Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım 😊 ayy ne güzel rahatlamışsındır 😄

teşekürler baharcıııım

dün iftarım

adana yarım porsiyon
1 yk pirinç pilavı
yarım porsiyon fırında sebzeli mantarlı tavuk bonfile
1kase yoğurt

sahurum

2 parmak peynir
1 yumurta
4 hurma
kahve
2 lokma pide

bugün iftar

türlü
b.pilavı
salata

inşallah kardeşin de bizler de sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım benim
oruç tutamıyorum malesef..bu sene böyle oldu...
kilo durumum fena:26:8 kilo aldım...zararlı bişey yemiyorum pek ama yine alıyorum tabi...napalım,yapacak bişey yok:106::106:sonra vericez artık burada hep beraber

Son düzenleme:
slm olmayan hanımlar...

dün iftar misafir var deyince anlayın artık

türlü

mantar çorba

tavuk bonfile

şehriye salatası

vişne kompostosu

dondurmalı pasta

yaz meyvelerinden çeşni 1 tabak

1 şeker pare

avuç kadar çekirdek

3 badem drajeee

sahur misafirli gene:18:

tahinli pide

salatalık-domates

peynir

lop yumurta

verdiğim 600 gr itinayla alındı yaniii sağlık olsun. 5 km yürüyüş dün yapıldı inş. bu günde yapılacak.

Slm millet 🙋

Bu ara çok fena yemek düzenim 😕
Regl dönemim oruç tutamıyorum yaz döneminde geçici bi işte çalışınca öğlenleri dışarıda yiyorum genelde de pratik kalorili şeyler akşam da ya geçiştiriyorum ya da sipariş veriyorum 😓 kilom sürekli oynuyor neyse ki 5 günüm kaldı 😉 sonra tekrar düzenimi kurucam..

ellerine sağlık baharcım...ayy listemizz nekaaa azzz..ama yazdan ötürü ben bile gelemiyorum yaa..

çakmelcim özellikle seni kutluyorum..

ohh gözün aydın filizim..ben de regl oldumm yani şişim ben de ..neyse ki tatil dönüşü oldu ama cuma şişliği vardı kesin

Son düzenleme:
SLM HANIMLAR...

dün iftarım

yeşil fasulye
çiğ köfte marul
mantar çorba
irmik helvası 5 yk kadar

sahurum

1 kase yoğurt
yarım poğaça
5 hurma
kahve

teşekkür ediyorum sersumcum ama durumu koruyamıcam sanırım battı balık yan gider misali sonumuz hayır ola,siz yine regl şişkinliği oluyosunuz bende o da yok insan bıkarmı diyet psikolojisinden bıkıyo yaaa biri beni kendime getirsiiiiin

bana müsade hanımlar bebek ağlıyooo

Son düzenleme:
2 günlük taşınma öncesi tatilimiz bitti geldik..gelirgelmez de regl oldum...kızım tatilde regl idi yavrum odadan çıkamadı çok üzüldüm..

belki bayram sonrası 4-5 gün onun için de bi yerlere gideriz..

yeme içme çok fena sormayın ben zaten söyleyemem

bu gece Ankara'ya gidiyoruz yarın kısmetse evimizi teslim alıp temizlik boya badana ve bakım işlerini halledicez..hafta sonuna kadar da eşyalarımız gelir inşallahbu olaylar arasında diyete devam edebilmeyi umuyorum napalım yerleşene kadar böyle yerleşme sonrası sersum gene meto hızlandırma olayına girecek başka yolu yok

sizler de iyisinizdir umarım..listemiz iyice azaldıherkesler gezmede tatilde ee normal tabii..artık eylülde tam kadro başlarız sezona kısslarrr

ah o düzeni bi tuttursak gerisi gelecekte
düzelir kujum düzelir üzülme..

Son düzenleme:
sabah

tereyağlı omlet
peynir zeytin
süzme yoğurt

az ve kaçamaksız yemenin verdiği huzur tadı başka

sersum kaçar kızlar...bilgisayarım yanımda olacak belki fırsat bulurum gelirim ankara'da..bulamazsam topiği ıssız yalnız bırakmayın kuzularımmmmm öpüldünüz...

bugün gene gelebilirim menüler içünnn

öğlen

1 kase cacık
1 bardak şekersiz doğal erik suyu(annem benim içün kaynatmış..)
1/2 paket eti form keten tohumlu
1 gofretbunu yapmayaydım ama kızımla yeğenim karşımda yiyince dayanamadım regl faciası:18:

