slm kızlar tebrikleriniz içinde teşekkürler
yalnız ben hiç iyi deyilim bu aralar ama oruç içinde zorluyorum kendimi 2 gün önce bi baş dönmesi bi mide bulantısı beni mahvetti elden ayaktan düştüm
iftara 2 buçuk saat kala bide çıkardım sahurdada bişe yememiştim zaten hep öd yeşil su çıktı yani orucum bozuldumu bilmiyorum her şey beni buldu bu ramazan
allahım beterinden saklasın şükür yinede dün de niyetliyken alerji oldum grip vardı biliyosunuz kullandığım bi hap ve şurup yaptı sanırım yüzüm gözüm şişti tanınmıcak hale geldim kaşıntısı şişliklerin acısı bi yandan iftarı açar açmaz acile gittim iyne vurdular alerji hapını içtim sahurda toparlamaya paşlamıştım yüzüm baya düzelmişti emin gibiydim yine orucum biraz önce bi kalktım yüzüm ve ellerim ayklarım şiş fena durumdayım keşki bugün tutmasaydım dedim en azında acile gierdim ilerlemeden akşama daha çok var elimin şişliğinden dolayı zor yazıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ya sabır öpüyorum sizi
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin 😘
yalnız ben hiç iyi deyilim bu aralar ama oruç içinde zorluyorum kendimi 2 gün önce bi baş dönmesi bi mide bulantısı beni mahvetti elden ayaktan düştüm
iftara 2 buçuk saat kala bide çıkardım sahurdada bişe yememiştim zaten hep öd yeşil su çıktı yani orucum bozuldumu bilmiyorum her şey beni buldu bu ramazan
allahım beterinden saklasın şükür yinede dün de niyetliyken alerji oldum grip vardı biliyosunuz kullandığım bi hap ve şurup yaptı sanırım yüzüm gözüm şişti tanınmıcak hale geldim kaşıntısı şişliklerin acısı bi yandan iftarı açar açmaz acile gittim iyne vurdular alerji hapını içtim sahurda toparlamaya paşlamıştım yüzüm baya düzelmişti emin gibiydim yine orucum biraz önce bi kalktım yüzüm ve ellerim ayklarım şiş fena durumdayım keşki bugün tutmasaydım dedim en azında acile gierdim ilerlemeden akşama daha çok var elimin şişliğinden dolayı zor yazıyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ya sabır öpüyorum sizi
Acilen zayıflamam lazııımm ���� aşık olduuummm ���� ve aynı yerde tatil yapıcaazz ���� ayy hangi detoksları uygulasam bilemediimmm ����
bugün daha fazla dayanamadım acile gittik özele serum taktılar iyne vurdular ellerimin ayaklarımın şişliği daha anca iniyo yarında saat 8 de kulağıma gidicem
bide alerji testini sorucam artık yaptırmaya karar verdim böyle olmuyo ilaç ve gıda alerjisi testı bakalım ne çıkacak en azından onları kullanmam
ama bugünkü orucum giiti sanırım serum bozuyor heralde ama ben yinede bişey yemedim eve gelince yattım yarın tutmıcam tabi eğer gitmeseydim dahada ilerlicekti boğazım ve dilim şişer diye korktum boğazımda hareket vardı korktum işte böle arkadaşlar uğraşıyorum
bugün daha fazla dayanamadım acile gittik özele serum taktılar iyne vurdular ellerimin ayaklarımın şişliği daha anca iniyo yarında saat 8 de kulağıma gidicem
