Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hikayeniz cidden etkileyici. Azmin elinden birşey kurtulmaz. Spor ve sağlıklı beslenme güle güle kilolar. Kolaylıklar dilerim. Aramıza hoşgeldin.

Hoşgeldin annem. Bende bayram tatiline çıktım geldim ama gene gideceğim memlekete. Kardeşimi evlendireceğiz bu ay sonu. Ona yardıma gitmem lazım. Hala oğlunun düğününde var ama bakalım ona gidecekmiyim sanmıyorum ama her an herşey olabilir :) Yarına kadar regl olmaz isem bakalım beni neler bekleyecek. Bir test zamanı gelmiş olacak sandımca. 10 gün kadar gecikmiş olacağım bakalım. Hayırlısı

sersumum hoşgeldin bacım
canım benim kızın inşallah istediği bi okula girer,allahım hayırlısını versin
bekleyin beni anacıııımmmm:86::86:

Sen geleceksin de ben gidecek miyim acebeee :)

Tuttuğun oruçları kabul etsin Rabbim canım. Kilolar gider elbet. Sanki bende aldım azcık ama hamiş olmazsam sıkı spor ve diyetle 55 e düşmeliyim artık.

Bunu bende denemek istiyorum aslında ama bakalım ne zaman :)

İstanbul 2 gün dayanamam ben zor geliyor bunaltıyor orası beni annem yok anam yok. Haa annem bu arada ben Eylüe kadar olamayacağım sanırım. Listeye başlarsanız haberin ola.

Ben ramazan da almadım verdim sanırsam hemde ama bayramda birazcık fazla çıkmaya başladım sanki. Veririz elbet :)

Sigara kokusu direk başıma vurur benim :)
Bende sevmem Konyalı :) Bende Karamanlı olarak iç Anadolu sevmiyor sanki

oooooo sadece aşkım hoşgeldin canım... senin zaten çok bi kilon yok ki dikkat et yeter

karaman demek aynı toprak sayılırız o zaman.

oooooo sadece aşkım hoşgeldin canım... senin zaten çok bi kilon yok ki dikkat et yeter

karaman demek aynı toprak sayılırız o zaman.

Aynen verdim bayağı ama dikkat edemiyorum sanki bu aralar bakalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle :) inşallah hep beraber çıkacağız biz bu işin içinden :)

amanın baklavalar börekler gel de dayandetokssuz olmıyacak zatii..hepimizi bekler kürler detokslar
Allah kabul etsin
Allah evlatlarımızı korusun o illetten..off offf

ben ve eşim orada okuduk ve tanıştık bizim için özel anlıyacağın..vazgeçemiyoruz ama sürekli yaşayamam tabee
hoşgeldin canım
paylaşmana gerek yok zaten canım sen bence ilk sayfayı o çizelge bölümünü bi oku

hep beraber vericez başka yolu yok

hep beraber yine vericez bu kiloları canım benim

insanın evi gibisi yok valla sersumum
afiyet olsun datlumbaşka yerde diyet olmuyo,eve dönünce düzenini kurarsın yine nasılsa
olmuyorrrr olmuyorrr diyet olmuyorrr evimde olmayıncaa diyet olmuuuyorrrr
sağol yavlum sen de hoşgeldinhadi hayırlısı olsun bakalım anane mi olcam neee
Allah tamamına erdirsin

seni kızağa alırım o vakitt

sigara dumanı açık havada bile bulur beni yawww

dün eşim kızımın dersanesine gidip rehberlik ve listeyi aldı ben de bugün gidip tercihlerini yaptırdım..hayırlısı olur inşallah..tüm yavrularımız için

bu arada yıllardır annemin tanıdığı koltukçudan koltuklarım için kumaş beğendim eşim söküp getirecek kılıflarını değiştireceğiz..yenilik iyidir

burası çok sıcak..pazara gittim pıyıklarıma lazer yaptırdım:82::82:

