- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
allah kolaylık versin canım,son aylar ağırlaşıyor insan..kızımız iri galiba biraz daEvet kızlar merhaba
Hamileliğin 6. Ayının içindeyim. 6 ayda 6 kilo aldım .. Karatay ile sağlıklı gidiyorum , bol bol yürüyorum ..
Misafirlerim vardı hafta sonu onları ağırladım , yolcu ettim .. O is de bitti gitti.
Hamilelik nasıl gidiyor derseniz : pek iç açıcı degil .. UYUYAMIYORUM ..
Ellerim gece uyuşuyor ve ağrılar ile utanıyorum .. Bildigim kadarı ile carpal tünel sendromu oldum. Önümüzdeki hafta randevum var .. Ana eminim artık ağrılar uyulmalar beni öldürüyor .. Iste geldik hamileliğin agir aylarına .. Allah dan kendime sabır diliyorum .. Zor günler geliyor ama iyi olacak insallah
olmamııııı özommm...veriyoz veriyoz inşallah
ankarada tamir ettirirsiniz,hakkaride biraz zoryaa bu laptop bozulma furyası bana da geldi..ilk iyiniyetlimin,sonra iğneoyası şimdi de benim ki bozuldu. .eşim yapıyo gene gidiyor görüntü..parça değişmesi gerekiyor muşş..artık taşınınca dedüüü ..kızımın bilg.dan accuk izin aldım geldim..notebookumda işyerinde. .nöbet için bırakmıştım keşke getirseymişim
ya kızlar boğazım kötü ve ben gene şiştim yaaawww..gene 2 gündür 75 i görüyorum...ya ben niye böyleyim yaaaa regl falan da yakın değil bu cuma 73 lü rakam görürürm gene derken noolcak şimdiii
offfffffff
biz tamire vermeyiz canım eşim anlıyor bil.dan..ama malzeme yok tabii..dediğin gibi ankara da halledicez artık...ankarada tamir ettirirsiniz,hakkaride biraz zortamir edelim diye daha da bozarlar mazallah şimdi herşeyden giriliyo nete nasıl olsa sıcaklar da şişiriyo insanı beya moralini bozma canım hepimize oluyo biliyosun
görmemişim balım çıkmışım:26::26:sersum nasılsın aybalamgeçmişi mi okuyosun
bugünkü menüm
kahvaltım 08.30
1 haşlama yumurta,az kaşar ilaveli kıvırcık salata
birkaç çatal beyaz peynir
1 günkurusu,1 ceviz
yarım bardak süt
öğle 13.00
yarım kase yoğurt içine 2 günkurusu
akşam 18.00
1 karnıyarık(fırında)
salata
spor;90 dakika yürüdüm sıcakta iyice karardım
Evet kızlar merhaba
Hamileliğin 6. Ayının içindeyim. 6 ayda 6 kilo aldım .. Karatay ile sağlıklı gidiyorum , bol bol yürüyorum ..
Misafirlerim vardı hafta sonu onları ağırladım , yolcu ettim .. O is de bitti gitti.
Ellerim gece uyuşuyor ve ağrılar ile utanıyorum .. Bildigim kadarı ile carpal tünel sendromu oldum. Önümüzdeki hafta randevum var .. Ana eminim artık ağrılar uyulmalar beni öldürüyor .. Iste geldik hamileliğin agir aylarına .. Allah dan kendime sabır diliyorum .. Zor günler geliyor ama iyi olacak insallah
yaa bu laptop bozulma furyası bana da geldi..ilk iyiniyetlimin,sonra iğneoyası şimdi de benim ki bozuldu. .eşim yapıyo gene gidiyor görüntü..parça değişmesi gerekiyor muşş..artık taşınınca dedüüü ..kızımın bilg.dan accuk izin aldım geldim..notebookumda işyerinde. .nöbet için bırakmıştım keşke getirseymişim
ya kızlar boğazım kötü ve ben gene şiştim yaaawww..gene 2 gündür 75 i görüyorum...ya ben niye böyleyim yaaaa regl falan da yakın değil bu cuma 73 lü rakam görürürm gene derken noolcak şimdiii
offfffffff
eşin tamir edebiliyosa harika canımbiz tamire vermeyiz canım eşim anlıyor bil.dan..ama malzeme yok tabii..dediğin gibi ankara da halledicez artık...
valla bilmiyorum sıcaktan mı neden
görmemişim balım çıkmışım:26::26:
afiyet olsun
yürüyüş süpperrr
ficansım hepimiz aynı durumdayız ama bu işi bitiricez başka yolu yokselam kızlar
bu aralar gelemiyorum, hem çok yoğun geçiyor hem de gene modum düştü niyeyse, biraz saldım gibi, yağmurlardan yürüyemedim deve şiştim verdiğim azıcık kiloyu da geri aldım, bakalım nolcak, cuma listesi çok iyiydi hepinize maşallah ben de tekrar başlamalıyım 101. kez
aman sağlıktan olmayalım zayıflıyacağız diye canım,ciddi görüyorsan bir doktora görünüp önerilerini dinlemelisin bence:26:yaz geldi havalar sıcakkızlar 2,5 aydır dukan yapıyorum, 13 kilo kadar verdim, arada kaçamak yapınca ciddi sağlık sıkıntılarım başladı, kan değerlerim de tepetaklak olmuşdukan'dan vazgeçiyorum artık.. daha sağlıklı bi diyet listesi, bol su ve yürüyüşle kilo vermeye devam inşallaahh..
