Aynı anda yazmışız
Önemli bişey yok Allahtan, ben biraz kafaya fazla takıyorum bazı şeyleri, insanları anlayamıyorum, aman boşver diyemiyorum, ama biraz gamsız olmak gerekiyor herhalde
sen nasılsın canım, boğaz falan yazmışın arada gördüm de yazamamıştım, bişey yoktur inşallah
ben de tam listeyi yazmıştım, karne günü diye aklımda kalmış
ah o milletin garip halleri..dediğin gibi takmamak lazım ama bizim gibiler pek yapamıyor..ne diyeyim canım Allah beterinden sakınsın iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
boğazım daha iyi 3 gündür ilaç alıyorum..yarın son nöbetim bitse artık sıkıldım valla..
ben kaçtım canım..sonra görüşürüz..özelden bişey sorucam sanacevap yazarsan çıkmışsam yarına cevaplarım artık..öptüm senii
İsveçin konya versiyonuna devam 13 günlük bi beslenme zaten
8. günüm
3 günkuru kayısı
3 hurma
Türk kahvem ile kahvaltı yapıldı.
öğleye
2 lop yumurta ve yeşil salata
akşama
tavuk
salata
2 lt su
inşallah tabi ki...
selametle hanımlaaarrr
baharcım çoook geçmiş olsun canım
hocamız bi harika paylaş canım paylaş haberimiz olsun tabi uğraş zor tabi ama deyiyo tarlada uğraşanlar napsın canım onlara yazık yaaa bide pahalı diyoz alırken
hala pazarda var fideler sanırım son zamanları alabilirsen dik
valla bazen bende sıkılıyom sersumcum özellikle eşim çerez yerken çayda kuru kuru gitmiyo ne kadar alışsakta zor be yaaaaa
yaa üşenmemin sebebi kanat,tas kebabı bu tür şeyleri yapmak çok pratikte biber patates az bişey yapmak için zor geliyo bi tanesi pişene kadar öteki soğuya be yaaa
amin canımAmin canım Allah çocukları da bizi de iyilerle karşılaştırsın
Çok geçmiş olsun canım, bitsin artık canım gene iyi dayanıyorsun maşallah
İyi geceler canım, cevapladım,
[B
bildirim
cakmel
geçen hafta:73.9
bu hafta: 70.9
fark: 3 kg
% fark: 4.059
çooooook şüüüküüüürr ama ya sudan verdiysemmm:18::18::18:
ya koruyamassam:18::18::18::18:
ALLAHIM HEPİMİZE İSTEDİĞİMİZ KİLODA KALMAK VE KORUMUAK NASİP ETSİN DAİMİ OLARAK VE SAĞLIKLA İNŞALLAH. DÜN DUAMDA BUNU DEMEYEİ UNUTMUŞUUUUM
:26::26:
[B
bildirim
cakmel
ALLAHIM HEPİMİZE İSTEDİĞİMİZ KİLODA KALMAK VE KORUMUAK NASİP ETSİN DAİMİ OLARAK VE SAĞLIKLA İNŞALLAH. DÜN DUAMDA BUNU DEMEYEİ UNUTMUŞUUUUM
sabah eşimle kahvaltı ve nöbete başlangıç..salçalı omlet ve peynir domates..
kilo bildirimi
dukan karatay karışımı
rumuz:sersum
baş.tar.:29 ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:73.9 kg
fark:00
yüzde:00
toplam fark:5.1 kg
okaa bulgura iyi bence
ficanscım kolay gelsin
süper fikir kız bak bi deneyeyim garibim orda kuzu kuzu yatıyoaynen canım
sana püf noktası mesela karışık kızartma mı yapıcanönce patatesler 20 dk(tabii tam pişmedi 12 dk sı daha var)sonra pattesleri çıkar yerine kabak ve biberleri koy(ben havuç da atıyorum) 25-30 dk da onlar zevkine göre..onlar tam pişecek tabağa al patatesleri koy yeniden 12 dk ya ayarla ama çıkardığın kabak biber ve havuçları tabağıyla actifrayın üzerine koy..12 dk sonra pattesler hazır ve pişen kabak biber ve havuçlarda sıcacık ...heheheh sersum da çareler tükenmezz z..ben keşfettim bunu da ..keşke daha önce söleseydin beyaaa
ben de bulgur yedimmm
Allah dualarımızı kabul etsin
afiyet olsun canım dün benim yediğimdede bulgur vardı biraz3. öğünüm
köz patlıcanlı karnıyarık
1 kaşık bulgur pilavı
5-6 tane çiğ köfte
cacık
eşim oruçluydu canı çekmiş almış çiğköfteyi e ben de dayanamadım yedim..yarın da tartı var..off ki ne off...
