruyla yutarlar
sersum seni çok seviyem bacım
paylaşım için teşekkür ederiz canım,sağlıklı bir içeceğe benziyorMerhaba,
Forum takip ederken gördüm yorumunuzu. Eğer sağlığınızla ilgili herhangi bir sorununuz yoksa metabolizmanızın canlanması için 1 fincan suya 1 çay kaşığı mate çayı + 1 tatlı kaşığı yeşilçay + 1 çay kaşığı kekik + çeyrek limon + 1 kabuk tarçın karışımını öneririm, kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında olmak üzere 1'er fincan tüketirseniz metabolizmanıza çok faydası oluyor :) 6-7 kilo kadar verdikten sonra benim metabolizmamda da yavaşlama olmuştu, bu çayı tüketerek rutinime döndüm. Umarım yararı olur, kolay gelsin :)
sadece yeşilçay içerek zayıflamayı ummuyorsun değil mi:26:günde 3 bardaktan fazlasının zararlı olduğunu duymuştums.a ben yeni katırldım..
ama üye olmadan öncede araştırmalarımı hep bu siteden okurdum..
ben 74 kiloyum ve 3 gündür yeşilçay içmeye başladım.tadı biraz acı olduğu için limon sıkıp içiyorum...limonlu içmemde bi saknca olmaz dımı....inşallah faydasını görürüm...
benim kızkardeşim de 4 yıl çocuk yapmamıştı,herkes olmuyo sanıyordu,sonra karar verip yaptılar çocuğu,şimdi 2 tane çocuğu var,hatta 2. si kaza olduHe evet canım unuttum onu söylemeyi değil mi. Hormon sonuçları temiz çıktı şükür bir sorun yok. Herkes bir sorun var da olmuyor düşüncesine kapılmış. ben bebişi yeni istediim bir sorun yok ki olmuyor diye test yaptırmadım. adet düzensizliği vardı sadece. heyAllahım yaaa
Biri ermenek karaman falan mı dedi :))) Ben Karamanlıyım :) şubattan beri gitmiyorum özledim...
paylaşım için teşekkür ederiz canım,sağlıklı bir içeceğe benziyor
sadece yeşilçay içerek zayıflamayı ummuyorsun değil mi:26:günde 3 bardaktan fazlasının zararlı olduğunu duymuştum
benim kızkardeşim de 4 yıl çocuk yapmamıştı,herkes olmuyo sanıyordu,sonra karar verip yaptılar çocuğu,şimdi 2 tane çocuğu var,hatta 2. si kaza olduinsanlar maalesef öyle sanırlar o biri ben oluyorum herhalde bu yaz gidersin belki 2 yıldır biz de yazları köyümüze gidiyoruz 1 hafta kadar çok seviyorum doğduğum toprakları
s.a ben yeni katırldım..
ama üye olmadan öncede araştırmalarımı hep bu siteden okurdum..
ben 74 kiloyum ve 3 gündür yeşilçay içmeye başladım.tadı biraz acı olduğu için limon sıkıp içiyorum...limonlu içmemde bi saknca olmaz dımı....inşallah faydasını görürüm...
çokk sevindim şimdi :) teşekkürlerlimon yeşilçayın etkisini arttırıyor diye biliyorum... ben özellikle limonlu içiyorum
bravo neslihan istikrarla hedefe ilerliyorsunne yer içersin yaz da örnek alalım güzelim
bu arada benim kilom aynı bu hafta..haftasonu bol kaçamaklıydı,zaten ondan sonra karar verdim bu tarz kaçamakları küt diye bırakmayaregle 1-2 gün var şişim,fazlalıkları atmışım sadece..olsun haftaya iyi bir sonuç alırım inşallah:26:
kriz bitmiş mühim olan bu cicim..:13::13:Günaydın canlarım,
Mayıs ayını Karatay açısından feci geçirdim. 9 mayısta eşimin doğumgünü ile başlayan mayıs kaçamaklarım, evlilik yıldönümü, anneler günü, memlekete gidiş-gelişim ve arkadaşlarla çıkılan yemekler ile taçlandı! Bu arada ben en son 76.0kg gördüm tartıda. Gerçi ertesi gün regl oldum. Onun da etkisi varmış. Yine de yaşadığım hezimeti tahmin edersiniz... O kadar kendimden soğudum ki buraya da yazmadım. Neyse, toparlanıp geldim.
