Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hocamizi cok seviyoruz gordugumuz yerde hemnn paylasmak istiyoruz :)
ben face den de hocamizi takip ettigim icin ne zaman nerede cikacak biliyorum .. hemen buraya yaziyorum ..
olmaz mi kendi diktigin emek harcadigin urunu dalindan koparip yemek paha bicilmez ama bakim , ugras.. tabiki gercekten zor ...

canımcım bebişin büyümüş maşallah..

isim buldunuz mu kızınıza..

afiyet olsun canımcım
Canan hoca star tv de melek in konuğu ..

Haydi kızlar ekran basına Eki Görüntüle 1154331
bebeklerin pek hoş..çok sevdimm

Berat kandilimiz mübarek olsun kızlar..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallh

amin canım ..aminnn

afiyet olsun..
vay ne güzel yapmışsın öyle..ben de istiyorum..geç mi kaldım acaba dikim için.

hahaahah..çok hoş çokkkkkkkkkkkk...

biz nerden bilcez ki kanelcim..çeşme suyu çok kireçli..çay yapımında bile dağ suyu kullanıyoruz..

eşimin çiftilğin orda dağdan gelen su var..ordan doldurup getiriyor..bu ara yağmur çok..o yüzden topraklı su ..getirmiyor..hazır alıyoruz mecbur.

çok azimlisin maşallah canım başkası olsa senin yerinde bırakırdı bencede bu sefer 65 görücen ben inanıyorum

i
inşallah canım..

ama çok sıkılıyorum bazen çokkk

iyi çıkmış gene de tahliller canım..maşallah

çiçek candır can
ohh yarasın bebişim..iyi yapmışın
aman diyyim evde giyelim biz..
aynen eşime de kızıma da genelde ben hatırlatıp veriyorum
aslında yandan bakınca popom hiç çıkık değil gayet usturuplu duruyo,şu göbek olmasa bu kilo bile iyi derim yani
atarlı hocam benimkolesterolün iyisi kötüsü yok diyo hoca zaten:26:değerlerin iyi olması güzel canım
ben giyiyorum vallahi :) hem yakisiyor da .. sana da eminim cok yakisacaktir tatlim
en sagliklisi karatay bacilar ..........
yakışıyo canım benim bacaklar ve popo olayı yok,göbek var yani üst takımlar sorun çıkarıyo ama daha dışarıda giymeye cesaret edemembence de en iyisi karatay,birkaç gündün protein ağırlıklı yedim ama mutsuz oldum resmen:26:
aslında müzik dinliyordum birden oynamaya başladım,şevval sam ın söylediği bir şarkıyla başladı herşeyactifry basit aslında canım ben sadece biber patates yapıyorum şimdilik,inceliğini sersum daha iyi biliyo
sağol canım
2. öğünüm

tavuk döner
salata
mercimek çorbası

afiyet olsun bebişim
kızlar berat kandilimiz kutlu olsun,acil çıkıyorum eve görüşürüz

afiyet olsun canım ben actifray da yapmaya çok üşeniyom aldım kenara koydum resmen aklıma bile gelmiyo yapmak halbuki tezgahın üstünde
i
kıs ne üşenmesii çok daha kolay beyaa..

giy kıs giyy

kıss şevval...actifray kurtuluşumuz..tavuk kanat çok güzel oluyo onda beyaa..

hocamız bi harika paylaş canım paylaş haberimiz olsun tabi uğraş zor tabi ama deyiyo tarlada uğraşanlar napsın canım onlara yazık yaaa bide pahalı diyoz alırken
hala pazarda var fideler sanırım son zamanları alabilirsen dik
inşallah canım..

ama çok sıkılıyorum bazen çokkk

iyi çıkmış gene de tahliller canım..maşallah
valla bazen bende sıkılıyom sersumcum özellikle eşim çerez yerken çayda kuru kuru gitmiyo ne kadar alışsakta zor be yaaaaa
kıs ne üşenmesii çok daha kolay beyaa..

giy kıs giyy

kıss şevval...actifray kurtuluşumuz..tavuk kanat çok güzel oluyo onda beyaa..

