- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
halimiz kalırsa spor yaparız gariievet başkanım sersumum, ben bazen gün kurusu da yedim , süt hiç içmedim meyve yemedim ama kaçamak oldu ara sıra normalde 5 kg falan vermem lazımdı ben diyetin kimyasıyla oynadığım için 3 kg anca verebildim. 1 gün 7 km yürüdüm. her gün spor yapanlardan daha çok gitmiş bilginize.
9. gün
kahveydi kahvaltım listeye göre
ben ne yedim
3 yumurta lop
2 kaymaklı günkuru
ben yemezdim amma ve lakin malum misafir olayı
öğle
booool yeşillik saltası ile telafi edicem inş.
akşama da
3-5 hurma ve kahve kalıyor
ben gün içinde tüketileceklere bakıp yer değiştiriyorum hep
ben kaçar misafirim sınava gitti birazdan gelir,öğle yemeği hazırlıyım kızlar
başla bakalım sersum metoyu şaşırt bakalım
:
malesef çayla beraber 2 halley
neyse kaçamak günüm bugün olsun filizim gibi..pazartesi isveçe başlıyom zaten..
sersummmmmmm bende başlıorum kısss hatmettim isveci yazdım falan hadi bakem pazarrtesiye bişi olmassa başlıyorum inş. bende
sersum kız benim listede karnıbahar yok brokoli var ama:26: 5 ve 12. günde brokoli gözüküyor
1.ve 6. gün böyle başlıcam inş.
sabah: 1 kahve
öğle:2 yumurta,haşlanmış ıspanak, 1 domates
akşam: biftek ve z.yağlı limonlu salata
ödemdir o canım benim de oluyor bazen ve 1-2 güne eski halime dönüyorum.kızlar dün akşam görümceme gittik, orada bir dilim tatlı yedim.. yatmadan öncede tartıldım 61.700 geldim.. sabah kalktım tartıldım aç kırına 63 dedi.. acaba bir gecede bu kadar kiloyu almış olabilirmiyim yoksa benim tartı kafayı mı yedi?? moralim bozuldu yaaa..:44::44::44:
şimdi bu kıss akşamın 5 inde ne günaydını diyor diyeceğiniz..ama bana gerçekten günaydın nöbette tam nöbetlerdeydim 30 dk kesintisiz uyuyamadım..tamm dalıyorum hasta tam dalıyorum hasta kısaca acil ekibi olarak zor bi gece geçirdik
sabah eşim geldi kahvaltıya gittik ee bayağı da kaçamak yaptım..ama çok yoruldum beyaa.. eve gelipte tartılınca rahatladım tok karına wc olmadan nöbet çıkışı 74.6 geldim
yediklerim
sucuklu omlet
bal kaymak :18::18:
söğüş salata
bol peynir
zeytin
2 avuç içi kadar pide:18::18:
kavut(kavurga unu denilen unla yapılan üzerine bal ve ceviz dökülüp yenilen bir yöresel kahvaltılık)
1/2 ceviz reçeli
bol bol çayyyy
sonrasında eşim kahvaltıya otururken telefonunu unutma dediydi ben de onun şerefine unuttumeve geldik farkettik dedim senden ötürü senden ötürü şimdiye kadar hiç unutmadım sen açtın şom ağzını şimdi de cezasını çek.. o gitti telefonumu aldı ben de duş alıp sızdım...
12:30 gibi dalmışım 16:30 gibi uyandım geldim..şincükte acıktık bizimkilere hamburger kendime yalnız köfte ve salata yapmayı planlıyorum..
herkesler gezmede tabiisi ..gezin gariihele şu 2 hafta geçsin ben ne gezicem ne gezicem
sersum kız benim listede karnıbahar yok brokoli var ama:26: 5 ve 12. günde brokoli gözüküyor
1.ve 6. gün böyle başlıcam inş.
sabah: 1 kahve
öğle:2 yumurta,haşlanmış ıspanak, 1 domates
akşam: biftek ve z.yağlı limonlu salata
afiyet olsun balımmmm, gezmeyi hakettin tabi 2 hafta hele sağlıkla geçsin,ankarana kavuş yerleş,her şey gönlünüzce olsun ve bol bol gez eğlen yazın tadını çıkar
birde hangi öğün daha kuvvetliyse onu öğle menüme aldım ki gün boyu enerjim bitmesin.Akşam de 5 bilemedin 6 gibi yeme işini kestim 2 lt de su tabiiii
başarılar diliyorum
:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR]
yatak odası kıyafetler,çoğunlukla yatak ve yorganlar bitti..valla kutuların çoğunu açmayarak ne iyi yapmışız..bu sefer toplanmak daha kolay oluyor.
mutfakta zaten çok şeyim yok..banyo zaten kolay..bitek gardırop ve mobilyalar zor onlarda bitti mi hazırız..
ohhh yandan yandankolay gelsin canım....
soğan suyu +isveç veüüüüvvvv sonuç inşallah süppper olucak yalnıııızzz; isveçe başlayıp halsizlik ve baş ağrısı + baş dönmesi olursa(inş.olmaz sendee de) sabret bırakma olur muuuusonucu düşün yılma canııım. [/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
canım haklısın ben burda bulamıyorum da sitesinde brokoli yerine karnıbahar yiyebilirsiniz demiş ondan dedim..
öğlen ve akşam menülerini değiştirebilirsiniz demiş ben de ıspanakla yeşil salatanın yerini değiştirip yumurtalı salata yemeyi düşünüyorum 1. gün..tok tutuyor çok.bifteğin yanında da ıspanak iyi gider..
afiyet olsun balımmmm, gezmeyi hakettin tabi 2 hafta hele sağlıkla geçsin,ankarana kavuş yerleş,her şey gönlünüzce olsun ve bol bol gez eğlen yazın tadını çıkar
canım; ben hiç karnabahar ve brokoli yemedim çünkü mevsimi değil ve yol zaten.Ben haşlama sebzeler yerine tere-roka-marul ve yeşil soğandan zengince salatalar yedim ,
birde hangi öğün daha kuvvetliyse onu öğle menüme aldım ki gün boyu enerjim bitmesin.Akşam de 5 bilemedin 6 gibi yeme işini kestim 2 lt de su tabiiii
başarılar diliyorum
9. gün isveç
kahvaltım 08:00
Türk kahvesi 7 hurma
13:00 ÖĞLE
3 köfte
yeşil salata
akşam
yoğurt ve 1 meyve meyveye karar veremedim daha 1 tane olunca seçmek zor geldi joker hakkımda yok malesef düşünüyorum kızlar[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?