Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayyyyy sersuuuuuuummm sen olmadan olmuyoa be ya oh neyse taşındınız, bu kadar evden ayrılık üstüne taşınma epey yoruldun canım şimdi o evde bi çay püsküt keyfi olur kii değme gitsin insanın evi gibi si yok, allah huzurla oturmayı nasip etsin inş. perdelerini hayal edince ii güldüm he,
bi şey sorcam hakkari sizin mecburi hizmetinizmiydi, yani her 4 senede bir şehir mi değiştirecen nasıl oluyo bu işler ki

sağol bebeemmben de sizi özledim beyaa..
çok şükür canım amiinn..artık yerleşme yavaş yavaş olacak..acelem yok nasılsa.. valla durun resmini çekeyim de daha da bi gülün..

hakkari 2. doğumuzdu canım artık bitti..burada emekli olana kadar kalacaz 4-5 yıl(4 yıl izmirde kaldığımız için böyle yoksa 8-10 yıl kalabilirdik..) kızımın lise bitene kadar sonrasında ya emeklilik ya da yeni batı tayini..hayırlısı artık düşünmek istemiyorum uzuuun bir süre

1/4 perde 3/4 stor 2/4 tül ..rezalet valla...ama şimdilik başka çare yok anneme gidene kadar böyle..yarın yan perdesini de takıcam az daha düzelir galiba sanursam..

eşim perdeyi de ters takmış zateee..

Son düzenleme:

oh neyse bitmiş ,hakkınızda hayırlısı canım, kusura bakma merak ettim biraz zor geldi, düşünme bak keyfine, hatta sana sana yeni bir ev yeni bir şehir yeni bir sersum şarkısını armağa ediyrum

ahhhhhh ca nıım ne bulursa takmış tül, perde, stor, yakın olsa benim güneşlikleri de yollardım.amman olsun bazı şeyler böyle çok daha güzel bence, dimi kıs

sağol canımcım..zor olmaz mı..evlendiğimden beri 7. tayinimiz..napalım kader..Ailemiz bir arada olsun ,sağlık olsun gerisi boş..

bana uygun bi şartkı ivit..sağol kujumm

valla kıss tak takıştır olduolsun napalım buna da şükür..düzelecek elbet bugün biraz araştırma yapıciimmm

eşimi yolladım uyuyamadım..bul.makinesi çalışıyor gene..az sonra kahvaltımı yapıp işe girişicem sonrasında fırsatım olursa gelirim..öptümm

oy oy canım neler neler yapmışsınız..taşınma işi zor..ama halletmişsiniz artıkın..eşin avizeleri takmıştır sanıyorum

olsun sersumcum olsun..idare edersin biraz..annene gidince alırsın yeni tül..
eşimi yolladım uyuyamadım..bul.makinesi çalışıyor gene..az sonra kahvaltımı yapıp işe girişicem sonrasında fırsatım olursa gelirim..öptümm
kolay gelsin canımcım..yorulmuşsundur...kızın ne yapıyor..Ankara güzeldir.eminim çok sevecek..okul tercihleriniz belli olmadı sanıyorum
sen işe ne zaman başlıyorsun.

yok canım avizeler sonraya kaldı

açıkta durmaktansa idare edicezcanım başka yolu yok

sağol tatlım..kızım annemde kaldı..orada kalması benim hayrıma iş miş yapamam ben onunla sıkıldım tripleriyle..

tercihler temmuz sonu canım..hayırlısı bakalım..ben tüm izinlerimi kullanıcam canım geçen yıl bu yıl daha 2 aya yakın izinliyim yanii
Hakkari'nin acısını çıkarıyorum

kapılar silindi banyo dolabı silindi yoruldum kahvaltımı yapıp bakiim dedim sonra gene iş başı

kahvaltım

sucuklu omlet
peynir 6 zeytin
3 çeri
çayy çayyy

aaa ne kaa uzun iznin varmış.çok iyiymiş..
yeni görev yerin belli olmuştur..heyecan var mı sende?

aaa ne kaa uzun iznin varmış.çok iyiymiş..
yeni görev yerin belli olmuştur..heyecan var mı sende?

