Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canımcım..inşallah

sağlıkla kavuşun da gerisi geçer gider kucağınıza alınca bebeeemm
afiyet olsun balım

sağol bidenemmm

herkese selam kızlargelemedim ne zamandır,yoğundum...misafir falan...
neyse,bugün aşım vardı onu oldum,kan testi falan yaptı aile hekimi herşey yolunda şükür2 haftadır bebişimin hareketlerini hissdiyodum ama bu hafta tepikleri daha da kuvvetlendio kadar hoşuma gidiyo ki,mutluluktan uçuyorum hareketlerini hissedince bebişiminallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelliği
bu arada birden kilo almaya başladımçok şiştim kızlar,göbüş sanki 1 ay önden gidiyo,o kaa şişkilo desen aldı başını gidiyo.zararlı bişey yemiyorum,karataya uyuyorum hatta.kaçırdığım tek şey meyve.ona dayanamıyorum işte.çok yiyiyorum.inşallah çok fazla almadan bitiririm hamileliği

selam canuummm

sağol canımcım..inşallah

sağlıkla kavuşun da gerisi geçer gider kucağınıza alınca bebeeemm

sağol bidenemmm

aynen öyle sersumum:112::112:

sen boşver kilolarııı...yiğenim doğsun zaten burdasın biz tüm tiyoları veririz sana biliyosun
burda kobay çoookkk
keyfini sür gitsin bebeemmm
yarasın yiğenimee
selam canuummm

aynen öyle sersumum:112::112:

veee 2. güünn kaçamaksız bittiiii...

4 km yürüyüş cepte

sonucu çok merak ediyorum çokk

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

teşekkür ettim filizim toprağım

Bende aranıza katılmak istiyorum. 78 kiloyum ve en az 10 kilo vermem gerekiyor....
hadi şekerim aramızdasın hoşgeldin

sana da afiyet olssun ve de kolay gelsin.

ay canım seni çok iyi anlıyorum hamillelik ilerledikçe zorlaşıyor bi de sıcaklar allah yardımcın olsun.

geçmiş olsun arkadaşım çok klasik olcek ama ilk önce sağlık bence de almamak bile büyük başarı

sorma isveç, isveç diyeti olalı böyle zulüm görmedi sanırım inş çakmel biraz porsiyonları büyük tutuyorum ve de ufak eklemeler yapıyorum, benim bebiş küçük ve gerçekten kahvaltı yapmamak zorluyor beni

leylakçım kiloyu takma doğumdan sonra karatay yaparsan gider canım inan doğum sonrası çok önemli sen hayırlısıyla bebişini bi kucağına al buraya takıl

veee 2. güünn kaçamaksız bittiiii...

4 km yürüyüş cepte

sonucu çok merak ediyorum çokk

çok şükür sersum bitirdik 2. günü de yarının menüsü az ben ona yumurta eklemeyi düşünüyorum, bende merak ediyorum şu cumayı bi getiirseydik zaman geçmiyo be ya sanki

canim benim kilo yu hic takma .. geldikleri gibi giderler bizde bu irade olduktan sonra ......
karatay ile beslendigin surece hic bir seyi dert etmene gerek yok ..bebis te saglikli imis .. dert yok sorun yok aynen boyle devam et ..

hareketleri hissetmek cok guzellll.. bugun benim ki ben sarki soylerken bana ayaciklari ile eslik ediyor du .. esime de gosterdim,o da hissett cok guzel bir duygu .. allah herkeslere hissetmeyi nasip etsin .. tabiki 25. haftadan sonra hareketler kisitlanacak ,,, buyuyecekler ... ama onlari hissetmek harika birsey ..

bir de sorum var bu ne asisi ?
ben hic olmadim ?? yarin ebe ve doktorum ile randevum var .. seker olcumlerim yapildi .. ona gore sonuc verecekler bakalim neler oluyor bana ( sekerim bana gore iyi ama bazi doktorlara gore dusuk )

canim benim sagol .. artik ya sabir insallah yarin bir hal caresini bulabiliriz

canim benim vardir bun da da bir hayir iste bak rabbim bizi hazirliyor gece gorevlerine bebisler saglikli olsun da gerisi muhim degil ama agri , sanci ile uyanmak ta biraz sikintili oluyor ama rabbim verecektir sabrini .. yarin insallah bi ortak nokta bulacagiz

canim benim sagol , var ol .. sicaklar geldikce yurumek de zorlaniyor .,, haraketler de kisitlaniyor ama cogu gitti azi kaldi insallah cok azcik kaldi allah kolayini verecektir insallah

aslında kiloyu pek takmıyorum ama yine de korku var tabi ya veremezsem diye.sonra da diyorum ki daha önce 30 kg verdin yine verirsin diyorum.bebişlerimiz iyi olsun da elbet vericez
canım ben tetanoz aşısı oldum,1 ay sonra bir doz daha varmış...çok gerekli mi değil mi bilmiyorum ama oldum
kesinlikle öyle kaneelim,şimdiden gece uyanmalarına alışıyoruz.doğa bizi herşeye hazırlıyo şimdiden
offf...havalar daha da sıcaklaşacak yakında,allah yardımcımız olsun canım

