Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bende başladım öğlen ve akşam içiyom
vall benim kociş aldı karşımda çıtır çıtır bide ye diye ısrar ediyo delürdünmü sen yarın tartı günüm dedim

kahvaltım= 1 yumurta+2 yulaf krakeri üstüne krem peynir sürdüm +az fındık +zeytin+yeşilçay
öğlen = ton balıklı salata+çok az taze fasulye arttıydı o+1 çay bardağı şalgam suyu+ çayyyy
6.35 km yürüdüm
ara= 1 fincan nescafe+ form bisküi az portakallı+az domatesli kekikli
akşam = doyurucu kabak yemeği+salata+ yoğurt
şimdide çayımı içtim
soğan kürü yapıldı
alkali suyum içildi
kapanış
sonucu merak ediyorum inşallh wc sorunu olmaz
hepimize bol eksili günler kızlar

canım bende başladım öğlen ve akşam içiyom
hadi canım inşallah iyi sonuçlar alırız..

ben de wc sorunundan korkuyom her cuma aynı şey..stresten oluyor heralde

yürüyüş süper..

Günaydın canlarım,

Mayıs ayını Karatay açısından feci geçirdim. 9 mayısta eşimin doğumgünü ile başlayan mayıs kaçamaklarım, evlilik yıldönümü, anneler günü, memlekete gidiş-gelişim ve arkadaşlarla çıkılan yemekler ile taçlandı! Bu arada ben en son 76.0kg gördüm tartıda. Gerçi ertesi gün regl oldum. Onun da etkisi varmış. Yine de yaşadığım hezimeti tahmin edersiniz... O kadar kendimden soğudum ki buraya da yazmadım. Neyse, toparlanıp geldim.

Bu durumdan çıkartılan ders: Aldım kiloları gidiyorum demeyip, zararın neresinden dönsem kardır, demek lazımmış. Şişlik falan da vardı herhalde. Hemen toparlandı.

Ben kilomu çizelgemde düzelticem ama buraya bildirim yapmıyorum. Geçen hafta yazmadığım için. Haftaya listede olurum inşallah.

Kardelen bir dönemeci daha atlatmışsınız. Bu arada, sana özelden tedavinizle ilgili bişey yazıcam. Bakarsın, olur mu?

Sersum toparlandın mı kujum, ne alemdesin?

Bu arada, 1 Martta Karataya başlarken, oramı buramı kendimce ölçmüştüm. Dün tekrar ölçtüm. Bana moral oldu. Size de olur belki:

Bel: -3cm
Göğüs:-5 cm(3 cm i sırtımdan, 2 cm i göğsümden küçülmüş)
Göbek:-6cm
Basen:-8cm
Herbir bacak:-6cm
Herbir kol:-4 cm.

Dün kardeşimin yanında çalışan biri gördü beni. En son 90 kiloyken görmüştü. Ağzı açık bakakaldı. Abla çok zayıflamışsın dedi. Mutlu oldum

ALLAHIM yardımcınız olsun hayırla sağlığınıza kavuştursun canım... maşallah sana hem verdiğin kg için hemde azmin için,kolaylıklar kardelenciğim...

[FONT=Arial Black[U]]özlem[/U] canım ya, eveet bu etliekmek manyak bişey ya haftada bir gün mutlaka etli ekmek günü yapıyoruz, gel konyaya beraber yiyelim inşallah[/FONT].

sersum eveeet yaaa size dikkat dedim kendim coştum ama öğlen yiyoruz dahada bişey yemiyorum ,hatta yatarken karnımdan gacur gucur sesler duyunca ,ohhh be acıkmışım diye yatıyorum
dün 5 km yürüyüş yapıldı bol su ve yeşil çay içildiiii

Çakmel günaydın,

Erkencisin yine:)

Benim oğlumu uyandırmam lazım artık. Buralar sana emanet:)

Umarım hepinizin tartı sonucu süper olur.

aaa maşallah canım yaaa ne kadar da incellmiş oran ve de buran hedefe de kalmamış zaten maşallah sana.

eyvallah canım emanete gözüm gibi bakarım gözün arkada kalmasın :))

Son düzenleme:
bildirim

rumuz: cakmel

geçen hafta:73.5

bu hafta:72.9

fark: -600 gr

% fark: -0.816

karatay beslenme

her gün 5- 8 km arası yüründü

bol su ve bitki çayı içildi

en kaçamaklı haftalarımdan biriydi çoook şükür çok şükür

filiztoprak
b.tarihi =07 mart 2013
b. kilo =78
g. hafta=69.8
bu hafta = 69.6
fark= ---0.2
haftalık yüzde= % 0.286
toplam fark=8.4
boy= 1.60
spor = bol bol yürüyüş yapıldı
çok dikkat etmeme rağmen sonuç bu noluyo bizim metolara
yerimde sayıyodum ara öğün ve sporun etkisi bu kadar olmuş bu şekil beslenmeye 1 hafta daha devam edicem 1 haftada bişey belli olmaz diye düşünüyom biz kadınların işi zor tam vermeye başlıcaz regl geliyo şişkinlikler yazık bize yaaaa:18::18::18:bu arada wc ye de çıkamadım

cakmelcim güzel gidiyosun emin adımlarla

Merhaba,
Forum takip ederken gördüm yorumunuzu. Eğer sağlığınızla ilgili herhangi bir sorununuz yoksa metabolizmanızın canlanması için 1 fincan suya 1 çay kaşığı mate çayı + 1 tatlı kaşığı yeşilçay + 1 çay kaşığı kekik + çeyrek limon + 1 kabuk tarçın karışımını öneririm, kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında olmak üzere 1'er fincan tüketirseniz metabolizmanıza çok faydası oluyor :) 6-7 kilo kadar verdikten sonra benim metabolizmamda da yavaşlama olmuştu, bu çayı tüketerek rutinime döndüm. Umarım yararı olur, kolay gelsin :)

s.a ben yeni katırldım..
ama üye olmadan öncede araştırmalarımı hep bu siteden okurdum..
ben 74 kiloyum ve 3 gündür yeşilçay içmeye başladım.tadı biraz acı olduğu için limon sıkıp içiyorum...limonlu içmemde bi saknca olmaz dımı....inşallah faydasını görürüm...

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:58.3 kg
bu hafta kilo:58.1 kg
fark:-0.2 kg
yüzde:%0.434
toplam fark:4.9 kg
beden:38
spor:yürüyüş

Bu hafta -200gr. Dün evi yıkadım her yerim ağrıyor reglim bitmek üzere. kaslarım şişmiş umut ediyorum. Yarına belli olur. Gerçi dünde aynı kilodaydım. Azar azar gidiyor artık :) olsun. Hiç görmediğim rakamlar görüyorum ya bu bana yeter

cakmelcim güzel gidiyosun emin adımlarla

TEŞEKKÜRLER canım

ben en başından beri gram gram veriyorum ama yaaa..... olsun napalım dediğin gibi inşallah emin adımlarladır..
canım bende bi ara ara öğünlü karatay yaptım olmadı ama sonuç değişmedi yaniii 3-4 saat mutlaka geçmeli öğünler arası birde 6-7 den sonra dükkan kapanmalı. baksana sanki çooook kg vermiş gibi birde öneride bulunuyorum

sadeceaşkım canım ne oldu senin sonuçlar:44::44::44: inşallah sorun yoktur, gönül huzuruyla bebiş gelir:34:

16 ila 17 arası yayınlarım arkadaşlar öğlenden sonra ödemeleri yapmak üzere bankaya inmeliyim gelince ilk iş merakla listeyi hazırlamak olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…