oyy zordur tatlım Allah yardımcın olsun..ben benim ergenyusla bile zorlanıyorum sen bi de 2 çocuk..bakalım bu kış biz nasıl yapıcaz..sabah çok erken kalkmalıyım ki kızım kahvaltı yapıp da gitsin okula malum büyük şehir..neyse bulucaz bi yolunu ..
akşama ben de mi tavuk yapsam acep:44:..eşim çok sevmez ama ona da sevdiği tarzda yaparım yemezse dünden kalan karnıyarık
var..pilav da var cacık ta var daha ne olsun..ama tatlı yok..cısss
leylağım iyi maşallah göbüşş büyütüyoo..kanellle epeydir görüşmedim dur bak iyi hatırlattın ona da bi ulaşiim napıyo hatun
ay görüş bakalım kanelle
yapabilirsin tavuk
ben tavuk göğsu çıkardım..büyükçeydi..eşim çiftlikten getirmişti.
onu haşlayıp sonra didiklemeyi düşünüyorum..sonra bol tereyağında kavurursam tavuk döner tadında oluyor..öyle yapabilirsin sersumcum.
tatlım var ve yiyorum ben ..oruç olunca mecbur yiyorum..ama yine de 2 kilo gitti ramazanda.çünkü yemeklerde karpuz ve ayran oluyor hep..onlar çok şişkinlik yapıyor..birden saldırınca ayran ve karpuza yemek az yeniliyor ..zorluyorum ama olmuyor..bi de tatlıya illa yer ayırıyorum..doyumluk değil de tadımlık..
afiyet olsun canım..reflü varsa tutma canım ya..eziyet çekersin ..dikkat etbugün kadir gecesi Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
ben de bugün oruçluyum 1 gün inşallah midem sonlara doğru iflas etmez gene..gerçi şimdiden fokurdamaya başladı:18::18::18:bu reflü çok fena yawww..ondan ötürü tutamıyorum zaten
dün akşam
düğün çorbası
buharda haşlamalı fırınlamalı karnıyarık(buhar makinemde önce haşladım sonra fırın kabında etrafını z.yağıyla yağlayıp fırınladım eşim anlamadı valla harika oldu tavsiye ederim..)
cacık
salata
semizotu
sahur menüm
tereyağlı yumurta
zeytin peynir
yoğurt
söğüş salata
1 dilim ekmek
çay çayy
bu sabah bazamı yerleştiriyorum ara verince geldim..cumaya anneme geçicez gene düzenim gidecek gibi ama bu sefer yalnızız idare ederim umarım..daha fazla kilo almamalıyım:18::18::18:
şimdilik benden bukaaa
benim eşim de öyle seviyor tavuğu bir de bol baharat ve soya sosu katıyorum kızımla eşim o tavuğa sersum tavuk diyor..
napalım dama k zevklerine göre ayarlıyoruz herkesin
ben otelde kalırken çok tatlı yedim canım ondan yok diyorum..artık dur demeliyim yoksa fena olucam ..senin zaten kilo derdin yok ye gitsin
ben kaçar işler beni bekler..sonra görüşürüz öptüm
afiyet olsun canım..reflü varsa tutma canım ya..eziyet çekersin ..dikkat et
karnıyarık ne güzelmiş..önce buharda haşlamışsın..güzel fikir..yağlayınca anlaşılmadı mı ki..ay ben de yapayım..şu karnıyarık pişirmeyi yağ patlıyor ya kızartırken o yüzden sevmiyorum.kollarım yanıyor..
annene geçince kızını da alacak mısın..yoksa orda yine kalacak mısın biraz daha..kendine iyi bak..öptüm
tutamıyorum zaten canımbaharatlı da çok güzel olur.soya sosunu kullanmıyorum hiç desem doğru olur..1 kez aldım..eşim sevmedi..öyle durdu durdu çöpe gitti.
Hayırlı kandiller kızlaarr dualarımız kabul olur inşallah 😇
hayırlı kandiller sanada canım..Allah dualarımızı kabul etsin inşallahHayırlı kandiller kızlaarr dualarımız kabul olur inşallah 😇
uzun ve güzel bir tatil oldu aslında sersum..yani taşınma kısmı sıkıntılı biraz.onun dışında iyi maşallah.gidin tabi denize..erdek te ev var anladığım kadarıyla.tutamıyorum zaten canım..bugün sabredeyim sadece kandil dedim..
