Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben tuhafım onu öğrendim de yine de kabullenemiyorum..sevinmeye korkar oldum beee
haklısın canım bende çok üzülüyorum senin bu durumuna diyete başlıyalı baya oldu senin aslında dimi hep böylemi gitti yoksa arada bırakmışmıydın sersumcum ama yılma yinede bakarsın hızlanır bi anda çok şaşırtıcı gerçekten bi ihtimal ödem olmuştur buralar serin diyosun başka ne olabilir amannnnnnnn takma kafana bu bizim beslenme şeklimiz artık bıraktıkmı alıyoz anacımmmmm yapcak bişey yok
afiyet olsun canım..artık dayanamıyoruz..

haşhaşlı çöreği nasıl yaptın kuzum..gerçi kepek benim midemi bulandırıyo artık

burası hala serin..sabah ve akşam üşüyoruz
yapılış aynı canım yaaaa aslında peynirli bi tarif ama ben haş haş koydum azda tahin 1 ad. yumurta,3 yemek kaşığı yoğurt,1 tatlı kaşığı kabartma tozu,3yemek kaşığı yulaf kepeği ,az tuz,2 yemek kaşığı su bunları karıştırıyoruz yarısını yağlı kağıda döküyoruz sonra haş haşla tahini karıştırıyoz onu da döküyoruz diğer kaln karışımı haşhaşın üzerine döküyoruz kat kat gibi oluyo üzerinede çörekotu serpilir bu kadar aynı şekilde lor peyniri maydonoz karışımı da tahin yerine yapılabiliyo onuda denedim bundan daha güzel oluyo aslında ama benim canım o şekilde istemişti ondan denedim fena olmadı
sonuda
yesinler çiçeklerinii

en alttakiler kedi tırnağı değil mi canım ben de batıya gelince ekicem inşallah balkonuma..

evet canım yaaa ben bayılıyom rengarenk dikmiştim aslında daha güzeldi o fotolar silinmiş şu an böyle tomurcukları çok var açıcaklar yine biberlerim çıktılar domatesde diktim bakalım o da çiçek veriyo şimdilik

4 km yürüyüş cepte

insan ara verince üşeniyo yaa..aksatmamak lazım ..ama nöbetler üstüste geldi bi de boğazım olunca mecbur aksattım..cuma gene nöbetç.iyim..bu son inşallah...

bir buraya taşındığım yaz bırakmıştım canım..85 kg ye kadar gelince gene başladım geçen yaz 73.6 ya kadar indim yaz tatili yaramadı gene 79 a çıktım..3 yılolacak yanii..ama bu sefer azmettim 65 i görücem yaz sonuna kadar inşallah..sonrası da karatayla koruma olucak başka çaresi yok..ömür boyu böyle..kaçamak olunca pro

eline sağlık..afiyet olsun canım

açınca birdaha çek kuzum..maşallah

bugün öğlenciyim..sabah biraz kitap okudum sonrasında balkonda kahvaltımı yaptım
kahvaltım

salçalı sucuklu omlet
yoğurtlu biber közlemesi
peynir
2 zeytin
çay çayy

çok güzelmişler canım,bizim balkonda da küçücük saksılarda çeri ve biber var,küçük kızımınçiçeklerim de var renk renk,çok hoş oluyo gerçekten
4 km yürüyüş cepte
insan ara verince üşeniyo yaa..aksatmamak lazım ..ama nöbetler üstüste geldi bi de boğazım olunca mecbur aksattım..cuma gene nöbetç.iyim..bu son inşallah...
ben dün yürüyemedim akşam açtım müziği oynadım şıkır şıkır
ben de taytlar aldım yeni evde giyicem ama
aşırı protein tüketiminden mi oldu canım:26:inşallah bişey yoktur,bizi haberdar et sonuçtan
sağlıkla kucağını alırsın inşallah canımbenim evde ve işte içtiğim suyun ph ı 8.22 olan hani bir kuş adı olan marka
valla zorla veriyorum içiriyorum
benimkiler de öyle,bazan sabah kalkınca ellerine tutuşturuyorum zorla içiriyorum
afiyet olsun yürüyüş içindeben yine kaytarıyom yürüyüş yok:18::18:
sağol canım ama ben de aksatıyorum hava da sıcak,akşama bırakırsan çıkamıyorum:26:

