geçmiş olsun canımkarnım ağrıyor...regl yolda sanırsam
olur bence..hmm tamam anladım, dedim acep beni ki farklı mı diye..bende ıspanak almadım alayımda çiğ olarak yesem olu heralde.
geçmiş olsun canım
sesummmmmm çok heyecanlıyım ve de istekliyim bir o kadar korkuyorum şu isveçten ama gidecek kiloları düşündükçe gözlerimde - --- ler parlıyor
İsveçin konya versiyonuna devam 13 günlük bi beslenme zaten
8. günüm
3 günkuru kayısı
3 hurma
Türk kahvem ile kahvaltı yapıldı.
öğleye
2 lop yumurta ve yeşil salata
akşama
tavuk
salata
2 lt su
inşallah tabi ki...
selametle hanımlaaarrr
baharcım çoook geçmiş olsun canım
bugün isveç diyetimin ilk günü vira bismillah
bruxelles hadi kıss nerdesin
kahvaltım
sütlü nescafe
1 gün kurusu(şeker yerine)
bugün öğlenciyim..tv izlemece dinlenmece..dün eşimle yorulduk evi toplarken..son 12 günümüz kıslarrr
az sonra çıkacağım
öğlen öğünümü de yaptım
bol yeşillikli 2 yumurtalı zeytinyağlı limonlu salatam
doydum valla..hadi bakalım şimdilik iyi gidiyor
hehehe...ben kökünden çözücem olayı...burdayım kıss saat farkı çoluk çocuk anca hadi başladık bakalım vatana millete hayırlı olsun
uyyy benim öğleye daha çok var kıss, soğan suyuyla ağır olmasın sonra
isveç diyetinde 1. gün
sabah: 1 az sütlü tek şekerli kahve
valla şekersiz denedim yok, yarım şekerli denedim yok sabah sabah zehir gibin benim için gitmiyo
bende salatayı öğlene çektim ıspanak alamadım, bir ara çıkabilirsem alacam yoksa akşamada salata olcek benden şimdilik böyle
ay yorumlarını okuyorum 5 7 kg veren var
:13::13::13::13:bruxelles canım eveeet 42 den 40 bedene terfi ettim
ıspanak yerine 6 dal marul da kafi geliyomuş canııımmm
2lt su inşallah. hepimize kolay gelsin yaşasın isveç kardeşliğiiii
kapımız herkese açıkBende artık kilo bermem gerektiğini anladım)))) sizlere katılabılırmıyım?? Tşkler
bruxelles canım eveeet 42 den 40 bedene terfi ettim
isveç 10. gün
5 hurma
sade Türk kahvem
öğle
1 yumurta
koca bir salata servis tabağı marul salatası
akşam
17:00 gibi
1 haşlama yumurta
boool limonlu marul salatası
hehehe...ben kökünden çözücem olayı...
ıspanak buzlukta vardı onu yiyecem ya da üşenirsem çakmelin dediği gibi marul salatası yaparım..
kıss sorma yorumları okudukça yapasım geliyor
:13::13::13::13:
kapımız herkese açık
hadi bakalım 1 .gün bitmek üzere
cansu zeynep hoşgeldin muhtarın dediği gibi kapımız herkese açık, gel canım ne kadar şişman olsanda bin kez diyetini bozsanda gel
öğlen menüm
2 tane haşlanmış yumurtalı yeşil salatam ve içine 2 ceviz koydum,
bu da emziren anne usulu isveç olsun
bayağı acıktırdı beni enerjiisini de alıyor ama olsun isveç kardeşliğine devamşimdi gideyim piftekimi kızartayım, salatamı hazırlayayım belki 1 2hurma yerim
canım bizde pazar günü kahvaltıya gittik annemde vardı aman bi yedik bi yedik katmerler bazlamalar ama tartılmadım canım ne durumdayım bilmem yaaa iyi oluyo arada sefamız olsun be yaaa inan bende telefonu unuturum diye korktum eşim hep hatırlatır telefonlarınıza bakın diyeşimdi bu kıss akşamın 5 inde ne günaydını diyor diyeceğiniz..ama bana gerçekten günaydın nöbette tam nöbetlerdeydim 30 dk kesintisiz uyuyamadım..tamm dalıyorum hasta tam dalıyorum hasta kısaca acil ekibi olarak zor bi gece geçirdik
sabah eşim geldi kahvaltıya gittik ee bayağı da kaçamak yaptım..ama çok yoruldum beyaa.. eve gelipte tartılınca rahatladım tok karına wc olmadan nöbet çıkışı 74.6 geldim
yediklerim
sucuklu omlet
bal kaymak :18::18:
söğüş salata
bol peynir
zeytin
2 avuç içi kadar pide:18::18:
kavut(kavurga unu denilen unla yapılan üzerine bal ve ceviz dökülüp yenilen bir yöresel kahvaltılık)
1/2 ceviz reçeli
bol bol çayyyy
sonrasında eşim kahvaltıya otururken telefonunu unutma dediydi ben de onun şerefine unuttumeve geldik farkettik dedim senden ötürü senden ötürü şimdiye kadar hiç unutmadım sen açtın şom ağzını şimdi de cezasını çek.. o gitti telefonumu aldı ben de duş alıp sızdım...
