ayyyyy sersuuuuuuummm sen olmadan olmuyoa be yasalıdan beri otelde kalıyorduk gündüzleri gelip evle uğraşıyorduk..bu gece ilk defa evimizde yatacağız..güzel bir duygu yatağımı eşyalarımı özlemişim..22 gün oldu ayrılalı kavuştuk şükür
evim küçük ama kullanışlı 2+1 benim eşyam zaten az salonda oturuyoruz zaten hep ..odalar geniş.. Ankara'nın merkez semtlerinden birinde..her yere ulaşım var..kızım ve benim için çok iyi olacak..şanslıyız yanii..eşimin servisi var zaten..benden önce oturan kadının mutfak dolaplarını iğğrenç kullanması neticesinde 1 günümüz sadece dolaplara gitti Allahım berbattı inanın yağ kazıdık..bir insan nasıl bukadar piss olur..iyi ki badanası yaptırılmış yoksa mahfolurduk
aspratörü zor söktük yağdan yapışmıştı siz düşünün gerisini
bugün mutfak kutularının %80 ini boşalttım makinede yıkadım ve yerleştirdim ama geçici çünkü daha nasıl yapacağıma karar veremedim 10 kere değiştiririm ben onlarıönemli olan temizya gerisi hallolur..
eşim yarın işe başlıyor ev işleri bana kalıyor o artık akşam geldikçe yapacak ona ait avize takma sökmeleri..
kızlar salonumda 3 cam var 2 tanesi 1 m 3. sü 3.5 metreeski tüllerimin hepsi ortayı geçip kaldı storlarım uymadı 10 ağustosta anneme gidince onun tülcüsüne sipariş vereceğim artık..ne cam bee eşim şimdilik 3 m stor taktı perdeler de örtmüyo çünkü kalanına perdemi astım tülüm de ortada duruyor komedi yaniii
şimdilik benden bukaa..diyet dışında tüm havadisleri verdim..heralde toplamda 3-3.5 kilo aldım ama ödemim de var regl dün bitti..yarından itibaren düzene giriyorum pro ağırlıklı ve soğan kürü yapıcam gene..hadi hayırlısı..yürüyüş yolunun yanında metro inşaatı var biraz zor ama daha araştırmadım..bakıcam artık
ne uzun yazdım..öpüldünüz yarına gelirimm
ayyyyy sersuuuuuuummm sen olmadan olmuyoa be yaoh neyse taşındınız, bu kadar evden ayrılık üstüne taşınma epey yoruldun canım şimdi o evde bi çay püsküt keyfi olur kii değme gitsin insanın evi gibi si yok, allah huzurla oturmayı nasip etsin inş. perdelerini hayal edince ii güldüm he,
bi şey sorcam hakkari sizin mecburi hizmetinizmiydi, yani her 4 senede bir şehir mi değiştirecen nasıl oluyo bu işler ki
sağol bebeemmben de sizi özledim beyaa..
çok şükür canım amiinn..artık yerleşme yavaş yavaş olacak..acelem yok nasılsa.. valla durun resmini çekeyim de daha da bi gülün..
hakkari 2. doğumuzdu canım artık bitti..burada emekli olana kadar kalacaz 4-5 yıl(4 yıl izmirde kaldığımız için böyle yoksa 8-10 yıl kalabilirdik..) kızımın lise bitene kadar sonrasında ya emeklilik ya da yeni batı tayini..hayırlısı artık düşünmek istemiyorum uzuuun bir süre
Eki Görüntüle 1197134
1/4 perde 3/4 stor 2/4 tül ..rezalet valla.. .ama şimdilik başka çare yok anneme gidene kadar böyle..yarın yan perdesini de takıcam az daha düzelir galiba sanursam..
eşim perdeyi de ters takmış zateee..