günaydın kızlar..dünkü menüm
Kahvaltım 08.30
2 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet(yumurtalar ufak)
5 zeytin,2 çarli biber actifryda
1 günkurusu,1 ceviz

öğle 13.00
1 bardak ayran
1 tabak ton balıklı salata
1 çengelköy salatalık,1 çeri domates

akşam 19.30
1 tabak kaşarlı nar ekşili salata

gece 12.00 de 1 bardak ayran
spor;yarım saat dans

Afiyet olsun annem. Karatay hoca star tv de melek de :)

Hahahah :) bende yazdım kiiii

Canan hoca star tv de melek in konuğu ..

Haydi kızlar ekran basına Eki Görüntüle 1154331

çiçek candır can

ohh yarasın bebişim..iyi yapmışın

aman diyyim evde giyelim biz..

aynen eşime de kızıma da genelde ben hatırlatıp veriyorum

Berat kandilimiz mübarek olsun kızlar..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallh

seyrettim bende canan hoca esti gürledi yine :)))

dün bende tam kan tahlili yaptırdım.. şekerim gayet güzel hatta fazla bile düşmüş bu sefer.. kan da pıhtılaşma yüksek çıktı biraz..

koletrol ve karaciğer yağlanması gayet iyi.. ama benim hep iyi kolestrolüm düşüktür gene düşük çıkmış..

ben giyiyorum vallahi :) hem yakisiyor da .. sana da eminim cok yakisacaktir tatlim

çiçek candır can

ohh yarasın bebişim..iyi yapmışın

aman diyyim evde giyelim biz..

aynen eşime de kızıma da genelde ben hatırlatıp veriyorum

en sagliklisi karatay bacilar ..........

çok teşekkür ederim..

benim guzel balkonum da boyle sen sen .. bayiliyorum baharat domates biber cicek ekip yetistirmeye .. rahatlatan guzel bir ugras hem de saglikli ..

çok azimlisin maşallah canım başkası olsa senin yerinde bırakırdı bencede bu sefer 65 görücen ben inanıyorum
Canan Karatay Melekte..

Afiyet olsun annem. Karatay hoca star tv de melek de :)

Canan hoca star tv de melek in konuğu ..

Haydi kızlar ekran basına Eki Görüntüle 1154331
kızlar sözleşmiş gibi yahu anladık canan hoca melekte
bende sabah görünce keşke yazsaydım demiştim
yavvv insanın gözü şenleniyoooo yeşillik olsundasenin taktik daha iyiymiş be özlemim şıkıdım şıkıdım oynamışsın ohhhhhhh sefan olsun arkadaşım:81::81::81:
afiyet olsun canım ben actifray da yapmaya çok üşeniyom aldım kenara koydum resmen aklıma bile gelmiyo yapmak halbuki tezgahın üstünde
Berat kandilimiz mübarek olsun kızlar..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallh
sağol canım senin aracılığın ile bende kutlarım herkezin beraat kandilini

canım sen baya zayıfladıydın tabiiiii giyersin çok güzel oluyo uğraşması koparıp yemesi ben kıyamıyom ama mecbur tabi

Son düzenleme:
bügünde geç kalktım sabah kahvaltısını 11 de yaptım
1 yumurta +peynir +tb. ekmeği 1 dilim+çörek 1 dilim+zeytin+çay+ domates +salatalık+limonlu dereotu maydanoz+ceviz
akşam = karatay hocanın tarifi fırında kabak+yoğurt
aralarda bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…