bide alerji testini sorucam artık yaptırmaya karar verdim böyle olmuyo ilaç ve gıda alerjisi testı bakalım ne çıkacak en azından onları kullanmam
ama bugünkü orucum giiti sanırım serum bozuyor heralde ama ben yinede bişey yemedim eve gelince yattım yarın tutmıcam tabi eğer gitmeseydim dahada ilerlicekti boğazım ve dilim şişer diye korktum boğazımda hareket vardı korktum işte böle arkadaşlar uğraşıyorum
ay çok geçmiş olsun filizcim..mutlaka yaptır alerji testini..bugün daha fazla dayanamadım acile gittik özele serum taktılar iyne vurdular ellerimin ayaklarımın şişliği daha anca iniyo yarında saat 8 de kulağıma gidicem
hoş geldin...fazla bi kilon yokmuş..umarım verirsin ..bebeğin kaç aylık ş i mdi.Selam kızlar Nasılsıniz bakim...unutmayınız beni inşallah. Neredeyse 1 yıl önce gruba katılıp sonra hamis kalmıştım. Dogum yapalım 8 hafta oluyor son tartıldıgimda 4 kilom kalmıştı tabi benim hedefim 14😁 bundan sonra ben de yavaş yavaş başlayayım diyorum artık. Beni de alın aranıza😉
dün gece 1 otobüsüne bindik sabah 6 da indik uyuduk desem yalan olur..otele yerleştik ev eşyalar yarın yüklenip cumaya gelecek eşim evi teslim almaya gitti merakla bekliyorum:18:...az sonra arar ben de giderim eksikleri neyse halledicez artık..neyseki duş aldım da rahatladım ..bugün bi iş yapamayız artık ama alışverişi halleder erkenden yatıp erkenden kalkarız ..yarına işler bizi bekler:18:..gelemeyebilirim..hepinizi öptümmm
ay çok geçmiş olsun filizcim..mutlaka yaptır alerji testini..
benim büyük oğlan2 yaşında olmuştu alerji.aniden şişmişti gözleri ve dudakları..tanınmayacak haldeydi..gözleri açılmıyordu ..şiştiği için kapanmıştı..dudakları öyle şişmişti ki iç dudakları dışa doğru dönmüştü..gecenin bi vakti sızlanınca uyanmıştım..acile koştuk..1 tane iğne yapıldı.
doktor aynı şişliğin akciğerlerinde de olduğunu söylemişti..sadece dış da değil ,,o zaman çok korkmuştum..8 saat kadar sonra 1 iğne daha yaptılar..sanıyorum kortizon iğnesiydi..fıstık alerjisi olmuş oğlum...
Sen de kendine dikkat et canım benim..
hoş geldin...fazla bi kilon yokmuş..umarım verirsin ..bebeğin kaç aylık ş i mdi.
ay canım benim ya...artık taşınıyorsun demek..hayırlı olsun yeni evin.
Selam kızlar Nasılsıniz bakim...unutmayınız beni inşallah. Neredeyse 1 yıl önce gruba katılıp sonra hamis kalmıştım. Dogum yapalım 8 hafta oluyor son tartıldıgimda 4 kilom kalmıştı tabi benim hedefim 14😁 bundan sonra ben de yavaş yavaş başlayayım diyorum artık. Beni de alın aranıza😉
ahh canım bilmezmiyim benim 1. atakta aynı oğlun gibi oldum 2. atakta ellerim ve ayaklarım şişti yürüyemez oldum elimlede iş yapamadım boğazıma vurdu sesim kısıldı 3. ataktada karnım sırtım boğazımve yüzüm kıpkırmızı oldu sanırım kalp ve ciğerleri sıkıştırdı tireme kasılma oldu altı üstü bi ilaçtı sanki yılan soktu zehirlendim çok şaştımya korktum banada kortizon veriyolar ben kilo vericem diye uğraşıyom al başına kortizon dahada iyne falan verirler diye düşünüyom
