cakmelcim sağol canım tesellin için ama şu an çok sevinçliyim şimdi tartıldım şişlikmiş canım aynıyım yani 69.7 çıktım ohhhhhhhh bi rahatladım regl çok şişirmiş beni bende inanamamıştım2.8 hayal oldu ne güzel ya bu bana ders oldu çok dikkatli gidiyorum tatlıya gelince hurma yicem çok arada 1-2 sefer sevdiğim tatlı olursa o kadar başka yok hiç bu kadar sevinmemiştim listeyi görünce anca güldüm kendime
herkezi tebrik ediyorum baharcım eline sağlık canım neyseki bu kadar kilo almamışım şişlikmiş benimkisi
eline sağlık canımmm ALLAHIM yareımcımız olsun inşallah. Raramazanda vermek tebikiii güzeeeel lakin formu korumak kafi benceee
Slm kizlar..
hayirli cumalar..
kilo verenleri tebrik ederim simdiden..
Benimde regl yakin sislik bendede var..
leylakcim benim kardesimde 24 haftalik hamile..ins saglicakla alirsiniz kucaginiza..kilo aldinmi nasil geciyor..sanirim oruc tutamiyorsundur..
iyiniyetlim yeni yeriniz hayirli olsun..
sersumcum gez bakalim..ohh tatill..cok ozledim cok..
gorusmek uzere..haftaya bende listedeyim:))
ellerine sağlık baharcım.
kilo verenler
cakmel ( -600 gr ) % 843
:122: :122: :122: :122: sabit kalanlar :122: :122: :122: :122:
Sadece_Askiim
bruxelles
sersum
kilo alanlar
filiztoprak ( +2,8 kg ) % 4.117
bahar_34 ( + 500 gr ) % 587
cakmelcim sağol canım tesellin için ama şu an çok sevinçliyim şimdi tartıldım şişlikmiş canım aynıyım yani 69.7 çıktım ohhhhhhhh bi rahatladım regl çok şişirmiş beni bende inanamamıştım2.8 hayal oldu ne güzel ya bu bana ders oldu çok dikkatli gidiyorum tatlıya gelince hurma yicem çok arada 1-2 sefer sevdiğim tatlı olursa o kadar başka yok hiç bu kadar sevinmemiştim listeyi görünce anca güldüm kendime
herkezi tebrik ediyorum baharcım eline sağlık canım neyseki bu kadar kilo almamışım şişlikmiş benimkisi
ah o düzeni bi tuttursak gerisi gelecekteSlm millet ��
Bu ara çok fena yemek düzenim ��
Regl dönemim oruç tutamıyorum yaz döneminde geçici bi işte çalışınca öğlenleri dışarıda yiyorum genelde de pratik kalorili şeyler akşam da ya geçiştiriyorum ya da sipariş veriyorum �� kilom sürekli oynuyor neyse ki 5 günüm kaldı �� sonra tekrar düzenimi kurucam..
düzelir kujum düzelir üzülme..SLM HANIMLAR...
teşekkür ediyorum sersumcum ama durumu koruyamıcam sanırım battı balık yan gider misali sonumuz hayır ola,siz yine regl şişkinliği oluyosunuz bende o da yok insan bıkarmı diyet psikolojisinden bıkıyo yaaa biri beni kendime getirsiiiiin
bana müsade hanımlar bebek ağlıyooo
ellerine sağlık baharcım...ayy listemizz nekaaa azzz..ama yazdan ötürü ben bile gelemiyorum yaa..
