Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öncelikle sersumcum tekrar ALLAHIM kolaylık versin hayırlısıyla yerleşin inşallah. eveeet gelsin kürler ,isveçler ...

filizcim evet koşu bandım var. ama bu gün yürüyemeyeceğim hiiiç halim yok birde köyden babam geldi iftar hazırlığına başlıyorum.

yıldızcım hayııır ara falan düşünme ,yoksa daha beter oluruz yapabildiğimiz kadar canım ya, liste devam etsin topik dağılmasın burası diyetle olan bağımız nede olsa

iftar menüm

erişteli mercimek çorba

et sote

bulgur pilavı

yeşil fasulye

salata

yoğurt

şekerpare

ben sadece çorba içip , salata yicem birde yoğurt

hayırlı iftarlar...

anlamam mı sersumcum burda ayılıp bayılıyoz bizde klimasız durulmuyo ama o da hasta etti kızla beni oruç oruç bide grip olduk bu havada inşallah evin güzeldir ferahtır canım istediğin gibi olsun
baya bi işiniz var allah kolaylıklar versin
düzenli yürüyünce tahmin etmiştim ben daha alışamadım tam aldık ramazan girdi bide burası çok sıcak zor şimdilik ramazan çıkınca inşallah devam ederimbencede devam etsin topik yoksa dağılırız mazallah sanada afiyet olsun canım bende sahurda fazla bişey yitemedim midem bulanıyodu bide menemen yapmıştım iyice bulandırdı peynir zeytin yedim artık fena gribim heryerim dökülüyor gözünaydın canım baban için yani

ayyy canım ya yaz yaz ne gribiymiş öle yaaa geçmiş olsun, c vitamini al ;maydanoz, yeşil biber yada taze naneylen limon kaynat canım şifa olsun inşallah.

sahur hafif olmazsa akşama kadar evet mide bulanıyor ben hep kahvaltı yapıyorum o nedenle.babam için teşekkürler.koşubandı sıkıcı ama disiplinliysen çok faydalı oluyor. şuan bende sıfır selülit var ve karın sarkmalarım toplanıyo,iç bacakların taş gibi oldu 10 aydır yürüyüyorum ama.

sahurum
13 hurma
kahvem

3-5 lokma peynir ve pide
yarım kase yoğurt

iftarım

yoğurt
salata
yeşil fasulye olacak inş. dünden kalanları temizlemem lazım ha birde kesme çorbam

herkese hayır ve mağfiret dolu ramazanlar.

Kolay gelsin sersumcum..
sporumu yapiyorum..dikkat etmeye calisiyorum bakalim..ama bence listeye tatil dolayisiyla ara verilse paylasim yok fazla diyet yapanda yok..
bu hafta ben de olmayacağım zaten taşınmayla uğraşıcaz..aslında bu hafta ertelesek iyi olacak..2-3 kişi kalacak..liste olmasın ama tartılanlar kilo bildirimi yapsın bence duyurayım millete
öncelikle sersumcum tekrar ALLAHIM kolaylık versin hayırlısıyla yerleşin inşallah. eveeet gelsin kürler ,isveçler ...

sağol canım baban gelmiş gözün aydın

ah kıyamam yaa geçmiş olsun

evim küçük ama kullanışlı filizim..biraz bakıma ihtiyacı var onları hallediyoz..

sağolasın

bugün evimize kavuştuk..küçük ama kullanışlı biraz tadilat işi var onları yarın halledicez..eşyalarımız da yola çıktı cuma sabahı gelecek kısmetse..

ulaşım çok rahat ankaranın her yerine vasıta geçiyor..kızım ve benim için çok iyi oldu..hayırlısı alışıcaz inşallah

bununla uğraşırken bir de regl yim ya ayy sormayın halsizlik karın ağrısı...

DUYURU

bu hafta listeyi yıldızın da tavsiyesiyle iptal edelim kızlar..kimseler yok ama yine de tartılan kilo bildirimi yapabilir..haftaya bakarız artık..gelene göre..ben de olamıyacam eşyayla uğraşıcaz..

kimseler uğrayamamış..ben de çıkmadan bakayım dedim..

bugün evde temizlik işleri var..kadın tutacaktım vaz geçtim..lakin o dolapları benim istediğim gibi temizleyemiyeceği için arkasından gene temizlerim diye vaz geçtim..ayyy ne kılım yawww..olan gene kendime oluyor ama napimmzaten ben sadece mutfağı halledicem eşim banyo tuvaleti tadilat için usta gelicek banyoda döşenecek fayans olayı var..off eşya gelmeden biter umarım..gerçi banyo olunca pek etkilemez..mut.tezgahı değişecek o haftaya kaldı..

