anlamam mı sersumcum burda ayılıp bayılıyoz bizde klimasız durulmuyo ama o da hasta etti kızla beni oruç oruç bide grip olduk bu havadatatil dönüşü herkes dönecek kürkçü tükkanına tabee..
sağol canım..valla zor hayırlısıyla bi yerleşsek
sorma cicim evimi hala görmedim sürpprizz..ya iyi ya kötü bakalım görüciiizzz
aynen şekerim sıkıcaz artık başka yolu yok
valla tutuyom tutabildiğim kadar kendimi ama bakalımbayram sonrası kürlere başlarız gene..
onun ki bitti benimki başladı sorma
Ankara sıcak valla..ama nem yok en azındanannemlerde nemden ölüyor insan sen çok iyi anlarsın canımcım
evet evet tatil sonrası tam gaz devam napalım
baya bi işiniz var allah kolaylıklar versindün gece 1 otobüsüne bindik sabah 6 da indik uyuduk desem yalan olur..otele yerleştik ev eşyalar yarın yüklenip cumaya gelecek eşim evi teslim almaya gitti merakla bekliyorum:18:...az sonra arar ben de giderim eksikleri neyse halledicez artık..neyseki duş aldım da rahatladım ..bugün bi iş yapamayız artık ama alışverişi halleder erkenden yatıp erkenden kalkarız ..yarına işler bizi bekler:18:..gelemeyebilirim..hepinizi öptümmm
düzenli yürüyünce tahmin etmiştim ben daha alışamadım tam aldık ramazan girdi bide burası çok sıcak zor şimdilik ramazan çıkınca inşallah devam ederimöncelikle sersumcum tekrar ALLAHIM kolaylık versin hayırlısıyla yerleşin inşallah. eveeet gelsin kürler ,isveçler ...
filizcim evet koşu bandım var. ama bu gün yürüyemeyeceğim hiiiç halim yok birde köyden babam geldi iftar hazırlığına başlıyorum.
yıldızcım hayııır ara falan düşünme ,yoksa daha beter oluruz yapabildiğimiz kadar canım ya, liste devam etsin topik dağılmasın burası diyetle olan bağımız nede olsa
iftar menüm
erişteli mercimek çorba
et sote
bulgur pilavı
yeşil fasulye
salata
yoğurt
şekerpare
ben sadece çorba içip , salata yicem birde yoğurt
hayırlı iftarlar...
anlamam mı sersumcum burda ayılıp bayılıyoz bizde klimasız durulmuyo ama o da hasta etti kızla beni oruç oruç bide grip olduk bu havadainşallah evin güzeldir ferahtır canım istediğin gibi olsun
baya bi işiniz var allah kolaylıklar versin
düzenli yürüyünce tahmin etmiştim ben daha alışamadım tam aldık ramazan girdi bide burası çok sıcak zor şimdilik ramazan çıkınca inşallah devam ederimbencede devam etsin topik yoksa dağılırız mazallah sanada afiyet olsun canım bende sahurda fazla bişey yitemedim midem bulanıyodu bide menemen yapmıştım iyice bulandırdı peynir zeytin yedim artık fena gribim heryerim dökülüyor gözünaydın canım baban için yani
bu hafta ben de olmayacağım zaten taşınmayla uğraşıcaz.Kolay gelsin sersumcum..
sporumu yapiyorum..dikkat etmeye calisiyorum bakalim..ama bence listeye tatil dolayisiyla ara verilse paylasim yok fazla diyet yapanda yok..
sağol canımöncelikle sersumcum tekrar ALLAHIM kolaylık versin hayırlısıyla yerleşin inşallah. eveeet gelsin kürler ,isveçler ...
anlamam mı sersumcum burda ayılıp bayılıyoz bizde klimasız durulmuyo ama o da hasta etti kızla beni oruç oruç bide grip olduk bu havadainşallah evin güzeldir ferahtır canım istediğin gibi olsun
baya bi işiniz var allah kolaylıklar versin
:
sağol canım gerçekten berbatım klima yaptı beni böyle sanırım burası çık sıcak bi memleket nem çok fazla inanın durulmuyo yatarken klima gündüz klima kızımda bende hastayız hem grip hem omuz boyun kas ağrısı bunun üzerine kulağım tıkandı ve orucum çok zor günler geçiriyorum kulak için doktora gittim çok az kir varmış neyse geldim 5-6 gün sonra tekrar tıkandı sinirimden patlıyorum yaaaaayyy canım ya yaz yaz ne gribiymiş öle yaaa geçmiş olsun, c vitamini al ;maydanoz, yeşil biber yada taze naneylen limon kaynat canım şifa olsun inşallah.
