Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..inşallah hakkında hayırlısı olsun...artık ankaraya gidince yardım alacağız tatlımbilgiler için sağol
sağol filizim sorma merakımı ama haftaya kaldı artık eşyalar anca haftaya gelecek sabrediyorum napalım
inşallah bebişim..daha iyileri sizin kuzulara olsun haklarında hayırlısı olsun hepsinin

ramazandan sonra toparlarız hepberaber canımcım ben de iftardan iftara geziyorum sormayın cıslarıı:18::18:

kar kardır hangisi azsa onu yaz tabii

dün gene gelemedim halamlara davetliydik..yedik içtik sormayın a dostlar
artık evime yerleşince toparlarım (ne çok bahanem var..)

yarın akşam hafta sonu için kardeşlerimle beraber kısa bir tatile çıkıyoruz..ama notebookumu götürücem gelebilirim heralde..

biraz relakss olalım tatil modu yapalım dedükkk..hakettik mi hakettik

yarın tartı kimdeymiş bakiim diycem ama sanırım özlemdeydi:44: ve hala gelmedii.:26:.ben de yapamam yolda olucam bahar_34 yapamazsa yapacak bir gönüllü arıyorumm.

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı ???
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014 Liste yaptı
10-naz8-27 Haziran 2014 Liste yaptı
11-bruxelles-4 Temmuz 2014 Liste yaptı
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--bahar_34-18 Temmuz 2014
14-yıldız-25 Temmuz 2014 18 Temmuz da listede
15--1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

evet tahmin ettiğim gibi sıra özlemde..ama yok haftaya bahar_34 de bahar_34 canım sen yapabilir misin 1 hafta önce..:44:

Son düzenleme:

Yaparım tabii canım 😊 yarın bilgisayar başında olucam zaten 😉

Tayinimiz çıktı bir başka ilçeye hayırlısı olur inş.
Evimizi yavaştan toplayacağız ama çok sıcakkk Bir taraftan oruç tutuyoruz Allah yardımcımız olsun

Sersumum sen evi topladın rahatsın ne güzel sanırım bi yerleşeceksin o da kolay

Leylakım tam takip edemiyorum kaç haftalıktı bebişş

Regl biteli 2 gün oldu yaklaşık 250 gr hurma yedim 5 günde bir tartıldım korka korka kilo vermişimmm
Çikolata vb yerine hurma en doğrusu oluyor sanırım. Kan şekerini düzenleyip tatlı isteğini azaltıyor

hayırlı olsun canııımmm ve kolay gelsiiiiin

ooo benim yediğim hurmalar ALLAHTAN gerçekten kg yapmıyooorr yoksa ben de yanmıştım

hayırlı cumalar...

bildiriiimmm

rumuz: cakmel

geçen hafta: 71.1

bu hafta: 70.5

fark: 600 gr

% fark: 0.843

beden: 40 - 42

4 gün 6-7 km yürüyüş​

diyet : diyet yapilmadı her şeyden az yendiii

sahurum

2 pişi minikti
4 hurma
1 parmak peynir
1 kupa ayran
1 şişe maden suyu

herkese booool eksili cumalar

Merhaba hanımlar bu hafta ben sabitim şükür Şişlik ve ödem sıkıntım devam ediyor. Ramazan bitene kadar böyle sanırım bilgisayardan yazamıyorum o yüzden format yok kusura bakmayın. Bugün iş başvurularında bulunacağım hayırlısı olsun bakalım. Hayırlı cumalar hepinize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydııınnnn

rumuz: bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express şimdi sadece dikkat etmeye çalışıyorum
baş.tarihi: 23.03.2014
baş.kilo: 98,8
geçen hafta kilo: 85,1
bu hafta kilo: 85,6
fark: +0,5
yüzde: % 0,587
toplam fark: 13,2
beden: 44
spor: yok

regl dönemi vee tatlılar

öğleden sonra 3-4 gibi yaparım listeyi kızlar

hayırlısı olsun bu sıcakta zor tabi allah kolaylık versin bende çok kilo aldım tatlı yaptı bende hurma kayısı falan yiyeyim işi sıkı tutucam

bravo canım

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 20013
b. tarihi= 78
g.hafta = 68.0
bu hafta= 70.8
fark= 2.8
haftalık yüzde= % 4.117
toplam fark = 7.2
arkadaşlar durum bu şekilde :18::18::18::18::18::18:ama toparlıcam regl beni çok şişirdi arkasına saklanmıyorum tabi düzensiz yemekte

sağol canııımmm... lakin ben bu 2.8 kg nin yağ olduğunu düşünmüyorum aynısı bende de olmuştu 15 güne mal oluyor ama beden tutuyor işte, dikkat tatlım tatlılara dikkkat,regl bide normal yani,en az 1,5-2 kg si şikinlik yani.