neyse böyle işte benden haberler..

sabah kahvaltım

kaşarlı omlet
peynir zeytin
2-3 lokma tereyağlı ekmek
domates
çay çayy

gelen olursa öpüldüsersum kaçar yarın liste yok

sersum canım hayırlı olsun yeni yuvan,bir solukta biter inş.tadilat işleri ve yerleşmeniz. çok değil 3-5 güne keyif kahvesi içiceksin kızınla inşallah,az kaldı ...

evet azız,ama yarın gelen olabilir... liste yok demek ki tamam. sersumcum bende cumartesi annemlere gidicem rakım 2000 civarı telde net çekmezse izinli say canım ,yok çekerse zaten arada topiğe nöbete gelirim tamam mı fıstığım bayram sonnuda aksaraya geçicez büyük ihtimalle yani 40-50 gün gelemeyebilirimde gelebilirimde durum ne gösterir bilemiyorum. gelemezsem muhtarım bilgin olsun.

Son düzenleme:
sahurum

10 hurma ve kahve

2 lokma yumurta eşliğinde pide

3-4 çatal domates-salatalık

4 minik parça kaşar

1 kase yoğurt

iftarım

salata
ayran
etliekmek
ayran çorbası
yeşil fasulye 3 gündür bitiremedim ben yapmıştım bide komşum getirmiş

Sersumcum kolay gelsin..yeni ev telase amaatlatirsin sen bunuda guclu kadinsin..masallah..
Cakmelim sanada iyi tatiller canim..benim tatile 3 ay var daha. Ozledim memleketimi...
hergun bisiklet biniyorum cok iyi inceltme yapti..kilomda cok fark yok sadece reglden sisim su an..ama artik kendimi iyi hissediyorum. .3 ay sonra eminim zayiflamis olucam...

sağol canım gerçekten berbatım klima yaptı beni böyle sanırım burası çık sıcak bi memleket nem çok fazla inanın durulmuyo yatarken klima gündüz klima kızımda bende hastayız hem grip hem omuz boyun kas ağrısı bunun üzerine kulağım tıkandı ve orucum çok zor günler geçiriyorum kulak için doktora gittim çok az kir varmış neyse geldim 5-6 gün sonra tekrar tıkandı sinirimden patlıyorum yaaaayaaaa sabır diyorum sağol canım ilgin için
yaaa bu yürüyüş bu kadar etkilimi sıkılaşmaya çok sevindim öyleyse ben daha bi zevkle yürürüm
bizde kahvaltı yapıyoruz genelde daha iyi oluyo bazende ne yiyeceğimizi şaşırıyoz sona doğru zorlanıyo insan
afiyet olsun canım duan içinde amin diyorum
saol canım canım kullanışlı olması önemli zaten canım benimkide küçük amannnnn önemli olan sizin birlikte mutlu olmanız
ayyyy bende hiç güvenemiyorum en iyisi kendi temizlemen ama baya bi tadilat işi varmış canım yaaa kolay gelsin şimdiden ama sonra tadını iyi çıkarırsın ohhhh ev mis olmuş kahveler çaylar içilirmiş şöyleeee bi tur atarsınız eşinle mis mis
orda anka park açıldı canım yada yeni açılcak diye biliyorum benim eşim çok gezençidir takip eder heryeri bilgin olursa haber ver sersumcum çok güzel olacakmış tam bizim genç kızlar için lunapark genç işi alışveriş merkezi falan tv de reklamını yapıyodu bi ara açıldımı bilmiyorum
bizde seni öpüyoruz canım

sağolasın ayım,güneşim,yıldızım canım daha buradayım inşallah cumartesi çıkıcaz yola inş. telin neti çeker ara sırada da olsa topiğe gelmek istiyorum yaniiii
ben de bsiklete binemiyorum işte,ayakta binmek gerekiyormuş ben de onu beceremiyorum ama bsiklette güzel inceltir.

filizcim ne diyosun 40 bedenin içine giriyorum diyorum 70 kg halimle karnım toplanıyor daha ne olsun, ha sırttan gitmiyo onun içinde plates şart eylüle de plates le yürüyüşü sırayla denicem inşallah.

