az önce konserveyle parmağımı bayyaa derince kestim..az önce kızıma pilavı yaptırdım bağıra çağıra..
salatamı da kızıma ya da kocişe yaptırıcam..ne dikkatsizim yaww..derin olunca da en ufak bir harekette kanıyor..
bugünü 4. günle karıştırıp peynir yedim öğlen yanlışlıkla salam yemiycem aynı olur sannırım..
isveç diyeti 3. gün
soğan suyu
sabah
kahve
1 dilim kızarmış ekmek
2 gün kurusu
öğlen
1 küçük şeftali
1 erik
peynir
akşamı sonra yazarım garii
3. gün de bitiyor ama zor beyaa..sabır sabır yaa sabırrr
çok geçmiş olsun canım.. fena acıtır o
ah canım ah yanıyo valla klimalar çalışmaya başladı bizim evde çok güneş görüyo yanıyoz fena ama işleri bitirdim yinede 2 stor perdemi yıkadım fena kirliymiş camları sildim bitti duşumuda aldım bu yorgunluğa çay iyi gider dedim bide çay keyfi yaptık kızımla sağolsun kızımda sineklikleri yıkadı kuzum baya büyümüşte işler yapıyomuş dedim balkon camlarınıda aşşağıda olanları sildi heves etti hadi sil bakalım dedim böyle işte
tabii katılabilirsin..hoşgeldin
sana da afiyet olsun bebişim
antalya yanıyordur şimdi boşver bu sıcakta temizliği filizim..
zor günler başladı canım dimi anne olmak kolay değil tabi allah sabrını verir canımmerhaba kizlar nasilsiniz ??
beni sorarsaniz hamilelik , hormonlar , olmasi gereken ve bazen de olmasi gerektigini unutup olmasindan fazla olan agrilar ile ugrasiyorum .. buna da sukur ..
elimde ki sorun fena bir duruma gelmis durumda ..
dun gece 3 kere uyandim .. agri sanci icinde .. gercekten cok kotu birsey mis bu karpal tunel sendromu .. yarin ilk once ebe ile sonra doktorum ile randevum var insallah raporu ayarlariz da calismak zorunda kalmam .. ayakta kalmak egilmek , kalkmak .. cok zor geliyor artik ..
kiloyu dert etme leylakçım hepberaber hallderizherkese selam kızlargelemedim ne zamandır,yoğundum...misafir falan...
neyse,bugün aşım vardı onu oldum,kan testi falan yaptı aile hekimi herşey yolunda şükür2 haftadır bebişimin hareketlerini hissdiyodum ama bu hafta tepikleri daha da kuvvetlendi o kadar hoşuma gidiyo ki,mutluluktan uçuyorum hareketlerini hissedince bebişimin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelliği
bu arada birden kilo almaya başladımçok şiştim kızlar,göbüş sanki 1 ay önden gidiyo,o kaa şiş kilo desen aldı başını gidiyo.zararlı bişey yemiyorum,karataya uyuyorum hatta.kaçırdığım tek şey meyve.ona dayanamıyorum işte.çok yiyiyorum.inşallah çok fazla almadan bitiririm hamileliği
sersumcum tartılmışsındır az çok bilmiyonmu kısveee 2. güünn kaçamaksız bittiiii...
4 km yürüyüş cepte
sonucu çok merak ediyorum çokk
hadi bakalım az kaldı canlarteşekkür ettim filizim toprağım
hadi şekerim aramızdasın hoşgeldin
sana da afiyet olssun ve de kolay gelsin.
ay canım seni çok iyi anlıyorum hamillelik ilerledikçe zorlaşıyor bi de sıcaklar allah yardımcın olsun.
geçmiş olsun arkadaşım çok klasik olcek ama ilk önce sağlık bence de almamak bile büyük başarı
sorma isveç, isveç diyeti olalı böyle zulüm görmedi sanırıminş çakmel biraz porsiyonları büyük tutuyorum ve de ufak eklemeler yapıyorum, benim bebiş küçük ve gerçekten kahvaltı yapmamak zorluyor beni
leylakçım kiloyu takma doğumdan sonra karatay yaparsan gider canım inan doğum sonrası çok önemli sen hayırlısıyla bebişini bi kucağına al buraya takıl
çok şükür sersum bitirdik 2. günü deyarının menüsü az ben ona yumurta eklemeyi düşünüyorum, bende merak ediyorum şu cumayı bi getiirseydik zaman geçmiyo be ya sanki
ah canım tatil öncesi bile yorulmuşsun bence tatili en çok sen hakediyorsunselam kızlar..