sahur hafif olmazsa akşama kadar evet mide bulanıyor ben hep kahvaltı yapıyorum o nedenle.babam için teşekkürler.koşubandı sıkıcı ama disiplinliysen çok faydalı oluyor. şuan bende sıfır selülit var ve karın sarkmalarım toplanıyo,iç bacakların taş gibi oldu 10 aydır yürüyüyorum ama.
sahurum
13 hurma
kahvem
3-5 lokma peynir ve pide
yarım kase yoğurt
iftarım
yoğurt
salata
yeşil fasulye olacak inş. dünden kalanları temizlemem lazım ha birde kesme çorbam
herkese hayır ve mağfiret dolu ramazanlar.
saol canım canım kullanışlı olması önemli zaten canım benimkide küçük amannnnn önemli olan sizin birlikte mutlu olmanızbu hafta ben de olmayacağım zaten taşınmayla uğraşıcaz..aslında bu hafta ertelesek iyi olacak..2-3 kişi kalacak..liste olmasın ama tartılanlar kilo bildirimi yapsın bence duyurayım millete
sağol canımbaban gelmiş gözün aydın
ah kıyamam yaa geçmiş olsun
evim küçük ama kullanışlı filizim..biraz bakıma ihtiyacı var onları hallediyoz..
sağolasın
ayyyy bende hiç güvenemiyorum en iyisi kendi temizlemen ama baya bi tadilat işi varmış canım yaaa kolay gelsin şimdiden ama sonra tadını iyi çıkarırsın ohhhh ev mis olmuş kahveler çaylar içilirmiş şöyleeee bi tur atarsınız eşinle mis miskimseler uğrayamamış..ben de çıkmadan bakayım dedim..
bugün evde temizlik işleri var..kadın tutacaktım vaz geçtim..lakin o dolapları benim istediğim gibi temizleyemiyeceği için arkasından gene temizlerim diye vaz geçtim..ayyy ne kılım yawww..olan gene kendime oluyor ama napimm zaten ben sadece mutfağı halledicem eşim banyo tuvaleti tadilat için usta gelicek banyoda döşenecek fayans olayı var..off eşya gelmeden biter umarım..gerçi banyo olunca pek etkilemez..mut.tezgahı değişecek o haftaya kaldı..
neyse böyle işte benden haberler..
sabah kahvaltım
kaşarlı omlet
peynir zeytin
2-3 lokma tereyağlı ekmek
domates
çay çayy
gelen olursa öpüldüsersum kaçar yarın liste yok
Sersumcum kolay gelsin..yeni ev telase amaatlatirsin sen bunuda guclu kadinsin..masallah..
Cakmelim sanada iyi tatiller canim..benim tatile 3 ay var daha. Ozledim memleketimi...
hergun bisiklet biniyorum cok iyi inceltme yapti..kilomda cok fark yok sadece reglden sisim su an..ama artik kendimi iyi hissediyorum. .3 ay sonra eminim zayiflamis olucam...
sağol canımcımsersum canım hayırlı olsun yeni yuvan,bir solukta biter inş.tadilat işleri ve yerleşmeniz. çok değil 3-5 güne keyif kahvesi içiceksin kızınla inşallah,az kaldı ...
evet azız,ama yarın gelen olabilir... liste yok demek ki tamam. sersumcum bende cumartesi annemlere gidicem rakım 2000 civarı telde net çekmezse izinli say canım ,yok çekerse zaten arada topiğe nöbete gelirimtamam mı fıstığım bayram sonnuda aksaraya geçicez büyük ihtimalle yani 40-50 gün gelemeyebilirimde gelebilirimde durum ne gösterir bilemiyorum. gelemezsem muhtarım bilgin olsun.
sağol canımSersumcum kolay gelsin..yeni ev telase amaatlatirsin sen bunuda guclu kadinsin..masallah..
