Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bakalım canım gürültülümü deyilmi ona göre koyarız bişeler teşekkürler temizlik bittide canım devam edicem bakalım yarın yaparmıyım bilmem ama ramazan gelmeden camları silicem perdeler stor perde salondakiler temizde diğerleri temizlik istiyo hiç ellemedim alınalı 2 sene oldu krem rengi kiri belli olmuyo ama eminim yıkanırsa baya bi kir çıkar balkonda bi deneyeyim yıkamayı diyorum 2 tane zaten fazla deyil diğerleri yeniydi zaten baya bi işim var sersumcum neyse hareket olur bana bayram temizliği yapamam canım oruç oruç zaten burası çok sıcak bi memleket malum kızımda yardım eder heralde umuyorum yaniibu hafta temizlik işlerini yaparsam haftayada ramazan alışverişi yaparız biraz börek falan sarıcam buzluğa atarım ayyyyyyy çok uzatmışım yaaa içimi dökmüşüm resmen selam verdim borçlu çıktım dicen muhtarım az kaldı
akşam yemeğim

biftek
yeşil salata
dayanamadım 1 kaşık yoğurt

yürüyüş de yapıcam inşallah belim çok ağrıyor amaaz da olsa yürürüm

canım yaaaa bu menü sana çok az gelir dayanman zor ama tabii köstek olmak istemem inşallah hedefine ulaşırsın

o storlar üşendiriyor insanı..benimkiler bambu makineyle tozunu alıyorum arada siliyorum okaa..
şimdiden kolay gelsin canım..

yok be az gelmedi..tam doymadım tabii ama..yarın daha zor gibi..napalım sabır
aferim valllllağrı mağrı vız gelir diyon

bende çıkıyyodum canım evdekiler çay bekler öptüm sersumum

biz de çay içiyoruk..

öptüm canım ben de

günaydın kızlar kimsecikler uğramamışşşş, bende kahvemle hurma kıtlaması yapıyorum, sersum brova kıss bel ağrısına rağmen yürümüşsün bende akşam yürüdüm bu hafta isveç yaparken yürüyeyim diyorum tabi koca ve hava muhalefetine uğramazsam

isveç diyeti 2.gün

1 az sütlü nescafe
3 hurma

kızçeler muhtar neredesinizzzzzz hu huuuuuuu kimse yok mi

isveç 2. 2 öğünüm

yeşil salata, 3 dilim pastırmalı

salam yerine pastırma aldım, akşama dabiftek yerine kıyma ve yoğurt olcak meyve hakkımıda kirazdan yana kullanmak istiyorum hadi hayırlıısı

afiyet olsun kuzu..yürüdüm canım az olsun ama olsun didim sağol

sana da bravoss
sabahçıydım canım anca geldim yarın öğlenciyim sabah burda olurum

yapıciiz bu işi:13::13::13:

soğan suyu

sabah

sütlü nescafe
2 günkurusu

öğlen

yeşil salata
salam(accuk kalın bir dilim oldu)
yoğurt

akşama da meyve ve bifteği bıraktım..

soğan suyu

sabah

sütlü nescafe
2 günkurusu

öğlen

yeşil salata
yoğurt

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

saat 30 kahvaltı
1 yumurta +peynir+zeytin+1 tb. ekmeği+domates+maydonoz+dereotu ve çayyyy
ikindi= nescafe+ tb. unundan kek+2 dilim
akşam =2 tane biber dolması +yoğurt+salata
bitki çayı
temizlik işini yarına bıraktım yarın koşturmaca

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

Bende aranıza katılmak istiyorum. 78 kiloyum ve en az 10 kilo vermem gerekiyor....
tabii katılabilirsin..hoşgeldin

sana da afiyet olsun bebişim

antalya yanıyordur şimdi boşver bu sıcakta temizliği filizim..

merhaba kizlar nasilsiniz ??

beni sorarsaniz hamilelik , hormonlar , olmasi gereken ve bazen de olmasi gerektigini unutup olmasindan fazla olan agrilar ile ugrasiyorum .. buna da sukur ..

elimde ki sorun fena bir duruma gelmis durumda ..

dun gece 3 kere uyandim .. agri sanci icinde .. gercekten cok kotu birsey mis bu karpal tunel sendromu .. yarin ilk once ebe ile sonra doktorum ile randevum var insallah raporu ayarlariz da calismak zorunda kalmam .. ayakta kalmak egilmek , kalkmak .. cok zor geliyor artik ..