bende haşlamayı filizden duydum gerçi haşlayıp actifrayda denemiştim güzel olmamıştı fırında oldu valla..ben de kızartmayı o yüzden sevmiyorum canım..heryerin yağ olmasına mı yoksa dediğin gibi yanmalara mı yanarsınbenim eşim kızartma dışında hiç beğenmez ben arada közleyip yapıyordum beğenmiyordu bunu sevdi benim de işime geldi
kızımla ben kalıcaz canım eşim geri dönecek o da iznini alıp 8 ağustosta gelecek gene...belki kısa bir de tatil yaparız 3-5 gün kızım denize girememişti kısa erdek tatilinde üzülmüştüm..bakalım
biz tavuk ve et yemeklerinde kullanıyorum çok da seviyoruz..ama tabii damak tadı
amin canım
hayırlı kandiller sanada canım..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
uzun ve güzel bir tatil oldu aslında sersum..yani taşınma kısmı sıkıntılı biraz.onun dışında iyi maşallah.gidin tabi denize..erdek te ev var anladığım kadarıyla.
sersummm
acaba tayin aldırdığında birimin değişir mi..yine radyasyonlu mu çalışacaksın ?:26:
oo o zaman başka birimde mimkin değil çalışamazsın..amiinn
evet canım hakettik ama hakkriden sonra heheheerdekte değil canım karamürselde annemin evi denize sıfır oda önü plaj ..daha karar vermedik..belki orada idare ederiz yol çekmeyi de hiç gözüm yemiyor aslında..denizse o da deniz di mi yanee
yok canım değişmez ben hemşire değilim radyoloji teknikeriyim zaten başka birim de çalışamam
ben de pilav ve tavuk yaptım.iftar yemeğim
tavuk kavurması baharatlı
cacık
2 kaşık pilav
salata
çayla beraber kadayıf (eşim almış..bi de tatlı yok demiştim)
merhaba kizlar
nasilsiniz ???
ben uzun suredir yoktum .. malum hamilelik .. az kaldi .. is , guc derken girmedim .. merhaba diyemedim .. sersum neyseki hal hatirimi sordu ..unutmamistim ama yine de hatirlatti bacim .. yetis bacim gibi maasallah
ona da anlattigim gibi ..sicaktan , gobis den uyuyamiyorum geceleri .. gunduzleri de koltugumda kivrilip yativeriyorum .. zor gunler ama az kaldi gelip gececek..
ayni zamn da calistim da .. is verenim bana uygun isler ayarladi elimi yormadan calismaya calistim tabi ki ben hamarat oldugum icin calismadan da duramiyorum .. buradaki diger adi gibi hastaligimin .. hamarat hanim hastaligi hahaha ..Allah kimseye vermesin insallah gercekten zor bir hastalk..
neyse ki is gunum bitti gibi azcik cok azcik kaldi ..
ayin 29 un da tr icin ilk defa araba ile yola cikiyoruz .. benim ilk uzun yol yolculugum olacak hamilelik nedeni ile ucaga almadiklarndan dolayi .. doktoruma sorarak ve tahlillerimi yaptirarak ( hepsinden 3 er kez ) bu karrai hep birlkte verdik .. dualarinizi eksik etmeyin ..annemi de alip ins geri gelecegiz ..
bebegimizin odasi neredeyse tamamlandi tr den de eksiklerimizi alip sizlere resimini cekecegim cok mutavazi ve guzel oldu .. insalllah guzel dogumlar da geciririm ..
yarin jinekolog ile randevum var cubku dogum normal olacak ve ben belden igne sordum .. o olabilir mi testler yapilacak .. bakalim insallah kabul ederler .. madem dogum normal olacak biraz acisi az olsun istiyorum ..artik ya nasip bakacagiz .. son 9 hafta kizlar dualarinizi eksik etmeyin ..
son olarak
hepiciginiz tatillerde siniz .. herkese iyi tatiller ..
ve unutmadan .. Kadir geceniz mubarek olsun ..
hepinizi optum ..
arayi acmamaya calisacagim
hoşgeldin bebişimmerhaba kizlar
nasilsiniz ???
ben uzun suredir yoktum .. malum hamilelik .. az kaldi .. is , guc derken girmedim .. merhaba diyemedim .. sersum neyseki hal hatirimi sordu ..unutmamistim ama yine de hatirlatti bacim .. yetis bacim gibi maasallah
ona da anlattigim gibi ..sicaktan , gobis den uyuyamiyorum geceleri .. gunduzleri de koltugumda kivrilip yativeriyorum .. zor gunler ama az kaldi gelip gececek..
