katıldın bile canım, gel kapımız herkese açık, dal bi ucundan muhabbete kimseler yokkene, kalabalık olduğumuzda yetişilmiyo çenemizeBen geldimKatılabilir miyim size
katıldın bile canım, gel kapımız herkese açık, dal bi ucundan muhabbete kimseler yokkene, kalabalık olduğumuzda yetişilmiyo çenemizeanlat bakalım ne yaptın şimdiye kadar, ne planlıyorsun
70 kiloyum hedefim 60 bildim kendimi bildim bileli kiloluyumbir ara daha fazlaydim ama bayağı önceydi 7 kilo verdim diyetisyenle beraber tekrar hirslandim 10 kilo vermek istiyorum ayça kaya 1 haftada 4 kilo diyeti hoşuma gitti yarin baslicam ona hem sağlıklı hem doyurucu bir diyete benziyor ama spor konusunda pek fazla katılmaya bilirim siza haftada birkaç kes cikabilirim . aşırı derecede kansız olduğum için halsizlik ten pek hareket edemiyorum. Ama yarin sabah guzel bir sporla ayça kaya diğerine başlamayı düşünüyorum inşallah
Su pul biberli yogurtu bende deneyim bi..
ne varsa deneyeyim 2,5 ayda:))
Simdi bisiklete binicem..yesil cay demledim 500 ml kadar..sonrasinda icerim ins..
Slm kizlar..
aleynak hosgeldin..bebegin hayirli olsun..
bruxsell arkadasim yapamadim karatayi kahvalti okeydi ama sonrasini getiremedim..neyse az az herseyden yiyerek vericem ins..trden dogal malzemeler getirince baslarim belki..su an hersey paketliurun..dogal bulmak zor..
Dun 40 dk bisiklet bindim..bugun -200 dum..
bugunde yine binerim ..mobilya bakmaya gitmeyi dusunuyorum ..iyice icime sinince alicam ..uzun zamandir erteliyorum..
yemegimde hazir..biber dolma ve pazi sarmasi..bulgurlu az yagli..birde dovmeli pazili yogurtlu corba..su an kahve ile meyve yiyorum..
hoşgeldin aleynaak, bende doğum kilolarımı yeni verdim, şimdi onun öncesiyle uğraşıyorum, sersum muhtarımız tatilde ama arada geliyor, gelince ekler canım, şu an topik listesine 2 hafta ara verdik tatil nedeniyle, austosun 15 inden sonra toparlanırz inş.merhaba arkadaşlar hamileliğim nedeniyle bırakmıştım diyeti,şimdi doğum yaptım bebeğimde 2.5 aylık oldu ve bende bugun itibariyle diyetime geri dönmeye karar verdim sersum arkadaşım benide yeniden eklermisiniz.
rumuz:aleynaak
baş.tarihi:02/08/2014
baş.kilo:76 kg
beden:42
kahvaltıda yediklerim:çay domates,salatalık,1 tane tereyaglı yumurta,4-5 zeytin,peynir.8-10 tane badem
hadi bakalım kolay gelsinSlm kizlar..
aleynak hosgeldin..bebegin hayirli olsun..
bruxsell arkadasim yapamadim karatayi kahvalti okeydi ama sonrasini getiremedim..neyse az az herseyden yiyerek vericem ins..trden dogal malzemeler getirince baslarim belki..su an hersey paketliurun..dogal bulmak zor..
Dun 40 dk bisiklet bindim..bugun -200 dum..
bugunde yine binerim ..mobilya bakmaya gitmeyi dusunuyorum ..iyice icime sinince alicam ..uzun zamandir erteliyorum..
yemegimde hazir..biber dolma ve pazi sarmasi..bulgurlu az yagli..birde dovmeli pazili yogurtlu corba..su an kahve ile meyve yiyorum..
tabi ki arkadaşım hoş geldin, yukarda da bahsettim sersum tatilde gelince bi liste sıramız olacak zatenMerhaba mesajlari okurken cok eglendim enerjiniz harika kizlar bende katolabilir miyim size?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin aleynaak, bende doğum kilolarımı yeni verdim, şimdi onun öncesiyle uğraşıyorum, sersum muhtarımız tatilde ama arada geliyor, gelince ekler canım, şu an topik listesine 2 hafta ara verdik tatil nedeniyle, austosun 15 inden sonra toparlanırz inş.
