Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok geçmiş olsun canım.. fena acıtır o

parmağımın acısına bir de başağrısı eklendi..bugün zorladı sanırım diyet beni

tabii katılabilirsin..hoşgeldin

sana da afiyet olsun bebişim

antalya yanıyordur şimdi boşver bu sıcakta temizliği filizim..
ah canım ah yanıyo valla klimalar çalışmaya başladı bizim evde çok güneş görüyo yanıyoz fena ama işleri bitirdim yinede 2 stor perdemi yıkadım fena kirliymiş camları sildim bitti duşumuda aldım bu yorgunluğa çay iyi gider dedim bide çay keyfi yaptık kızımla sağolsun kızımda sineklikleri yıkadı kuzum baya büyümüşte işler yapıyomuş dedim balkon camlarınıda aşşağıda olanları sildi heves etti hadi sil bakalım dedim böyle işte
zor günler başladı canım dimi anne olmak kolay değil tabi allah sabrını verir canım
kiloyu dert etme leylakçım hepberaber hallderizbizim kızlar isveç falan değişik metotlar buldular size gelmezde zor biraz işin şakası o tekmeleri bilmezmiyim canım çok güzel bi duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin
veee 2. güünn kaçamaksız bittiiii...

4 km yürüyüş cepte

sonucu çok merak ediyorum çokk
sersumcum tartılmışsındır az çok bilmiyonmu kıs
hadi bakalım az kaldı canlar
ah canım tatil öncesi bile yorulmuşsun bence tatili en çok sen hakediyorsungüle güle git güle güle gel canım tatilin keyfini çıkar
ne zor olmuştur üzülme canım allah hep iyileri çıkarsın karşına darısıda sizin başınıza sizde keyifle dönersiniz zamanı gelince inşallah
çok geçmiş olsun ne acır beeeeihmal etme canım parmağını sağlıkçısın sen daha iyi bilirsin sersumcum zor bi diyet yaaa neyse 1 hafta yapıcaktın sanırım çoğu gitti azı kaldı ha gayret afiyet olsun dicem ama menüde bişey yokki :18::18:arkadaşıma eziyet yahuuuu

kızlar hemen yediklerimi arzedeyim
kahvaltı 10:30 kepekli tost+çay+ domates +salatalık+yeşillik
ikindi= 1diyet kek+2diyet bisküi+çayyy+2 erik
akşam = barbunya yemeği+salata+yoğurt
akşam çayı+bitki çayı

slm canlarımmmmm

sersum o başağrısı açlıktan işte ama kilolar gidiyo demek merak etme bedeb ayar veriyo kendine onlarda sinyalleri canım

benim 12. gün yalan oldu misafir geldi isveç gittii gitti gitttiiii

yarın 13. gün ve son bu hafta veremedim kızlar malesef olmadı dahası

1 portakallı kurabiye
makarna böreği 1dilim
kabak-havuç salatası

tek pasta yemedim

yuh bana yarın yürümeliyim kızlar bu hafta gene yürüyüşü serdim ne kadar dengesizim yaaa

Kızlar beslenme danışmanı olmama rağmen bir türlü veremiyordum çünkü inanmıyordum ama sonunda 19 kilo verdim 10 kilom kaldı sizede yardımcı olabilirim özelden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tahmin edebiliyorum canım benim izmirdeki evim de öğleden sonra güneşini alıyordu klimasız yemek bile yapamazdım valla..

ohhh kuzuyla beraber bitmiş temizlik ellerineize sağlık..güle güle kirlenin..darısı başımıza

biliyom tartıldım ama sölemiycem sürprizzz..hemi de regl oldum düşünün..çakmel kadar olmasa da gidiyor kızlar..

ne acıdı sorma antibiyotikli merhem sürdüm canım sağol..

3 bitti 3 gün kaldı filizim..alışmışız biz bol bol yemeye az geliyor ama sabredicem napalım..
kızlar hemen yediklerimi arzedeyim
kahvaltı 10:30 kepekli tost+çay+ domates +salatalık+yeşillik
ikindi= 1diyet kek+2diyet bisküi+çayyy+2 erik
akşam = barbunya yemeği+salata+yoğurt
akşam çayı+bitki çayı
afiyet olsun kuzumm valla ben bugün bizimkilerin fasulyesine melül melül baktım sonra 1 kaşık yedim valla
parmağın nasıl oldu sersumcum
galiba sanursam iyi:26::26::26: ama acıyor..

zor ama canım bakıyorumda yediklerinize bişey yok havalarda sıcak etkiler tabi çalışıyosun hareketde ediyosun
valla kıss aç aç geziyom
canım bende çıkıyorum daha sonra tekrar gelirim
görmemişim seni kuzum film izledik eşimlen

açlıktan canım evet haklısın ama napalım verdin gazı katlanıyoruz..

