Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ala seni alemsin...
tavuk yiyemediğini unutmuşum şekerim:44:.valla beni yiyiyorum en büyük kurtarıcım naparsın
mısırdan hee..
öyle tabi,yemeğin yoksa at tavaya bikaç tavuk pirzola filan yanına salata tamam
canım hedefe az kalmışdarısı bize inşallah,bekleriz resimlerini
pilatesi düzenli yapıyorsan bazı yerlerinde kaskütlesi çoğalıyo ve o bölge ölçümde daha fazla çıkıyo nedeni budur büyük ihtimalle canımbende 3-4 ay yapmıştım,heryerim incelmiş ama kalçam artmıştı

ben sahiden kaçtım bu sefer yaa işlerim bekliyoo

Eki Görüntüle 1155570 . Evet bunlarda ölçülerim. Bazı yerlerde azıcık büyüme var ama anlamadım. Ama sıkılaşmak var yaşadın pilates :)))

i

kıs ala seni el bileğini bile ölçmüş delii
tebrikler canım maşallah iyi gidiyorsun
yaşasın topiğimiz
öyle tabi,yemeğin yoksa at tavaya bikaç tavuk pirzola filan yanına salata tamam

ben sahiden kaçtım bu sefer yaa işlerim bekliyoo

aynen şekerim at pişsin..:13::13::13:

işler güçler..

tamam canım 1 dilimcik afiyet olsun sanada gülüm
sen yap canım ben iki öğüne düşücem zaten benim zor belkim çok veririsin baksana çakmele yavlum nası vermişpopomu kaşıyım kıza nazar deyircem benim nazarım deymezbende çok seviyom tavuğuuuu
hedefe az kalmış bekleriz fotonu canım

sen yap canım ben iki öğüne düşücem zaten benim zor belkim çok veririsin baksana çakmele yavlum nası vermişpopomu kaşıyım kıza nazar deyircem benim nazarım deymezbende çok seviyom tavuğuuuu

:
yapıciimm hazır hissediyorum kendimi..bakalım..ama bayaa da zor beyaaa:18::18::18::18:

aman aman maşallah..ben 2 kg versem yeter çok da gözüm yok valla

kızım karneyi aldı geldi pastayada çok sevindi takdir almış yine seneye çok merak ediyom nolcak biraz zorlandı bu sene aslında iyiydi ama arkadaş kurbanı oldu ergenlik işte seneye daha iyi olcana inanıyorum bütün kuzuların yanaklarından öpüyorum

kutlarım canım benimki babasıyla malum..bizimkiler de diplomalarını aldılar karneyi söylemeye gerek yok Allah hepsinin yolunu açık etsin inşallah

seneye daha iyi olur canım biliyorsun biz hala çekiyoruz o ergenliği

ohh afiyet olsun kuzuya haketmiş..biz de yarın ailecek kahvaltıya giderek kutlayacağız karneyii

yapıciimm hazır hissediyorum kendimi..bakalım..ama bayaa da zor beyaaa:18::18::18::18:

aman aman maşallah..ben 2 kg versem yeter çok da gözüm yok valla

yaniiiiiii benimde bizim metoya bakarsak yeter yani 2 kilohazırsan startı ver canım ama konya usulümü yapcan kıs isveçi

ohhhhhh mis afiyet olsun başarıları daim olsun canım

yaniiiiiii benimde bizim metoya bakarsak yeter yani 2 kilohazırsan startı ver canım ama konya usulümü yapcan kıs isveçi
hadi bakalım bize çok bile filizim

ben hakkari usulü yapiim canım..
ohhhhhh mis afiyet olsun başarıları daim olsun canım
aminn
şu an nöbettesin heralde canım kolay gele

aynen şekerim şekilde görüldüğü haldeyim
sağol

amin canım

maşallah konyalı isveç diyeti işe yaradı canım..bravoo..bu hafta bende mi yapsam nee

Sağol canım

Sağol filizcim

İnşallah canım, kimi yemeden kesilir biz de tam tersi, bi tutabilsek şu boğazı zaten

Sağol canım

Maşallah canım yaa aman nazar değmesin süpersin, ben de mi yapsam ne, menülerini detaylı bi inceleyim bakiim bi ara

Selam kızlar, hayırlı cumalar olsun hepimize

Sabah karnelerimizi aldık geldik , 11 di eve geldiğimde, kahvaltı hazırla falan bu saat oldu

Karnelerimiz çok güzel darısı büyük sınıflarına inşallah, biri ilkokul biri ortaokul bitti hayırlısıyla

Saat 2 de de dışarıda piknik gibi bişeyler yapıcaz, ben de makarna salatası yapıyorum, çıkmadan önce listeyi yaparım, yetişemeyenler de ekler kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…