Bu durumdan çıkartılan ders: Aldım kiloları gidiyorum demeyip, zararın neresinden dönsem kardır, demek lazımmış. Şişlik falan da vardı herhalde. Hemen toparlandı.
Ben kilomu çizelgemde düzelticem ama buraya bildirim yapmıyorum. Geçen hafta yazmadığım için. Haftaya listede olurum inşallah.
Kardelen bir dönemeci daha atlatmışsınız. Bu arada, sana özelden tedavinizle ilgili bişey yazıcam. Bakarsın, olur mu?
Sersum toparlandın mı kujum, ne alemdesin?
Bu arada, 1 Martta Karataya başlarken, oramı buramı kendimce ölçmüştüm. Dün tekrar ölçtüm. Bana moral oldu. Size de olur belki:
Bel: -3cm
Göğüs:-5 cm(3 cm i sırtımdan, 2 cm i göğsümden küçülmüş)
Göbek:-6cm
Basen:-8cm
Herbir bacak:-6cm
Herbir kol:-4 cm.
Dün kardeşimin yanında çalışan biri gördü beni. En son 90 kiloyken görmüştü. Ağzı açık bakakaldı. Abla çok zayıflamışsın dedi. Mutlu oldum
olsun bee eritmişsin gitmişş:13::13::13:sersum eveeet yaaa size dikkat dedim kendim coştumama öğlen yiyoruz dahada bişey yemiyorum ,hatta yatarken karnımdan gacur gucur sesler duyunca ,ohhh be acıkmışım diye yatıyorum
dün 5 km yürüyüş yapıldı bol su ve yeşil çay içildiiii
duygularımız karşılıklı bebeeemmsersum seni çok seviyem bacım
Kilo bildirimim
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:65.0
bu hafta kilo:62.2
fark:2.8
yüzde:%4.307
toplam fark:17.8
beden:38 alt 38 üst
spor: haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikleti
1 gün 2 mil leslie
Bu haftaki kiloları 3 günde 3 kilo detoksu ve sonrasını karatay beslenme şekli ile verdim ☺️
41 kere maşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:75.4 kg
bu hafta kilo:75.2 kg
haftalık yüzde:--%0.265
haftalık fark:--200gr
toplam fark:3.8 kg
beden:42
spor:4 km yürüyüş
regl tam bitmedi sanırım ondan 200 grcık gitti..p.tesi soğan suyu cumaya etkiler inşallah
kızlar hepiniz güzel kilolar vermişiniz maşallah..
yavlum onu her evlilikte düşünürler maalesef..biz de 2 yıl istemedik hemen sorular başladı..millete ne oluyorsa
1 accuk büyür eee 2. nerdeartık bana tek tük diyolar..pes ettirdim milleti .
Haklısın annem aynen öyle. Şuan eşimde istemiyor aslında ama. bende bir istiyorum bir istemiyorum bende kararsız kaldım. Amannnnnnn. Dün evi yıkadım bugün pert oldum. Halim yok . kaslarım fena olmuş. Huzursuzluk var. Başım ağrıyor. Aman ne bilim ya sıkıldım. Ben annemi özledim galiba... Ağlamak geliyor içimden.
Haklısın annem beni gerecek birşeyler illaki çıkıyor zaten bir de bununla uğraşmayayım. Kardeşime hergün konuşuyoruz o izmitte şimdi 2 hafta sonra annemlere gidecek. Ben de gitsem mi diye düşünmeye başladım pufffkıyamam sana yaa...ah canım ben de özledim annemi..1 yıl oldu..bugün yeğenimin mezuniyet fotolarında annemle babam da vardı..gözlerim doldu..
gurbet çok zor..Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
bence akışına bırakın kimseye de birşey söylemeyin..söyledikçe daha da gerilirsiniz..gerildikçe daha da huzurun kaçar..olunca sürpriz olsun..sadece siz ikiniz bilin canım..okadar..