ben radyasyonla çalıştığım için normal memurlardan daha fazla iznimiz var canım
ilişik kesmedim eski iş yerimden canım... arkadaşım vekaleten 1 ay sonra kesecek daha tayinim çıkmadı yanii..özellikle izin kullanmak için vermedim tayinimi..pek düşünmek istemiyorum iş yerini Ankara malum yoğun hastaneler..şimdiden kafaya takıp moralimi bozmaya gerek yok..akışına bırakıyorum yanii

iznimin keyfini çıkarıyım birazz

Son düzenleme:
öğlen

2 kase kısır(dün akşam yapmıştım)
yoğurt

canım epeydir istiyordu onu da yiyeyim düzeleyim dedim..nasılsa masum kaçamak karatayda..

bugün sabah yaptığım işler dışında hiç bir şey yapmadım artık yapsam iyi olacak..ama eşimm raflarımı mutfak boy dolabımı monte etmediğinden onlara koyacağım şeyleri zaten yerleştiremiyorum..bakalım

anladım canım..evet sizin izin daha uzun olmalı zaten..

sıkıntı yapma .arkadaşın halleder..
isteyince tayin oluyor hemen demek ki..ne güzel..

öğlen

2 kase kısır(dün akşam yapmıştım)
yoğurt

canım epeydir istiyordu onu da yiyeyim düzeleyim dedim..nasılsa masum kaçamak karatayda..
bak ne zamandır yapmıyordum ben de kısır ,,aklıma düşürdün sersummmmmmmmmmmmmmm..

yavaş yavaş bitiyor işlerin canım..onu da monte etti mi tamamdır.

benim iftar menüm
kesme erişteli yoğurtlu çorba
kabak müçver
fırında yumurtalı peynirli ekmek
karpuz . kahvaltılıklarımız.

eş tayini olunca 2haftada çıkıyor tayinimiz canım

valla şiştim ama iyi ki yapmışım özlemiştim..sen de yap kıss..

bugün bişey yapmadım yarına artık..bi gardrobu yerleştirebilirim kuruyanları..

afiyet olsunn

slm kızlar,net sıkıntılı gelemiyorum.sersum perdeler cok çılgınca... Saldım yeme işini tatlılar, tuzlular, yağlilar sormayın kalabalıkta olmuyo diyet ya... Artık başkanım yeniden başlariz dediğin gibi.herkese sevgiler...

aynen canım boşver abartmadan keyfini çıkart..başka yolu yok..topik burda kaçmıyor nasılsa

evet bu akşam gidince yapayım dur sersumcum..

sabah kalktım taze lor ile lor tatlısı yaptım..şurubunu geceden hazır etmiştim..20 dakkikada pişti..şurubunu döktüm ve çıktık evden

her gün 2 çocukla nasıl telaşeli çıkıyoruz evden bilemezsin sersum..koştur koştur.

bu akşam için tavuk çıkardım buzluktan..

onu nasıl yapsam bilemedim..önce haşlayıp sonra bol tereyağında kavursam mı..lezzetlensin..yanına da uzun zamandır yapmadığım pilavdan yapsam..
yoğurdum bitti..ayran yapamayacağım yanına..hafta sonu gidiyoruz diye mayalamadım ..

sen nasılsın bugün..kimseler gelir mi ki buraya bugün

leylak ve kanel nasıl acaba...bebişlerinden haber getirsinler bize demi..

oyy zordur tatlım Allah yardımcın olsun..ben benim ergenyusla bile zorlanıyorum sen bi de 2 çocuk..bakalım bu kış biz nasıl yapıcaz..sabah çok erken kalkmalıyım ki kızım kahvaltı yapıp da gitsin okula malum büyük şehir..neyse bulucaz bi yolunu ..

akşama ben de mi tavuk yapsam acep:44:..eşim çok sevmez ama ona da sevdiği tarzda yaparım yemezse dünden kalan karnıyarık
var..pilav da var cacık ta var daha ne olsun..ama tatlı yok..cısss

leylağım iyi maşallah göbüşş büyütüyoo..kanellle epeydir görüşmedim dur bak iyi hatırlattın ona da bi ulaşiim napıyo hatun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…