ıyıyım datlumooo kimleri görüyorumhoşgeldin papişim nasılsın?
sersumum sen nasılsın bacım
ama hiç rahat değilim tahmin edersin..
iyi yolculuklar sanada
ayy sorma
oo kimler gelmişşş takım bir arada :118::118::118::118:
iyiyim datlım sen nasılsın..
:13: hadi bakalım başalsın zayıflamak o zamanMerhabalara kizlar :)) sormayin hikayem gordugunuz gibi evlere senlik :)) ama bu sefer son kez zayifliycam ve bu konu tamamen kapanacak artık. . Bana o akil verenlere ben akil vericem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma canım o kadar zaman ugras sonra geri al, ben aldığımdan vazgeçtim, ekmeğe hamur işine alışmak ve vazgeçmek daha z or geliyoryeni bir güne merhabaaa..
.sabah erken kalktım ama yürüyüş nanay regl ağrısı fena..hava burada naneli yağacak mı nolacak belli değil
denize de giremiyorum..offf çok sıcakkkkkk
dün çekirdek ,2 bisküvi ve 2 çikolata(adet bayramlıklardan)kaçamağıyla kapattım..gene ekmek yemeye başladım ki bu fenaa..insülin direncim başlayacak gene:18::18: bu cuma eşim gelecek pazara oy kullanıp 2gün istanbul gezisi yapıp ankara'ya dönelim diyoruz..bakalımkızım istanbulu gezelim anne deyip duruyor..dolmabahçe sarayını falan merak ediyor.biz de eşimle tanıştığımız ve okuduğumuz şehir olaraktan özlem giderelim dedük..ama 2 güncük fazlası istanbul için fazla.. anca 2 gün dayanabiliriz sana güzel İstanbul..
dün öğünlerim
sabah
1/2 simit
1 dilim ekmek
peynir zeytin
yumurta salatası
salata söğüş
çay çayy
öğlen
2 kaşık bamya
2 kaşık mantar sote
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
hamsi ve çinekop kızartma
salata
gene 1 dilim ekmek
annemlerdebu ekmeğe fena alıştım bırakmalıyım sonum fena yoksa..dün aldığım simit bugün tostta sonkez yenecek sonra ekmek yemiycem sözzneden simiti yiyorsun derseniz burukselles gibi zararlı şeyleri tüketiim yemiycem..
işte böyle hanımlar..aşşadan babamın sigara kokusu geldikalkıp kahvaltı hazırlayayım..offff herşeye rağmen bıraktıramıyoruz adama sigarayı kahvaltı yapmadan içiyor baksanıza.. Allahım çok şükür ben de eşimde içmiyor bu kokuya tahammül edemiyorum
öpüldünüz...
tebriks guzel menügünaydın
sabah menüm 1 bardak süt
1 küçük kurabiye
1 adet salatalık
az önce 3 ü bi arada nesccaffe
öğlen 1 salatalık
2 domates
1 ekşi elma
5 kırmızı erik
peynir
akşam taze fasülye yemeğim var.
aslında yeni fark ettim 2 tarif vardı ötekini kopyalayamadım, yarma bugdaylı olan bizde öyle yaparız , damak zevkine göre tercih edilebilir tabiayran çorbasının tarifi sende değişik..
biz sadece yarma buğday ile yaparız..
ama senin tarif daha güzelmiş.
canım bu kopyaladığın kısmı ,kulanıcı konrol paneli var sağ üst köşede orayı aç ve sonra sol tarafta profili düzenleyi tıkla ve etiket çizelge bölümüne yapıştır sayfanın sonunda kaydet bölümünü tıkla bu kadarcık inan yapmak daha kolay anlatmaktanHoşbuldum :) ben yaptım çizelgeyi ama paylaşamadımhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt...KnI/weight.png link kısmına yazılınca görülüyor. Ama öğrenicem hepsini.
