dün gelemedim sabahtan izmite gittik gezdik gezdik akşamına kardeşime kandıraya geçtik bugün de gene gezdik kızıma bir sürü ciciler aldık yorulduk geldik..akşamına iftere misafirimiz vardı...
En önemlisi bize lojman çıktı çok şükür..çoook sevindim ..büyük bir soru işaretiydi kafamda..şimdi sadece merak var..
şimdi sırada eşyalarımızın gelmesi evimizin yerleşmesi var..
kızımın sınavı belli oldu ama kafa karışık bakalım ne olacak..hayırlısı inşallahyüzdelik mi yoksa yep puanına göremi hala bilmiyoruz..taban puanlar belli değil
oy canım ..biz de öyle..pişirince yiyemiyorum yalnız..yarım ancak yiyebildim.sağol canım keyfi süper haklısın
size de hayırlı olsun oyam..kafamız karıştı biraz ama bakalım hayırlısı
çiğböreğe bayılırımmmmafiyet olsun
çok sevindim canım lojman çıkmasına..sırasıyla hepsi gelir inşallah.dün gelemedim sabahtan izmite gittik gezdik gezdik akşamına kardeşime kandıraya geçtik bugün de gene gezdik kızıma bir sürü ciciler aldık yorulduk geldik..akşamına iftere misafirimiz vardı...
En önemlisi bize lojman çıktı çok şükür..çoook sevindim ..büyük bir soru işaretiydi kafamda..şimdi sadece merak var..
kızımın sınavı belli oldu ama kafa karışık bakalım ne olacak..hayırlısı inşallahyüzdelik mi yoksa yep puanına göremi hala bilmiyoruz..taban puanlar belli değil
hoş geldin. kilo vermek istiyorsun sanıyorum. hedef kilon nedir:26:Merhabaa ben de size katılabilir miyim acabaa ?
kızın güle güle giysin inşallah,lojmanda çıkmış ohhh ne güzel artık yerleşmek kaldı hayırlısıyla... teog tarzı sınavlarda benim b,ldiğim herdaim yüzdelik dilim daha garanti ve gerçekçi bir sıralamadır, bence bunu baz alın sersumcum. ALLAH kolaylık versin. yüzdelik dilim 5-10 puan üstten istediğiniz birkaç okulu yazın ardına diliminizdeki okulları sıralayın derdim. internetteki robatlarda fikir açısından iyi sonuçlar verebilir ama mutlaka yardım alın,dersaneler bu konuda seve seve yardımcı oluyorlar, her yerdeki devlet okulları da keza yardımcı olur canım.
sağol canımkızın güle güle giysin inşallah,lojmanda çıkmış ohhh ne güzel artık yerleşmek kaldı hayırlısıyla... teog tarzı sınavlarda benim b,ldiğim herdaim yüzdelik dilim daha garanti ve gerçekçi bir sıralamadır, bence bunu baz alın sersumcum. ALLAH kolaylık versin. yüzdelik dilim 5-10 puan üstten istediğiniz birkaç okulu yazın ardına diliminizdeki okulları sıralayın derdim. internetteki robatlarda fikir açısından iyi sonuçlar verebilir ama mutlaka yardım alın,dersaneler bu konuda seve seve yardımcı oluyorlar, her yerdeki devlet okulları da keza yardımcı olur canım.
kapımız herkese açıkMerhabaa ben de size katılabilir miyim acabaa ?
evet katılıyorum..üst puanlardan yazmalı.puanlar düşebilir.
kaç puan aldı kızın sersumcum:26:
sağol canım
teog a gelince yüzdeliğe göre değil YEP puanına göre yerleşicek yazmış milli eğitim ama okulların taban puanlarını açıklamadılar sonraymış..
biz de ankaraya gidince dersaneine gidip rehperlikle görüşücez bakalım
kapımız herkese açık
500 üzerinde 470 puan aldı yüzdesi %2.52 bu puanla geçen yıl girebildiği okullara bakalım bu yıl olabilecek mi:26:
maşallah ..bu puanla istediği okula girememesi mümkün değil ki..tebrik ederim.
sağol canım inşallahözeline bakar mısın
bu arada menüleri paylaşayım
sabah
1 dilim kıymalı pide
öğlen
2 grisini
peynir
1 kase de mercimek çorba
az yemişsin canım ya.
sen karatay a mı deva ediyorsun..şimdi ne diyeti yapıyorsun canımcım.
ben dün iftarda 1 dilim börek yedim
kavun yedim..
1 bardak kola içtim.
taze fasülye kavurması yedim..bol su içtim..
1 küçük dilim pasta yedim..
şimdi evde tatlı yok..ne yapcam ben..tatlısız da olmaz..:26::26::26::26:
bu arada menüleri paylaşayım
sabah
1 dilim kıymalı pide
öğlen
2 grisini
peynir
1 kase de mercimek çorba
oy canım ..biz de öyle..pişirince yiyemiyorum yalnız..yarım ancak yiyebildim.
çok sevindim canım lojman çıkmasına..sırasıyla hepsi gelir inşallah.
ciciler mi aldınız yine.güle güle giyin inşallah.
bol bol geziyorsun maşallah
hoş geldin. kilo vermek istiyorsun sanıyorum. hedef kilon nedir:26:
güzel olmuş menün.Gunaydin kizlar..
Bugun isim cok ev darma duman isleri halledip yemegimi yapicam..
yeni gelenler hosgeldiniz..
dunku menum
firin kizartma bol yogurtlu
2 yumurta
yumurtasiz melemen
Hurma
su su su:))
Bugun sarma dolma yapmayi dusunuyorum kismetse..
yarin tarti gunu kolay gelsin herkese..bol kilovermeler...
Ramazan da kilo vermek zor..kilomuzu korusak yeter..
sabahtan 40 dk bisiklet binildi...
ara arada olsa sporu birakmamaya calisiyorum bakalim..ins etkisi olur..
Evet,üniversite sınavı dolayısıyla aldığım kiloları vermek istiyorum :) aranıza nasıl katılabilirim ?
lojman çıkmış canım iyii sevindim desene bi eşyalar kaldı merak etmezmi insan ben olsamda merak ederdim tatilde bile düşünürdüm canım haklısın yaniidün gelemedim sabahtan izmite gittik gezdik gezdik akşamına kardeşime kandıraya geçtik bugün de gene gezdik kızıma bir sürü ciciler aldık yorulduk geldik..akşamına iftere misafirimiz vardı...
puanıda iyi maşallahsağol canım
teog a gelince yüzdeliğe göre değil YEP puanına göre yerleşicek yazmış milli eğitim ama okulların taban puanlarını açıklamadılar sonraymış..
biz de ankaraya gidince dersaneine gidip rehperlikle görüşücez bakalım
kapımız herkese açık
500 üzerinde 470 puan aldı yüzdesi %2.52 bu puanla geçen yıl girebildiği okullara bakalım bu yıl olabilecek mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?