.

canim vallahi oyle .. bende aynisini diyorum kendi kendime sen 8 ayda 25 1 yilda 30 kilo verdin .. hamilelik kilolari da sut verirken ( insallah bol bol verebiliriz ) gidecekler .. sutum artsin diye recel , bal , hosaf , tatli icecekler , yiyecekler yemedigimiz takdirde sikir sikir gidecekler insallah ..

hmmm tetanoz icin bana birsey demediler .. gerekli gormediler herhalde .. yada oyle bir asi var mi diye yarin bi sorarim ama bildigim yok

bebisler saaglikli huzurlu olsun da uykusuzluk dert degil .. gelip gecici guzel seyler bunlar insallah allah saglik versin insallah en onemlisi o

evet havalarsa git gide sicaklasiyor .. yavas yavas kendini gostermeye basladi ... yuruyusler kisalmaya , nefesler daralmaya basladi .. allah verecektir sabrini insallah azcik kaldi ... sen tam yarisindasin ben tam yarisini gectim .. cogu gitti azi kaldi canim ya sabir ..

selam kızlar..
izne ayrıldım, 15 gün kadar gelemem canlarım..sersumum beni izinli yaz en iyisi..gideceğimiz yerde tartı filan bulamam zaten...çok yoğun koşturmalı günlerden sonra herbişeyi tamam ettim,gitmeye hazırızhem işyerindeki işlerimi bitirdim,hem evi temizledim,alışverişlere çıktık,eksikleri tamamladık,yazlık kışlık işlerini hallettim,herkesin bavulunu hazırladım derken ben de bittim yanigeçmişe hiç bakamadım,ne yaptınız ne ettiniz iyisinizdir inşallah
ben kaçamak yapmıyorum ama yeme saatlerim filan şaştı,kendime söz verdiğim üzere tatlı hamurişi filan yemiyorum,ama spor hiç yapamaz oldum,zayıflamadığımı hissediyorum,tatilde de karataya uygun şeyler yicem,tatlı bölümü zengindir bizim kampın ama hiç dönmücem o tarafaşimdi çıkmak zorundayım canlar en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi öptüm,beni özleyin bak

selam kızlar, az önce komşumu türkiyeye yolladım, kesin dönüş yaptı, darısı bize artık, ama çok ağladım ağlıyorum da hala. akraba gibi olmuştuk burda çat kapı gidiyodum çok ta emeği vardı şu elin memleketinde yolu açık olsun ne diyim. sabah ona yolluk waffle yaptım bende kızarmış ekmek hakkımı ordan kullandım ama öğle öğününü atlayıp akşamı yumurta ve salatayla kapatacam. isveçe tam uymadığım için bende çok bişi gitmedi ama karnım düzleşti o bile güzel napalım can sağlığı olsun benden bugün haberler böyle

bizden gördü işte..he he

ekle canım sen emziriyosun..hadi yarıladık canımcım.:13::13:.ama ne yalan söylüyeyim acıkıyorum
bende dedim bu kız bize söölemeden gitmez tatile diye..hakettin canım bol bol eğlen dinlen gel canımcım
iyi tatiller..

Allah size de nasip etsin canım..iyi dostlardan ayrılnmak zor..

akşama ben de yımırta salatası

az önce konserveyle parmağımı bayyaa derince kestim..az önce kızıma pilavı yaptırdım bağıra çağıra..

salatamı da kızıma ya da kocişe yaptırıcam..ne dikkatsizim yaww..derin olunca da en ufak bir harekette kanıyor..

bugünü 4. günle karıştırıp peynir yedim öğlen yanlışlıkla salam yemiycem aynı olur sannırım..

isveç diyeti 3. gün

soğan suyu
sabah

kahve
1 dilim kızarmış ekmek
2 gün kurusu

öğlen

1 küçük şeftali
1 erik
peynir

akşamı sonra yazarım garii

3. gün de bitiyor ama zor beyaa..sabır sabır yaa sabırrr

Son düzenleme:

geçmiş olsun sersum, inş dedğin gibi bizde döneriz hayırlısıyla ülkemize
sorma ya çok bişi varmış ta aklıma tutamıyomuş gibi bende sürekli listeye bakıyorum, valla acıktırıyo bu kadar bilem yapmamız şükür yani, sen 7. günü gördün mü hiçbişi yok. bu diyet işide kaza nazmazı gibi bişi galiba geçmişte yediklerinin bedelini aç kalarak ödüyosun

akşam yemeğim

2 yumurtalı salata
1 kaşık kuru fasulye(bizimkiler yiyince karşımda dayanamadım yaww)

regl geldi akşam azda olsa yürürüm inşallah

sağol canımcım inşallah Allah gönlünüze göre versin

aynen gözüm hep listede..ama acıkıyoruz napalım..

valla öyle kaza..bedelimiz bitmiyo gidiyo

selam kızlar bugünkü menümü yazıyım size

sabah peynirli sandviç
ara öğün kahve
öğle bi kaç tane kurabiye ve meyve
ara öğün yulaf kepeğiyle yapılmış iki tane krep
akşam da salata

kilom sabit şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…