sersum taşınma işleri ile uğraşıyor uğrayamıyo özletti kendini
leylak ,yıldız buruxsel
teşekkür ederim kızlar bugün sabah yine tekrarladı vücudum kasıldı damarı zor buldular niyet etmedim çünkü bozulacak oruçum oruç deyilim yarında tutmucam gözlenmesi gerekiyomuş alerjinin 3. atağını geçirdim bugün yarın olursa 4. atak en ufak şişmede gelin çok tehlikeli biz bile bişe yapamayız dediler çok korktum kan testi verdim 4 buçuk gibi tekrar doktora gidicez şu an iyiyim ama sabaha başlıyo bizde şaştık inşallah tamamen geçer yediklerime ilaçlarıma çok dikkat etmem gerekiyo benden böle kızlar dualarınızı bekliyorum bu mubarek günlerde
ne güzel kıs maceralı günler geçiriyosunuz işte herşey yeni olacak kızında sevinecek herşey yoluna girince verirsin kuzum kür mür bişeler yapcaz artık ben fazla almadım ama kilo bu belli olmuyoki hastalıklar biraz etkiledi beni
valla sorma canım ne maceraen önemliside banyo canım yaaa oh iyi buz gibi tertemiz iyi olacak herşey merak etme canım
sağol canım kulağımda bi sorun var heralde neyse bakalım pazartesi randevu aldım gidicem canım
ankapark bilgisi için teşekkürler tatlım
sağol canım..siteleri biliyorum canım da fazla kaliteli bişey almıycam şimdiliksersumcum kızın eminim havalarda uçacak ... ankara siteler, dıye duyarım hep ev eşyalarında çok uygun oluyor diye ama sen daha iyi bilirsin tabikiiii...
tekrar kolay gelsin canııımmm...teşekkürler izin dileçemi kabul ettiğin için
eveet hanımlar herkese eksili zamanlar diliyorum ben + 300 deyim.
geçen hafta:70.5
bu hafta: 70.800
her gün yürüdüm ,bol su içtim; ama wc olayı ramazanda rafa kalkınca böyle oluyor sanırım, inşallah tek nedeni budur.:18::18::18:
gelene kadar 71 olmamalıyım 71 i görürsem tutamam kendimi 80 lere doğru giderim diye korkuyorumartık hayırlısı neyse o.
herkese sağlık huzur mutluluk dolu ramazanlar diliyorum şimdiden bayramınız hayırlara vesile olsun canlarım
filiztoprak
b. tarihi =07 mart 2013
b. kilo =78
g. hafta= 70.8
bu hafta= 68.1
fark = ---2.7
haftalık yüzde=% 3.813
toplam fark=9.9
selam kızlar, filiz çok güzel vermişsin, çakmel sen rakamlara takılma canım, spor yapıyorsan vucutta muhakkak gözle görülür bi incelik oluyor bildiğin gibi bu arada ii tatiller canım, özleyeceğiz seni
.ben de hiç dikkat etmediğim halde gitti bu hafta 2 kere uzun yürüyüşe çıktık onun etkisiaslında çok sevinemiyorum çünkü karın bölgem öncesine kalınlaştı hissediyorum ama eminim inş. ramazandan sonra yürüyüşe başlıyacam ve hemen gidecek.
rumuz: bruxelles
geçen hafta: 73
bu hafta: 72
yüzde hesaplamıyorum iste yok diye,
Köyden indim çok şükür..
