sağol canımcım..
kızlar isveç diyetinizde başarılar dilerim,inşallah tartıda bolca eksi görürsünüz
ahhh kaneelim,seni en iyi ben anlarım herhalde...bu ağrılar doğuma kadar sürecek çekicez mecbur,meleklerimiz için değeruykusuz geceler hamilelikle bir başladı,hala devam ediyo bende de.sürekli uyanıyorum,deliksiz bir şekilde uyayamıyorum.şimdiden doğum sonrasına hazırlıyoruz...
napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da bu bize yeter dimi:112::112:...
afiyet olsun balım
kızlar gene iyice eksildik..özlemin izni ne zamandıki uğramıyo kaç gündür..:44:
iğneoyası zaten kaçak,makbuşla yavlum yok yavlum gene geliyo arada..
ficans da kaçaklarda..herkes eylül sonu dökülür gene kilocukları alıp
hamişler bile uğruyo utanın beyaaa
sağol canımcım..inşallah
sağlıkla kavuşun da gerisi geçer gider kucağınıza alınca bebeeemm
sağol bidenemmm
sen boşver kilolarııı...yiğenim doğsun zaten burdasın biz tüm tiyoları veririz sana biliyosunherkese selam kızlargelemedim ne zamandır,yoğundum...misafir falan...
neyse,bugün aşım vardı onu oldum,kan testi falan yaptı aile hekimi herşey yolunda şükür2 haftadır bebişimin hareketlerini hissdiyodum ama bu hafta tepikleri daha da kuvvetlendi o kadar hoşuma gidiyo ki,mutluluktan uçuyorum hareketlerini hissedince bebişimin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelliği
bu arada birden kilo almaya başladımçok şiştim kızlar,göbüş sanki 1 ay önden gidiyo,o kaa şiş kilo desen aldı başını gidiyo.zararlı bişey yemiyorum,karataya uyuyorum hatta.kaçırdığım tek şey meyve.ona dayanamıyorum işte.çok yiyiyorum.inşallah çok fazla almadan bitiririm hamileliği
selam canuummm
aynen öyle sersumum:112::112:
sen boşver kilolarııı...yiğenim doğsun zaten burdasın biz tüm tiyoları veririz sana biliyosun
burda kobay çoookkk
keyfini sür gitsin bebeemmm
yarasın yiğenimee
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
hadi şekerim aramızdasın hoşgeldinBende aranıza katılmak istiyorum. 78 kiloyum ve en az 10 kilo vermem gerekiyor....
saat30 kahvaltı
1 yumurta +peynir+zeytin+1 tb. ekmeği+domates+maydonoz+dereotu ve çayyyy
ikindi= nescafe+ tb. unundan kek+2 dilim
akşam =2 tane biber dolması +yoğurt+salata
bitki çayı
temizlik işini yarına bıraktım yarın koşturmaca
merhaba kizlar nasilsiniz ??
beni sorarsaniz hamilelik , hormonlar , olmasi gereken ve bazen de olmasi gerektigini unutup olmasindan fazla olan agrilar ile ugrasiyorum .. buna da sukur ..
elimde ki sorun fena bir duruma gelmis durumda ..
dun gece 3 kere uyandim .. agri sanci icinde .. gercekten cok kotu birsey mis bu karpal tunel sendromu .. yarin ilk once ebe ile sonra doktorum ile randevum var insallah raporu ayarlariz da calismak zorunda kalmam .. ayakta kalmak egilmek , kalkmak .. cok zor geliyor artik ..
Uzun bi aradan sonra herkese merhabalar.. Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.. Ultrason sonucuma göre böbreklerimde ciddi bi problem görünmüyor tekrar muayene olucam bi de karaciğerde yağlanma varmışantibiyotik tedavisi başladı tedavi devam edicek.. Diyetimi tamamen değiştirdim.. Sabah iki küçük dilim buğday ekmeğiyle light peynir ve kahvaltı sosuyla yapılmış sandviç, öğle ve akşam sebze yemeği, ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum, protein almıyorum artık, ara öğünlerde de meyve yiyorum, bazen de kaçamak yapıyorum, rahatsızlıklardan dolayı keyfim kaçıyor kaçamaklarla kendimi motive ediyorum, bu ara öncelikli hedefim kilo almamak zaten, bi haftadır bu şekilde devam ediyorum, sürekli kilo alıp verdim, hem dukan sonrası hem de antibiyotik kullanırken normal sanırım..
olaya bakın kızlar ya
konya usulü isveç
emziren anne usulü isveç
hakkari usulü isveç
isveçten başka ne hale dmndü bilemem gayrı
kızlar işe yarıyo dimiSERSUM sen dayanamayıp kesin tartıldın ve motiven arttı sankiiiiii
buruxelles emzirmeyle birlikte kaçamaklar bile eriyo canııımmm devam cumaya ne kaldı ki
11. gün isveç
sabah
kahve 3 gün kuru
3 hurma bende emzirdiğim için yiyorum yoksa inanın harfiyen uyardım.
