afiyet olsun kujum..tatlım neskafeyi gördüm de eşimin dr arkadaşı da diyette ve sürekli araştırıyor nescafenin sütle beraber zayıflatıcı etkisi varmış
ama krema değil süt..metabolizmayı hızlandırıyormuşş..onu da diyeyim
kıyamıyor tabii..alem bu kıslarrr..
benimki bugün hayal oldu zaten
bugün bir arkadaş haribo ayıcık yerken,sana vermicez şimdi öyle mi dedi,aynen öyle dedimözlemim iyi bulmuşun şekeri bahane et yeme kıss:13::13:sigarayı bırakan herşeyi bırakır
özlemcim [/COLOR]alışsınlar tabe..eferim kıss... yürüyüş
5 km yürüyüş cepte..
değil mi yaavalla arkadaşlarım bırakamıyo hala,22 sene içip bi çırpıda bıraktım yaparım zaten şu an çok gaza gelmiş durumdayım sen de çok iyi zayıfladın canım,takılmalar oluyo aradaküçük bebeğin var iyi hallediyosun yine de
sağol canım.slm hanımlar nasılsınız bakalım geçmişi okudum ama alıntı yapamadım sersumum geçmiş olsun canım valla nesfit bende de acıkma yapmıştı ilk bi kaç gün ama sonra alışmıştım kızın da çok düşünceliymiş gerçekten maşallah
sağol bebeemmyürüğyüş için bravos yavrimo
yarın için buzluktaki bamyayı pişirdim şimdiuykum geldi yatıyorum iyi geceler
ya böyle söylerseniz kızarım ama.teşekür ederim de az verdim canım ya 7 ayda 14-15 kg çok az ama daimi olsun inşallah.
SERSUMCUM EVET İSVEÇTEN VAZGEÇTİM BENDE ZATEN KUZU ZAYIF İYCE BETER OLMASIN
dün 7 km yüründüüüüüüüüüüüüüüüü
mısır yeendiiiiiiiiii canan "hocam duymasııııııınn
günaydın kızlar........
yok zaten sersum millete aldırmıcam.. hedefe ulaşana kadar devam inşallah..
gerçi bu aralar pek dikkat edemiyorum ama son gaz devam edicem Allahın izniyle..
Taylan kümeli twitter da akşamları yatmadan önce rezene için demişti sindirim sistemi için ve yapıyorum.. birde sabahları midesi sağlam olanlar için sabak elma sirkesi önerdi bugünde elma sirkesine başlacağım.. bakalım sonuçları ne olucak.. sağ olsun kendisi de twetime cevap verdi. akşam rezene, sabah sirke yapsak olur mu dedim.. taylan hanımın cevabı süper olur oldu.. ama sonuçlarını ilerleyen gündenler de görürüz ancak..
sabah.. erik ve kiraz yemeği düşünüyorum..
akşamada.. fırında sebze bakalım hayırlısı..
birde sprora başlayabilsem ne güzel olur..
afiyet olsunselam kızlar..bugünün özeti şöyle
kahvaltım 08.30 da bitti
1 tereyağda yumurta,1 haşlama yumurta
kıvırcık salatası,zeytin,peynir
ceviz,badem,2 günkurusu,1 köz biber
1 bardak süt
saat 15.00 1 bardak süt
akşam yemeğim 19.30 da bitti
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak salata
90 dakika da yürüdüm
alışsınlar tabiii bundan sonra böle deeeebugün bir arkadaş haribo ayıcık yerken,sana vermicez şimdi öyle mi dedi,aynen öyle dedimalışacaklar bacım
yaaa harika oldu sersumcum karnıyarık yemeğine hasret kalmıştık aynısı oldu dahada güzel mutfağım sağlıklı bir yemek daha kazandı yaşasınyavlum sen zaten hedefine çok yaklaştın zaten..bırak gitsin..nasılsa bebiş düşünüyon..amaaann yetti be diyebilirsin..
filizcim ben de aslında patlıcanı buhar makinemde denemeyi düşünüyorum ama paketledim..yeni evimde artık..
bu sefer olacak sıkk filizimm
üşenme kıss sütle yap..demek benim neskafe makinem işe yarıyacak lakin latte de diğer kahve çeşitleri de sütle oluyor..heyoooo
özlemcim alışsınlar tabe..eferim kıss... yürüyüş
kaneelimm erik yiyemeden erikler yumuşadı zatennn
sağol canım..yok yok vazgeçtim nesfitten..
en güzeli karatay dukan..
sağol bebeemm
ay benimde var 1 konserve bamyam canım çekti yapiim barii..bizimkiler sevmiyo birtek ben
ya böyle söylerseniz kızarım ama..ben 2 yıldır uğraşıyorum 14-15 kiloyu vermek için. .herkes aynı değil kii
iyi yapmışın tabii..önce bebiş..
mısırlar gitmiş
sersumum geçmiş olsun canım.. Kızını biraz mutfağa sok bencevalla neden dün böyle oldum bilmem..3 hapla baş ağrım anca geçtii..saat 8 de sızıp kalmışım enson kızım hadi annne yatalım dedi onu hatırlıyorum..
bu sabah 6.20 de kalktım kızımın kermesi varmış..makarna salatası yaptım sabahın köründe..
yavrum ben çalışıyorum diye en kolayı makarna salatası anne napiim onu seçiyorum diyor..kıyamam kuzuma
sabah meyveli nesfit yiyecem ..öğlen meçhul:44:..gelince yazarım..öpüldünüz..
iyiniyetlim babana çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum canım...
sana da geçmiş olsun canım,aman dikkat
geçmiş olsun bebişimbugün boşver nesfiti,senin güçsüz kalmaman ve kendini iyi hissetmen daha önemli şimdi:112::112:
yaaa harika oldu sersumcum karnıyarık yemeğine hasret kalmıştık aynısı oldu dahada güzel mutfağım sağlıklı bir yemek daha kazandı yaşasınçok güzel tarifler öğreniyorum ayça kayanın kitabı çok yardımcı oldu uygularken karataya da uygun olmasına özen gösteriyorum bu arada hocamızı unutmuyom yani mesela doyurucu kabak yemeği çok hoşuma gitti hafif sık yapmayı düşünüyom taze fasulyeyi haşlayarak salatası oluyomuş daha denemedim ama tarifinden anlaşılıyo güzel gibi nettende bakıyorum eksikleri tamamlayıp güzel bişeler çıkıyo ortaya şle diyeyim akşama bişeler yapıyoruzda öğlen ne yicem sıkıntısı oluyo sebzelerden salata gibi şeyler olursa hem çabuk yapılıyo hemde hafif oluyo iki öğün ağır yemek yememiş oluyoruz canım ya sende taşınınca bi güzel yerleştirirsin eşyalarını yaparsın mamalarını biraz yorulcan ama en azından büyük şehir her aradığını bulabilirsin rahat edersin
benimde müsli+nesfit almamın sebebi devamlı onlardan yemek deyildi zaten bazen kahvaltıdan sıkılıyom sabh bişe yemek istemiyom bundan yerim en azından öğün atlamam diye düşündüm birde acelen oluyo biyere gidiceksin yine öğün atlamamak için yada cıslı yememek için iyi bi taktik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?