12:30 gibi dalmışım 16:30 gibi uyandım geldim..şincükte acıktık bizimkilere hamburger kendime yalnız köfte ve salata yapmayı planlıyorum..
herkesler gezmede tabiisi ..gezin gariihele şu 2 hafta geçsin ben ne gezicem ne gezicem
olsun okada kaçamak canım benimmalesef çayla beraber 2 halley
neyse kaçamak günüm bugün olsun filizim gibi..pazartesi isveçe başlıyom zaten..
hadi bakalım kızlar gelsin isveçlersersummmmmmm bende başlıorum kısss hatmettim isveci yazdım falan hadi bakem pazarrtesiye bişi olmassa başlıyorum inş. bende
çoğu gitmiş azı kalmış sersum ne çektin yayatak odası kıyafetler,çoğunlukla yatak ve yorganlar bitti..valla kutuların çoğunu açmayarak ne iyi yapmışız..bu sefer toplanmak daha kolay oluyor.
mutfakta zaten çok şeyim yok..banyo zaten kolay..bitek gardırop ve mobilyalar zor onlarda bitti mi hazırız..
kolay gelsin sersumcum afiyet olsunbugün isveç diyetimin ilk günü vira bismillah
bruxelles hadi kıss nerdesin
kahvaltım
sütlü nescafe
1 gün kurusu(şeker yerine)
bugün öğlenciyim..tv izlemece dinlenmece..dün eşimle yorulduk evi toplarken..son 12 günümüz kıslarrr
kolay gelsin buruxellesburdayım kıss saat farkı çoluk çocuk anca hadi başladık bakalım vatana millete hayırlı olsun
uyyy benim öğleye daha çok var kıss, soğan suyuyla ağır olmasın sonra
isveç diyetinde 1. gün
sabah: 1 az sütlü tek şekerli kahve
valla şekersiz denedim yok, yarım şekerli denedim yok sabah sabah zehir gibin benim için gitmiyo
bende salatayı öğlene çektim ıspanak alamadım, bir ara çıkabilirsem alacam yoksa akşamada salata olcek benden şimdilik böyle
ay yorumlarını okuyorum 5 7 kg veren var
kısssss çakmel herkezi gazaa getirdin bravosssbruxelles canım eveeet 42 den 40 bedene terfi ettim
isveç 10. gün
5 hurma
sade Türk kahvem
öğle
1 yumurta
koca bir salata servis tabağı marul salatası
akşam
17:00 gibi
1 haşlama yumurta
boool limonlu marul salatası
canım bizde pazar günü kahvaltıya gittik annemde vardı aman bi yedik bi yedik katmerler bazlamalar ama tartılmadım canım ne durumdayım bilmem yaaa iyi oluyo arada sefamız olsun be yaaa inan bende telefonu unuturum diye korktum eşim hep hatırlatır telefonlarınıza bakın diye
olsun okada kaçamak canım benim
hadi bakalım kızlar gelsin isveçler
çoğu gitmiş azı kalmış sersum ne çektin ya
kolay gelsin sersumcum afiyet olsun
kolay gelsin buruxellesbakalım hanginiz daha çok verecek
kısssss çakmel herkezi gazaa getirdin bravosss
selam kızlar
kahvaltım= 1 yumurta+peynir+zeytin+1 tb. ekmeği+1 tane ceviz+çayyyyy domates yeşillik
ara= 1 küçük kase yoğurt
akşam = sarımsaklı yoğurtlu kepekli makarna +yeşillik
sabah geç kalktık kahvaltıdan sonra temizlik yaptım baya yoruldum kızın kitaplarını okula götürdük geri dönüşüm varmış
sonra duş aldım aralarda bitki çayımı içtim 1tane soda içtim günler uzun olunca ara öğün istiyo bide öğlen yemeğine alışık bünye artık ayarlıcam
bişe dicektim kızlar ben dışarda yürüyemiyodumya cildimde lekelenme oluyo baya bi hafifledi ilçlarla o yüzden evde leslie yapıyodum onuda tam yapamıyodum eşimle karar verdik yürüyüş bandı alıcaz o da heveslendi göbüşüde var erir dedi hemde katlanıyomuş yerde kaplamıyo malum evimiz küçük bundan sonra hem diyet hemde yürüyüş süper olacaktopiğe geldiğimden beri hiç düzenli yürümedimki belki ondan veremiyodum bu cuma sipariş vericez yakındır yani gelecek bakalım görücez ramazandada akşamları yürürüm en azından ramazanda kilo almam inşallah tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?