Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen öyle canım..ben 23-25 gün arası regl olurum,5-6 gün sürer,şişliklerim inene kadar 7-8 günü bulur,1 hafta normal gezerim sonra bir sonraki için yine şişmeye başlarım,ayrıca sıcak hava,spor beni şişirir,mesela dün 4 litre su içmişimdir ama çıkış çok az..yani su tutuyorum anladım,kadın olmak güzel de böyle sorunlar kdv si maalesefiyi gidiyosun yine de
bravo canım,kaçamaklı böyleyse kaçamaksız nasıl olacak acaba
geçmiş olsun canım,şifasını esirgemesin rabbim:26:
vall benim kociş aldı karşımda çıtır çıtır bide ye diye ısrar ediyo delürdünmü sen yarın tartı günüm dedim
cips mi yiyoduvalla iyi etmişsin yeseydin o tuzla acayip su tutardın
hoşgeldin kız kaçaktebrik ederim güzel incelmişsin canım,karatayda kilo kaybı gözükmese de inceliyor insan
ben tamamen bıraktım sigara gibi haberin var mıartık kaçamaklarım kuruyemiş ve yaz meyveleri olabilecek
[FONT=Arial Black[U]]özlem[/U] canım ya, eveet bu etliekmek manyak bişey ya haftada bir gün mutlaka etli ekmek günü yapıyoruz, gel konyaya beraber yiyelim inşallah[/FONT].
afiyet olsun canımben ermenekte 3 yıl çalıştım,gelip gittikçe görürdüm konyayı,mut'u,karaman'ı hey gidi günlermemleketimden çıkan arabaşı çorbasına bile orada alışmıştım,sever misin sen arabaşı çorbasını,hamuruyla yutarlar
hee söktüm aldım..Allahın fransızı ne bilsin bizim zeytini yağını..ben uyarlamıştım zate..kendileri geç kalmışş
sersum seni çok seviyem bacım

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:63.700
bu hafta:62.400
fark:----1.300
toplam fark:---21.400

bravo neslihan istikrarla hedefe ilerliyorsunne yer içersin yaz da örnek alalım güzelim
bu arada benim kilom aynı bu hafta..haftasonu bol kaçamaklıydı,zaten ondan sonra karar verdim bu tarz kaçamakları küt diye bırakmayaregle 1-2 gün var şişim,fazlalıkları atmışım sadece..olsun haftaya iyi bir sonuç alırım inşallah:26:

sadeceaşkım canım ne oldu senin sonuçlar:44::44::44: inşallah sorun yoktur, gönül huzuruyla bebiş gelir:34:

He evet canım unuttum onu söylemeyi değil mi. Hormon sonuçları temiz çıktı şükür bir sorun yok. Herkes bir sorun var da olmuyor düşüncesine kapılmış. ben bebişi yeni istediim bir sorun yok ki olmuyor diye test yaptırmadım. adet düzensizliği vardı sadece. heyAllahım yaaa

Biri ermenek karaman falan mı dedi :))) Ben Karamanlıyım :) şubattan beri gitmiyorum özledim...

paylaşım için teşekkür ederiz canım,sağlıklı bir içeceğe benziyor
sadece yeşilçay içerek zayıflamayı ummuyorsun değil mi:26:günde 3 bardaktan fazlasının zararlı olduğunu duymuştum
benim kızkardeşim de 4 yıl çocuk yapmamıştı,herkes olmuyo sanıyordu,sonra karar verip yaptılar çocuğu,şimdi 2 tane çocuğu var,hatta 2. si kaza olduinsanlar maalesef öyle sanırlaro biri ben oluyorum herhaldebu yaz gidersin belki2 yıldır biz de yazları köyümüze gidiyoruz 1 hafta kadar çok seviyorum doğduğum toprakları

Yok canım o birisi sen olmuyorsun biri görümcem biri biraz önce konuştuğum annem hahaha :)
Ben gittim mi çok kalamıyorum. Eşimin işi yüzünden hemen gidip dönüyoruz. Bende tek başıma gitmeyi pek istemiyorum eşimi burda bırakıp. Hayırlısı bakalım.