hadi bakalım kolay gelsin
tabi ki arkadaşım hoş geldin, yukarda da bahsettim sersum tatilde gelince bi liste sıramız olacak zatensen ne yaptığını ne yapmak istediğini yaz bi cevap veren olur, böyleece topik daha da şenlenir
bu ara da ben diyet filan yapamıyorum, pazartesi artık kaçamaksız başlamalıyıım bu işin sonu kötüye gidiyor. abur cubur yiye artık kısmak zor oluyor[/QU
teşekkürler hoşbulduk bruxelles, herkes tatilde ozaman napalım bizde onlar tatilden gelene kadar biraz kilo verelim artık
tebriks canım 7 densonra yememek çok önemli hatta ne kadar erken yeme işi biterse o kadar güzel kilo veriliyorKızlar benim için bu gün güzeldi sabah 1 dilim ekmek harici hic ekmek tuketmedim ve ara öğünler sayesinde hic acikmadım :) sadece ben eskiden 7 sen sonra çok yemek yediğim için bu saatlerde biraz acikirum ama olsun incecik bir bedene değer
merhabalar kızlarben size acıklı ve çilekeş öykümü anlatacağım hazırmısınız? o zaman başlayalım herşey anneme bu çocuk zafiyet geçiriyor diyen teyze ile başladı.. o mahalle teyzesi beni her gördüğünde anneme gaz vere vere birde baktımki annem beni kurbanlık koç gibi besliyor! ilk okul 5. sınıfta 60 kilo ile nam salmıştım, öyle besledi kadın yani tabi her hazin tombul hikayesi gibi ardından zayıflamam konusunda gelen baskılar, dalga geçenler, ukala akrabalar ve bitmek bilmeyen günler geldi..
o arada sen tut birde aşık ol :) yani şimdi aşksız hikaye olmaz dimi:) ama oda sağ olsun su katılmamış bir öküz olarak bana ya sen ömrü billah zayıflayamazsın deyince platonik aşkımız bir inada dönüştü ve 85 kilodan 60 a kadar indim.. sonra tabiki herkesten iltifatlar, o laf dokan akrabalarda bir morarmalar bende bir keyif bir keyif.. üniversite yıllarımı okulun yıldızı olarak geçirdikten sonra hoopp bir iki bir iki baktım kilolar geri gelmeye başladı.. birde üstüne hayallerimin erkeği terk edince vurdum kendimi yemeğe.. o kadayıf senin bu baklava benim.. sonuç: 90 kilo tombul bir kız...
birde üstüne adam geri döndümü bana... hayır yedimde ne oldu dimi.. işte akıl.. döndü adam dönemsinede ben seni böyle istemem dedi.. çekici gelmiyosun bile zayıfla dedi.. işte adamı 4 aylığına gemiye(kaptanda kendisi) yolaldım bende Akçaya kaçtım.. herkesten uzak eylül sonuna kadar en az 75 kilo olmak için rejime başladım.. sonrada 63 falan olacağım inşallah :)
tatiller bitmiş eve dönülmüş..geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.
biz bayramda ayvalık taydık
annemler ve kayınvalidemler arasında gezdik durduk.
karamürselden geçtik sersumcum..gidişte ve dönüşte .
dedim sersum nerde acep..hehehehe
büyük oğluşumu babaannede bıraktık..geldik..bizi pek aradığı yok ..dün konuştum..eh öylesine konuştu benimle..halinden , bulunduğu yerden memnun..
küçük oğluşum ise dün abisini sordu durdu..ne zaman gelcek diye..seviyor musun abini dedim..çoook seviyorum dedi..Allah ayırmasın ..
bu sabah da bakıcıya bırakacağız küçüğü..sabaha karşı salona geçmiş uyumuş ..uyandırdım.tv açtım..kahvaltısını getirdim yedirdim..pankek yaptım oğluşuma..içine sarellleee sürdüm..
neyse giydirdim..koşa koşa odasına gitti..abisinin yatağına koştu."hadi emir teyzeye gidiyoruz .aaaa emir nerde!! diyor..alışacak bakalım inşallah..
1 ay kadar sonra da ben yıllık izne ayrılıyorum.
yine ayvalık a gideriz.
15 gün tatil yaparız..büyük oğlanı alır geliriz diye programım ama bakalım..nasip kısmet.
sersum..senin kızçen yazdı mı tercihlerini..yüzdeler açıklanmış da..
merak ettim..
eminim istediği yer gelmiştir..yüzdesi kaçtı senin kızçenin.
veririz tabii kuzuuuuben 73 kg oldum hemde 15 gündeşimdide 6 günlük şevvallere başladık .şevval oruçlarımızıda tutalım ful diyet sistemine dönüş bende karatayla merhaba dicem. 90 kg ile nasıl başladıysam şimdide 73 ile aynı şekilde başlıcam kızlar.
herkeslere gönlünce tatil diliyorum.
bruxelles yapptığımız baklava ve börekleri yine biz yiyoruzbende bayram şekerinin dibine vurdum sağlık olsun veririz amaaan ne olcak yaaa
dört gözlemmm bekliyoz senii:86::86::86:herkese selam kızlargeçmiş bayramınız mübarek olsun
herkesler tatilde,buraya fazla gelen olmamışsersumumun dediği gibi eylül-ekim de herkesler gelir artık bebişim sağlıkla bi doğsun,çok fazla zaman geçmeden bende burda menülerimi paylaşmaya başlıycam hayırlısıyla
Kizlar slm...
millet toplaniyo ne iyi..
bende bugun karataya basladim nihayet..uzun zamandir aklimda..80,6 idim bugun...2,5 ay var izinime..ins 6-7 kilo verebiri......
Hadi bakalim..menumu yazarak basliyorum...