sağol canımcım inşallah içeceğiz..hayırlısıyla eşyalarımız bi gelsin yavaş yavaş halledicez nasılsa

sana da şimdiden iyi tatiller canımsen takılma izinli yazarız....benim gibi olmaz inşallah tatil ban hiiiç yaramadı verdiğimi aldım galiba
sağol canım halledicez bi şekilde mecburr..

oo senin tatile çok varmış daha ama izne kadar zayıflamış olursun işte ne güzelben de davul gibiyim inanbakalım regl bitince ne olacak

ayy neden gene tıkandı kii:26::26: olmadı bidaha git dr a canım..:26:

yazın ortasında hastalıkta hiç çekilmez kuzum kıyamam size yaa

aynen canım ilk gün dıştan görünce bayaa moral bozmuştum ama içini görünce bu iki günde iyice ısındım..ee bi de tadilat olunca banyoda tertemiz olacak rahatladım..amaann sağlık huzur olsun gerisi boşinşallah haftaya çayımı yudumlarken mesaj atarım

ankapark yakında açılacak diyor canım azkalmış..biz 2 gündür ankamall diye bir avm var oraya takıldık alışveriş sinema falan..açılsın ona da gideriz kaçmaz bizden dehaer veririm bebeemm açılınca sen merak etme

bugün de temizlik yapamadım...alışveriş sürdü halim kalmadı zaten mutfak dolapları olunca kalsın yarın yaparım dedim napiim..ee banyoya ve tuvalete zaten giremiyoruz tadilattan dolayı...napalım geç olsun güç olmasın

2 gündür sinemaya gidiyoruz akşamları bize dinlenme oluyor bahaneyle..bugün çok yürüdüm..ama kaçamakta yaptım bakalım sonum ne olacak..gelsin kürlerrrr diyecemm

sersum kaçar..

kimseler gelmemiş liste yok yasanırım temmuz ağustos böyle geçecek...

ben kahvaltımı arzedeyim..tartılmadım moralimi bozmayayım..

kahvaltım

kaşarlı omlet
5 çeri
peynir zeytin
2 dilim karpuz
çayy

sonrasında sade Türk kahvesi yanında 2 mini ekler

bugün eşyalarımız geliyor eşim gitti ben oteldeyim..kızımın odası yenilenecek netten ona gardrop takı dolabı halı falan baktım..indirimli bir site bulmuştum hakkarideyken oradan alıcam..gelince odası hazır olacak sürpriz olsun kızçeme

bu gece de otelde kalıcaz ev dağınık ve banyo akşama anca biter dediler yarın evime taşınıcam inşallah..valla eşyalarımı özledim..evim evim güzel evim

benden haberler bu kadar kızlar..öpüyorum sizi..

ne güzel kıs maceralı günler geçiriyosunuz işte herşey yeni olacak kızında sevinecek herşey yoluna girince verirsin kuzum kür mür bişeler yapcaz artık ben fazla almadım ama kilo bu belli olmuyoki hastalıklar biraz etkiledi beni

en önemliside banyo canım yaaa oh iyi buz gibi tertemiz iyi olacak herşey merak etme canım
sağol canım kulağımda bi sorun var heralde neyse bakalım pazartesi randevu aldım gidicem canım
ankapark bilgisi için teşekkürler tatlım

sersumcum kızın eminim havalarda uçacak ... ankara siteler, dıye duyarım hep ev eşyalarında çok uygun oluyor diye ama sen daha iyi bilirsin tabikiiii...

tekrar kolay gelsin canııımmm...teşekkürler izin dileçemi kabul ettiğin için

eveet hanımlar herkese eksili zamanlar diliyorum ben + 300 deyim.

geçen hafta:70.5

bu hafta: 70.800

her gün yürüdüm ,bol su içtim; ama wc olayı ramazanda rafa kalkınca böyle oluyor sanırım, inşallah tek nedeni budur.:18::18::18:

gelene kadar 71 olmamalıyım 71 i görürsem tutamam kendimi 80 lere doğru giderim diye korkuyorum artık hayırlısı neyse o.

herkese sağlık huzur mutluluk dolu ramazanlar diliyorum şimdiden bayramınız hayırlara vesile olsun canlarım

filiztoprak
b. tarihi =07 mart 2013
b. kilo =78
g. hafta= 70.8
bu hafta= 68.1
fark = ---2.7
haftalık yüzde=% 3.813
toplam fark=9.9

bilgisayarda bi sorun oldu halletmem lazım
çakmalcim sanada iyi tatiller diliyorum sende hak ettin biraz gez artık tatilin keyfini çıkar

tebrikler filizcim güzel sonuç...

teşekkürler sanada iyi tatiller canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…