çakmelcim özellikle seni kutluyorum..
ohh gözün aydın filizim..ben de regl oldumm yani şişim ben de ..neyse ki tatil dönüşü oldu ama cuma şişliği vardı kesin
bende de o psikoloji var canım, anlıyorum seni.ben de 3 senedir doğum kilosu vermeye çalışıyorum, ilk çocuğumun kilosunu verdim sonra 2. hamile kaldım ve onuda verdim çok şükür ama istediğim kiloda değilim henüz. yolumuz uzun bu biraz mola olsun bize ramazan sonra inş kendimize geliriz, sıkma canınıSLM HANIMLAR...
dün iftarım
yeşil fasulye
çiğ köfte marul
mantar çorba
irmik helvası 5 yk kadar
sahurum
1 kase yoğurt
yarım poğaça
5 hurma
kahve
teşekkür ediyorum sersumcum ama durumu koruyamıcam sanırım battı balık yan gider misali sonumuz hayır ola,siz yine regl şişkinliği oluyosunuz bende o da yok insan bıkarmı diyet psikolojisinden bıkıyo yaaa biri beni kendime getirsiiiiin
bana müsade hanımlar bebek ağlıyooo
2 günlük taşınma öncesi tatilimiz bitti geldik..gelirgelmez de regl oldum...kızım tatilde regl idi yavrum odadan çıkamadı çok üzüldüm..
belki bayram sonrası 4-5 gün onun için de bi yerlere gideriz..
yeme içme çok fena sormayın ben zaten söyleyemem
bu gece Ankara'ya gidiyoruz yarın kısmetse evimizi teslim alıp temizlik boya badana ve bakım işlerini halledicez..hafta sonuna kadar da eşyalarımız gelir inşallahbu olaylar arasında diyete devam edebilmeyi umuyorum napalım yerleşene kadar böyle yerleşme sonrası sersum gene meto hızlandırma olayına girecek başka yolu yok
sizler de iyisinizdir umarım..listemiz iyice azaldıherkesler gezmede tatilde ee normal tabii..artık eylülde tam kadro başlarız sezona kısslarrr
aayyyyy sersum sizin şu taşınma beni bile burdan heyecanlandırıyor inan, yeni şehir, yeni ev, yeni arkadaşlıklar ohhhh, inş her şey istediğin gibi olursabah
tereyağlı omlet
peynir zeytin
süzme yoğurt
az ve kaçamaksız yemenin verdiği huzurtadı başka
bende de o psikoloji var canım, anlıyorum seni.ben de 3 senedir doğum kilosu vermeye çalışıyorum, ilk çocuğumun kilosunu verdim sonra 2. hamile kaldım ve onuda verdim çok şükür ama istediğim kiloda değilim henüz. yolumuz uzun bu biraz mola olsun bize ramazan sonra inş kendimize geliriz, sıkma canını
aayyyyy sersum sizin şu taşınma beni bile burdan heyecanlandırıyor inan, yeni şehir, yeni ev, yeni arkadaşlıklar ohhhh, inş her şey istediğin gibi olur
ammmannnn kiloyu da takma topikçek tatildeyik gari olsun o kaa, yeni sezonda daha sıkı başlarız inş.,eminim bu kadronun üstüne bi kadroo bilem eklenir ramazanda alınan kilo ya ağustos ta tatil klosu da eklenince soluğu burda alcekler
canım allah kolaylık versin havalarda sıcak ankara nasıl canım sıcakmı bu tatillerde ya kızımız regl oluyo yada biz ayarlaması zor kuzu için biyerlere gidin canım çekirdek aile iyi olur başbaşa2 günlük taşınma öncesi tatilimiz bitti geldik..gelirgelmez de regl oldum...kızım tatilde regl idi yavrum odadan çıkamadı çok üzüldüm..
belki bayram sonrası 4-5 gün onun için de bi yerlere gideriz..