2 yumurta tereyaginda
koyun peyniri
yogurt
az karpuz
1 armut
Az ceviz
domates salatalik biber
1 kahve
cok sistim..aksama balik yapmayi dusunuyorum..tabisi sporda yapilacak..kolay gelsin herkese..
sabah limonlu suyu yapmaya çalışıyorum, pul biberli yoğuttta aklımdaydı ama onu biraz düzenimi oturtunca, kaçamaksız ve de sporlu günlere saklıyorum işe yarasın diye çünkü uzun süre yapınca etki etmiyormuşyapmışken işe yarasın ona benzer bir su tarifi de biliyorum bel inceltiyormuş, 1 salatalık,limon nane akşamdan 2 lt suyla buzdolabında beklteiyosun ertesi gün bitiriyosun aslında çileki de güzel olur ama benim tarifte asklında bulunsun yaz için ii oluyor ferahlatıcı
ayy bi de şu beşte beşi araştırıyorum offff be ne çok şey biliyoruz ama yine tombikiz be ya:2:
öyle şekerim, sorma ya aylarca vermeye çalışıp ta nasıl bi hafta alıyoruz anlamıyorum
:
hoşgeldin aramıza70 kiloyum hedefim 60 bildim kendimi bildim bileli kiloluyumbir ara daha fazlaydim ama bayağı önceydi 7 kilo verdim diyetisyenle beraber tekrar hirslandim 10 kilo vermek istiyorum ayça kaya 1 haftada 4 kilo diyeti hoşuma gitti yarin baslicam ona hem sağlıklı hem doyurucu bir diyete benziyor ama spor konusunda pek fazla katılmaya bilirim siza haftada birkaç kes cikabilirim . aşırı derecede kansız olduğum için halsizlik ten pek hareket edemiyorum. Ama yarin sabah guzel bir sporla ayça kaya diğerine başlamayı düşünüyorum inşallah
hoşgeldin canım..güle güle büyüt bebişinimerhaba arkadaşlar hamileliğim nedeniyle bırakmıştım diyeti,şimdi doğum yaptım bebeğimde 2.5 aylık oldu ve bende bugun itibariyle diyetime geri dönmeye karar verdim sersum arkadaşım benide yeniden eklermisiniz.
rumuz:aleynaak
baş.tarihi:02/08/2014
baş.kilo:76 kg
beden:42
kahvaltıda yediklerim:çay domates,salatalık,1 tane tereyaglı yumurta,4-5 zeytin,peynir.8-10 tane badem
tabisiiiiMerhaba mesajlari okurken cok eglendim enerjiniz harika kizlar bende katolabilir miyim size?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar kızlarben size acıklı ve çilekeş öykümü anlatacağım hazırmısınız? o zaman başlayalım herşey anneme bu çocuk zafiyet geçiriyor diyen teyze ile başladı.. o mahalle teyzesi beni her gördüğünde anneme gaz vere vere birde baktımki annem beni kurbanlık koç gibi besliyor! ilk okul 5. sınıfta 60 kilo ile nam salmıştım, öyle besledi kadın yani tabi her hazin tombul hikayesi gibi ardından zayıflamam konusunda gelen baskılar, dalga geçenler, ukala akrabalar ve bitmek bilmeyen günler geldi..
o arada sen tut birde aşık ol :) yani şimdi aşksız hikaye olmaz dimi:) ama oda sağ olsun su katılmamış bir öküz olarak bana ya sen ömrü billah zayıflayamazsın deyince platonik aşkımız bir inada dönüştü ve 85 kilodan 60 a kadar indim.. sonra tabiki herkesten iltifatlar, o laf dokan akrabalarda bir morarmalar bende bir keyif bir keyif.. üniversite yıllarımı okulun yıldızı olarak geçirdikten sonra hoopp bir iki bir iki baktım kilolar geri gelmeye başladı.. birde üstüne hayallerimin erkeği terk edince vurdum kendimi yemeğe.. o kadayıf senin bu baklava benim.. sonuç: 90 kilo tombul bir kız...
birde üstüne adam geri döndümü bana... hayır yedimde ne oldu dimi.. işte akıl.. döndü adam dönemsinede ben seni böyle istemem dedi.. çekici gelmiyosun bile zayıfla dedi.. işte adamı 4 aylığına gemiye(kaptanda kendisi) yolaldım bende Akçaya kaçtım.. herkesten uzak eylül sonuna kadar en az 75 kilo olmak için rejime başladım.. sonrada 63 falan olacağım inşallah :)
çollu tatili bitti ama tartılmadım valla
annemdeyim..başlangıcım evim olacak kızlar benimde..evimde olmadan yapamayyyrummmm
bence de 15 ağustosta ilk listemizi yapalım madem dökülmeye başladık
yine isteyen cumaları kilosunu yazabilir tabiisi bu arada..menülere de devam..
dün regl oldum heryerim dökülüyor..şu oy kullanma işi bitse de evime gitsem nasıl özledim anlatamam..insanın evi gibisi yok..hee annemde rahat mıyım tabiisi ama evim evim güzel evimm
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..sanmayın ki bizler bukadarız hele bir eylül gelsin sayfalara yetişilmiyor görürsünüzz
tatil maceramız devam ediyor napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?