Uzun bi aradan sonra herkese merhabalar.. Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.. Ultrason sonucuma göre böbreklerimde ciddi bi problem görünmüyor tekrar muayene olucam bi de karaciğerde yağlanma varmış antibiyotik tedavisi başladı tedavi devam edicek.. Diyetimi tamamen değiştirdim.. Sabah iki küçük dilim buğday ekmeğiyle light peynir ve kahvaltı sosuyla yapılmış sandviç, öğle ve akşam sebze yemeği, ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum, protein almıyorum artık, ara öğünlerde de meyve yiyorum, bazen de kaçamak yapıyorum, rahatsızlıklardan dolayı keyfim kaçıyor kaçamaklarla kendimi motive ediyorum, bu ara öncelikli hedefim kilo almamak zaten, bi haftadır bu şekilde devam ediyorum, sürekli kilo alıp verdim, hem dukan sonrası hem de antibiyotik kullanırken normal sanırım..

olaya bakın kızlar ya
konya usulü isveç

emziren anne usulü isveç

hakkari usulü isveç

isveçten başka ne hale dmndü bilemem gayrı

kızlar işe yarıyo dimi SERSUM sen dayanamayıp kesin tartıldın ve motiven arttı sankiiiiii

buruxelles emzirmeyle birlikte kaçamaklar bile eriyo canııımmm devam cumaya ne kaldı ki

11. gün isveç

sabah
kahve 3 gün kuru
3 hurma bende emzirdiğim için yiyorum yoksa inanın harfiyen uyardım.

öğle

1 yumurta
1 havuç
biraz küflü peynir

akşam menüm yoğurttu ben ayran içtim işte bu kaaaadaaar ve gün tamamlandı.hayırlısı inşallah 69 u bi görim yeter bu hafta. perşembe haftada 2 kg diyetim var ona başlıcam hanımlaaarrr hedefe ulaşıcam inşallah 28 hazirana ne kaldı dimi. 68 olmalıyım inşallah sağlıkla ve hep birlikte...

tekrar geçmiş olsun canım:26::26:..herşeyin başı sağlık..
sabret canım..hamilelerin çoğunda oluyor ama genelde doğum sonrası oluyor senin şanssızlığın erkenden oldu ama ailede de var demiştin..umarım doğum sonrası geçer

ben hergün tartılmadan rahat edemem canım..

valla bugün yumurta olmayınca zor geçti biraz ama sonuçta bitti..
yarın ola hayrola

sana bravos valla

afiyetler olsun..

bugün çakmele de söylediğim gibi zor geçti birazama şükür bitti..

isveç diyeti 2. gün
akşam

biftek
1 küçük şeftali
1 erik 4-5 kiraz

valla 1 meyve dedi ama ben hepsinin küçüğünden yedim hehehe o kaa da olur yanii

Son düzenleme:

soğan suyu

sabah

sütlü nescafe
2 günkurusu

öğlen

yeşil salata
yoğurt

kızlar isveç diyetinizde başarılar dilerim,inşallah tartıda bolca eksi görürsünüz

ahhh kaneelim,seni en iyi ben anlarım herhalde...bu ağrılar doğuma kadar sürecek çekicez mecbur,meleklerimiz için değeruykusuz geceler hamilelikle bir başladı,hala devam ediyo bende de.sürekli uyanıyorum,deliksiz bir şekilde uyayamıyorum.şimdiden doğum sonrasına hazırlıyoruz...
napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da bu bize yeter dimi:112::112:...

afiyet olsun balım

kızlar gene iyice eksildik..özlemin izni ne zamandıki uğramıyo kaç gündür..:44:

iğneoyası zaten kaçak,makbuşla yavlum yok yavlum gene geliyo arada..

ficans da kaçaklarda..herkes eylül sonu dökülür gene kilocukları alıp

hamişler bile uğruyo utanın beyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…