Teşekkürler canım.. Dediğin gibi yaz sonu hepimiz müptelası oluruz buraların ☺️ Taşınma işleri çok yorucu olur bi de diyet zor valla kolay gelsin tatlım😘

bende de o psikoloji var canım, anlıyorum seni.ben de 3 senedir doğum kilosu vermeye çalışıyorum, ilk çocuğumun kilosunu verdim sonra 2. hamile kaldım ve onuda verdim çok şükür ama istediğim kiloda değilim henüz. yolumuz uzun bu biraz mola olsun bize ramazan sonra inş kendimize geliriz, sıkma canını

sabah

tereyağlı omlet
peynir zeytin
süzme yoğurt

az ve kaçamaksız yemenin verdiği huzur tadı başka
aayyyyy sersum sizin şu taşınma beni bile burdan heyecanlandırıyor inan, yeni şehir, yeni ev, yeni arkadaşlıklar ohhhh, inş her şey istediğin gibi olur
ammmannnn kiloyu da takma topikçek tatildeyik gari olsun o kaa, yeni sezonda daha sıkı başlarız inş. ,eminim bu kadronun üstüne bi kadroo bilem eklenir ramazanda alınan kilo ya ağustos ta tatil klosu da eklenince soluğu burda alcekler

aynen yaa ilk doğum kilolarını verdim 2. çok şükür yine iyiyim ama artık bu işi bitirmek istiyorum. tatilde alırım korkusu var bu nedenle ramazanda bari almayım diye uğraşıyorum ama az yesem de gitmiyor ki bu kilolar vücut savunmaya mı geçti ne anlayamadım ayda 2 kilo vermiş görünüyorum şuan ,tam 10 aydır diyetteyim canım yaaaa

sersuuum canım kolay gelsin hayırla yerleşin inşallah o kadar işin içinde diyet zor balım ya ye ama az ye bari verirken kafamıza çantaları geçiriyoruz sonra nerden yedim diye...

ben tutmaya çalışıyorum ama bazen tutamıyorumda inşallah 70 sınırını geçmeden ramazanı bitiririm. bende şu 10 gün yemeyim de bayramda bayram yapim diye düşünüyorum kızlaaar malum annemlere gidicez sonra kayınvalidem yurtdışından gelicek getirdiği o çikolataları yemek istiyoruuummmm

dün

iftar

yeşillik salatası
çorba
5 hurma
türk kahvesi
1 kase yoğurt

sahurum

yarım zeytin yağından mamül poğaçam
5 hurma
1 parmak peynir
3 parmak kaşar

dün 7.8 km yürüyüş yapıldı 66 dk 430 kal.

bu günde yürüş yapılacak inşallah

iftarııım

kahvaltı düşünüyoruz
değişirse yarın yzarım kızlar

canım allah kolaylık versin havalarda sıcak ankara nasıl canım sıcakmı bu tatillerde ya kızımız regl oluyo yada biz ayarlaması zor kuzu için biyerlere gidin canım çekirdek aile iyi olur başbaşa yalnız olunca daha dikkatli olur yeme içmen canım ev işleride hareketlilik işe yarar merak etme bi tatili bile burnumuzdan getiriyoz kilo alcaz diye ne çektik beeeeee

çok haklısınız kızlar bide bayram tatili olunca katlanıyo bizim derdimiz bizde 4 günlük gezi düşünüyoruz bende ramazanda dikkat edeyim diyorum ama olmuyo millet tatlı dondurma yerken bi bakıyosun sende yiyivermişsin nolcak halimiz ben yürüyüşde yapamıyom bünyem kaldırmıyo oruç oruç neyse kızlar üzmeyelim kendimizi tatili zehir etmeyelim kendimize çakmelcim senin yürüyüş bandınmı var dışardamı yürüyosun

Teşekkürler canım.. Dediğin gibi yaz sonu hepimiz müptelası oluruz buraların ☺️ Taşınma işleri çok yorucu olur bi de diyet zor valla kolay gelsin tatlım😘
tatil dönüşü herkes dönecek kürkçü tükkanına tabee..
sağol canım..valla zor hayırlısıyla bi yerleşsek
sorma cicim evimi hala görmedim sürpprizz..ya iyi ya kötü bakalım görüciiizzz

aynen şekerim sıkıcaz artık başka yolu yok
valla tutuyom tutabildiğim kadar kendimi ama bakalımbayram sonrası kürlere başlarız gene..

onun ki bitti benimki başladı sorma

Ankara sıcak valla..ama nem yok en azındanannemlerde nemden ölüyor insan sen çok iyi anlarsın canımcım

evet evet tatil sonrası tam gaz devam napalım

dün gece 1 otobüsüne bindik sabah 6 da indik uyuduk desem yalan olur..otele yerleştik ev eşyalar yarın yüklenip cumaya gelecek eşim evi teslim almaya gitti merakla bekliyorum:18:...az sonra arar ben de giderim eksikleri neyse halledicez artık..neyseki duş aldım da rahatladım..bugün bi iş yapamayız artık ama alışverişi halleder erkenden yatıp erkenden kalkarız ..yarına işler bizi bekler:18:..gelemeyebilirim..hepinizi öptümmm

Kolay gelsin sersumcum..
sporumu yapiyorum..dikkat etmeye calisiyorum bakalim..ama bence listeye tatil dolayisiyla ara verilse paylasim yok fazla diyet yapanda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…