öğle
1 yumurta
1 havuç
biraz küflü peynir
akşam menüm yoğurttu ben ayran içtim işte bu kaaaadaaar ve gün tamamlandı.hayırlısı inşallah 69 u bi görim yeter bu hafta. perşembe haftada 2 kg diyetim var ona başlıcam hanımlaaarrrhedefe ulaşıcam inşallah 28 hazirana ne kaldı dimi. 68 olmalıyım inşallah sağlıkla ve hep birlikte...
kızlar isveç diyetinizde başarılar dilerim,inşallah tartıda bolca eksi görürsünüz
teşkkür şikerim inş. valla yorumlarda çok eksiler var bizede yansır umarım
ahhh kaneelim,seni en iyi ben anlarım herhalde...bu ağrılar doğuma kadar sürecek çekicez mecbur,meleklerimiz için değeruykusuz geceler hamilelikle bir başladı,hala devam ediyo bende de.sürekli uyanıyorum,deliksiz bir şekilde uyayamıyorum.şimdiden doğum sonrasına hazırlıyoruz...
herkese selam kızlargelemedim ne zamandır,yoğundum...misafir falan...
neyse,bugün aşım vardı onu oldum,kan testi falan yaptı aile hekimi herşey yolunda şükür2 haftadır bebişimin hareketlerini hissdiyodum ama bu hafta tepikleri daha da kuvvetlendi o kadar hoşuma gidiyo ki,mutluluktan uçuyorum hareketlerini hissedince bebişimin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelliği
bu arada birden kilo almaya başladımçok şiştim kızlar,göbüş sanki 1 ay önden gidiyo,o kaa şiş kilo desen aldı başını gidiyo.zararlı bişey yemiyorum,karataya uyuyorum hatta.kaçırdığım tek şey meyve.ona dayanamıyorum işte.çok yiyiyorum.inşallah çok fazla almadan bitiririm hamileliği
veee 2. güünn kaçamaksız bittiiii...
4 km yürüyüş cepte
sonucu çok merak ediyorum çokk
herkese selam kızlargelemedim ne zamandır,yoğundum...misafir falan...
tekrar geçmiş olsun canım:26::26:..herşeyin başı sağlık..
sabret canım..hamilelerin çoğunda oluyor ama genelde doğum sonrası oluyor senin şanssızlığın erkenden oldu ama ailede de var demiştin..umarım doğum sonrası geçer
ben hergün tartılmadan rahat edemem canım..
valla bugün yumurta olmayınca zor geçti biraz ama sonuçta bitti..
yarın ola hayrola
sana bravos valla
afiyetler olsun..
teşekkür ettim filizim toprağım
hadi şekerim aramızdasın hoşgeldin
sana da afiyet olssun ve de kolay gelsin.
ay canım seni çok iyi anlıyorum hamillelik ilerledikçe zorlaşıyor bi de sıcaklar allah yardımcın olsun.
geçmiş olsun arkadaşım çok klasik olcek ama ilk önce sağlık bence de almamak bile büyük başarı
sorma isveç, isveç diyeti olalı böyle zulüm görmedi sanırıminş çakmel biraz porsiyonları büyük tutuyorum ve de ufak eklemeler yapıyorum, benim bebiş küçük ve gerçekten kahvaltı yapmamak zorluyor beni
leylakçım kiloyu takma doğumdan sonra karatay yaparsan gider canım inan doğum sonrası çok önemli sen hayırlısıyla bebişini bi kucağına al buraya takıl
çok şükür sersum bitirdik 2. günü deyarının menüsü az ben ona yumurta eklemeyi düşünüyorum, bende merak ediyorum şu cumayı bi getiirseydik zaman geçmiyo be ya sanki
canim benim kilo yu hic takma .. geldikleri gibi giderler bizde bu irade olduktan sonra ......
karatay ile beslendigin surece hic bir seyi dert etmene gerek yok ..bebis te saglikli imis .. dert yok sorun yok aynen boyle devam et ..
hareketleri hissetmek cok guzellll.. bugun benim ki ben sarki soylerken bana ayaciklari ile eslik ediyor du .. esime de gosterdim,o da hissett cok guzel bir duygu .. allah herkeslere hissetmeyi nasip etsin .. tabiki 25. haftadan sonra hareketler kisitlanacak ,,, buyuyecekler ... ama onlari hissetmek harika birsey ..
bir de sorum var bu ne asisi ?