şimdi de çay keyfiii
sağol canım liste için kolay gelsinselam kızlar
Hepinizin berat kandili mübarek olsun, Allah tekrarına erdirsin inşallah
Sersumcum liste bende galiba yarın, inşallah bi aksilik çıkmazsa yapıcam, sabah karne almaya gidicez, 10 gibi gelirim, 1.30 gibi de evden çıkıcam, çıkmadan önce yaparım listeyi canım
Benim umudum yokta hepiniz tartıda eksileri görürsünüz inşallah
waaaaavvvvv 3 kiloooooooo[B
bildirim
cakmel
bişeydeğiltamam bakmam lazım ..teşekkürler.
bulgura rağmen iyi tabi canım kız bizde isveçmi yapaydıksabah eşimle kahvaltı ve nöbete başlangıç..salçalı omlet ve peynir domates..
kilo bildirimi
dukan karatay karışımı
rumuz:sersum
baş.tar.:29 ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:73.9 kg
fark:00
yüzde:00
toplam fark:5.1 kg
okaa bulgura iyi bence
ficanscım kolay gelsin
kıs gece gece yataktan kalkıp tayt giydim nasıl duruyo diyegiy kıs giyy
kıss şevval... actifray kurtuluşumuz.. tavuk kanat çok güzel oluyo onda beyaa..
halladicez canım hiç şüphen olmasınSağolun kızlar, inşallah hep beraber hallederiz şu kilo işini, bugün yine abarttım,, canım sıkkın olunca yemeğe sarıyorum
ne yaptım cakmelim,bağdat hurmam[B
bildirim
cakmel
dene kıs dene yatırma kuzuyu çalışsınsüper fikir kız bak bi deneyeyim garibim orda kuzu kuzu yatıyo
afiyet olsun canım dün benim yediğimdede bulgur vardı biraz
:
yavlum o da ++ mı bee ne diyosun senRumuz: Sadece_Askiim
Diyet: SERBEST
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:57.6 kg
bu hafta kilo:57.7 kg
fark:+0.1 kg
yüzde:%0.0.17
toplam fark:5.3 kg
beden:38
spor:yürüyüş ve 1 gün pilates
Evet bu hafta artıdayım. Ama 2 haziranda aldığım ölçüler ve bugün aldığım ölçülere bakacak olursak incelme var. o yüzden bu hafta tartıyı çok önemsemeyeceğim. Bu arada tuvalet sorunu yaşadım bu hafta. Tartılmadan önce yapamadım. Ama olsun. :) Bol eksiler kızlar.
filiztoprak
b. tarihi=07mart2013
b. kilo=78
g.hafta=68.4
bu hafta=68.7
fark=0.3
haftalık yüzde= % 0.438
toplam fark= 9.3
boy =1.60
regle rağmen çok iyi bence karnım acayip şiş demekki _ _ çıkacakmışım amaaaan boşverelim bunları biz bu işi başarıcaz dimi kızlarrr
aynen canım senin reglden benim bulgurdan..haftaya benimde gelicek regl..aslında bu hafta ciddi ciddi düşünüyorum isveç diyetinibulgura rağmen iyi tabi canım kız bizde isveçmi yapaydık
kıs gece gece yataktan kalkıp tayt giydim nasıl duruyo diyefena değil ama daha var çatlaklık başladı bende bu ara hayırdır inşallah canım ben tavuk yiyemiyorum yaa,organiği de öyle çabuk pişmiyo,bazı markalarınkini zorlayacağım bakalım,tavuk salata acayip kilo verdiriyo:26:
halladicez canım hiç şüphen olmasıno can sıkıntıları hepimize oluyo arada,ben de farkettim bişeye kızdıysam hırsla yiyorum yemeği
ne yaptım cakmelim,bağdat hurmambravo canım..bir kısmı sudansa bir kısmı mısırdır(ülke anlamında) ayy iğrenç espiri için kızmazsın umarım duana amin diyorum,topiğin yeni idolü sensin kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?