Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumum afiyet olsun ama bulgura dikkat bu arada ben araştırdım şu isveç diyetini kolay değil ama düşününce ramazan geliyor ve yaapılabilir geldi bana da kızlar aman durun hep beraber başlayalım ben de heveslendim ki, sizle gaza gelirim belkim.

yok canım 2 kaşık yedim zaten...

yapalım kıss..valla ben zorlayacağım kendimi..13 gün yapamam ama 6 gün dayanabilirim..buzlukta bifteklerim de hazır

çakmel % 4.059

bruxelles % 1.961

özlemkartal % 0.937

neslihansultan % 0.491

sersum % 0

sadeceaskım % 0.017

filiztoprak % 0.438

ficans % 0.973

Kızlar hepinizi tebrik ederim burada olduğunuz için, eksik ya da yanlış bişey yoktur inşallah, şimdi çıkmam gerek

eneeeeeeeee 2. olmuşum sersum valla ben de aynısını düşündüm kıs 6 gün yapabilirim sonra duruma göre dediydim hafta sonu geçsin ama

ellerine sağlık canım..
öncelikle çakmeli sonra da herkesi kutlarım süperiz bizz

eneeeeeeeee 2. olmuşum sersum valla ben de aynısını düşündüm kıs 6 gün yapabilirim sonra duruma göre dediydim hafta sonu geçsin ama

tebrikler canım...

yapalım kıss yapalım

tarhana
sulu köfte
bulgur pilavı(yemiyecem)
yoğurt
vee evden getirdiğim yarım köz patlıcanlı karnıyarık..

tarhana
sulu köfte
bulgur pilavı(yemiyecem)
yoğurt
vee evden getirdiğim yarım köz patlıcanlı karnıyarık..

Eki Görüntüle 1156037

Yakaladım seniii nasılsın Sersumcum bugün son nöbetinmiş kolay geçer inşallah kuzularda karne aldılar sizin teog larda açıklanmış 7 temmuzda okul puanları açıklancakmış herkes için hayırlısı olsun karne notlarıda belliyse tahmini sıralama yada puanınız varmı ? Gerçi Ankarada seçenek çok

Bende dün gece geldim bugün kızımın okulundaydık öğleden sonra dişciye dolguya gittim eve yeni geldim çamaşırlar yıkanana kadar bakiim dedim ama daha listeyi bile göremedim geçmişi okumadım seni yakalamışken yaziim dedim

selam canım..yeni gördüm seni..özlettin kendinii

sağolasın son günler geçmek bilmiyor sorma..hayırlısı

ankara fen lisesi zor gibi ama deniyecez genede..ankaranın en iyi anadolu lisesini kazanıyor sanırım ya da 2. sini..Allah kuzularımızın hakkında hayırlısını versin inşallah..balıkesir ya da ısparta olsaydı kesin fen lisesi olurdu ama anklara Atatürk anadolu lisesi fen lisesi düzeyindeymiş..dersane hocaları çok iyi bir başarı dediler..Alah evlatlarımızın başarısını daim etsin canım..nazarlardan korusun..
sana da geçmiş olsun canım benim

Son düzenleme:
Bugünü hızla okudum geldim ve Cakmel'e şok oldum bravo valla tebriks takdirs darısı met i yavaşların başına sabahları ekmek haftada 2 kez dondurma yememe rağmen benim kilo aynı fakat uzun aradan sonra 5 hafta arayla üstüste regl oldum acep ondanmıdır :26: inşallah devam eder ben çamaşırları asmaya gidiyom sonra yemek faslı yarın sabah kahvaltıya ve pikniğe gitcez o yüzden gece yine gelmeye çalışırım

çıktın sandım bende sizleri özlüyorum ama sadece hafta sonu gelince bitmeyen işlerden zor vakit buluyorum idare edin beni

kızına maşallah darısı bizimkilere inşallah bu sene deneme gibi oldu seneye daha az kafa karışır umarım yap boz yap boz

Ankarayı bilmiyorum ama İstanbuldaki Atatürk fen lisesinin birinci sırada olmadığını söylüyorlardı geçen sene sınava girenlerin velileri isatanbul erkek ve gs falan daha iyi diyolardı ama tıp diş hekimliği vb sağlık bilimlerini isteyenler içinde fen lisesi daha iyi diyolar :26:

yollardasın canım anlıyorum seni..