oh neyse bitmiş ,hakkınızda hayırlısı canım, kusura bakma merak ettim biraz zor geldi, düşünme bak keyfine, hatta sana sana yeni bir ev yeni bir şehir yeni bir sersum şarkısını armağa ediyrum
ahhhhhh ca nıım ne bulursa takmış tül, perde, stor, yakın olsa benim güneşlikleri de yollardım.amman olsun bazı şeyler böyle çok daha güzel bence, dimi kıs
oy oy canım neler neler yapmışsınız..taşınma işi zor..ama halletmişsiniz artıkın..eşin avizeleri takmıştır sanıyorumsalıdan beri otelde kalıyorduk gündüzleri gelip evle uğraşıyorduk..bu gece ilk defa evimizde yatacağız..güzel bir duygu yatağımı eşyalarımı özlemişim..22 gün oldu ayrılalı kavuştuk şükür
evim küçük ama kullanışlı 2+1 benim eşyam zaten az salonda oturuyoruz zaten hep ..odalar geniş.. Ankara'nın merkez semtlerinden birinde..her yere ulaşım var..kızım ve benim için çok iyi olacak..şanslıyız yanii..eşimin servisi var zaten..benden önce oturan kadının mutfak dolaplarını iğğrenç kullanması neticesinde 1 günümüz sadece dolaplara gitti Allahım berbattı inanın yağ kazıdık..bir insan nasıl bukadar piss olur..iyi ki badanası yaptırılmış yoksa mahfolurduk
aspratörü zor söktük yağdan yapışmıştı siz düşünün gerisini
bugün mutfak kutularının %80 ini boşalttım makinede yıkadım ve yerleştirdim ama geçici çünkü daha nasıl yapacağıma karar veremedim 10 kere değiştiririm ben onlarıönemli olan temizya gerisi hallolur..
eşim yarın işe başlıyor ev işleri bana kalıyor o artık akşam geldikçe yapacak ona ait avize takma sökmeleri..
kızlar salonumda 3 cam var 2 tanesi 1 m 3. sü 3.5 metreeski tüllerimin hepsi ortayı geçip kaldı storlarım uymadı 10 ağustosta anneme gidince onun tülcüsüne sipariş vereceğim artık..ne cam bee eşim şimdilik 3 m stor taktı perdeler de örtmüyo çünkü kalanına perdemi astım tülüm de ortada duruyor komedi yaniii
şimdilik benden bukaa..diyet dışında tüm havadisleri verdim..heralde toplamda 3-3.5 kilo aldım ama ödemim de var regl dün bitti..yarından itibaren düzene giriyorum pro ağırlıklı ve soğan kürü yapıcam gene..hadi hayırlısı..yürüyüş yolunun yanında metro inşaatı var biraz zor ama daha araştırmadım..bakıcam artık
ne uzun yazdım..öpüldünüz yarına gelirimm
sağol bebeemmben de sizi özledim beyaa..
çok şükür canım amiinn..artık yerleşme yavaş yavaş olacak..acelem yok nasılsa.. valla durun resmini çekeyim de daha da bi gülün..
hakkari 2. doğumuzdu canım artık bitti..burada emekli olana kadar kalacaz 4-5 yıl(4 yıl izmirde kaldığımız için böyle yoksa 8-10 yıl kalabilirdik..) kızımın lise bitene kadar sonrasında ya emeklilik ya da yeni batı tayini..hayırlısı artık düşünmek istemiyorum uzuuun bir süre
Eki Görüntüle 1197134
1/4 perde 3/4 stor 2/4 tül ..rezalet valla.. .ama şimdilik başka çare yok anneme gidene kadar böyle..yarın yan perdesini de takıcam az daha düzelir galiba sanursam..
eşim perdeyi de ters takmış zateee..
kolay gelsin canımcım..yorulmuşsundur...kızın ne yapıyor..Ankara güzeldir.eminim çok sevecek..okul tercihleriniz belli olmadı sanıyorumeşimi yolladım uyuyamadım..bul.makinesi çalışıyor gene..az sonra kahvaltımı yapıp işe girişicemsonrasında fırsatım olursa gelirim..öptümm
oy oy canım neler neler yapmışsınız..taşınma işi zor..ama halletmişsiniz artıkın..eşin avizeleri takmıştır sanıyorum
olsun sersumcum olsun..idare edersin biraz..annene gidince alırsın yeni tül..
kolay gelsin canımcım..yorulmuşsundur...kızın ne yapıyor..Ankara güzeldir.eminim çok sevecek..okul tercihleriniz belli olmadı sanıyorum
sen işe ne zaman başlıyorsun.