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:65.0
bu hafta kilo:62.2
fark:2.8
yüzde:%4.307
toplam fark:17.8
beden:38 alt 38 üst
spor: haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikleti
1 gün 2 mil leslie

Bu haftaki kiloları 3 günde 3 kilo detoksu ve sonrasını karatay beslenme şekli ile verdim ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

limon yeşilçayın etkisini arttırıyor diye biliyorum... ben özellikle limonlu içiyorum

sağol canım aslında bu aralar çok hareketli bir hayatım olmasa da evde ufak tefek spor yapmaya çalışıyorum.. gün içersin de aynı karataya devam ediyorum herhalde bunlar etken ve akşam en geç 18 den sonra çay ve bitki çayından başka ağzıma bişey koymuyorum..
bugünki sonuca bende şaşırdım.. önce tartı 62.700 tarttı sonra bir hada çıktım 62.400 geldim ve 5 defa tekrar tekrar tartıldım doğrumu diye.. bugün reglimin 3. günü bakalım hedefi yakalaya bilecek miyim.. birde beynime kazıdım artık ne kadar sıkılmış olsam da...:44::44:

kriz bitmiş mühim olan bu cicim..:13::13:
toparlanıyom bebişim..ahh ahhhh

olsun bee eritmişsin gitmişş:13::13::13:
sersum seni çok seviyem bacım
duygularımız karşılıklı bebeeemm

DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:75.4 kg
bu hafta kilo:75.2 kg
haftalık yüzde:--%0.265
haftalık fark:--200gr
toplam fark:3.8 kg
beden:42
spor:4 km yürüyüş

regl tam bitmedi sanırım ondan 200 grcık gitti..p.tesi soğan suyu cumaya etkiler inşallah

kızlar hepiniz güzel kilolar vermişiniz maşallah..

yavlum onu her evlilikte düşünürler maalesef..biz de 2 yıl istemedik hemen sorular başladı..millete ne oluyorsa

1 accuk büyür eee 2. nerde artık bana tek tük diyolar..pes ettirdim milleti .

Son düzenleme:

Haklısın annem aynen öyle. Şuan eşimde istemiyor aslında ama. bende bir istiyorum bir istemiyorum bende kararsız kaldım. Amannnnnnn. Dün evi yıkadım bugün pert oldum. Halim yok . kaslarım fena olmuş. Huzursuzluk var. Başım ağrıyor. Aman ne bilim ya sıkıldım. Ben annemi özledim galiba... Ağlamak geliyor içimden.

kıyamam sana yaa...ah canım ben de özledim annemi..1 yıl oldu..bugün yeğenimin mezuniyet fotolarında annemle babam da vardı..gözlerim doldu..
gurbet çok zor..Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

bence akışına bırakın kimseye de birşey söylemeyin..söyledikçe daha da gerilirsiniz..gerildikçe daha da huzurun kaçar..olunca sürpriz olsun..sadece siz ikiniz bilin canım..okadar..

Haklısın annem beni gerecek birşeyler illaki çıkıyor zaten bir de bununla uğraşmayayım. Kardeşime hergün konuşuyoruz o izmitte şimdi 2 hafta sonra annemlere gidecek. Ben de gitsem mi diye düşünmeye başladım pufff

Selam kızlar

Listeye yetiştim mi bilmiyorum

Bildirimimi yapayım

Gecen hafta 72.9

Bu hafta 71.9

Fark 1 kg

% 1.37

o da mı izmitte okuyor..eşin sorun çıkarmıyosa git canım..ne güzel hep beraber zaman geçirirsiniz..

teşekkürederim canım bilgiler için zaten ne bulursak içer olduk
bu haftada denicem cakmel olmassa keserim zaten ara öğün çok bile geliyo da arda nescafe yanında diyet bisküi iyi gidiyo bakalım okullar tatil olunca napcaz öğünler mecbur değişecek gerçi ramazanda geliyo
kadın olmak zor zanaat
bende tek başıma hiç zevk almam eşle daha iyi oluyo gitmesi 1 kere gitmiştim annem uzaktaydı o dönem buralar çok sıcak diye kızım bebekti haziranda doğduğu için dayanamıyoduk sıcağa o zaman gitmiştik eşimden ayrı çok zor geldi bi dahada hiç gitmedim

o da mı izmitte okuyor..eşin sorun çıkarmıyosa git canım..ne güzel hep beraber zaman geçirirsiniz..

Evet cnm 1 sene beraber kaldık benim okul bitince ben buraya geldim onunda bu sene bitiyor. Eşim sorun etmezde bensiz olamıyor bende onsuz. o yüzden sıkıntı oluyor.

aynen aynen zor oluyor onsuz :)

kahvaltım = 1 yumurta+zeytin+2 etimek +krem peynir+yeşilçay+domates +salatalık
öğlen= taze fasulye salatası+
çay+kepekli galeta biraz fazla kaçtı
ikindi = komşu dut getirmiz az ondan+az kiraz+1 küçük şeftali
akşam= 2 baget+bulgur pilavı+piyaz
şimdide soğan suyu içilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…