yaa üşenmemin sebebi kanat,tas kebabı bu tür şeyleri yapmak çok pratikte biber patates az bişey yapmak için zor geliyo bi tanesi pişene kadar öteki soğuya be yaaa

Son düzenleme:
dün

kahvaltım
7 hurma
1 kupa nescafe

öğle

yeşil mercimek salatası
2 lop yumurta

akşam

6 hurma
1 kahve
erişteli mercimek çorba akşam yemeğim liste dışı sahur niyetineeee

bu gün
birazdan
200 gr et
yeşil salata

berat; af anlamına geliyor

1 yıllık kaderimizin yazılacağı bu gün çoook önemli canlarım. kader defterimiz bu gün açılıyor ve kadir gecesinde kapanıyor. başımıza gelecek her türlü iyi veya ALLAH esirgesin kötü şey bu gün yazılacak ve unutmatın kaderi değiştiren tek şey dua.

RABBİMİZ;ağlayan kuluna kıyamıyor,müslüman kardeşine dua eden kuluna da kıyamıyor. biz başkasına dua ederken meleklerde bizim duamıza amin diyor kızlar. ne mutluki böyle bir inanca sahibiz.

aynen canım

sana püf noktası mesela karışık kızartma mı yapıcan önce patatesler 20 dk(tabii tam pişmedi 12 dk sı daha var)sonra pattesleri çıkar yerine kabak ve biberleri koy(ben havuç da atıyorum) 25-30 dk da onlar zevkine göre..onlar tam pişecek tabağa al patatesleri koy yeniden 12 dk ya ayarla ama çıkardığın kabak biber ve havuçları tabağıyla actifrayın üzerine koy..12 dk sonra pattesler hazır ve pişen kabak biber ve havuçlarda sıcacık...heheheh sersum da çareler tükenmezzz..ben keşfettim bunu da ..keşke daha önce söleseydin beyaaa
bu kadar olmaz yaaaaa tam tartı günü regl oldum çok canım sıkıldı yaaaa
ben de bulgur yedimmm
Allah dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:
3. öğünüm

köz patlıcanlı karnıyarık
1 kaşık bulgur pilavı
5-6 tane çiğ köfte
cacık

eşim oruçluydu canı çekmiş almış çiğköfteyi e ben de dayanamadım yedim..yarın da tartı var..off ki ne off...

şimdi de çay keyfiii

Sağolun kızlar, inşallah hep beraber hallederiz şu kilo işini, bugün yine abarttım,, canım sıkkın olunca yemeğe sarıyorum

Sağolun kızlar, inşallah hep beraber hallederiz şu kilo işini, bugün yine abarttım,, canım sıkkın olunca yemeğe sarıyorum

selam canım yarın liste sende biliyorsun değil mii...

hayırdır niye sıkkınsın..önemli bişey yoktur umarım:26:

selam kızlar

Hepinizin berat kandili mübarek olsun, Allah tekrarına erdirsin inşallah

Sersumcum liste bende galiba yarın, inşallah bi aksilik çıkmazsa yapıcam, sabah karne almaya gidicez, 10 gibi gelirim, 1.30 gibi de evden çıkıcam, çıkmadan önce yaparım listeyi canım

Benim umudum yokta hepiniz tartıda eksileri görürsünüz inşallah

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014
13--fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

umarım herkesler bol bol -- görür..şimdiden kolay gelsin ficansım

senin de kandilin mübarek olsun canım...

ben de pek umutlu değilim lakin bulguru yedim akşam akşam

selam canım yarın liste sende biliyorsun değil mii...

hayırdır niye sıkkınsın..önemli bişey yoktur umarım:26:

Aynı anda yazmışız

Önemli bişey yok Allahtan, ben biraz kafaya fazla takıyorum bazı şeyleri, insanları anlayamıyorum, aman boşver diyemiyorum, ama biraz gamsız olmak gerekiyor herhalde

sen nasılsın canım, boğaz falan yazmışın arada gördüm de yazamamıştım, bişey yoktur inşallah

ben de tam listeyi yazmıştım, karne günü diye aklımda kalmış

Sağol canım

senin de kandilin mübarek olsun canım...

ben de pek umutlu değilim lakin bulguru yedim akşam akşam

Ben de bulgurlu dolmaları götürdüm öğlen ve akşam:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…