Umutluyum, hırslıyım, başaracağım
hep beraber yine vericez bu kiloları canım benim
insanın evi gibisi yok valla sersumum
afiyet olsun datlumbaşka yerde diyet olmuyo,eve dönünce düzenini kurarsın yine nasılsa
hoşgeldin canım
diğer yeni gelen arkadaşlar,sizler de hoşgeldiniz
:13: hadi bakalım başalsın zayıflamak o zaman
sorma canım o kadar zaman ugras sonra geri al, ben aldığımdan vazgeçtim, ekmeğe hamur işine alışmak ve vazgeçmek daha z or geliyor
tebriks guzel menü
aslında yeni fark ettim 2 tarif vardı ötekini kopyalayamadım, yarma bugdaylı olan bizde öyle yaparız , damak zevkine göre tercih edilebilir tabi
canım bu kopyaladığın kısmı ,kulanıcı konrol paneli var sağ üst köşede orayı aç ve sonra sol tarafta profili düzenleyi tıkla ve etiket çizelge bölümüne yapıştır sayfanın sonunda kaydet bölümünü tıkla bu kadarcık inan yapmak daha kolay anlatmaktan
ınş arkadaşım
kızlar tam alıntılayamadım neyse, aklımda kalnlar
regen ve papadiyacım tekrar hoşgeldinız
sersum bende filiztoprak ve ramaskayı merak ediyorum:44:
çakmelim oruçlarını allah kabul etsın, giderken 71 görürsem 80 e gitmekten korkuyorum demiştin,ben de içimden daha neler dediydimşu an inan aynı korkudayım ve de hızla gidiyorum
ben kaçar kızlar gece gece bu kaa yeter, yarın uykudan başımı kaldırırsam ugrarım
Ay kizlar koskoca 6 gunde 1 kilo vermisim ya agliycam simdi.. bu hizla en az bana 6 ay lazim..
geçmiş olsun canım git cildiyeye biran önce..:26::26:selam kızlar hiç ugrayamadım dr işlerim vardı ondan sebep yani, ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum vucutta direnç oluşuyormuş gerçekten, o yüzden burdan kopmamaya çalışacağım inş sizi gördükçe gaza gelirim siz beni gördükçe ibret alın gari
geçmişe de bakem neler yapmışsınız uykum da kaçtı saat an itibariyle 03.50!
bu arada size bişey soracam işaret parmağımda egzama çıktı önemsemedim bayağı ilerledi, cildiyeden randevu alcaaz bakalım, çok canım acıyor parmağımı sardım, napayım dr a gidene kadar bir bilgisi olan var mı
sorma canım o kadar zaman ugras sonra geri al, ben aldığımdan vazgeçtim, ekmeğe hamur işine alışmak ve vazgeçmek daha z or geliyor
sersum bende filiztoprak ve ramaskayı merak ediyorum:44:
çakmelim oruçlarını allah kabul etsın, giderken 71 görürsem 80 e gitmekten korkuyorum demiştin,ben de içimden daha neler dediydimşu an inan aynı korkudayım ve de hızla gidiyorum
ben kaçar kızlar gece gece bu kaa yeter, yarın uykudan başımı kaldırırsam ugrarım
slm hanımlar,herkes mışıl mışıl uyuyo şimdi dimi... Sahurumu yaptım ve yatarken telden bi topiğe bakim dedim.sadeceaşkım inşallah hamişsindir canım.sersum olmaz bacım diyet başka yerlerde hikaye oluyor,ama ucunu koyma toparlarken canın çıkar,ah kafam dersin benim gibi.en azından yatmadan 3 saat önce yeme canımcım.evet iftarım dün oluyor artık; kabak yemeği,yoğurt,sarma,3 hurma,3 cips.cipsi ev bana kokmasın diye yedim çayla,millet yiyince koku rahatsız edyo haliyle.sahurum yoğurt,peynir,marul,acur,hurmadan mütevellit.bu arada evet ya bende ramaskayı çok merak etmiştim iyidirler inş.güleryüzde uğramıyo artık.
erken kalktım gene..eşim cuma gelecek onun biletini aldım size bakiim dedim..
