Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

allah kolaylık versin canım,son aylar ağırlaşıyor insan..kızımız iri galiba biraz da
olmamııııı özommm...veriyoz veriyoz inşallah

ankarada tamir ettirirsiniz,hakkaride biraz zortamir edelim diye daha da bozarlar mazallahşimdi herşeyden giriliyo nete nasıl olsasıcaklar da şişiriyo insanı beyamoralini bozma canım hepimize oluyo biliyosun

sersum nasılsın aybalamgeçmişi mi okuyosun
bugünkü menüm

kahvaltım 08.30
1 haşlama yumurta,az kaşar ilaveli kıvırcık salata
birkaç çatal beyaz peynir
1 günkurusu,1 ceviz
yarım bardak süt

öğle 13.00
yarım kase yoğurt içine 2 günkurusu

akşam 18.00
1 karnıyarık(fırında)
salata

spor;90 dakika yürüdüm sıcakta iyice karardım

ankarada tamir ettirirsiniz,hakkaride biraz zortamir edelim diye daha da bozarlar mazallahşimdi herşeyden giriliyo nete nasıl olsasıcaklar da şişiriyo insanı beyamoralini bozma canım hepimize oluyo biliyosun
biz tamire vermeyiz canım eşim anlıyor bil.dan..ama malzeme yok tabii..dediğin gibi ankara da halledicez artık...

valla bilmiyorum sıcaktan mı neden
görmemişim balım çıkmışım:26::26:

afiyet olsun

yürüyüş süpperrr

süüüüpeersin canım 6 kg ideal olan. misafirlerde gitmiş ohhh görevi yerine getirmenin huzuruyla dinlenebilirsin inşallah. kaneelcim şimdi başlıcaksın canım asıl kg almaya. bu ay itibariyle haftada 1 kg bile alabilirsin o kadar yaniii dikkat ol canım. oooo uyku meselesi canım ALLAH bizi hamileyken alıştırıyorki;bebek geldiğinde gece kolay kalkalım uykuyla olan bağı azalıyo insanın. ağrılar yürüyüşü fazla yapmamdan kaynaklanabilir. senin beline yük bindiği zaman unutma kızın da yoruluyor .1 saati aşma bence yürüyüşte ve tempolu falan değil vitrin gezermiş gibi artık, eee kızımız büyümüş

ah canım ya geçmiş olsun , sersumcum ya senin şişme meselen biraz gıda intoleransı mı diyolardı neydi ona benziyor fıstıkım yaa,bazı gıdalara karşı vucudun tepki veriyor demekki:44::44::44: bu hafta ne yedin bi düşün ondan olabilir. boğazın da kötüymüş yoksa dondurmamı seni seniiii şaka bi yana bende zor kg veririm ama senin gibisi görmedim yaaaaa ALLAH sabır versin ne diyim.

bu gün komşum kahvaltıya çağırdı gittim güya isveç yapıyorum sofrada yok yok okadar yani benim menüm belli;tavuk, artık mecburen 2 dilim peynir yedim 2 dilim yumurta protein yani. bi baktım hatunlar 58-52 kg civarındalar ve her şeyden yiyolar yesinler,kg de almasınlar ama biz açlıkla imtihan ediyoruz ya o koydu yaaaa artık hayırlısı napalım bizim sınavımızda bu olsun:26:

evde 6 hurma ve yeşil çay içtim öğün dışına çıktım yani evet sersumcum konya usulü oldu bizim isveç ama inş.fayda verir.

7 km yürüdüm 2 lt su içtim hanımlar...

kızlar 2,5 aydır dukan yapıyorum, 13 kilo kadar verdim, arada kaçamak yapınca ciddi sağlık sıkıntılarım başladı, kan değerlerim de tepetaklak olmuş dukan'dan vazgeçiyorum artık.. daha sağlıklı bi diyet listesi, bol su ve yürüyüşle kilo vermeye devam inşallaahh..

selam kızlar

bu aralar gelemiyorum, hem çok yoğun geçiyor hem de gene modum düştü niyeyse, biraz saldım gibi, yağmurlardan yürüyemedim de ve şiştim verdiğim azıcık kiloyu da geri aldım, bakalım nolcak, cuma listesi çok iyiydi hepinize maşallahben de tekrar başlamalıyım 101. kez

eşin tamir edebiliyosa harika canımdün yürüdüm ama sıcak fena bastırdı bugünden itibaren artık akşamları yürücem kızımla
ficansım hepimiz aynı durumdayız ama bu işi bitiricez başka yolu yok
aman sağlıktan olmayalım zayıflıyacağız diye canım,ciddi görüyorsan bir doktora görünüp önerilerini dinlemelisin bence:26:yaz geldi havalar sıcakben sebze,protein ve yoğurt ağırlıklı az yağlı beslenmeye karar verdim,daha hafif hissediyo insan..bol bol su tabi ki

konya usulü isveçe bayıldımbiz Türk'üz,gavurun diyetini bilem güzel memleketimize uyarlarız evelallah

sağol canım..

valla olabilir..belki de bişeylere var alerjim ama o test de pek pahalı beyaa

yiyip kilo almayanlara gıcık oluyorum

inşallah yarar canım hadi hayırlısı
yürüyüş
sürekli dukana dayanılmıyor..ben artık karatay dukan karışımı yapıyorumsağlığımız en önemlisi dikkat et canım:26:
çok iyi gidiyordun ficansım:26: neyse toparlarsın gene
sağolsun halleder hemen

en güzeli yazın hafif hafif..

dün akşam tavuk ve yoğurt yedim..ama gene yürüyemedim..boğazım daha da kötü olmasın dedim..zaten halimde yoktu..8.30 da bi uyumuşum

bugün
sabah

2 dilim etimek(kepekli)
peynir zeytin
domates

öğlen

çorba
cacık

sabır sabır canım yapacak bişey yok allah sağlık versin
sersumcum sıcaklar kuzum şişiriyo üzülme
afiyet olsun yürüyüş içindeben yine kaytarıyom yürüyüş yok:18::18:

kuzum burdayım geçmişi okuyodum da

yaaa sersumcum bu kilo olayı bize kandırık yapıyo bi az gösteriyo bi çok bizde şaştık ben hiç tartılmadım bilmiyom ne alemdeyim

bu aralar dengem bozuldu bu tartıya nasıl yansıcak merak ediyom doğrusu
bu sabah erkenciyiz
kahvaltım = 1 yumurta +2 etimek +krem peynir
fırına gitmiştim sıcacık tb. ekmeği aldım dayanamadım kokusuna bide tereyağı sürdüm içine yedim yuh bana
bugün saçma sapan beslendim şöyleki,
öğlen = yulaf kepeğinden haşhaşlı çörek yaptım büyük 2 dilim yedim yanında az peynir zeytin domates ve çayyyy
fındık,leblebi,kuru üzüm,badem karışımı yedim dedimya saçma bi beslenme oldu
akşamda kabak yemeği yapıcam bari akşam hafif yiyeyim
burası çok sıcak nem çok fazla yürünmüyo yaaaaa tam alışıyodum

afiyet olsun canım..artık dayanamıyoruz..

haşhaşlı çöreği nasıl yaptın kuzum..gerçi kepek benim midemi bulandırıyo artık

burası hala serin..sabah ve akşam üşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…