sağol canım.AFİYET OLSUN SERSUMCUUUMMM, büyük olmuş harfler pardon ya hep unutuyorum. ALLAH ALLAH ya yüzdelik dilimler önemlidir ama canım,kızın güzel bir dilime girmiş tebrikler, her dilimde kaç öğrenci olduğu da önemli tabiii. ben 8 lere girmiyorum onedenle bu konuda biraz fransız kalmış olabilirim ama unutma tüm devlet okullarında öğrenci işlerinden sorumlu müdür yrd. var onlarda da programlar var ve güzel tercihler yapabilirler.
:
sağol filizim sorma merakımılojman çıkmış canım iyii sevindim desene bi eşyalar kaldı merak etmezmi insan ben olsamda merak ederdim tatilde bile düşünürdüm canım haklısın yanii
kızınıda merak ediyon herşey yoluna girer canım hayırlısı olsun
puanıda iyi maşallahherşey gönlünüzce olsun
selam arkadaşlar uzun bi süre gelemedim yediklerimide yazamadım zaten karmakarışık bi yeme düzenim oldu zararınıda gördüm hiç sormayın:18::18:
regl beni bitirdi pazartesi başladı güya hep lekeli geldi tam gelmeyince çok şiştim salı yoğunlaştı bugün ise 3. günü gibi oldu onun şişliğide var heralde
eşimle sahurda yiyorum onun dışında sadece su içyorum 1 elma yiyorum bazen oda yok amma velakin cıslı şeyler çok yedim sahurda falan eeee zararınıda gördüm bugünü es geçiyorum yine cıs var ama ramazanın diğer yarısını dikkatli geçiricem kızlar daha geride bayram var dur demek lazım dünde eşimin patronu tüm personel ve eşlerini iftar yemeğine bir restorant a götürdü ordada bişeler yedim böle işte kızlar ama toparlanıcam reglinde etkisi büyük bence
yarın tartı günü ben tartıldım ama iftara yaklaşık bidaha tartılıcam ne kadar az çıksa kardır
bugün iftar yemeğim=
karışık dolma bulgurlu
turp salatası
ayran yada karatay kompostosu
sahur = börek+patates tava actifrayda +çay
yarın daha dikkatli yi,cem arada bitki çayı içicem toparlamam lazım kendimi
dün gene gelemedim halamlara davetliydik..yedik içtik sormayın a dostlar
artık evime yerleşince toparlarım(ne çok bahanem var.. )
yarın akşam hafta sonu için kardeşlerimle beraber kısa bir tatile çıkıyoruz..ama notebookumu götürücem gelebilirim heralde..
biraz relakss olalım tatil modu yapalım dedükkk..hakettik mi hakettik
yarın tartı kimdeymiş bakiim diycem ama sanırım özlemdeydi:44: ve hala gelmedii.:26:.ben de yapamam yolda olucambahar_34 yapamazsa yapacak bir gönüllü arıyorumm.
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı???
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014 Liste yaptı
10-naz8-27 Haziran 2014 Liste yaptı
11-bruxelles-4 Temmuz 2014 Liste yaptı
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--bahar_34-18 Temmuz 2014
14-yıldız-25 Temmuz 2014 18 Temmuz da listede
15--1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014
evet tahmin ettiğim gibi sıra özlemde..ama yok haftaya bahar_34 de bahar_34 canım sen yapabilir misin 1 hafta önce..:44:
Tayinimiz çıktı bir başka ilçeye hayırlısı olur inş.
Evimizi yavaştan toplayacağız ama çok sıcakkkBir taraftan oruç tutuyoruz Allah yardımcımız olsun
Sersumum sen evi topladın rahatsın ne güzel sanırım bi yerleşeceksin o da kolay
Leylakım tam takip edemiyorum kaç haftalıktı bebişş
Regl biteli 2 gün oldu yaklaşık 250 gr hurma yedim 5 gündebir tartıldım korka korka kilo vermişimmm
Çikolata vb yerine hurma en doğrusu oluyor sanırım. Kan şekerini düzenleyip tatlı isteğini azaltıyor
hayırlısı olsun bu sıcakta zor tabi allah kolaylık versin bende çok kilo aldım tatlı yaptı bende hurma kayısı falan yiyeyim işi sıkı tutucamTayinimiz çıktı bir başka ilçeye hayırlısı olur inş.
