Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ikindide

2 erik 6-7 üzüm
1/2 elma

bunlar iyide 3 top da çikolatalı dondurmaahhhhh sersum ahhhh

akşam yürüyüşü tamam ama temposuz gezi yürüyüşü..dönüşte de bir köpüşş peşimize takıldı garibim eve kadar geldi evde annem ekmekleri yoğurtladı verdi pek oralı olmadı ben de yoğurt kabını suyla doldurdum bir içti bir içti..yavrum çok susamış meğerse.:26::26:.ah kızlar inanın kedi ve köpekler yazın çok susuz kalıyorlar..
neyse huzurla eve geldik annemle..

akşam yemeğim

3-4 tavuk çıtır pane ile kızartılmış tavuk
4 köfte
yoğurt
salata

işte böyle az kaçamaklı bir gün diyelim

selam kızlar hiç ugrayamadım dr işlerim vardı ondan sebep yani, ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum vucutta direnç oluşuyormuş gerçekten, o yüzden burdan kopmamaya çalışacağım inş sizi gördükçe gaza gelirim siz beni gördükçe ibret alın gari
geçmişe de bakem neler yapmışsınız uykum da kaçtı saat an itibariyle 03.50!
bu arada size bişey soracam işaret parmağımda egzama çıktı önemsemedim bayağı ilerledi, cildiyeden randevu alcaaz bakalım, çok canım acıyor parmağımı sardım, napayım dr a gidene kadar bir bilgisi olan var mı

:13: hadi bakalım başalsın zayıflamak o zaman

sorma canım o kadar zaman ugras sonra geri al, ben aldığımdan vazgeçtim, ekmeğe hamur işine alışmak ve vazgeçmek daha z or geliyor

tebriks guzel menü

ayran çorbasının tarifi sende değişik..
biz sadece yarma buğday ile yaparız..

ama senin tarif daha güzelmiş.
aslında yeni fark ettim 2 tarif vardı ötekini kopyalayamadım, yarma bugdaylı olan bizde öyle yaparız , damak zevkine göre tercih edilebilir tabi

canım bu kopyaladığın kısmı ,kulanıcı konrol paneli var sağ üst köşede orayı aç ve sonra sol tarafta profili düzenleyi tıkla ve etiket çizelge bölümüne yapıştır sayfanın sonunda kaydet bölümünü tıkla bu kadarcık inan yapmak daha kolay anlatmaktan

ınş arkadaşım

kızlar tam alıntılayamadım neyse, aklımda kalnlar
regen ve papadiyacım tekrar hoşgeldinız
sersum bende filiztoprak ve ramaskayı merak ediyorum:44:
çakmelim oruçlarını allah kabul etsın, giderken 71 görürsem 80 e gitmekten korkuyorum demiştin,ben de içimden daha neler dediydim şu an inan aynı korkudayım ve de hızla gidiyorum
ben kaçar kızlar gece gece bu kaa yeter, yarın uykudan başımı kaldırırsam ugrarım

Ay kizlar koskoca 6 gunde 1 kilo vermisim ya agliycam simdi.. bu hizla en az bana 6 ay lazim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kizlar koskoca 6 gunde 1 kilo vermisim ya agliycam simdi.. bu hizla en az bana 6 ay lazim..

olsun canım .kötü değil..ayda 1 kilo da iyidir..az daha sıkarsın dişini ayda 2 kilo verirsin..zor değil ..hiç zor değil..inanmak yeterli.

geçmiş olsun canım git cildiyeye biran önce..:26::26:

ah o direnç vücut sapıtıyor tabee..bi sık yeme sonra herşeyi yee

ah sorma alıştık ki ne alıştık..annemler çok ekmek yiyiyorlar

ben de aldım başımı gidiyorum

bazen benimde kaçıyor uykularım sorma..

bu sabahta kasvetli bir sabah..yalovada baraj suları tükenmiş habire sular kesiliyor..Allah susuz bırakmasın kimseyi:26::26::26:

kahvaltım

sucuklu omlet
domates biber
domatesli biber kavurma
peynir zeytin

Sağol canım inşallah. Ben hala test yaptırmadım bu arada :) ve hala hasta olmadım. Tırsıyorum test yaptırmaktan bekliyorum bakalım. Memlekete gideceğim ya hamile isem gitmeme sıkıntı çıkarma ihtimalleri var o yüzden bekletiyorum. Memlekette test yaptırırım olmadı artık. Kısmet.