ben gebelik dahil 24 aydır regl olmuyorum emzirdiğim için sanırım sağlık her şeyin başı.baharcım kolay gelsin. sadece aşkım ALLAH yardımcın olsun canııım

iyiniyetlim hayırlısı olsun hakkınızdakolaylık diliyorum bu sıcakta,üstelik oruçluyken eşya toplamak zor valla
canım 24 haftalığız şu anda.2 gün sonra 25 olucaz inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım

selam kızlar, şu ssıralar yazmıyorum okuyup kaçıyorum resmen diyet fila yapmıyorum ne yazayım, şu sırala favorim yemek siteleri anlayacağınız ramazan bana ii geldi şükür o kada tatlıya ve hamura şükür fazla almıyorum, biraz dikkat etsem ve de yürüsem varya uçup gideriim heralde ben tatlısız yapamıyorum, komşum hamur göndermeden duramıyor neyse ramazana izin verdim kendime istediğim gibi yiyip te fazla almamak süper bi duygu eccük tadını çıkarayım.

rumuz: bruxelles
geçen hafta : 73 kg
bu hafta : 73 kg
fark: % o

Slm kizlar..
hayirli cumalar..
kilo verenleri tebrik ederim simdiden..
Benimde regl yakin sislik bendede var..
leylakcim benim kardesimde 24 haftalik hamile..ins saglicakla alirsiniz kucaginiza..kilo aldinmi nasil geciyor..sanirim oruc tutamiyorsundur..
iyiniyetlim yeni yeriniz hayirli olsun..
sersumcum gez bakalim..ohh tatill..cok ozledim cok..
gorusmek uzere..haftaya bende listedeyim:))

hayırlı olsun canım benim Allah yardımcınız olsun..oruçlu zor valla.:26:.ben de artık evime yerleşmeyi dört gözle bekliyorum

oh ne güzel almamışsın

sağol yıldızcım 2 yıldır sabrettik accuk sefa sürelim

diyet diye birşey yok sadece dikkat ediyorum şimdilik..

rumuz:sersum
baş.tarihi:29 ocak 2014
baş kg:79 kg
geçen hafta:75.2 kg
bu hafta:75.2 kg
fark:00
yüzde:00
yaş 39

almadığıma şükrediyorum..inanın çok yedim misafirlik misafirlik haftaya da ev yerleştirme muhabbeti ve regl yüzünden dikkat edemem ve iyi sonuç alamam

baharcım şimdiden liste için kolay gelsin..2 saate kadar yola çıkıcaz gece gelebilirsem bakarım listemize..herkes umarım güzel sonuçlar alır

kilo verenler

cakmel ( -600 gr ) % 843

:122: :122: :122: :122: sabit kalanlar :122: :122: :122: :122:

Sadece_Askiim

bruxelles

sersum

kilo alanlar

filiztoprak ( +2,8 kg ) % 4.117

bahar_34 ( + 500 gr ) % 587​

cakmelcim sağol canım tesellin için ama şu an çok sevinçliyim şimdi tartıldım şişlikmiş canım aynıyım yani 69.7 çıktım ohhhhhhhh bi rahatladım regl çok şişirmiş beni bende inanamamıştım2.8 hayal oldu ne güzel ya bu bana ders oldu çok dikkatli gidiyorum tatlıya gelince hurma yicem çok arada 1-2 sefer sevdiğim tatlı olursa o kadar başka yok hiç bu kadar sevinmemiştim listeyi görünce anca güldüm kendime
herkezi tebrik ediyorum baharcım eline sağlık canım neyseki bu kadar kilo almamışım şişlikmiş benimkisi

eline sağlık canımmm ALLAHIM yareımcımız olsun inşallah. Raramazanda vermek tebikiii güzeeeel lakin formu korumak kafi benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…