yeme içme çok fena sormayın ben zaten söyleyemem
bu gece Ankara'ya gidiyoruz yarın kısmetse evimizi teslim alıp temizlik boya badana ve bakım işlerini halledicez..hafta sonuna kadar da eşyalarımız gelir inşallahbu olaylar arasında diyete devam edebilmeyi umuyorum napalım yerleşene kadar böyle yerleşme sonrası sersum gene meto hızlandırma olayına girecek başka yolu yok
sizler de iyisinizdir umarım..listemiz iyice azaldıherkesler gezmede tatilde ee normal tabii..artık eylülde tam kadro başlarız sezona kısslarrr
aynen yaa ilk doğum kilolarını verdim 2. çok şükür yine iyiyim ama artık bu işi bitirmek istiyorum. tatilde alırım korkusu var bu nedenle ramazanda bari almayım diye uğraşıyorum ama az yesem de gitmiyor ki bu kilolar vücut savunmaya mı geçti ne anlayamadım ayda 2 kilo vermiş görünüyorum şuan ,tam 10 aydır diyetteyim canım yaaaa
sersuuum canım kolay gelsin hayırla yerleşin inşallah o kadar işin içinde diyet zor balım ya ye ama az ye bari verirken kafamıza çantaları geçiriyoruz sonra nerden yedim diye...
ben tutmaya çalışıyorum ama bazen tutamıyorumda inşallah 70 sınırını geçmeden ramazanı bitiririm. bende şu 10 gün yemeyim de bayramda bayram yapim diye düşünüyorum kızlaaar malum annemlere gidicez sonra kayınvalidem yurtdışından gelicek getirdiği o çikolataları yemek istiyoruuummmm
dün
iftar
yeşillik salatası
çorba
5 hurma
türk kahvesi
1 kase yoğurt
sahurum
yarım zeytin yağından mamül poğaçam
5 hurma
1 parmak peynir
3 parmak kaşar
dün 7.8 km yürüyüş yapıldı66 dk 430 kal.
bu günde yürüş yapılacak inşallah
iftarııım
kahvaltı düşünüyoruz
değişirse yarın yzarım kızlar
tatil dönüşü herkes dönecek kürkçü tükkanına tabee..Teşekkürler canım.. Dediğin gibi yaz sonu hepimiz müptelası oluruz buraların ☺️ Taşınma işleri çok yorucu olur bi de diyet zor valla kolay gelsin tatlım😘
aayyyyy sersum sizin şu taşınma beni bile burdan heyecanlandırıyor inan, yeni şehir, yeni ev, yeni arkadaşlıklar ohhhh, inş her şey istediğin gibi olur
ammmannnn kiloyu da takma topikçek tatildeyik gari olsun o kaa, yeni sezonda daha sıkı başlarız inş.,eminim bu kadronun üstüne bi kadroo bilem eklenir ramazanda alınan kilo ya ağustos ta tatil klosu da eklenince soluğu burda alcekler
valla tutuyom tutabildiğim kadar kendimi ama bakalım
sersuuum canım kolay gelsin hayırla yerleşin inşallah o kadar işin içinde diyet zor balım ya ye ama az ye bari verirken kafamıza çantaları geçiriyoruz sonra nerden yedim diye...
ben tutmaya çalışıyorum ama bazen tutamıyorumda inşallah 70 sınırını geçmeden ramazanı bitiririm. bende şu 10 gün yemeyim de bayramda bayram yapim diye düşünüyorum kızlaaar malum annemlere gidicez sonra kayınvalidem yurtdışından gelicek getirdiği o çikolataları yemek istiyoruuummmm
[/COLOR]
:[/COLOR]
canım allah kolaylık versin havalarda sıcak ankara nasıl canım sıcakmı bu tatillerde ya kızımız regl oluyo yada biz ayarlaması zor kuzu için biyerlere gidin canım çekirdek aile iyi olur başbaşayalnız olunca daha dikkatli olur yeme içmen canım ev işleride hareketlilik işe yarar merak etme bi tatili bile burnumuzdan getiriyoz kilo alcaz diye ne çektik beeeeee
çok haklısınız kızlar bide bayram tatili olunca katlanıyo bizim derdimiz bizde 4 günlük gezi düşünüyoruz bende ramazanda dikkat edeyim diyorum ama olmuyo millet tatlı dondurma yerken bi bakıyosun sende yiyivermişsin nolcak halimiz ben yürüyüşde yapamıyom bünyem kaldırmıyo oruç oruç neyse kızlar üzmeyelim kendimizi tatili zehir etmeyelim kendimizeçakmelcim senin yürüyüş bandınmı var dışardamı yürüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?