Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dünkü menümü hemen yazayım
sabah=1 yumurta+peynir zeytin+yeşilçay
öğlen = tavuk kanat+çayyy+yeşillik
akşam= dışardaydık köfte menü +ayran
karışık çerez
çayyy
bugünkü menüm malum cumartesi pazarım vardı
kahvaltı=müsli+süt
öğlen= diyet bisküi+çayy
1 şeftali+1 erik+yarım kayısı
akşam= kuru fasulye+salata ayran yada yoğurt
öpüyorum kızlar

halimiz kalırsa spor yaparız garii

kaçamağa rağmen iyi gitmiş canım..ben son haftam diye korkup kaçamakta yapmazsam(accuk hayal kuruyorum)bakalım bana neler yapacak..ee benim metom kimseye benzemezük..
misafirle diyet zor gene iyi yapmışın şekerim:13::13:
başla bakalım sersum metoyu şaşırt bakalım
:

:13::13:

şimdi bu kıss akşamın 5 inde ne günaydını diyor diyeceğiniz..ama bana gerçekten günaydın nöbette tam nöbetlerdeydim 30 dk kesintisiz uyuyamadım..tamm dalıyorum hasta tam dalıyorum hasta kısaca acil ekibi olarak zor bi gece geçirdik

sabah eşim geldi kahvaltıya gittik ee bayağı da kaçamak yaptım..ama çok yoruldum beyaa.. eve gelipte tartılınca rahatladım tok karına wc olmadan nöbet çıkışı 74.6 geldim

yediklerim

sucuklu omlet
bal kaymak :18::18:
söğüş salata
bol peynir
zeytin
2 avuç içi kadar pide:18::18:
kavut(kavurga unu denilen unla yapılan üzerine bal ve ceviz dökülüp yenilen bir yöresel kahvaltılık)
1/2 ceviz reçeli
bol bol çayyyy

sonrasında eşim kahvaltıya otururken telefonunu unutma dediydi ben de onun şerefine unuttum eve geldik farkettik dedim senden ötürü senden ötürü şimdiye kadar hiç unutmadım sen açtın şom ağzını şimdi de cezasını çek..o gitti telefonumu aldı ben de duş alıp sızdım...

12:30 gibi dalmışım 16:30 gibi uyandım geldim..şincükte acıktık bizimkilere hamburger kendime yalnız köfte ve salata yapmayı planlıyorum..

herkesler gezmede tabiisi ..gezin gariihele şu 2 hafta geçsin ben ne gezicem ne gezicem

Son düzenleme:

akşam yimeğim

bol yeşillikli havuç rendeli 2 yumurtalı salatam
cacık
ve görülen köftelerin 2 tanesi

malesef çayla beraber 2 halley

neyse kaçamak günüm bugün olsun filizim gibi..pazartesi isveçe başlıyom zaten..

Son düzenleme:
sersummmmmmm bende başlıorum kısss hatmettim isveci yazdım falan hadi bakem pazarrtesiye bişi olmassa başlıyorum inş. bende

hadi canım ikimiz için de güzel sonuçları olur inşallah..ben de bilg.ma kaydettim..havuç aldım bikarnıbaharım kaldı onu da p.tesi alırım..yaparız biz bu isveçi bee:13::13::13::13:

sersum kız benim listede karnıbahar yok brokoli var ama:26: 5 ve 12. günde brokoli gözüküyor

1.ve 6. gün böyle başlıcam inş.
sabah: 1 kahve
öğle:2 yumurta,haşlanmış ıspanak, 1 domates
akşam: biftek ve z.yağlı limonlu salata

canım haklısın ben burda bulamıyorum da sitesinde brokoli yerine karnıbahar yiyebilirsiniz demiş ondan dedim..

öğlen ve akşam menülerini değiştirebilirsiniz demiş ben de ıspanakla yeşil salatanın yerini değiştirip yumurtalı salata yemeyi düşünüyorum 1. gün..tok tutuyor çok.bifteğin yanında da ıspanak iyi gider..

Son düzenleme:
kızlar dün akşam görümceme gittik, orada bir dilim tatlı yedim.. yatmadan öncede tartıldım 61.700 geldim.. sabah kalktım tartıldım aç kırına 63 dedi.. acaba bir gecede bu kadar kiloyu almış olabilirmiyim yoksa benim tartı kafayı mı yedi?? moralim bozuldu yaaa..:44::44::44:

ödemdir o canım benim de oluyor bazen ve 1-2 güne eski halime dönüyorum.

kimseler uğramamışşş

sabah babamıza sevdiği şeylerden kahvaltı hazırladık..e tabii bendeniz de gene kaçamak yaptım

kahvaltım

1/2 simit
kuymak
söğüş salata
kaysı yumurta
peynir zeytin
çay çayy

bugün tamgaz ev toplamaca..şaka maka 2 haftamız kaldı canlar..:18::18::18:

afiyet olsun balımmmm, gezmeyi hakettin tabi 2 hafta hele sağlıkla geçsin,ankarana kavuş yerleş,her şey gönlünüzce olsun ve bol bol gez eğlen yazın tadını çıkar

canım; ben hiç karnabahar ve brokoli yemedim çünkü mevsimi değil ve yol zaten.Ben haşlama sebzeler yerine tere-roka-marul ve yeşil soğandan zengince salatalar yedim ,

birde hangi öğün daha kuvvetliyse onu öğle menüme aldım ki gün boyu enerjim bitmesin.Akşam de 5 bilemedin 6 gibi yeme işini kestim 2 lt de su tabiiii

başarılar diliyorum

9. gün isveç

kahvaltım 08:00
Türk kahvesi 7 hurma

13:00 ÖĞLE

3 köfte
yeşil salata

akşam

yoğurt ve 1 meyve meyveye karar veremedim daha 1 tane olunca seçmek zor geldi joker hakkımda yok malesef düşünüyorum kızlar

Son düzenleme:

hayırlısıyla inşallah

ben de ağırlı öğünü öğlen yapmayı planlıyorum:13:..bir de soğan suyu..anamm..inşallah işe yarar beyaaa

yatak odası kıyafetler,çoğunlukla yatak ve yorganlar bitti..valla kutuların çoğunu açmayarak ne iyi yapmışız..bu sefer toplanmak daha kolay oluyor.

mutfakta zaten çok şeyim yok..banyo zaten kolay..bitek gardırop ve mobilyalar zor onlarda bitti mi hazırız..

Son düzenleme:

ohhh yandan yandan kolay gelsin canım....

soğan suyu +isveç veüüüüvvvv sonuç inşallah süppper olucak yalnıııızzz; isveçe başlayıp halsizlik ve baş ağrısı + baş dönmesi olursa(inş.olmaz sendee de) sabret bırakma olur muuuu sonucu düşün yılma canııım.

sağol canım

inşallah çakmelcim..kararlıyım sabredicem..sonuçta mutluluk var...

2. öğünüm

fırnda köfteli patlıcan kebabı
2 kaşık bulgur pilavı
cacık
bol salata

hmm tamam anladım, dedim acep beni ki farklı mı diye..bende ıspanak almadım alayımda çiğ olarak yesem olu heralde.

sağol çakmel, 3 kg verip bizi bi gaza getirdin ki sorma, inş yapabilerem bide sana bişi soracam bedende farklılıklar oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…