aman bee alma da boşver valla 1 hafta sonunda kaçamak yapmam ama karatayımın kıymetini bilirim

ben 3 ay sonra bi 6 gün daha yapıcam öyle diyor sitesinde

ben de yürüyemedim bugün yaww..hem parmak hem baş ağrısı olunca..napiimm

evet kizlar gunler yaklastikca agrilar da sancilar da sikayetler de artiyor fakat guzel seyler bunlar .. ya sabir demekten baska caremiz yok

sersum can : gecmis olsun canim .. fena da kese .. baya tecrubeliyim .. dikkat et canim gider ayak birakma bi parcani oralarda .. acil sifalar diliyorum canim

bruselexx : hayatim artik ne diyelim darisi basimiza .. bizim de donmemize allah izin verir se az bir kac sene kaldi .. allah kimseye vatan hasreti cektirmesin .. cok zor .. tabi ki komsu da bi sure sonra candan kandan oluyor o da cok zor geliyor ... ne yapacaksin allah sabrini verir canim ... darisi sizlerrin bizlerin basina ..

Merhaba kizlar ..

nasilsiniz ??

bu gun randevum vardi tam gittim ki doktorum hastalanmis offff dedim ama pazartesi gunu icin benim ile randevu yapti .. ilk randevum yine ebem ile sonra ev doktorum ile .. yine konumuz benim elim olacak ve bu kez raporumu alip ise bir ay once ara vermis olacagim allahin izni ile ..
bu aksam da aksam gorevim vardi .. yaptim geldim .. cok yoruldummm :26:

elim fena gidiyor dun gece yine 2 defa uyandim agridan dolayi ..
turkcesini bilmiyorum ama doktor buyuk bir ihtimal ile spalk verecek ve 6 hafta dinlenme onerecek .. zaten agustos 1 itibari ile hamilelik iznim basliyor .. bakalim nasil ayar edecegiz kizlar ..

kendinize dikkat edin babyler ..
iyi geceler

sersum can : gecmis olsun canim .. fena da kese .. baya tecrubeliyim .. dikkat et canim gider ayak birakma bi parcani oralarda .. acil sifalar diliyorum canim

sağol canımcım..valla dediğin gibi parçalanmadan dönsem

şansa bak rapor p.tesi ye kaldı desene:26::26:

neyse sabret canım..o şekilde çalışmak ta çok zor yaa.. ben bu parmağımla bile bugün zor çalıştım..digital makine olmasa çalışamazdım

bir parmak bukaa mı işe yararmış..sanki her işimi o parmağımla yapıyormuşum..Allah organlarımızın eksikliğini göstermesin..engelli vatandaşlarımıza sabırlar versin
makinemizin biri digital olduğu için çalışabildim yoksa eski sistemde imkansız çalışamazdım..:26::26:
acil doktoruna gösterdim dün gelseydin dikiş atardık ama sen yapıştırmışsın dediantibiyotik sürüp iyileştircez küçüğümü
sol işaret parmağım bu arada eşim dalga geçiyor parmak kaldıran çocuklar gibi örtmenim örtmenim diyoo delüü

bugün diyetime gelince şimdilik iyi ama akşam nasıl dayanıcam bilmem..çok az

sabah

1 dilim ekmek hakkım ve
peynir hakkımla tost yaptım
yanına kahve
2 gün kurusu

öğlen

havuç rendesi
1 yumurta
2 yaprak maruldan(ekledim napiimm)
salata
az peynir

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı ??????
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı ??????
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014 ????? izinli olabilir unuttum:44:
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014 ????
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

yavlum sana da kolay gelsin şimdiden..??? koyduklarım epeydir yok.:44:.haftaya listeden çıkarırım..

tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

Son düzenleme:
kıss merak ettim biliyonmu ama süpriz olsun yarına acaba nedir nedir bence iyi gitti çok aç kaldın be kuzum

yaaa neren arırsa canın orda be bazen ufacıcık şeyler daha çok acıyo geçmiş olsun canım tekrardan
afiyet olsun kuzum yaaa bende bugün daha az yedim canımda istemiyo hiç sıcaktan heralde

kahvaltım = 1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık +çay+2 ceviz == bitki çayı
öğlen = yok sadece bitki çayı
akşam = yumurta salatası+yoğurt
bitki çayı
çay
bitki çay
toplamda 4 bardağı buluyo bitki çayım
bankaya yürüdüm bugün 3 km yi bulmuştur ama çok sıcaktı nemde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…