ayni zamn da calistim da .. is verenim bana uygun isler ayarladi elimi yormadan calismaya calistim tabi ki ben hamarat oldugum icin calismadan da duramiyorum .. buradaki diger adi gibi hastaligimin .. hamarat hanim hastaligi hahaha ..Allah kimseye vermesin insallah gercekten zor bir hastalk..
neyse ki is gunum bitti gibi azcik cok azcik kaldi ..
ayin 29 un da tr icin ilk defa araba ile yola cikiyoruz .. benim ilk uzun yol yolculugum olacak hamilelik nedeni ile ucaga almadiklarndan dolayi .. doktoruma sorarak ve tahlillerimi yaptirarak ( hepsinden 3 er kez ) bu karrai hep birlkte verdik .. dualarinizi eksik etmeyin ..annemi de alip ins geri gelecegiz ..
bebegimizin odasi neredeyse tamamlandi tr den de eksiklerimizi alip sizlere resimini cekecegim cok mutavazi ve guzel oldu .. insalllah guzel dogumlar da geciririm ..
yarin jinekolog ile randevum var cubku dogum normal olacak ve ben belden igne sordum .. o olabilir mi testler yapilacak .. bakalim insallah kabul ederler .. madem dogum normal olacak biraz acisi az olsun istiyorum ..artik ya nasip bakacagiz .. son 9 hafta kizlar dualarinizi eksik etmeyin ..
son olarak
hepiciginiz tatillerde siniz .. herkese iyi tatiller ..
ve unutmadan .. Kadir geceniz mubarek olsun ..
hepinizi optum ..
arayi acmamaya calisacagim
oo o zaman başka birimde mimkin değil çalışamazsın..
yani eğer karamürselde denize yakınsanız ne gerek var erdek e ..demi yani..
biz de yarın gece sahurdan sonra ayvalık a çıkıyoruz..karamürselden geçerken seni düşünecem sersummm..
karamürselin yoluna bayılıyorum..denize yakın gidiyorsun.bi de yol kaymak gibi yaaa...harika ..
ben de pilav ve tavuk yaptım.
salata yaptım
ayran yaptım( içine 1 sade soda koydum) kefir gibi oluyor o zaman.
karpuz
kesme hamurla yoğurtlu çorba (tavuk suyuna)
lor tatlısı
evet sersum..hani tatlı yoktu..yine bak nasibinde varmış tatlı yemek.
oo anneanneden memnun kızçen..ne iyi.hoşgeldin bebişim..Allah seni de leylakımı da tüm hamişleri sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah ..yolda da bol bol mola verirsiniz olur biter canım
özletme kendini datlım
evet radyasyon benim işim maalesef
kızım için gidicez canım orası gene de otel havuz ananesinin evi ona tatil gibi gelmiyormuş
kulaklarım çınlasın o zaman cicim..şimdiden iyi tatiller canım hayırlı yolculuklar. güzeldir memleketimm
bi ara bende sodalı içtim ayranı sonra vazgeçtim eskiye döndüm
nasibimde toparlanmak olsa artık iyi olacak bacımm.
afiyet olsunbu sabahta erkenden kalktım kıyafetleri boşalttım..hepsini poşetledik ama ben içime sinmediği için hepsini yıkayıp kurutup öyle yerleştiriyorum ki bu çok vakit alıyor..yarın akşama kadar hangibirini yapabilirsem artık..bi de alışverişe gidip eşime bana kızıma bayramlık bişeyler almalıyım..
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
domates
1 şeftali
1 kırmızı erik
şimdi de çay keyfimm
oo anneanneden memnun kızçen..ne iyi.
evet ya sodalı ramazanda iyi geldi..fışır fışır asitli.
afiyet olsun
yormuşsun kendini ..tek tek yıka kurut ütüle..
bugün akşam üstü anneme gidiyoruz 2-3 hafta annemdeyim evi tam yerleştiremedim ama napiim eşim ben dönünce kurulacakları kurarım dedi..tv standı raflarım olmadığından yerleştiremedim tabi.. adama da ısrar edemiyom tabii oruçlu oruçlu işten geliyordu kıyamadım..napiimm geç olsun güç olmasın
bugün de bayram sonrası da liste yapmayalım arkadaşlar..sonrasını düşünürüz..bana kalırsa eylüle kadar toparlanamıyacaz o zaman başlasak listeye daha iyi olur..
annemlerdenet var ben gelirim topiği yalnız kimsesiz bırakmam..gelen olursa da takılırız..
herkese iyi tatiller olsun kazasız belasız yolculuklar olsun inşallah..öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?