Evimizi yavaştan toplayacağız ama çok sıcakkkBir taraftan oruç tutuyoruz Allah yardımcımız olsun
Regl biteli 2 gün oldu yaklaşık 250 gr hurma yedim 5 gündebir tartıldım korka korka kilo vermişimmm
Çikolata vb yerine hurma en doğrusu oluyor sanırım. Kan şekerini düzenleyip tatlı isteğini azaltıyor
hayırlı cumalar...
bildiriiimmm
rumuz: cakmel
geçen hafta: 71.1
bu hafta: 70.5
fark: 600 gr
% fark: 0.843
beden: 40 - 42
4 gün 6-7 km yürüyüş
diyet : diyet yapilmadıher şeyden az yendiii
sahurum
2 pişi minikti
4 hurma
1 parmak peynir
1 kupa ayran
1 şişe maden suyu
herkese booool eksili cumalar
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 20013
b. tarihi= 78
g.hafta = 68.0
bu hafta= 70.8
fark= 2.8
haftalık yüzde= % 4.117
toplam fark = 7.2
arkadaşlar durum bu şekilde :18::18::18::18::18::18:ama toparlıcam regl beni çok şişirdi arkasına saklanmıyorum tabi düzensiz yemekte
Tayinimiz çıktı bir başka ilçeye hayırlısı olur inş.
Merhaba hanımlar bu hafta ben sabitim şükür Şişlik ve ödem sıkıntım devam ediyor. Ramazan bitene kadar böyle sanırım bilgisayardan yazamıyorum o yüzden format yok kusura bakmayın. Bugün iş başvurularında bulunacağım hayırlısı olsun bakalım. Hayırlı cumalar hepinize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım benim Allah yardımcınız olsun..oruçlu zor valla.:26:.ben de artık evime yerleşmeyi dört gözle bekliyorumTayinimiz çıktı bir başka ilçeye hayırlısı olur inş.
Slm kizlar..
hayirli cumalar..
kilo verenleri tebrik ederim simdiden..
Benimde regl yakin sislik bendede var..
leylakcim benim kardesimde 24 haftalik hamile..ins saglicakla alirsiniz kucaginiza..kilo aldinmi nasil geciyor..sanirim oruc tutamiyorsundur..
iyiniyetlim yeni yeriniz hayirli olsun..
sersumcum gez bakalim..ohh tatill..cok ozledim cok..
gorusmek uzere..haftaya bende listedeyim:))
Yaparım tabii canım 😊 yarın bilgisayar başında olucam zaten 😉
cakmelcim sağol canım tesellin için ama şu an çok sevinçliyim şimdi tartıldım şişlikmiş canım aynıyım yani 69.7 çıktım ohhhhhhhh bi rahatladım regl çok şişirmiş beni bende inanamamıştım2.8 hayal oldu ne güzel ya bu bana ders oldu çok dikkatli gidiyorum tatlıya gelince hurma yicem çok arada 1-2 sefer sevdiğim tatlı olursa o kadar başka yok hiç bu kadar sevinmemiştim listeyi görünce anca güldüm kendimesağol canııımmm... lakin ben bu 2.8 kg nin yağ olduğunu düşünmüyorum aynısı bende de olmuştu 15 güne mal oluyor ama beden tutuyor işte, dikkat tatlım tatlılara dikkkat,regl bide normal yani,en az 1,5-2 kg si şikinlik yani.
ben gebelik dahil 24 aydır regl olmuyorum emzirdiğim için sanırım sağlık her şeyin başı.baharcım kolay gelsin. sadece aşkım ALLAH yardımcın olsun canııım
herkezi tebrik ediyorum baharcım eline sağlık canım neyseki bu kadar kilo almamışım şişlikmiş benimkisi
kilo verenler
cakmel ( -600 gr ) % 843
:122: :122: :122: :122: sabit kalanlar :122: :122: :122: :122:
Sadece_Askiim
bruxelles
sersum
kilo alanlar
filiztoprak ( +2,8 kg ) % 4.117
bahar_34 ( + 500 gr ) % 587
kilo verenler
cakmel ( -600 gr ) % 843
:122: :122: :122: :122: sabit kalanlar :122: :122: :122: :122:
Sadece_Askiim
bruxelles
sersum
kilo alanlar
filiztoprak ( +2,8 kg ) % 4.117
bahar_34 ( + 500 gr ) % 587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?