rumuz:neslihansltn
Başlangıç kilo:83.800
Geçen hafta:61.00
bu hafta:59.600
fark:---1,400
toplam fark:---24,200
hoşgeldin canım güle güle sağlıkla büyüt bebişiniSelam kızlar Nasılsıniz bakim...unutmayınız beni inşallah. Neredeyse 1 yıl önce gruba katılıp sonra hamis kalmıştım. Dogum yapalım 8 hafta oluyor son tartıldıgimda 4 kilom kalmıştı tabi benim hedefim 14😁 bundan sonra ben de yavaş yavaş başlayayım diyorum artık. Beni de alın aranıza😉
ben de aldım ficansım ahh aahhhhSelam kızlar nasılsınız
Gelemiyorum hiç ramazanda,kilo da aldım kesin tartımın pili bitti tartılamıyorum da,öğrenmek de istemiyorum kilomu,nasıl toparlayacaksam artık
Sersumcum yeni evin hayırlı olsun canım,Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inşallah,işin de çokmuş canım Allah kolaylık versin,sonra güzel bir dinlenirsin inşallah,
Biz de bayrama doğru tatile gideceğiz Allahtan bişey çıkmazsa,cuma gelemeyebilirim,ne kadar kalırım belli değil,sersumum beni de izinli yaz canım
Filizcim geçmiş olsun,çakmelcim sana da iyi tatiller,hepinizi optüm
Acilen zayıflamam lazııımm 😊😊 aşık olduuummm 😍😍 ve aynı yerde tatil yapıcaazz 😁😁 ayy hangi detoksları uygulasam bilemediimmm 😀😀
filizim nooldu sana yaww..nazar mı deydi balım..çok üzüldümm..Allah seni korusun canım benim çok tehlikeli birşey :26::26::26:acil şifalar diliyorum tekrarı olmasın inşallah...orucu falan düşünme bence..sakın ihmal etme en ufak bir şikayette acile git canım..aman diyeyim..haberdar et bizi..umarım şimdi daha iyisindirbugün daha fazla dayanamadım acile gittik özele serum taktılar iyne vurdular ellerimin ayaklarımın şişliği daha anca iniyo yarında saat 8 de kulağıma gidicem
allerji çok fenaaay çok geçmiş olsun filizcim..mutlaka yaptır alerji testini..
benim büyük oğlan2 yaşında olmuştu alerji.aniden şişmişti gözleri ve dudakları..tanınmayacak haldeydi..gözleri açılmıyordu ..şiştiği için kapanmıştı..dudakları öyle şişmişti ki iç dudakları dışa doğru dönmüştü..gecenin bi vakti sızlanınca uyanmıştım..acile koştuk..1 tane iğne yapıldı.
doktor aynı şişliğin akciğerlerinde de olduğunu söylemişti..sadece dış da değil ,,o zaman çok korkmuştum..8 saat kadar sonra 1 iğne daha yaptılar..sanıyorum kortizon iğnesiydi..fıstık alerjisi olmuş oğlum...
Sen de kendine dikkat et canım benim..
ay canım benim ya...artık taşınıyorsun demek..hayırlı olsun yeni evin.
:26::26::26:leylak ,yıldız buruxsel
teşekkür ederim kızlar bugün sabah yine tekrarladı vücudum kasıldı damarı zor buldular niyet etmedim çünkü bozulacak oruçum oruç deyilim yarında tutmucam gözlenmesi gerekiyomuş alerjinin 3. atağını geçirdim bugün yarın olursa 4. atak en ufak şişmede gelin çok tehlikeli biz bile bişe yapamayız dediler çok korktum kan testi verdim 4 buçuk gibi tekrar doktora gidicez şu an iyiyim ama sabaha başlıyo bizde şaştık inşallah tamamen geçer yediklerime ilaçlarıma çok dikkat etmem gerekiyo benden böle kızlar dualarınızı bekliyorum bu mubarek günlerde
ahh canım bilmezmiyim benim 1. atakta aynı oğlun gibi oldum 2. atakta ellerim ve ayaklarım şişti yürüyemez oldum elimlede iş yapamadım boğazıma vurdu sesim kısıldı 3. ataktada karnım sırtım boğazımve yüzüm kıpkırmızı oldu sanırım kalp ve ciğerleri sıkıştırdı tireme kasılma oldu altı üstü bi ilaçtı sanki yılan soktu zehirlendim çok şaştımya korktum banada kortizon veriyolar ben kilo vericem diye uğraşıyom al başına kortizon dahada iyne falan verirler diye düşünüyom
sersum taşınma işleri ile uğraşıyor uğrayamıyo özletti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?