Afiyet olsun canım, menü karataylık olmuş
sersumum afiyet olsun ama bulgura dikkatbu arada ben araştırdım şu isveç diyetini kolay değil ama düşününce ramazan geliyor ve yaapılabilir geldi bana da kızlar aman durun hep beraber başlayalım ben de heveslendim ki, sizle gaza gelirim belkim.
ellerine sağlık canım..çakmel % 4.059
bruxelles % 1.961
özlemkartal % 0.937
neslihansultan % 0.491
sersum % 0
sadeceaskım % 0.017
filiztoprak % 0.438
ficans % 0.973
Kızlar hepinizi tebrik ederim burada olduğunuz için, eksik ya da yanlış bişey yoktur inşallah, şimdi çıkmam gerek
eneeeeeeeee 2. olmuşumsersum valla ben de aynısını düşündüm kıs 6 gün yapabilirim sonra duruma göre dediydim hafta sonu geçsin ama
tarhana
sulu köfte
bulgur pilavı(yemiyecem)
yoğurt
vee evden getirdiğim yarım köz patlıcanlı karnıyarık..
Eki Görüntüle 1156037
Yakaladım seniii nasılsın Sersumcum bugün son nöbetinmiş kolay geçer inşallah kuzularda karne aldılar sizin teog larda açıklanmış 7 temmuzda okul puanları açıklancakmış herkes için hayırlısı olsun karne notlarıda belliyse tahmini sıralama yada puanınız varmı ? Gerçi Ankarada seçenek çok
Bende dün gece geldim bugün kızımın okulundaydık öğleden sonra dişciye dolguya gittim eve yeni geldim çamaşırlar yıkanana kadar bakiim dedim ama daha listeyi bile göremedim geçmişi okumadım seni yakalamışken yaziim dedim
selam canım..yeni gördüm seni..özlettin kendinii
sağolasın son günler geçmek bilmiyor sorma..hayırlısı
ankara fen lisesi zor gibi ama deniyecez genede..ankaranın en iyi anadolu lisesini kazanıyor sanırım ya da 2. sini..Allah kuzularımızın hakkında hayırlısını versin inşallah..balıkesir ya da ısparta olsaydı kesin fen lisesi olurdu ama anklara Atatürk anadolu lisesi fen lisesi düzeyindeymiş..dersane hocaları çok iyi bir başarı dediler..Alah evlatlarımızın başarısını daim etsin canım..nazarlardan korusun..
sana da geçmiş olsun canım benim
çıktın sandım bende sizleri özlüyorum ama sadece hafta sonu gelince bitmeyen işlerden zor vakit buluyorum idare edin beni
kızına maşallah darısı bizimkilere inşallah bu sene deneme gibi oldu seneye daha az kafa karışır umarım yap boz yap boz
Ankarayı bilmiyorum ama İstanbuldaki Atatürk fen lisesinin birinci sırada olmadığını söylüyorlardı geçen sene sınava girenlerin velileri isatanbul erkek ve gs falan daha iyi diyolardı ama tıp diş hekimliği vb sağlık bilimlerini isteyenler içinde fen lisesi daha iyi diyolar :26:
Bugünü hızla okudum geldim ve Cakmel'e şok oldumbravo valla tebriks takdirs darısı met i yavaşların başına sabahları ekmek haftada 2 kez dondurma yememe rağmen benim kilo aynı fakat uzun aradan sonra 5 hafta arayla üstüste regl oldum acep ondanmıdır :26: inşallah devam eder ben çamaşırları asmaya gidiyom sonra yemek faslı yarın sabah kahvaltıya ve pikniğe gitcez o yüzden gece yine gelmeye çalışırım
eline sağlık canım bende önce 1. miz çakmeli daha sonra hepimizi kutlarımçakmel % 4.059
bruxelles % 1.961
özlemkartal % 0.937
neslihansultan % 0.491
sersum % 0
sadeceaskım % 0.017
filiztoprak % 0.438
ficans % 0.973
Kızlar hepinizi tebrik ederim burada olduğunuz için, eksik ya da yanlış bişey yoktur inşallah, şimdi çıkmam gerek
başla bakalım sersum metoyu şaşırt bakalımçakmelcim misafirler için kolay gelsin canım..ben p.tesi başlarım diyorum hafta sonu zor..
6 gün dayansam yeter sanırım..hadi bakalım
ben de şeker kullanmıyorum kahveye .gün kurusu yerim bende 1 tane..ama sütsüz içemem kahveyi yarım yağlı accuk süt bişey yapmaz sanırsam..
yumurta öğününde de yumurta salatası yaparsın olur işte..
sabır sabır yaa sabırr
evet başkanım sersumum, ben bazen gün kurusu da yedim , süt hiç içmedim meyve yemedim ama kaçamak oldu ara sıra normalde 5 kg falan vermem lazımdı ben diyetin kimyasıyla oynadığım için 3 kg anca verebildim. 1 gün 7 km yürüdüm. her gün spor yapanlardan daha çok gitmiş bilginize.
9. gün
kahveydi kahvaltım listeye göre
ben ne yedim
3 yumurta lop
2 kaymaklı günkuru
ben yemezdim amma ve lakin malum misafir olayı
öğle
booool yeşillik saltası ile telafi edicem inş.
akşama da
3-5 hurma ve kahve kalıyor
ben gün içinde tüketileceklere bakıp yer değiştiriyorum hep
ben kaçar misafirim sınava gitti birazdan gelir,öğle yemeği hazırlıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?