yediklerime gelinceeee

sabah

1/2 kaşarlı domatesli simit tostu
peynir zeytin
çay çayy

öğlen

2 kase kısır
3-4 sigara böreği(annem yapmış yaaa)
çay ve dene çayy

işte böylee..akşama heralde nohut yemeği var annem ıslatmış öptüm siziii

slm hanımlar,herkes mışıl mışıl uyuyo şimdi dimi... Sahurumu yaptım ve yatarken telden bi topiğe bakim dedim.sadeceaşkım inşallah hamişsindir canım.sersum olmaz bacım diyet başka yerlerde hikaye oluyor,ama ucunu koyma toparlarken canın çıkar,ah kafam dersin benim gibi.en azından yatmadan 3 saat önce yeme canımcım.evet iftarım dün oluyor artık; kabak yemeği,yoğurt,sarma,3 hurma,3 cips.cipsi ev bana kokmasın diye yedim çayla,millet yiyince koku rahatsız edyo haliyle.sahurum yoğurt,peynir,marul,acur,hurmadan mütevellit.bu arada evet ya bende ramaskayı çok merak etmiştim iyidirler inş.güleryüzde uğramıyo artık.

erken kalktım gene..eşim cuma gelecek onun biletini aldım size bakiim dedim..

akşam

nohut yemeği
3 kaşık maalesef pirinç pilavı
1/2 dilim ekmek

sonrasında annemin getirdiği 3 dilim karpuz...eve dönmeliyimmmmbütün kış uğraştım eminim hepsi geri geldi kiloların

offf offf...annemin bir huyu var(bence bütün anne ve kaynanalarda var..rahmetli kaynanamda öyleydi )daha kahvaltı bitiyor öğlene akşama ne yapalım diyor..bir de okaa sık yiyiyorlar ki...işte bu bana hiiç yaramıyor... e onlar yiyince bana kokuyor canım çekiyor..ee bi de üstüne benim pisboğazlığım ekleniyor..gel de dayan sersum

yürüyüşte hiç canım istemiyor..nasıl toparlıyacağım bilmem kızlar..ahhh ahhh kışı özledim resmen..deeermişimm

bugün barii hafif yiyeyim..di mihe bişey değil sık sık acıkmaya başladım sık yediğim için yanii dün de demiştim insülin direncim başladı bile:18::18:

bu kaaa sızlanma yeter sersum..hadi bakalım silkelen..olan oldu ama toparlanmakta var demi yaneetamam söz bugün kaçamak yok

sersumum selam canımmm nasılsınız herkescıkler ıyımı topıkte kaneel ve leylakım guzel hamişlerde ıyımı bır ara gırıp okumustum kız bebişler gelıyo dımı
sen de ankaralı olmussun hadı hayırlısı..benı sorma ıkı ogun kuralına baglı kaldım fakat ekmege ve hamur ısıne hıc dıkkat etmedım halıyle geldı kılolar
canımız sagolsun napalım yıne kurallara uyar yıne verırız ınsaallah

hoşgeldin tatlım..

kıslarımız olacak inşallah..yaz dolayısıyla hepimiz dağıldık ama yakında toplanırız..biz de çoğunu geri aldık kiloların tatilde..
hepberaber vericez gene başka yoluı yok:13:

he bacım angaralı olduk laasağolasın

hosbuldumm bıdenemmm
angaranın baglarımı yoksa dar geldı yavrum angara mı

ınsaalah canım hep bırlıkte tekrar toparlanırız

hosbuldumm bıdenemmm
angaranın baglarımı yoksa dar geldı yavrum angara mı

ınsaalah canım hep bırlıkte tekrar toparlanırız

angaraya dönemedim ki bi türlü şu seçim yazın ortasında olunca çok fena oldu adresimiz babamlarda gözüküyor mecbur oy kullanıp öyle gideceğim..evimi bile daha tam yerleştiremedim...

toplanıcaz valla mecbur..bize biz gerek

yerlesırsın canım sen becerıklı bır hatunsun gule gule otur ınsallah

aynen bende oyle memlekete gıdecem ptesıye aldım bıletımı mecburen

cumhur baskanını secıyor

ooo kimleri görüyorumhoşgeldin papişim nasılsın?
sersumum sen nasılsın bacım

yerlesırsın canım sen becerıklı bır hatunsun gule gule otur ınsallah

aynen bende oyle memlekete gıdecem ptesıye aldım bıletımı mecburen

cumhur baskanını secıyor

ama hiç rahat değilim tahmin edersin..

iyi yolculuklar sanada

ayy sorma

sabah

salçalı omlet
domatesli biber kavurması
peynir zeytin
çayy

öğlen

1 paket domatesli light kraker
labneye banarak
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…