akşam
nohut yemeği
3 kaşık maalesef pirinç pilavı
1/2 dilim ekmek
sonrasında annemin getirdiği 3 dilim karpuz...eve dönmeliyimmmm bütün kış uğraştım eminim hepsi geri geldi kiloların
offf offf...annemin bir huyu var(bence bütün anne ve kaynanalarda var..rahmetli kaynanamda öyleydi )daha kahvaltı bitiyor öğlene akşama ne yapalım diyor ..bir de okaa sık yiyiyorlar ki...işte bu bana hiiç yaramıyor... e onlar yiyince bana kokuyor canım çekiyor..ee bi de üstüne benim pisboğazlığım ekleniyor..gel de dayan sersum
yürüyüşte hiç canım istemiyor..nasıl toparlıyacağım bilmem kızlar..ahhh ahhh kışı özledim resmen..deeermişimm
bugün barii hafif yiyeyim..di mihe bişey değil sık sık acıkmaya başladım sık yediğim için yanii dün de demiştim insülin direncim başladı bile:18::18:
bu kaaa sızlanma yeter sersum..hadi bakalım silkelen..olan oldu ama toparlanmakta var demi yaneetamam söz bugün kaçamak yok
Ay kizlar koskoca 6 gunde 1 kilo vermisim ya agliycam simdi.. bu hizla en az bana 6 ay lazim..
Sağol canım inşallah. Ben hala test yaptırmadım bu arada :) ve hala hasta olmadım. Tırsıyorum test yaptırmaktan bekliyorum bakalım. Memlekete gideceğim ya hamile isem gitmeme sıkıntı çıkarma ihtimalleri var o yüzden bekletiyorum. Memlekette test yaptırırım olmadı artık. Kısmet.
Valla annemin yanında kaldığım zamanlar oruçlu vakitlere gelince rahattım da bayramda çok tatlı kaçırdım. Geçen günde eşim diyete tekrar başladın ya .kutlayalım diyerekten yarım kilo dondurma getirmiştiyedim gitti valla. sabah 57.8 dim sandımca :) bu aralarda gidiyorum bakalım. Dikkat ettiğim söylenemez. Hamiş olsam çok umursamamda o da belli değil
6 günde 1 kilo diyorsun daha ne istiyorsun Allah aşkına. 2-3 haftadaa 1kilo verenler var. Ayda 4 kilo demek bu farkındamısın. Ağlayacak bir durum yok ortada
öğlen
1 paket light domatesli kraker
ayran
akşam
1 tabak nohut yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık
salata
arada da 3 adet misafir çikolatası yedim geneoffff offfff
bulguru da fazla kaçırdım bu hafta hem kısır hem pilav annem yarın da mercimek köftesi istedi vayy halime..
kızlar durumlar nanay...
olsun canım .kötü değil..ayda 1 kilo da iyidir..az daha sıkarsın dişini ayda 2 kilo verirsin..zor değil ..hiç zor değil..inanmak yeterli.
ahh hep aynısı..ben de evdekilere yapınca dayanamıyorum...Slm kizlar..
birazdan disari cikicam kizlarla..
uff yaa bende tam toparliyamiyorum..dun kurabiye yapmistik cocuklarla hep ben yedim
Ama aksam erken birakiyorum yeme isini..tek iyi yonum bu izine kadar 5 kilo istiyorum gitsin...pehh sonra yine ah vah yapicam..ama karatay yapalim kizlar gelin hep beraber olup ve abartmadan yersek eminim iyi gidecektir..hadi ciksin bi babayigit ben varim diye:))
Bu arada bende merak ediyorum filiztopraki..facesi felan yokmuydu kimsede...
yarın başlıyacam diye ye gitsin demiii
YALNIZ DEĞİLSİN SERSUMhepimiz topluca ayvayı yiyoruz
yediklerimiz o an lezzet veriyo ama 1 dk sonra pişmanlık dizboyu oluyor...
ben yarın diyete başlıyorum kızlar; komşuymuş, misafirmiş yok kaçamakmış elvada .inşallah, yarın yeni kozmopolit bir diyetle karşınızdayımbirkaç diyeti birleştirip, cakmel sunar dicem inşallah
şimdi gidip biraz kaçamak yapıyım çay ve cıssssss
herkese sevgi dolu zamanlar....
Guzel toplamissin sersumcum. .
bende biraz ekmek yedim kahvaltida ama ikinci ogunum ve saat araligim karataya uygun olucak..ins yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?