Valla annemin yanında kaldığım zamanlar oruçlu vakitlere gelince rahattım da bayramda çok tatlı kaçırdım. Geçen günde eşim diyete tekrar başladın ya .kutlayalım diyerekten yarım kilo dondurma getirmişti yedim gitti valla. sabah 57.8 dim sandımca :) bu aralarda gidiyorum bakalım. Dikkat ettiğim söylenemez. Hamiş olsam çok umursamamda o da belli değil

6 günde 1 kilo diyorsun daha ne istiyorsun Allah aşkına. 2-3 haftadaa 1kilo verenler var. Ayda 4 kilo demek bu farkındamısın. Ağlayacak bir durum yok ortada

hadi hayırlısı canım..haberlerini bekliyoruz

öğlen

1 paket light domatesli kraker
ayran

akşam

1 tabak nohut yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık
salata

arada da 3 adet misafir çikolatası yedim geneoffff offfff

bulguru da fazla kaçırdım bu hafta hem kısır hem pilav annem yarın da mercimek köftesi istedi vayy halime..

kızlar durumlar nanay...

Slm kizlar..
birazdan disari cikicam kizlarla..
uff yaa bende tam toparliyamiyorum..dun kurabiye yapmistik cocuklarla hep ben yedim
Ama aksam erken birakiyorum yeme isini..tek iyi yonum bu izine kadar 5 kilo istiyorum gitsin...pehh sonra yine ah vah yapicam..ama karatay yapalim kizlar gelin hep beraber olup ve abartmadan yersek eminim iyi gidecektir..hadi ciksin bi babayigit ben varim diye:))
Bu arada bende merak ediyorum filiztopraki..facesi felan yokmuydu kimsede...

YALNIZ DEĞİLSİN SERSUM hepimiz topluca ayvayı yiyoruz

yediklerimiz o an lezzet veriyo ama 1 dk sonra pişmanlık dizboyu oluyor...

ben yarın diyete başlıyorum kızlar; komşuymuş, misafirmiş yok kaçamakmış elvada .inşallah, yarın yeni kozmopolit bir diyetle karşınızdayım birkaç diyeti birleştirip, cakmel sunar dicem inşallah

şimdi gidip biraz kaçamak yapıyım çay ve cıssssss

herkese sevgi dolu zamanlar....

6 günde 1 kilo diyorsun daha ne istiyorsun Allah aşkına. 2-3 haftadaa 1kilo verenler var. Ayda 4 kilo demek bu farkındamısın. Ağlayacak bir durum yok ortada
[/QUOTE]

Biliyorum biliyorum da benim 3 ayda 25 kilo falan vermem gerek

ahh hep aynısı..ben de evdekilere yapınca dayanamıyorum...

ben anca eve dönünce başlayabilirim şekerim..ama beni gene karatay dukan karışımı protein ağırlıklı bir diyet paklar
yarın başlıyacam diye ye gitsin demiii

dün bayaa bi vicdan yaptım ve biraz toparlandım...

akşam 3 km yürüyüş

sabah 7 de 3.5 km yürüyüş + 40-45 dk yüzme... eferim bana...

regl bitti deniz başlar..yarın da aynen inşallah..valla toparlanmalıyım noluyo bee

sabah

salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata

ardından annemle pazara gittik orada küçük bi dondurma kaçamağı..buna da şükür..az sonra da mercimek köftesi ve z.yağlı taze fasulye yiyeceğim..

Guzel toplamissin sersumcum. .
bende biraz ekmek yedim kahvaltida ama ikinci ogunum ve saat araligim karataya uygun olucak..ins yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…