Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hmm tamam anladım, dedim acep beni ki farklı mı diye..bende ıspanak almadım alayımda çiğ olarak yesem olu heralde.
olur bence..
geçmiş olsun canım
sesummmmmm çok heyecanlıyım ve de istekliyim bir o kadar korkuyorum şu isveçten ama gidecek kiloları düşündükçe gözlerimde - --- ler parlıyor

aynen canım...yarın ola hayrola:13::13::13::13:..bugün yürürüm diyordum ama geçe kalınca canım istemedii

yapıcaz canım merak etme..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım

bugün isveç diyetimin ilk günü vira bismillah
bruxelles hadi kıss nerdesin

kahvaltım

sütlü nescafe
1 gün kurusu(şeker yerine)

bugün öğlenciyim..tv izlemece dinlenmece..dün eşimle yorulduk evi toplarken..son 12 günümüz kıslarrr

soğan suyumu yazmayı unuttum.. isveç + soğan suyu ikisi bir arada..bakalım nasıl olacak

az sonra çıkacağım
öğlen öğünümü de yaptım

bol yeşillikli 2 yumurtalı zeytinyağlı limonlu salatam

doydum valla..hadi bakalım şimdilik iyi gidiyor

burdayım kıss saat farkı çoluk çocuk anca hadi başladık bakalım vatana millete hayırlı olsun

az sonra çıkacağım
öğlen öğünümü de yaptım

bol yeşillikli 2 yumurtalı zeytinyağlı limonlu salatam

doydum valla..hadi bakalım şimdilik iyi gidiyor

uyyy benim öğleye daha çok var kıss, soğan suyuyla ağır olmasın sonra

isveç diyetinde 1. gün
sabah: 1 az sütlü tek şekerli kahve
valla şekersiz denedim yok, yarım şekerli denedim yok sabah sabah zehir gibin benim için gitmiyo
bende salatayı öğlene çektim ıspanak alamadım, bir ara çıkabilirsem alacam yoksa akşamada salata olcek benden şimdilik böyle
ay yorumlarını okuyorum 5 7 kg veren var

bruxelles canım eveeet 42 den 40 bedene terfi ettim

ıspanak yerine 6 dal marul da kafi geliyomuş canııımmm

isveç 10. gün

5 hurma
sade Türk kahvem

öğle
1 yumurta

koca bir salata servis tabağı marul salatası

akşam
17:00 gibi

1 haşlama yumurta
boool limonlu marul salatası

2lt su inşallah. hepimize kolay gelsin yaşasın isveç kardeşliğiiii

hehehe...ben kökünden çözücem olayı...

ıspanak buzlukta vardı onu yiyecem ya da üşenirsem çakmelin dediği gibi marul salatası yaparım..

kıss sorma yorumları okudukça yapasım geliyor
bruxelles canım eveeet 42 den 40 bedene terfi ettim

ıspanak yerine 6 dal marul da kafi geliyomuş canııımmm

2lt su inşallah. hepimize kolay gelsin yaşasın isveç kardeşliğiiii
:13::13::13::13:
Bende artık kilo bermem gerektiğini anladım)))) sizlere katılabılırmıyım?? Tşkler
kapımız herkese açık

maaşallaahhh darısı başımıza , ıspanak almaya gittim beğenmedim canım marul almıştım ii oldu

hadi bakalım 1 .gün bitmek üzere
cansu zeynep hoşgeldin muhtarın dediği gibi kapımız herkese açık, gel canım ne kadar şişman olsanda bin kez diyetini bozsanda gel

öğlen menüm

2 tane haşlanmış yumurtalı yeşil salatam ve içine 2 ceviz koydum,
bu da emziren anne usulu isveç olsun
bayağı acıktırdı beni enerjiisini de alıyor ama olsun isveç kardeşliğine devam şimdi gideyim piftekimi kızartayım, salatamı hazırlayayım belki 1 2hurma yerim

hadi bakalım 1 .gün bitmek üzere
cansu zeynep hoşgeldin muhtarın dediği gibi kapımız herkese açık, gel canım ne kadar şişman olsanda bin kez diyetini bozsanda gel

az kaldı evet ben de bifteklerimi pişiriyom yanına marul salatası..eh yeter gariii:13::13::13:

allah seni çok güldüm...gell gelll..

hadi afiyet olsun canımcım..:13::13::13:

canım bizde pazar günü kahvaltıya gittik annemde vardı aman bi yedik bi yedik katmerler bazlamalar ama tartılmadım canım ne durumdayım bilmem yaaa iyi oluyo arada sefamız olsun be yaaa inan bende telefonu unuturum diye korktum eşim hep hatırlatır telefonlarınıza bakın diye
malesef çayla beraber 2 halley

neyse kaçamak günüm bugün olsun filizim gibi..pazartesi isveçe başlıyom zaten..
olsun okada kaçamak canım benim
sersummmmmmm bende başlıorum kısss hatmettim isveci yazdım falan hadi bakem pazarrtesiye bişi olmassa başlıyorum inş. bende
hadi bakalım kızlar gelsin isveçler
çoğu gitmiş azı kalmış sersum ne çektin ya
kolay gelsin sersumcum afiyet olsun
kolay gelsin buruxelles bakalım hanginiz daha çok verecek
kısssss çakmel herkezi gazaa getirdin bravosss

selam kızlar
kahvaltım= 1 yumurta+peynir+zeytin+1 tb. ekmeği+1 tane ceviz+çayyyyy domates yeşillik
ara= 1 küçük kase yoğurt
akşam = sarımsaklı yoğurtlu kepekli makarna +yeşillik
sabah geç kalktık kahvaltıdan sonra temizlik yaptım baya yoruldum kızın kitaplarını okula götürdük geri dönüşüm varmış
sonra duş aldım aralarda bitki çayımı içtim 1tane soda içtim günler uzun olunca ara öğün istiyo bide öğlen yemeğine alışık bünye artık ayarlıcam
bişe dicektim kızlar ben dışarda yürüyemiyodumya cildimde lekelenme oluyo baya bi hafifledi ilçlarla o yüzden evde leslie yapıyodum onuda tam yapamıyodum eşimle karar verdik yürüyüş bandı alıcaz o da heveslendi göbüşüde var erir dedi hemde katlanıyomuş yerde kaplamıyo malum evimiz küçük bundan sonra hem diyet hemde yürüyüş süper olacaktopiğe geldiğimden beri hiç düzenli yürümedimki belki ondan veremiyodum bu cuma sipariş vericez yakındır yani gelecek bakalım görücez ramazandada akşamları yürürüm en azından ramazanda kilo almam inşallah tabiii

afiyet olsun canım..iyi olmuş vallavalla unutma demeseydi unutmazdım eminim

sağol canımcım valla bruxelles beni geçer ona eminim ..bende ki bu meto varken..

valla ne gaza geldik beyaa..hava gazı olmaz inşallah

sen dışarda yürüyemiyordun iyi olmuş canım..ama altına birşey koymak gerekiyor heralde çok gürültü yapıyor diyorlar..benim de vardı eskiden ama motorsuzdu okadar gürültülü değildi..:44::44:

şimdiden hayırlı olsun

ellerine sağlık temizlik de bitmiş ohmiss..

akşam yemeğim

biftek
yeşil salata
dayanamadım 1 kaşık yoğurt

yürüyüş de yapıcam inşallah belim çok ağrıyor amaaz da olsa yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…