yok canım avizeler sonraya kaldı
açıkta durmaktansa idare edicezcanım başka yolu yok
sağol tatlım..kızım annemde kaldı..orada kalması benim hayrıma iş miş yapamam ben onunla sıkıldım tripleriyle..
tercihler temmuz sonu canım..hayırlısı bakalım..ben tüm izinlerimi kullanıcam canım geçen yıl bu yıl daha 2 aya yakın izinliyim yanii
Hakkari'nin acısını çıkarıyorum
aaa ne kaa uzun iznin varmış.çok iyiymiş..
yeni görev yerin belli olmuştur..heyecan var mı sende?
anladım canım..evet sizin izin daha uzun olmalı zaten..ben radyasyonla çalıştığım için normal memurlardan daha fazla iznimiz var canım
ilişik kesmedim eski iş yerimden canım... arkadaşım vekaleten 1 ay sonra kesecek daha tayinim çıkmadı yanii..özellikle izin kullanmak için vermedim tayinimi..pek düşünmek istemiyorum iş yerini Ankara malum yoğun hastaneler..şimdiden kafaya takıp moralimi bozmaya gerek yok..akışına bırakıyorum yanii
iznimin keyfini çıkarıyım birazz
bak ne zamandır yapmıyordum ben de kısır ,,aklıma düşürdün sersummmmmmmmmmmmmmm..öğlen
2 kase kısır(dün akşam yapmıştım)
yoğurt
canım epeydir istiyordu onu da yiyeyim düzeleyim dedim..nasılsa masum kaçamak karatayda..
yavaş yavaş bitiyor işlerin canım..onu da monte etti mi tamamdır.bugün sabah yaptığım işler dışında hiç bir şey yapmadım artık yapsam iyi olacak..ama eşimm raflarımı mutfak boy dolabımı monte etmediğinden onlara koyacağım şeyleri zaten yerleştiremiyorum..bakalım
eş tayini olunca 2haftada çıkıyor tayinimiz canımanladım canım..evet sizin izin daha uzun olmalı zaten..
sıkıntı yapma .arkadaşın halleder..
isteyince tayin oluyor hemen demek ki..ne güzel..
bak ne zamandır yapmıyordum ben de kısır ,,aklıma düşürdün sersummmmmmmmmmmmmmm..
yavaş yavaş bitiyor işlerin canım..onu da monte etti mi tamamdır.
benim iftar menüm
kesme erişteli yoğurtlu çorba
kabak müçver
fırında yumurtalı peynirli ekmek
karpuz . kahvaltılıklarımız.
slm kızlar,net sıkıntılı gelemiyorum.sersum perdeler cok çılgınca... Saldım yeme işini tatlılar, tuzlular, yağlilar sormayın kalabalıkta olmuyo diyet ya... Artık başkanım yeniden başlariz dediğin gibi.herkese sevgiler...
eş tayini olunca 2haftada çıkıyor tayinimiz canım
valla şiştim ama iyi ki yapmışım özlemiştim..sen de yap kıss..
bugün bişey yapmadım yarına artık..bi gardrobu yerleştirebilirim kuruyanları..
afiyet olsunn
evet bu akşam gidince yapayım dur sersumcum..
sabah kalktım taze lor ile lor tatlısı yaptım..şurubunu geceden hazır etmiştim..20 dakkikada pişti..şurubunu döktüm ve çıktık evden
her gün 2 çocukla nasıl telaşeli çıkıyoruz evden bilemezsin sersum..koştur koştur.
bu akşam için tavuk çıkardım buzluktan..
onu nasıl yapsam bilemedim..önce haşlayıp sonra bol tereyağında kavursam mı..lezzetlensin..yanına da uzun zamandır yapmadığım pilavdan yapsam..
yoğurdum bitti..ayran yapamayacağım yanına..hafta sonu gidiyoruz diye mayalamadım ..
sen nasılsın bugün..kimseler gelir mi ki buraya bugün
leylak ve kanel nasıl acaba...bebişlerinden haber getirsinler bize demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?