izne ayrıldım, 15 gün kadar gelemem canlarım..sersumum beni izinli yaz en iyisi..gideceğimiz yerde tartı filan bulamam zaten...çok yoğun koşturmalı günlerden sonra herbişeyi tamam ettim,gitmeye hazırızhem işyerindeki işlerimi bitirdim,hem evi temizledim,alışverişlere çıktık,eksikleri tamamladık,yazlık kışlık işlerini hallettim,herkesin bavulunu hazırladım derken ben de bittim yani geçmişe hiç bakamadım,ne yaptınız ne ettiniz iyisinizdir inşallah
ben kaçamak yapmıyorum ama yeme saatlerim filan şaştı,kendime söz verdiğim üzere tatlı hamurişi filan yemiyorum,ama spor hiç yapamaz oldum,zayıflamadığımı hissediyorum,tatilde de karataya uygun şeyler yicem,tatlı bölümü zengindir bizim kampın ama hiç dönmücem o tarafaşimdi çıkmak zorundayım canlar en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi öptüm,beni özleyin bak
ne zor olmuştur üzülme canım allah hep iyileri çıkarsın karşınaselam kızlar, az önce komşumu türkiyeye yolladım, kesin dönüş yaptı, darısı bize artık, ama çok ağladım ağlıyorum da hala. akraba gibi olmuştuk burda çat kapı gidiyodum çok ta emeği vardı şu elin memleketinde yolu açık olsun ne diyim. sabah ona yolluk waffle yaptım bende kızarmış ekmek hakkımı ordan kullandım ama öğle öğününü atlayıp akşamı yumurta ve salatayla kapatacam. isveçe tam uymadığım için bende çok bişi gitmedi ama karnım düzleşti o bile güzel napalım can sağlığı olsunbenden bugün haberler böyle
çok geçmiş olsun ne acır beeeeaz önce konserveyle parmağımı bayyaa derince kestim..az önce kızıma pilavı yaptırdım bağıra çağıra..
salatamı da kızıma ya da kocişe yaptırıcam..ne dikkatsizim yaww..derin olunca da en ufak bir harekette kanıyor..
bugünü 4. günle karıştırıp peynir yedim öğlen yanlışlıkla salam yemiycem aynı olur sannırım..
isveç diyeti 3. gün
soğan suyu
sabah
kahve
1 dilim kızarmış ekmek
2 gün kurusu
öğlen
1 küçük şeftali
1 erik
peynir
akşamı sonra yazarım garii
3. gün de bitiyor ama zor beyaa..sabır sabır yaa sabırrr
parmağımın acısına bir de başağrısı eklendi..bugün zorladı sanırım diyet beni
tahmin edebiliyorum canım benim izmirdeki evim de öğleden sonra güneşini alıyordu klimasız yemek bile yapamazdım valla..ah canım ah yanıyo valla klimalar çalışmaya başladı bizim evde çok güneş görüyo yanıyoz fena ama işleri bitirdim yinede 2 stor perdemi yıkadım fena kirliymiş camları sildim bitti duşumuda aldım bu yorgunluğa çay iyi gider dedim bide çay keyfi yaptık kızımla sağolsun kızımda sineklikleri yıkadı kuzum baya büyümüşte işler yapıyomuş dedim balkon camlarınıda aşşağıda olanları sildi heves etti hadi sil bakalım dedim böyle işte
sersumcum tartılmışsındır az çok bilmiyonmu kıs
çok geçmiş olsun ne acır beeeeihmal etme canım parmağını sağlıkçısın sen daha iyi bilirsin sersumcum zor bi diyet yaaa neyse 1 hafta yapıcaktın sanırım çoğu gitti azı kaldı ha gayret afiyet olsun dicem ama menüde bişey yokki :18::18:arkadaşıma eziyet yahuuuu
afiyet olsun kuzummkızlar hemen yediklerimi arzedeyim
kahvaltı 10:30kepekli tost+çay+ domates +salatalık+yeşillik
ikindi= 1diyet kek+2diyet bisküi+çayyy+2 erik
akşam = barbunya yemeği+salata+yoğurt
akşam çayı+bitki çayı
galiba sanursam iyi:26::26::26: ama acıyor..parmağın nasıl oldu sersumcum
valla kıss aç aç geziyomzor ama canım bakıyorumda yediklerinize bişey yok havalarda sıcak etkiler tabi çalışıyosun hareketde ediyosun
görmemişim seni kuzum film izledik eşimlencanım bende çıkıyorum daha sonra tekrar gelirim
slm canlarımmmmm
sersum o başağrısı açlıktan işteama kilolar gidiyo demek merak etme bedeb ayar veriyo kendine onlarda sinyalleri canım
benim 12. gün yalan oldu misafir geldi isveç gittii gitti gitttiiii
yarın 13. gün ve son bu hafta veremedim kızlar malesef olmadı dahası
1 portakallı kurabiye
makarna böreği 1dilim
kabak-havuç salatası
tek pasta yemedim
yuh bana yarın yürümeliyim kızlar bu hafta gene yürüyüşü serdimne kadar dengesizim yaaa
sağol canımcım..valla dediğin gibi parçalanmadan dönsem
sersum can : gecmis olsun canim .. fena da kese .. baya tecrubeliyim .. dikkat et canim gider ayak birakma bi parcani oralarda .. acil sifalar diliyorum canim
Merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??
