Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen

z.yağlı taze fasulye
cacık
4 tane mercimek köfte

tek sıkıntım bulguru fazla kaçırdım bu gün de

Bende mercimek kofte yiyicem bugun ..fakat bulgursuz sade mercimek hasladim..bulgur cok sisiriyor insani yaf cokda severim ama bir muddet yemicem..

Aksam yemegimi yedim 16,30
Bulgursuz mercimek kofte
firin patlican kizartma bol yogurtlu
marul
35 dk bisiklet suruldu..

Aksam 8 dede tuzsuz cekirdek ici yedim bir avuc kadar..yesil cayla..ev halki karpuz yerken..miss gibide koktu....meyveyi artik azalticam cok severimama dayan yildiz;:))

Kizlar resim eklemeyi basardim:))
Artik menulerimi resimlemeye calisacagim unutmassam:))

Eki Görüntüle 1213757 deneme
dun yapmis oldugum kurabiyelerm...

Ç ok güzelmiiiişşş oğlum gördüde şimdi anne bizede yap diyoooo:18::18::18:

73 kg ile diyete başlandı
dün

karatay kahvaltısı yapıldu

öğlen 15 hurma ve kahve içildi

akşam

kabak
bamya
yoğurt ile gün tamam edildi

35 dk yürüyüş yapıldı

bu gün

kahvaltım
etliekmek (misafirden kalanlar yendi)
çay
biber domates
beyaz peynir ve kaşar

diğer öğünüm hafif olcak inşallah....

Cakmelcim netten bakabilirsin cok basit bi tarif..donut gorunumlu kurabiye..
sende karataya basladin ha arkadasim..hadi bu isi gogusleyelim..
karataydan vazgecmek yok..
super bi beslenme..insan gittigi yerdede uyar buna yahu:))
Kolay gelsin arkadasim..

Kimsecikler gelmemis
2, ogunumu yaptim..17 30 da bitti..
resimde gorulen maydonoz haric hepsi arkadasin bahcesinden..fasulyede dahil olmak uzere..

selam hatunlar...sitemiz yenilenmiş gene..alışana kadar bi süre geçecek... ama eski sarı kafalarımız yoookkkk

ya da şimdi ben görmüyorum...yarın ist. a gidicez ailecek..tatilimizin nostalji kısmı kızıma sarayaları müzeleri gezdirelim dedik..gelemeyebilirim..şimdiden hepinizi öptüm...kızlar 15 inde de liste olmasın bence..22 si herkes kilosunu bildirir 1 hafta sonra 29 unda ilk listemizi yaparız..malum 1 hafta önce kilolarımızı not almalıyız...

selam kızlar, site değişmiş çözene kadar canım çıktı, yazdığım bilgisayarda yeni olunca iyice zorlandım neyse bugün soğan suyuyla beraber karataya başlıyorum inş. ya kaç zamandır tartımıyordum ve sabah 76 kiloyla karşılaştım ki 71 i görmüştüm ramazanda neyse hadi bakalım vira bismillah şimdi soğan suyu kaynayayım ve karatay kahvaltımı yapayım canlar ha di hepimize kolay gelsin

tamamdır hanımlar 22 si kg bildirimi yaparız .Maraton yeniden başlasın hadi bakalııııımmm.

yıldızcım maşallah ne güzel menülerin renk cümbüşü adeta şifa olsun inşallah...

sersumcum bu yaz seni batırmadan evine topiğine dön kuzuuuummm, iyi tatiller ayrıcaaaa kültür turizmi haaaaa:))

evet 2 gündür topiğe giremedim ama beslenme gayet iyi gidiyor...
metabolizma hızlandırıcı çayyyy yaptım bu günde yapıcam inşallah tadıda nefis ama buzlu içerseniz,sıcakken maydanozun kokusu rahatsız ediyor.inşallah 22 sine kadar 69 u görürp kaldığım yerden devam edebilirim
1lt suya:
1 limon
1 yeşil elma
ve 1 tutam maydanozu attım kaynattım sürahiye boşalttım, soğuttum içine buz attım ve onu içtim dün

Selam kızlaarrr yaz her yediğime dikkat etmekle geçiyor ramazanda ve regl döneminde bi iki kilo aldım ama temmuza göre daha zayıfım bu hafta haftaya tatilde olucam dönüşte bol artılar görmem inşallah

Gunaydin kizlar..kahvaltim az once bitti 2 ogun yaptigim icin..melemen yedim bugun kahvaltimda..peynir esliginde..

GÜNAYYYDINNN:::

NİYE BÜYÜK HARFLE YAZIYOR BU ÇÖZEMEDİM:::İDARE EDİN GARİİİ

DÜN MODA VE KADIKÖY GEZİSİ YORDU BİZİ AMA ASIL BUGÜN YORULACAĞIZ::KZIM OKULUMU GÖRÜNCE DELİRDİ :anne saray gibi burası bayıldım dedi..ne mutluluk ben de anılarımı canlandırmış oldum..(düzeldi büyük harf.....:)(marmara üni.Haydarpaşa Kampüsü bu arada..:)..)

valla kısslarr dün en az 4-5 saat yürüdük bugün de öyle olacak..yediklerimizi yakarız yanee...hadi hayırlısı...

22 sinde çok ++ lanmadan döneriz inşallah topiğimize..öptüm hepinizi...

brukselles,çakmel,bahar,yıldız topik size emanet

Beybilerrrr beni de alın aranıza bugün diyete başladımmm

Bende bugün başladım bana bi 5 kilo verdirin yaw
Sabah kepekli tost ekmeği ile yağsız peynirler tost yaptım ve 5 minnak zeytin yedim
Yalnız öğlen eşimle Avize bakmaya gitcez dışarda yiyelim derse ne diyeceğim... yani ızgara köfte falan yerimde biliyorum bizimki dönerci gidelim diyecek :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…