canım biz araştırdık her ilin farklı tabii..ankaranın ki 2012 türkiye 1.si ortalamalarda..2. olan da gazi anadolu o da türkiye 3. olmuş..yani ideallerimize uyuyor..hayırlısı

darısı sizinkilere inşallah..yavrularımızın yolları açık olsun

valla çakmel dumura uğrattı bizi..maşallah

ben de ona bakıp isveç diyeti yapmaya karar verdim..

kıss ne güzel 2 yıldır koruyorsun kilonu daha ne olsun.. reg olman da üstüne şamla kayısı

yarın biz de kahvaltıya gidicez..iyi gezmeler..pikniği de memlekete bırakıyoruz..burada lojman içi idare ediyoruz..

ben burdayım anacım beklerim..yoksam bil ki hasta gelmiş

sevgili arkadaşlar en yatılısından misafirim nedeniyle gelemedim.bir ara geldim oğlum net kablosunu çekiverdi şimdi yazıp çıkıcam.

çoook teşekkürler kızlar yapın derim isveç diyetini tabiki.

karatayın aynısı öğünler arası 4 saat

öğle akşam et var genelde

kahvaltı kahve ve 1 küp şeker ama ben 5-6 hurmayla kahve yaptım buna rağmen gittti, bir de en az 2 lt su için
bugün 8. günde gitti ama kaçamak oldu mecburen,1 portakallı kurabiye ile 1 kalburabastı yemek zorunda kaldım ama napim misafir işte.. bu diyeti 13 yaparsanız diyet bittikten sonra 1 ay ne yerseniz yiyin kg almıyorsunuz araştırdığım kadarıyla 6 ayda bir tekrarlanabiliyor.benim karın bölgemden gitti belim ortaya çıktı yani 40 beden elbiselerim ilk kez bu gün oldu hanımlar.yanlız ilk 3 gün ;başdönmesi,halsizlik ve başağrısı yapıyor ona görte.ben dayandım sizde dayanın oluyo kızlar. gelecek cumaya listemiz coşsun hanımlar. herkesi kutluyorum bende tabiki.

bu diyeti 13 gün yapan bi arkadaş 15 kg vermiş özellikle karın ve belden inceltiyor bendeki etkisi böyle oldu

ben et yerine bazen 1 çay b. yeşil mercimek salatası yedim

5 ten sonra ağzımı kapattım

bazende et yerine yoğurt yedim baharatlı

çok acıktığımda nescafe ve hurma yedim gün içinde 3 hurmayı geçmedim.ama sabahları 7 hurmaya kadar yedim kızlar. bu diyetin kendi sayfasından aldım ben listeyi. yinede suali olan olursa seve seve yanıtlarım.

kesinlikle yapın derim....

çakmelcim misafirler için kolay gelsin canım..ben p.tesi başlarım diyorum hafta sonu zor..
6 gün dayansam yeter sanırım..hadi bakalım

ben de şeker kullanmıyorum kahveye .gün kurusu yerim bende 1 tane..ama sütsüz içemem kahveyi yarım yağlı accuk süt bişey yapmaz sanırsam..

yumurta öğününde de yumurta salatası yaparsın olur işte..

sabır sabır yaa sabırr

evet başkanım sersumum, ben bazen gün kurusu da yedim , süt hiç içmedim meyve yemedim ama kaçamak oldu ara sıra normalde 5 kg falan vermem lazımdı ben diyetin kimyasıyla oynadığım için 3 kg anca verebildim. 1 gün 7 km yürüdüm. her gün spor yapanlardan daha çok gitmiş bilginize.

9. gün

kahveydi kahvaltım listeye göre
ben ne yedim

3 yumurta lop
2 kaymaklı günkuru

ben yemezdim amma ve lakin malum misafir olayı

öğle
booool yeşillik saltası ile telafi edicem inş.

akşama da

3-5 hurma ve kahve kalıyor

ben gün içinde tüketileceklere bakıp yer değiştiriyorum hep

ben kaçar misafirim sınava gitti birazdan gelir,öğle yemeği hazırlıyım kızlar

eline sağlık canım bende önce 1. miz çakmeli daha sonra hepimizi kutlarım
başla bakalım sersum metoyu şaşırt bakalım

afiyet olsun canım misafirle diyet olayı gerçekten zor kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…