bu gun randevum vardi tam gittim ki doktorum hastalanmisoffff dedim ama pazartesi gunu icin benim ile randevu yapti .. ilk randevum yine ebem ile sonra ev doktorum ile .. yine konumuz benim elim olacak ve bu kez raporumu alip ise bir ay once ara vermis olacagim allahin izni ile ..
bu aksam da aksam gorevim vardi .. yaptim geldim .. cok yoruldummm :26:
elim fena gidiyor dun gece yine 2 defa uyandim agridan dolayi ..
turkcesini bilmiyorum ama doktor buyuk bir ihtimal ile spalk verecek ve 6 hafta dinlenme onerecek .. zaten agustos 1 itibari ile hamilelik iznim basliyor .. bakalim nasil ayar edecegiz kizlar ..
kendinize dikkat edin babyler ..
iyi geceler
kıss merak ettim biliyonmutahmin edebiliyorum canım benim izmirdeki evim de öğleden sonra güneşini alıyordu klimasız yemek bile yapamazdım valla..
ohhh kuzuyla beraber bitmiş temizlik ellerineize sağlık..güle güle kirlenin..darısı başımıza
biliyom tartıldım ama sölemiycem sürprizzz..hemi de regl oldum düşünün ..çakmel kadar olmasa da gidiyor kızlar..
ne acıdı sormaantibiyotikli merhem sürdüm canım sağol..
3 bitti 3 gün kaldı filizim..alışmışız biz bol bol yemeye az geliyor ama sabredicem napalım..
afiyet olsun kuzummvalla ben bugün bizimkilerin fasulyesine melül melül baktım sonra 1 kaşık yedim valla
galiba sanursam iyi:26::26::26: ama acıyor..
valla kıss aç aç geziyom
görmemişim seni kuzum film izledik eşimlen
açlıktan canım evet haklısın ama napalım verdin gazı katlanıyoruz..
aman bee alma da boşver valla 1 hafta sonunda kaçamak yapmam ama karatayımın kıymetini bilirim
ben 3 ay sonra bi 6 gün daha yapıcam öyle diyor sitesinde
bir parmak bukaa mı işe yararmış..sanki her işimi o parmağımla yapıyormuşum..Allah organlarımızın eksikliğini göstermesin..engelli vatandaşlarımıza sabırlar versin
makinemizin biri digital olduğu için çalışabildim yoksa eski sistemde imkansız çalışamazdım..:26::26:
acil doktoruna gösterdim dün gelseydin dikiş atardık ama sen yapıştırmışsın dediantibiyotik sürüp iyileştircez küçüğümü
sol işaret parmağım bu arada eşim dalga geçiyor parmak kaldıran çocuklar gibi örtmenim örtmenim diyoo delüü
bugün diyetime gelince şimdilik iyi ama akşam nasıl dayanıcam bilmem..çok az
sabah
1 dilim ekmek hakkım ve
peynir hakkımla tost yaptım
yanına kahve
2 gün kurusu
öğlen
havuç rendesi
1 yumurta
2 yaprak maruldan(ekledim napiimm)
salata
az peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?