ben hic olmadim ?? yarin ebe ve doktorum ile randevum var .. seker olcumlerim yapildi .. ona gore sonuc verecekler bakalim neler oluyor bana ( sekerim bana gore iyi ama bazi doktorlara gore dusuk)
canim benim sagol .. artik ya sabir insallah yarin bir hal caresini bulabiliriz
canim benim vardir bun da da bir hayir iste bak rabbim bizi hazirliyor gece gorevlerinebebisler saglikli olsun da gerisi muhim degil ama agri , sanci ile uyanmak ta biraz sikintili oluyor ama rabbim verecektir sabrini .. yarin insallah bi ortak nokta bulacagiz
canim benim sagol , var ol .. sicaklar geldikce yurumek de zorlaniyor .,, haraketler de kisitlaniyor ama cogu gitti azi kaldi insallah cok azcik kaldiallah kolayini verecektir insallah
aslında kiloyu pek takmıyorum ama yine de korku var tabi ya veremezsem diye.sonra da diyorum ki daha önce 30 kg verdin yine verirsin diyorum.bebişlerimiz iyi olsun da elbet vericez
canım ben tetanoz aşısı oldum,1 ay sonra bir doz daha varmış...çok gerekli mi değil mi bilmiyorum ama oldum
kesinlikle öyle kaneelim,şimdiden gece uyanmalarına alışıyoruz.doğa bizi herşeye hazırlıyo şimdiden
offf...havalar daha da sıcaklaşacak yakında,allah yardımcımız olsun canım
.
sorma isveç, isveç diyeti olalı böyle zulüm görmedi sanırıminş çakmel biraz porsiyonları büyük tutuyorum ve de ufak eklemeler yapıyorum, benim bebiş küçük ve gerçekten kahvaltı yapmamak zorluyor beni
çok şükür sersum bitirdik 2. günü deyarının menüsü az ben ona yumurta eklemeyi düşünüyorum, bende merak ediyorum şu cumayı bi getiirseydik zaman geçmiyo be ya sanki
bende dedim bu kız bize söölemeden gitmez tatile diye..hakettin canım bol bol eğlen dinlen gel canımcımselam kızlar..
izne ayrıldım, 15 gün kadar gelemem canlarım..sersumum beni izinli yaz en iyisi..gideceğimiz yerde tartı filan bulamam zaten...çok yoğun koşturmalı günlerden sonra herbişeyi tamam ettim,gitmeye hazırızhem işyerindeki işlerimi bitirdim,hem evi temizledim,alışverişlere çıktık,eksikleri tamamladık,yazlık kışlık işlerini hallettim,herkesin bavulunu hazırladım derken ben de bittim yani geçmişe hiç bakamadım,ne yaptınız ne ettiniz iyisinizdir inşallah
ben kaçamak yapmıyorum ama yeme saatlerim filan şaştı,kendime söz verdiğim üzere tatlı hamurişi filan yemiyorum,ama spor hiç yapamaz oldum,zayıflamadığımı hissediyorum,tatilde de karataya uygun şeyler yicem,tatlı bölümü zengindir bizim kampın ama hiç dönmücem o tarafaşimdi çıkmak zorundayım canlar en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi öptüm,beni özleyin bak
selam kızlar, az önce komşumu türkiyeye yolladım, kesin dönüş yaptı, darısı bize artık, ama çok ağladım ağlıyorum da hala. akraba gibi olmuştuk burda çat kapı gidiyodum çok ta emeği vardı şu elin memleketinde yolu açık olsun ne diyim. sabah ona yolluk waffle yaptım bende kızarmış ekmek hakkımı ordan kullandım ama öğle öğününü atlayıp akşamı yumurta ve salatayla kapatacam. isveçe tam uymadığım için bende çok bişi gitmedi ama karnım düzleşti o bile güzel napalım can sağlığı olsunbenden bugün haberler böyle
az önce konserveyle parmağımı bayyaa derince kestim..az önce kızıma pilavı yaptırdım bağıra çağıra..
salatamı da kızıma ya da kocişe yaptırıcam..ne dikkatsizim yaww..derin olunca da en ufak bir harekette kanıyor..
bugünü 4. günle karıştırıp peynir yedim öğlen yanlışlıkla salam yemiycem aynı olur sannırım..
isveç diyeti 3. gün
soğan suyu
sabah
kahve
1 dilim kızarmış ekmek
2 gün kurusu
öğlen
1 küçük şeftali
1 erik
peynir
akşamı sonra yazarım garii
3. gün de bitiyor ama zor beyaa..sabır sabır yaa sabırrr
geçmiş olsun sersum, inş dedğin gibi bizde döneriz hayırlısıyla ülkemize
sorma ya çok bişi varmış ta aklıma tutamıyomuş gibi bende sürekli listeye bakıyorum, valla acıktırıyobu kadar bilem yapmamız şükür yani, sen 7. günü gördün mü hiçbişi yok. bu diyet işide kaza nazmazı gibi bişi galiba geçmişte yediklerinin bedelini aç kalarak ödüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?