sağol canım..ah canım ya geçmiş olsun , sersumcum ya senin şişme meselen biraz gıda intoleransı mı diyolardı neydi ona benziyor fıstıkım yaa,bazı gıdalara karşı vucudun tepki veriyor demekki:44::44::44: bu hafta ne yedin bi düşün ondan olabilir. boğazın da kötüymüş yoksa dondurmamı seni seniiiişaka bi yana bende zor kg veririm ama senin gibisi görmedim yaaaaa ALLAH sabır versin ne diyim.
bu gün komşum kahvaltıya çağırdı gittim güya isveç yapıyorum sofrada yok yok okadar yani benim menüm belli;tavuk, artık mecburen 2 dilim peynir yedim 2 dilim yumurta protein yani. bi baktım hatunlar 58-52 kg civarındalar ve her şeyden yiyolar yesinler,kg de almasınlar ama biz açlıkla imtihan ediyoruz ya o koydu yaaaaartık hayırlısı napalım bizim sınavımızda bu olsun:26:
evde 6 hurma ve yeşil çay içtim öğün dışına çıktım yani evet sersumcum konya usulü oldu bizim isveç ama inş.fayda verir.
7 km yürüdüm 2 lt su içtim hanımlar...
sürekli dukana dayanılmıyor..ben artık karatay dukan karışımı yapıyorumkızlar 2,5 aydır dukan yapıyorum, 13 kilo kadar verdim, arada kaçamak yapınca ciddi sağlık sıkıntılarım başladı, kan değerlerim de tepetaklak olmuşdukan'dan vazgeçiyorum artık.. daha sağlıklı bi diyet listesi, bol su ve yürüyüşle kilo vermeye devam inşallaahh..
çok iyi gidiyordun ficansım:26: neyse toparlarsın geneselam kızlar
bu aralar gelemiyorum, hem çok yoğun geçiyor hem de gene modum düştü niyeyse, biraz saldım gibi, yağmurlardan yürüyemedim deve şiştim verdiğim azıcık kiloyu da geri aldım, bakalım nolcak, cuma listesi çok iyiydi hepinize maşallah ben de tekrar başlamalıyım 101. kez
sağolsun halleder hemeneşin tamir edebiliyosa harika canımdün yürüdüm ama sıcak fena bastırdı bugünden itibaren artık akşamları yürücem kızımla
:yaz geldi havalar sıcakben sebze,protein ve yoğurt ağırlıklı az yağlı beslenmeye karar verdim,daha hafif hissediyo insan..bol bol su tabi ki
sabır sabır canım yapacak bişey yok allah sağlık versinEvet kızlar merhaba
sersumcum sıcaklar kuzum şişiriyo üzülmeyaa bu laptop bozulma furyası bana da geldi..ilk iyiniyetlimin,sonra iğneoyası şimdi de benim ki bozuldu. .eşim yapıyo gene gidiyor görüntü..parça değişmesi gerekiyor muşş..artık taşınınca dedüüü ..kızımın bilg.dan accuk izin aldım geldim..notebookumda işyerinde. .nöbet için bırakmıştım keşke getirseymişim
offfffffff
afiyet olsun yürüyüş içindesersum nasılsın aybalamgeçmişi mi okuyosun
bugünkü menüm
kahvaltım 08.30
1 haşlama yumurta,az kaşar ilaveli kıvırcık salata
birkaç çatal beyaz peynir
1 günkurusu,1 ceviz
yarım bardak süt
öğle 13.00
yarım kase yoğurt içine 2 günkurusu
akşam 18.00
1 karnıyarık(fırında)
salata
spor;90 dakika yürüdüm sıcakta iyice karardım
hu huuuuu
sersumcum sıcaklar kuzum şişiriyo üzülme
kuzum burdayım geçmişi okuyodum da
yaaa sersumcum bu kilo olayı bize kandırık yapıyo bi az gösteriyo bi çok bizde şaştık ben hiç tartılmadım bilmiyom ne alemdeyim
benim çizelgeye nolmuş kiiii
yaaa sersumcum bu kilo olayı bize kandırık yapıyo bi az gösteriyo bi çok bizde şaştık ben hiç tartılmadım bilmiyom ne alemdeyim
bu aralar dengem bozuldu bu tartıya nasıl yansıcak merak ediyom doğrusu
bu sabah erkenciyiz
kahvaltım = 1 yumurta +2 etimek +krem peynir
fırına gitmiştim sıcacık tb. ekmeği aldım dayanamadım kokusuna bide tereyağı sürdüm içine yedimyuh bana
bugün saçma sapan beslendim şöyleki,
öğlen = yulaf kepeğinden haşhaşlı çörek yaptım büyük 2 dilim yedim yanında az peynir zeytin domates ve çayyyy
fındık,leblebi,kuru üzüm,badem karışımı yedim dedimya saçma bi beslenme oldu
akşamda kabak yemeği yapıcam bari akşam hafif yiyeyim
burası çok sıcak nem çok fazla yürünmüyo yaaaaa tam alışıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?