Haklısın annem beni gerecek birşeyler illaki çıkıyor zaten bir de bununla uğraşmayayım. Kardeşime hergün konuşuyoruz o izmitte şimdi 2 hafta sonra annemlere gidecek. Ben de gitsem mi diye düşünmeye başladım pufff
Selam kızlar
Listeye yetiştim mi bilmiyorum
Bildirimimi yapayım
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 71.9
Fark 1 kg
% 1.37
teşekkürederim canım bilgiler içinMerhaba,
Forum takip ederken gördüm yorumunuzu. Eğer sağlığınızla ilgili herhangi bir sorununuz yoksa metabolizmanızın canlanması için 1 fincan suya 1 çay kaşığı mate çayı + 1 tatlı kaşığı yeşilçay + 1 çay kaşığı kekik + çeyrek limon + 1 kabuk tarçın karışımını öneririm, kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında olmak üzere 1'er fincan tüketirseniz metabolizmanıza çok faydası oluyor :) 6-7 kilo kadar verdikten sonra benim metabolizmamda da yavaşlama olmuştu, bu çayı tüketerek rutinime döndüm. Umarım yararı olur, kolay gelsin :)
bu haftada denicem cakmel olmassa keserim zaten ara öğün çok bile geliyo da arda nescafe yanında diyet bisküi iyi gidiyo bakalım okullar tatil olunca napcaz öğünler mecbur değişecek gerçi ramazanda geliyoTEŞEKKÜRLER canım
ben en başından beri gram gram veriyorum ama yaaa..... olsun napalım dediğin gibi inşallah emin adımlarladır..
canım bende bi ara ara öğünlü karatay yaptım olmadı ama sonuç değişmedi yaniii3-4 saat mutlaka geçmeli öğünler arası birde 6-7 den sonra dükkan kapanmalı. baksana sanki çooook kg vermiş gibi birde öneride bulunuyorum
sadeceaşkım canım ne oldu senin sonuçlar:44::44::44: inşallah sorun yoktur, gönül huzuruyla bebiş gelir:34:
kadın olmak zor zanaataynen öyle canım..ben 23-25 gün arası regl olurum,5-6 gün sürer,şişliklerim inene kadar 7-8 günü bulur,1 hafta normal gezerim sonra bir sonraki için yine şişmeye başlarım,ayrıca sıcak hava,spor beni şişirir,mesela dün 4 litre su içmişimdir ama çıkış çok az..yani su tutuyorum anladım,kadın olmak güzel de böyle sorunlar kdv si maalesefiyi gidiyosun yine de
bravo canım,kaçamaklı böyleyse kaçamaksız nasıl olacak acaba
geçmiş olsun canım,şifasını esirgemesin rabbim:26:
cips mi yiyoduvalla iyi etmişsin yeseydin o tuzla acayip su tutardın
hoşgeldin kız kaçaktebrik ederim güzel incelmişsin canım,karatayda kilo kaybı gözükmese de inceliyor insan
ben tamamen bıraktım sigara gibi haberin var mıartık kaçamaklarım kuruyemiş ve yaz meyveleri olabilecek
afiyet olsun canımben ermenekte 3 yıl çalıştım,gelip gittikçe görürdüm konyayı,mut'u,karaman'ı hey gidi günler memleketimden çıkan arabaşı çorbasına bile orada alışmıştım,sever misin sen arabaşı çorbasını,hamuruyla yutarlar
sersum seni çok seviyem bacım
bende tek başıma hiç zevk almam eşle daha iyi oluyo gitmesi 1 kere gitmiştim annem uzaktaydı o dönem buralar çok sıcak diye kızım bebekti haziranda doğduğu için dayanamıyoduk sıcağa o zaman gitmiştik eşimden ayrı çok zor geldi bi dahada hiç gitmedimYok canım o birisi sen olmuyorsun biri görümcem biri biraz önce konuştuğum annem hahaha :)
Ben gittim mi çok kalamıyorum. Eşimin işi yüzünden hemen gidip dönüyoruz. Bende tek başıma gitmeyi pek istemiyorum eşimi burda bırakıp. Hayırlısı bakalım.
o da mı izmitte okuyor..eşin sorun çıkarmıyosa git canım..ne güzel hep beraber zaman geçirirsiniz..
teşekkürederim canım bilgiler içinzaten ne bulursak içer olduk
bu haftada denicem cakmel olmassa keserim zaten ara öğün çok bile geliyo da arda nescafe yanında diyet bisküi iyi gidiyo bakalım okullar tatil olunca napcaz öğünler mecbur değişecek gerçi ramazanda geliyo
kadın olmak zor zanaat
bende tek başıma hiç zevk almam eşle daha iyi oluyo gitmesi 1 kere gitmiştim annem uzaktaydı o dönem buralar çok sıcak diye kızım bebekti haziranda doğduğu için dayanamıyoduk sıcağa o zaman gitmiştik eşimden ayrı çok zor geldi bi dahada hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?