Cakmelim sanada iyi tatiller canim..benim tatile 3 ay var daha. Ozledim memleketimi...
hergun bisiklet biniyorum cok iyi inceltme yapti..kilomda cok fark yok sadece reglden sisim su an..ama artik kendimi iyi hissediyorum. .3 ay sonra eminim zayiflamis olucam...
sağol canım gerçekten berbatım klima yaptı beni böyle sanırım burası çık sıcak bi memleket nem çok fazla inanın durulmuyo yatarken klima gündüz klima kızımda bende hastayız hem grip hem omuz boyun kas ağrısı bunun üzerine kulağım tıkandı ve orucum çok zor günler geçiriyorum kulak için doktora gittim çok az kir varmış neyse geldim 5-6 gün sonra tekrar tıkandı sinirimden patlıyorum yaaaayaaaa sabır diyorum sağol canım ilgin için
yaaa bu yürüyüş bu kadar etkilimi sıkılaşmaya çok sevindim öyleyse ben daha bi zevkle yürürüm
bizde kahvaltı yapıyoruz genelde daha iyi oluyo bazende ne yiyeceğimizi şaşırıyoz sona doğru zorlanıyo insan
afiyet olsun canım duan içinde amin diyorum
saol canım canım kullanışlı olması önemli zaten canım benimkide küçük amannnnn önemli olan sizin birlikte mutlu olmanız
ayyyy bende hiç güvenemiyorum en iyisi kendi temizlemen ama baya bi tadilat işi varmış canım yaaa kolay gelsin şimdiden ama sonra tadını iyi çıkarırsın ohhhh ev mis olmuş kahveler çaylar içilirmiş şöyleeee bi tur atarsınız eşinle mis mis
orda anka park açıldı canım yada yeni açılcak diye biliyorum benim eşim çok gezençidir takip eder heryeri bilgin olursa haber ver sersumcum çok güzel olacakmış tam bizim genç kızlar için lunapark genç işi alışveriş merkezi falan tv de reklamını yapıyodu bi ara açıldımı bilmiyorum
bizde seni öpüyoruz canım
kimseler gelmemiş liste yok yasanırım temmuz ağustos böyle geçecek...
ben kahvaltımı arzedeyim..tartılmadım moralimi bozmayayım..
kahvaltım
kaşarlı omlet
5 çeri
peynir zeytin
2 dilim karpuz
çayy
sonrasında sade Türk kahvesi yanında 2 mini ekler
bugün eşyalarımız geliyor eşim gitti ben oteldeyim..kızımın odası yenilenecek netten ona gardrop takı dolabı halı falan baktım..indirimli bir site bulmuştum hakkarideyken oradan alıcam..gelince odası hazır olacak sürpriz olsun kızçeme
bu gece de otelde kalıcaz ev dağınık ve banyo akşama anca biter dediler yarın evime taşınıcam inşallah..valla eşyalarımı özledim..evim evim güzel evim
benden haberler bu kadar kızlar..öpüyorum sizi..
en önemliside banyo canım yaaa oh iyi buz gibi tertemiz iyi olacak herşey merak etme canımsağol canımcıminşallah içeceğiz..hayırlısıyla eşyalarımız bi gelsin yavaş yavaş halledicez nasılsa
sana da şimdiden iyi tatiller canımsen takılma izinli yazarız.. ..benim gibi olmaz inşallah tatil ban hiiiç yaramadı verdiğimi aldım galiba
sağol canımhalledicez bi şekilde mecburr..
oo senin tatile çok varmış daha ama izne kadar zayıflamış olursun işte ne güzelben de davul gibiyim inan bakalım regl bitince ne olacak
ayy neden gene tıkandı kii:26::26: olmadı bidaha git dr a canım..:26:
yazın ortasında hastalıkta hiç çekilmez kuzum kıyamam size yaa
aynen canım ilk gün dıştan görünce bayaa moral bozmuştum ama içini görünce bu iki günde iyice ısındım..ee bi de tadilat olunca banyoda tertemiz olacak rahatladım..amaann sağlık huzur olsun gerisi boşinşallah haftaya çayımı yudumlarken mesaj atarım
ankapark yakında açılacak diyor canım azkalmış..biz 2 gündür ankamall diye bir avm var oraya takıldık alışveriş sinema falan..açılsın ona da gideriz kaçmaz bizden dehaer veririm bebeemm açılınca sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?